Ölüm Tehlikesi

Ölüm Tehlikesi

Son dakika ölüm tehlikesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ölüm tehlikesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ölüm tehlikesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ölüm Tehlikesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ölüm tehlikesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 421 ölüm tehlikesi haberi bulunmuştur. Tüm ölüm tehlikesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bağırsak neden çatlar, bağırsak çatlaması belirtileri nedir? Kobra Murat’ın hastalığında ameliyat nasıl yapılır?
Bağırsak neden çatlar, bağırsak çatlaması belirtileri nedir? Kobra Murat’ın hastalığında ameliyat nasıl yapılır? Belçika dönüşü uçakta bağırsak çatlaması yaşayan Kobra Murat ölüm tehlikesi olan bir ameliyata gireceğini ve iyileşme sürecinin de bir ayı bulacağını söyledi. Peki, Bağırsak neden çatlar, bağırsak çatlaması ne demek? Kobra Murat’ın hastalığının belirtileri nedir, ameliyatı nasıl yapılır?
27.12.2023 Sağlık
Baba ile oğluna çarpan alkollü sürücüye 8 ay sonra tahliyeye tepki
Baba ile oğluna çarpan alkollü sürücüye 8 ay sonra tahliyeye tepki Bursa'da, 1.04 promil alkollü halde direksiyona geçip drift atarken çarptığı Turan Koyun'u (50) yaralayan, kaçmaya çalışırken oğlu Oğuz Koyun'a (28) çarpıp aracın altına alarak yaklaşık 25 metre sürükleyen sürücü Ali Önen'e (25), 'Kasten yaralama' suçundan yargılandığı davada, 2 yıl 4 ay hapis cezası verildi. Önen, tutuklu bulunduğu süre göz önüne alınıp 8 ay sonra tahliye edildi.  Oğuz Koyun karara tepki göstererek, "Vücudumda 42 çatlak, 22 dikiş ve benimle ömür boyu gidecek olan kalıcı bir iz var. Şu an ayağa kalkıyor olmam da, yaşıyor olmam da mucize. Ölmediğim için mi 8 ay ceza aldı bu sürücü ? Ağır ceza alması için benim paramparça mı olmam gerekiyordu ?" dedi.
17.04.2023 Yaşam
Oyuncu Meral Kaplan ile annesi ölümden döndü! 'Sauna patladı ev harabeye döndü'
Oyuncu Meral Kaplan ile annesi ölümden döndü! 'Sauna patladı ev harabeye döndü' Oyuncu Meral Kaplan'ın keyfi kabusa dönüştü. Oyuncu Meral Kaplan'ın evindeki saunada patlama oldu. Elektrikle ilgili oluşan problem nedeniyle çıkan yangında Meral Kaplan'ın annesi ölüm tehlikesi atlattı. Saunaya girmeye hazırlandığı anda yaşanan patlamada Meral Kaplan'ın evi harabeye döndü.
2.02.2023 Magazin
Rusya ve Ukrayna arasında 120 asker takas edildi
Rusya ve Ukrayna arasında 120 asker takas edildi Rusya ile Ukrayna arasında gerçekleşen esir takası müzakereleri sonucunda toplam 120 asker serbest bırakıldı.
6.12.2022 Dünya
Rusya ile Ukrayna arasında 100 esir takas edildi
Rusya ile Ukrayna arasında 100 esir takas edildi Rusya ile Ukrayna arasında yapılan esir takasında Rusya 50, Ukrayna ise 50 askeri serbest bıraktı.
24.11.2022 Dünya
Rusya ile Ukrayna arasında esir takası yapıldı
Rusya ile Ukrayna arasında esir takası yapıldı Rusya ile Ukrayna arasında yapılan esir takası kapsamında, Rusya tarafı 1'i sivil 35 Ukrayna askerini, Ukrayna tarafı ise 35 Rus askerini serbest bıraktı.
