Ölümcül Virüs

Ölümcül Virüs

Son dakika ölümcül virüs haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ölümcül virüs ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ölümcül virüs haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ölümcül Virüs

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ölümcül virüs gelişmeleri de dahil olmak üzere 432 ölümcül virüs haberi bulunmuştur. Tüm ölümcül virüs haberleri aşağıda listelenmiştir.
"Ölümcül koronavirüs üretildi!" Kabusun adı: GX_P2V
"Ölümcül koronavirüs üretildi!" Kabusun adı: GX_P2V Çinli bilim insanlarının, farelerde yüzde 100 öldürücü olan mutant bir koronavirüs türü üzerinde deneyler yaptığı öne sürüldü.
18.01.2024 Gündem
Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren flaş tahliye kararı!
Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren flaş tahliye kararı! Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, kiracı ve kiralayanı yakından ilgilendiren emsal bir karara imza attı. Hukuk Genel Kurulu, "Kiracı ve mülk sahibi arasında çeşitli sebeplerle açılmış ceza davaları varsa kira ilişkisi çekilmez hale geleceğinden tahliye kararı verilmelidir" dedi.
5.12.2022 Ekonomi
Türkiye'ye dolar yağacak! Yeni rezerv keşfedildi
Türkiye'ye dolar yağacak! Yeni rezerv keşfedildi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, Bingöl'de keşfedilen 300 milyon tonluk demir cevheri rezervi için ilk aşamada 550 milyon dolar yatırım yapılacağını ve doğrudan bin kişiye istihdam sağlanacağını söyledi.
5.12.2022 Ekonomi
Yeni salgın alarmı! Üç ölümcül virüs birleşti
Yeni salgın alarmı! Üç ölümcül virüs birleşti Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Reşat Sipahi, son dönemde solunum yollarında 'üçlü virüs' olarak bir arada görülen rinovirüs, Respiratuvar Sinsitiyal Virüs (RSV) ve influenza ile ilgili uyarılarda bulundu. Sipahi, "Altta yatan hastalık, daha önce özellikle yakın zamanda hastalıkla karşılaşmış olmak, aşı durumu ve yaş gibi değişkenlere bağlı olmak üzere bu üç virüs de ölüme neden olabilmekte. RSV ve influenzanın solunum yollarında yarattığı hasar ise rinovirüse göre daha uzun sürebilmekte" dedi.
5.12.2022 Gündem
Yeni virüs yayılıyor! Gizemli zatürre vakaları arttı! Yeni ölümcül virüsün adı ne?
Yeni virüs yayılıyor! Gizemli zatürre vakaları arttı! Yeni ölümcül virüsün adı ne? Dünya art arda gelen yeni virüs vakaları ile panikte! Endişeler artıyor. Henüz Coivd 19 ve mutasyonları ile maymun çiçeği virüsünün etkileri atlatılamamışken Arjantin’den gelen yeni virüs haberi paniğe neden oldu. Arjantin’de gizemli bir zatürre hastalığı nedeniyle 3 kişinin öldüğü ve 6 kişinin enfekte olduğu açıklandı. Hastalığın kaynağının bilinmediği belirtildi. Bilim insanları yeni virüsü “kökeni bilinmeyen pnömoni” olarak tanımlıyor. Peki, Yeni virüs mü çıktı? Yeni ölümcül virüsün adı ne? Yeni virüs belirtileri ne, bulaşıcı mı? Yeni virüs ölümcül mü? İşte detaylar…
2.09.2022 Sağlık
Marburg salgını paniği! Dünyanın en ölümcül virüsü...
Marburg salgını paniği! Dünyanın en ölümcül virüsü... Koronavirüs ve Maymun Çiçeği virüsünden sonra Marburg virüsü paniği dünyayı sardı. Dünyanın en ölümcül virüslerinden biri olan Marburg virüsü bu ayın başlarında Afrika ülkesi Gana’da görülmüş, hayatını kaybeden 2 hastadan alınan örnekler test için laboratuvara yollanmıştı. Dünya Sağlık Örgütü test sonuçlarının Marburg virüsünü doğruladığını açıklarken Gana’da salgın ilan etti…
18.07.2022 Dünya
Koronavirüsten 25 kat daha ölümcü! Avrupa ve Asya'da 'yeni salgın' alarmı...
