Gazete Vatan Logo
Magazin Zayn Malik’in eski aşkı Perrie Edwards’in itirafı olay oldu! Kurtulmak için asitle peeling yaptırmak istedim

Zayn Malik’in eski aşkı Perrie Edwards’in itirafı olay oldu! Kurtulmak için asitle peeling yaptırmak istedim

Bir dönem Zayn Malik ile yaşadığı ilişkiyle magazin gündeminden düşmeyen İngiliz şarkıcı Perrie Edwards, son olarak özgüven problemleriyle ilgili yaptığı açıklamalarla adından söz ettirdi. Son röportajında okulda zorbalığa uğradığını anlatan Edwards, asitle peeling yaptırarak nefret ettiği çillerinden kurtulmak istediğini paylaştı.

Zayn Malik’in eski aşkı Perrie Edwards’in itirafı olay oldu! Kurtulmak için asitle peeling yaptırmak istedim

Geçmiş yıllarda One Direction'ın yıldızlarından Zayn Malik ile aşk yaşamasıyla gündeme gelen popüler müzik grubu Little Mix üyelerinden Perrie Edwards, 2013'te sevgilisinin evlilik teklifini kabul etmiş ve ikili nişanlanmıştı. Hatta Malik, koluna Edwards'ın dövmesini bile yaptırmıştı. 
 
MESAJ ATARAK AYRILDI! 
  
Ancak peri masalı, çiftin Temmuz 2015'te ayrıldıklarını duyurmasıyla sona ermişti. Perrie, daha sonra yaptığı bir açıklamada Zayn'in onu mesaj atarak terk ettiğini söylemiş ve ayrılık hakkında; "Korkunçtu, hayatımın en kötü zamanıydı!" diye konuşmuştu. 

NİŞANLANDILAR 
  
Şarkıcı, aradığı mutluluğu 2017 yılında İngiliz futbolcu Alex Oxlade-Chamberlain'de bulmuştu. İkili, 2021'de Axel adını verdikleri oğullarını kucağına almış; 2022'de ise nişanlandıklarını açıklamıştı. 
 
OKULDA ZORBALIĞA UĞRADIĞINI ANLATTI 
  
Milliyet'in haberine göre; Perrie Edwards, son olarak yeni verdiği bir röportajda özgüven problemlerinden bahsederek; okulda uğradığı zorbalığın büyürken kendisini eleştirmesine neden olduğunu açıkladı. 29 yaşındaki şarkıcı, 'eziyet' görmenin bir sonucu olarak nefreti içselleştirdiğini ve sürekli kendisiyle ilgili kusur bulduğunu söyledi. 

Haberin Devamı



 
"YETERSİZ BESLENİYORDUM" 
  

Grazia'ya konuşan Edwards, "Gençken biraz güvensizdim. Çillerimden nefret ederdim, her zaman oldukça zayıf ve kansızdım, bu yüzden gözlerimin altında koyu halkalar vardı. Gerçekten yetersiz besleniyordum ve bir deri bir kemiktim. Ameliyatlardan dolayı karnımda büyük bir yara izi vardı" ifadelerini kullandı. 

"HERKES BENİ ELEŞTİRİYORDU" 
  
"Her şeyden nefret ediyordum. İnsanlar bana zorbalık yapardı ve sanırım bu benim içselleştirdiğim bir şeydi" şeklinde konuşan Perrie, şöyle devam etti: Herkes beni eleştiriyordu ve bu da benim kendimi eleştirmeme neden oluyordu. Anneme çillerimden kurtulmak için asitle peeling yaptırıp yaptıramayacağımı sormuştum

"BAŞKALARININ NE DÜŞÜNDÜĞÜ UMURSAMAMAYI ÖĞRENDİM"

Ünlü isim, daha sonra özgüveninin yaşıyla birlikte arttığını 'başkalarının ne düşündüğünü umursamamayı' öğrendiğini de sözlerine ekledi.