23.11.2022 Dünya
Fatih'te döner bıçağıyla saldıran kağıt toplayıcıya 7 yıl 6 ay hapis cezası
Fatih'te döner bıçağıyla saldıran kağıt toplayıcıya 7 yıl 6 ay hapis cezası  Fatih'te yol kenarında hurda arabasını çekmesini isteyen otomobil sürücüsünü döner bıçağıyla yaraladığı iddiasıyla 9 yıla kadar hapsi istenen kağıt toplayıcısı Ferhad Omranıfar, ilk duruşmada 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, sanığın pişmanlığını dikkate alarak cezada indirim yaptı. Şikayetçi Şeyhmus Aykurt, "Tedavim devam ediyor. Herhalde 2 yıl daha parmaklarımı kullanamayacağım gibi görünüyor" diyerek adaletin yerini bulduğunu belirtti. 
22.11.2022 Gündem
Zehirlenme ve yangınlara neden oluyor! Her yıl yaptırılması gerekiyor, ölüm tehlikesi var
Zehirlenme ve yangınlara neden oluyor! Her yıl yaptırılması gerekiyor, ölüm tehlikesi var Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı itfaiye ekipleri, vatandaşlara baca temizliğini düzenli aralıklarla aksattırmadan yaptırması için çağrıda bulunurken, kritik açıklamalar da yaptı.
31.10.2022 Gündem
Çalışanlar için flaş tazminat kararı! İşveren en az 1 yıllık para ödeyecek
Çalışanlar için flaş tazminat kararı! İşveren en az 1 yıllık para ödeyecek Emsal niteliğinde tazminat kararı verildi. İş güvenliği uzmanı, çalıştığı yerdeki ölüm tehlikesini işverene iletti, ancak gerekli önlemler alınmadı. Bunun üzerine uzman, tespit ettiği hayati eksikleri Çalışma Bakanlığı'na bildirdi. Bunu duyan işveren ise, uzmanı işten attı. Ardından iş mahkemesinin yolunu tutarak tazminat alacağının tahsilini isteyen çalışan için Yargıtay'dan emsal karar çıktı.
21.10.2022 Çalışan Hakları
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Kritik uyarı, ölüm tehlikesi var
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Kritik uyarı, ölüm tehlikesi var Arabası olan milyonlarca kişiye kritik uyarı geldi. Dikkat, can tehlikesi var. Kar yağışlarının ardından yaz lastiği takılı araba sahiplerine uyarılarda bulunan sektör temsilcisi Osman Sert, zaman kaybetmeden kış lastiklerini taktırmalarını gerektiğini söyledi. Sert, “Aracınızda kış lastiğinin olması güvenli bir sürüş sağlayacak ve kazaların önüne geçecektir. Aracınızı konforlu, tasarruflu ve güvenli kullanmak istiyorsanız kış lastiklerinizi bir an önce taktırın” dedi.
23.12.2021 Gündem
Seren Serengil ameliyat oldu! Sevgilisinden ilk açıklama...
Seren Serengil ameliyat oldu! Sevgilisinden ilk açıklama... Seren Serengil, bir kez daha ameliyat oldu. Zayıflamak için gerçekleştirdiği operasyonlar yüzünden sürekli kilo kaybı yaşayan Seren Serengil, tekrar ameliyat masasına yattı. Ameliyat sonrası ilk açıklama, Seren Serengil’in sevgilisi Mustafa Tohma’dan geldi.
10.08.2021 Magazin
Dehşete düşüren görüntü! Son anda böyle kurtarıldı
Dehşete düşüren görüntü! Son anda böyle kurtarıldı Van'ın Başkale ilçesinde etkili olan sağanak yağış, Esenyamaç Mahallesi'nde sele neden oldu. Sel sularına kapılan bir kadın son anda kurtarılırken, 2 büyükbaş hayvan öldü. Yerleşim alanında etkil, olan sel araçları sürükleyip, bazı ev ve ahırlara büyük zarar verdi. Başkale Kaymakamı ve Belediye Başka Vekili Asım Solak bölgede inceleme yaparken, ekipler de çalışma başlattı.