Koronavirüsten 25 kat daha ölümcü! Avrupa ve Asya'da 'yeni salgın' alarmı... Koronavirüs (Kovid-19) dünyanın dört bir yanında can almaya devam ederken Kovid-19'dan 25 kat daha ölümcül virüs pek çok Avrupa ve Asya ülkesinde görüldü.
16.11.2021 Dünya
Koronavirüs salgını DSÖ'yü tartışmaya açtı
Koronavirüs salgını DSÖ'yü tartışmaya açtı Birleşmiş Milletler (BM) nezdinde 1948'de kurulan Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında aldığı gecikmeli kararlar nedeniyle ve şeffaflık konusunda sıkça eleştirilirken, örgüt 2020'de tarihinin en zor döneminden geçti.
4.05.2021 Sağlık
Dehşete düşüren itiraf: Koronavirüslü yarasalarla oldu mağarada çalışırken ısırıldık
Dehşete düşüren itiraf: Koronavirüslü yarasalarla oldu mağarada çalışırken ısırıldık Koronavirüs salgının başlangıç noktası olduğu iddia edilen Vuhan’daki viroloji laboratuvarında çalışan bilim insanları, 2017 yılında koronavirüs bulaşmış yarasaların bulunduğu bir mağarada numune toplarken ısırıldıklarını itiraf etti.
18.01.2021 Dünya
ABD'den bomba koronavirüs iddiası: Çin ordusuyla bağlantı...
ABD'den bomba koronavirüs iddiası: Çin ordusuyla bağlantı... ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, koronavirüsün kökeni hakkında flaş bir iddia ortaya atarak yayınladığı rapordan sonra Dünya Sağlık Örgütü'ne çağrıda bulundu. Vuhan'ın dünyayı enfekte etme geçmişi olduğunu hatırlatan Pompeo, laboratuvar ve Kovid-19 arasındaki ilişki konusunun acil olarak araştırılmasını istedi.
16.01.2021 Dünya
Sağlık Bakanlığı A'dan Z'ye "Kovid-19 Sözlüğü"  hazırladı
Sağlık Bakanlığı A'dan Z'ye "Kovid-19 Sözlüğü" hazırladı Sağlık Bakanlığı, dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 ile günlük hayatın parçası haline gelen terimlerin yer aldığı sözlük hazırladı. Sözlükte, salgınla mücadele sürecinde "filyasyon", "antikor", "izolasyon", "asemptomatik kişi", "entübasyon" gibi sık kullanılan tıbbi terimlerin anlamları açıklandı. 80 kelimenin yer aldığı sözlükte Kovid-19, "İlk olarak Çin'in Vuhan şehrinde 2019 yılı Aralık ayının sonlarında ortaya çıkan, bulaştığı kişilerde ateş, öksürük, nefes darlığı gibi belirtilere neden olan hastalık" olarak tanımlandı.
24.11.2020 Sağlık
Kovid-19 ile mücadelede zorlu düşman 'sitokin fırtınası'
Kovid-19 ile mücadelede zorlu düşman 'sitokin fırtınası' Dünyayı etkisi altına alan ölümcül virüs Kovid-19 ile mücadelede, "bağışıklık sisteminin dosttan düşmana dönüştüğü an" olarak adlandırılan "sitokin fırtınası" yıkıcı hasarların artışına ve ölüme neden oluyor.
23.11.2020 Sağlık
Dünya Sağlık Örgütü'nden sevindirici haber geldi!
Dünya Sağlık Örgütü'nden sevindirici haber geldi! Dünya Sağlık Örgütü'nden yapılan açıklamaya göre koronavirüs (Kovid-19) salgını için geliştirilen aşının ilk testleri gerçekleşti.