31.07.2021 Yaşam
Go-kart pistinde skandal! 50 dikiş atıldı ölümden döndü
Go-kart pistinde skandal! 50 dikiş atıldı ölümden döndü Antalya'da bir lunaparka eğlenmeye giden Furkan Özkaya (17), go-kart sporu yapmak istedi. Furkan Özkaya'nın kemeri, omuzdan çapraz bağlanmak yerine, karın bölgesinden yatay bağlandı. Bağırsakları yırtılan ve iç kanama geçiren Özkaya’ya, 6 saatlik ameliyatta yaklaşık 50 dikiş atıldı. Furkan ve ailesi, yetkililer ve çalışanlar hakkında suç duyurusunda bulundu.
24.07.2021 Yaşam
Doğal olmayan yollarla alınan yüksek doz vitaminler zararlı!
Doğal olmayan yollarla alınan yüksek doz vitaminler zararlı! Uzmanlar, doktor önerisi olmadan ve doğal olmayan yollarla alınan yüksek doz vitaminlerin zararlı olduğu konusunda uyarıyor. Araştırmalarda yüksek doz vitamin alımlarının kanseri önlemediğini, hatta yüksek doz vitamin kullanımının kanser riskini arttırdığının ortaya çıktığını belirten Radyasyon Onkolojisi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Tayfun Hancılar, bilinçsizce kullanılan vitaminler ile ilgili uyarılarda bulundu.
2.04.2021 Sağlık
Genç kız sosyal medyadan feryat etti! '4 saat boyunca...'
Genç kız sosyal medyadan feryat etti! '4 saat boyunca...' Trabzon’da üniversite öğrencisi S.H.B. (20), anneannesini ziyaret için gittiği evde dayısı Emrah B. (30) tarafından 4 saat boyunca rehin alındığı, tehdit ve hakarete uğradığı iddiasıyla şikayetçi oldu. Gözaltına alınan şüpheli 'eve yaklaşmama' tedbiri ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. O anların görüntülerini sosyal medyada paylaşan genç kız, "Yine bir can gitmeden yardım edin, sesimi duyurun" diyerek yardım istedi.
23.03.2021 Gündem
Hava kirliliğiyle ilgili ürküten açıklama: 7 milyon insanın ölümüne neden oluyor!
Hava kirliliğiyle ilgili ürküten açıklama: 7 milyon insanın ölümüne neden oluyor! İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Toros, hava kirliliğinin dünya genelinde her yıl yaklaşık 7 milyon insanın erken yaşta ölümüne neden olduğunu söyledi.
6.12.2020 Gündem
Kalça estetiği faciası ölümden döndü!
Kalça estetiği faciası ölümden döndü! Türkiye’de özel bir hastanede adeta estetik skandalı yaşandı. Facianın baş rolünde ünlü bir plastik cerrah var. Kabusu yaşayan kadın Brezilya poposu kalçası için masasına yattığı ünlü doktordan şikayetçi oldu. Operasyon sonrasında genç kadının vücudunda çökme ve kitleler meydana geldi. Ölümcül enfeksiyonlarla mücadele eden talihsiz kadın toplamda 8 ameliyat geçirdi.
27.11.2020 Yaşam
İngiltere'den flaş koronavirüs kararı! 1 ay boyunca...
İngiltere'den flaş koronavirüs kararı! 1 ay boyunca... İngiltere'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ikinci kez ülke çapında karantina ilan edildi.
31.10.2020 Dünya
İstanbul'da sahte içkiden hayatını kaybedenlerin sayısı 9'a yükseldi
İstanbul'da sahte içkiden hayatını kaybedenlerin sayısı 9'a yükseldi Kötü haberler gelmeye devam ediyor. Son dakika haberine göre İstanbul'da sahte alkol içerek zehirlenen 2 kişi daha yaşamını yitirdi. Ölenlerin sayısı 9'a yükseldi. Sahte içkiden 8 ilde toplam hayatını kaybeden kişi sayısı 47 oldu.
14.10.2020 Gündem
Katliam gibi!  Ölü sayısı giderek artıyor, korkunç iddia...