18.03.2020 Corona Virüsü
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'dan iptal edilen seferler ve bilet iadesi açıklaması!
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'dan iptal edilen seferler ve bilet iadesi açıklaması! THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, havacılıkta ölümcül virüs önlemlerine ilişkin İstanbul Havalimanı’nda açıklamalarda bulundu. "Ocak başında Wuhan merkezli bu virüste Bahreyn, Çin, İran gibi ülkelerden iptal yaptık. Pekin hariç Çin için tamamen iptal edildi. Pekin için de mart itibariyle karar vereceğiz. Pekin'e uçuş yapmıyoruz." diyen Aycı, "Bilet iade ve açığa alma sürecini kolaylaştırdık. Mayıs ayına kadar olan biletleri bedelini ödemek, açığa almak gibi konularda her yerden bu hizmetleri şu anda gösteriyoruz" ifadelerini kullandı.
27.02.2020 Gündem
Nipah salgınında ölenlerin sayısı 17'ye çıktı
Nipah salgınında ölenlerin sayısı 17'ye çıktı Hindistan'da meyve yarasalarının taşıdığı ölümcül virüs Nipah nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 17'ye çıktı.
1.06.2018 Dünya
Hindistan'daki Nipah virüsü salgınında 13 ölü
Hindistan'daki Nipah virüsü salgınında 13 ölü Hindistan'da meyve yarasalarının taşıdığı ölümcül virüs Nipah nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 13 oldu.
30.05.2018 Dünya
Tedavisi yok! Ülkede ölümcül virüs alarmı…
Tedavisi yok! Ülkede ölümcül virüs alarmı… Hindistan'da yeniden ortaya çıkan Nipah virüsü korku salıyor. Bu ay ortaya çıkan vakalarda 10 kişi hayatını kaybederken, virüsün ikinci bir eyalette daha görüldüğü iddia edildi. Virüsün korkutucu olmasının sebebi ise henüz etkili bir aşının geliştirilememiş olması.
23.05.2018 Dünya
ABD'den flaş karar! Yasak kaldırıldı
ABD'den flaş karar! Yasak kaldırıldı ABD Ulusal Sağlık Enstitüsü, kuş gribi ve MERS (Ortadoğu solunum sendromu) gibi genetik üzerinde değişimlere neden olan, ölümcül virüslere yönelik deneyler yapılması yönündeki yasağı kaldırdı.
20.12.2017 Dünya
Kene toplantı salonunda kaçtı!
Kene toplantı salonunda kaçtı! Japonya’da kene paniği yaşandı. Ancak olayın yaşandığı yer kırsal bir alan değil, valiliğin, kenelerin taşıdığı hastalıklarla ilgili bilinçlendirme toplantısıydı. Basının görüntü alması için getirilen ve ölümcül virüs taşıyan kene kaçınca toplantı salonunda büyük panik yaşandı.
12.09.2017 Sağlık
Marketlerde satılan tavuklarda ölümcül virüs
Marketlerde satılan tavuklarda ölümcül virüs İngiltere'de süpermarketlerde satılan her 10 tavuktan 6'sının potansiyel olarak ölümcül virüs taşıdığı belirtildi.
19.11.2014 Dünya
Maildeki bu tuzağa dikkat!
Maildeki bu tuzağa dikkat! Dünyayı tehdit eden ölümcül virüs Ebola salgınında, vaka sayısı 9 bin 936'ya, ölüm sayısı da 4 bin 877'ye ulaştı...
27.10.2014 Bilim ve Teknoloji
Afrika'yı salan korku!
Afrika'yı salan korku! Afrika Kupası’na henüz aylar var ama kıtayı sarsan ölümcül Ebola virüsü ne azalıyor ne de yerinde sayıyor. Üstelik şampiyonanın düzenleneceği Fas, virüsün doğduğu bölgenin hemen üzerinde
14.08.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Ölümcül Virüs ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ölümcül virüs haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.