Katliam gibi! Ölü sayısı giderek artıyor, korkunç iddia... Türkiye 9 Ekim tarihinden bu yana sahte içki kaynaklı ölüm haberleriyle sarsılıyor. İzmir'de son olarak sahte içkiden 1 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle 8 ilde ölenlerin sayısı 45'e çıktı; durumları ağır olan 50'ye yakın kişinin hastanelerde tedavisi sürüyor. Öte yandan katliamı andıran ölümlerle ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. İşte haberin detayları...
14.10.2020 Gündem
Sahte alkol faciası! İstanbul'da ölü sayısı 7'ye yükseldi
Sahte alkol faciası! İstanbul'da ölü sayısı 7'ye yükseldi İstanbul'da sahte içkiden zehirlenme sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 7'ye yükseldi. 8 ilde toplam 43 kişi sahte alkol nedeniyle yaşamını yitirdi. İçişleri Bakanlığı'ndan sahte alkol zehirlenmeleri ile ilgili açıklama geldi; yapılan operasyonlar neticesinde yakalanan 58 şüpheliden 7’sinin tutuklandığı açıklandı. Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ise, marketlerde satılan ve dezenfektan olarak kullanılan etil alkol bazlı yüzey temizleyici sıvılara, içki aromaları karıştırmak suretiyle içilmesinden dolayı zehirlenme vakalarının yaşandığının anlaşıldığı belirtildi ve operasyonların devam edeceği vurgulandı.
13.10.2020 Gündem
Sahte alkol faciası! Ölü sayısı 32'ye yükseldi...
Sahte alkol faciası! Ölü sayısı 32'ye yükseldi... İzmir’de, sahte içki tüketmeleri nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 16’ya yükseldi. Hastaneye kaldırılan çok sayıda kişinin tedavisi ise devam ediyor. Mersin’de de, sahte alkol içtikleri iddiasıyla hastaneye kaldırılan 5 kişi, yaşamını yitirdi. Kırıkkale'de ise sahte içkiden 7 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Bir kötü haber de İstanbul'dan geldi. İstanbul Barosu avukatlarından Hakkı Oğuzhan Şahinoğlu'nun sahte alkolden hayatını kaybettiği öğrenildi. Son dakika gelen haberine göre Aydın'da 1, Bodrum'da ise 2 kişi yaşamını yitirdi.
12.10.2020 Gündem
Susuz kalan 3 ton balık için seferber oldular
Susuz kalan 3 ton balık için seferber oldular Van Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü ekipleri, Erçek Gölü'nde yaşayan inci kefalinin göç ettiği tatlı su kaynağının kesilmesi nedeniyle ölüm tehlikesi geçiren balıklar için seferber oldu.
16.05.2020 Yaşam
Resmen değişti! Türkiye'de yaşayan herkesi ilgilendiriyor, artık...
Resmen değişti! Türkiye'de yaşayan herkesi ilgilendiriyor, artık... Milyonlarca kişiyi ilgilendiren düzenleme yapıldı. Türkiye'de yaşayan ve Türk vatandaşı olan herkesi kapsayan düzenlemeyle artık yine döneme geçildi. Bugüne kadar sağlık kuruluşlarınca 20 bin 347 doğum, 118 bin 522 ölüm dijital ortamda aile kütüğüne tescil edildi. Mahkeme kararı aranmaksızın 331 bin 634 ad-soyad düzeltmesi yapıldı. Nüfus kayıt örneği ve ikametgah belgelerinin e-Devlet Kapısı üzerinden alınabilmesine imkan veren uygulamayla bugüne kadar 33 milyon 789 bin 27 nüfus kayıt örneği, 36 milyon 145 bin 775 yerleşim yeri belgesi e-Devlet Kapısı üzerinden alındı. İşte nüfus kayıt ve işlemeleri ile ilgili yeni düzenleme...
12.05.2020 Ekonomi
Fenomen Kerimcan Durmaz'ın Instagram paylaşımına suç duyurusu
Fenomen Kerimcan Durmaz'ın Instagram paylaşımına suç duyurusu Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'ın sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yaptığı videolu paylaşım hakkında "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" etmek suçlamasıyla avukat Serdar Öktem, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.
10.04.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ölüm Tehlikesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ölüm tehlikesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.