Ölü Sayısı Yükseldi

Ölü Sayısı Yükseldi

Son dakika ölü sayısı yükseldi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ölü sayısı yükseldi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ölü sayısı yükseldi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ölü Sayısı Yükseldi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ölü sayısı yükseldi gelişmeleri de dahil olmak üzere 969 ölü sayısı yükseldi haberi bulunmuştur. Tüm ölü sayısı yükseldi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kırgızistan-Tacikistan sınırındaki çatışmalardan kötü haber! Can kaybı 48’e yükseldi
Kırgızistan-Tacikistan sınırındaki çatışmalardan kötü haber! Can kaybı 48’e yükseldi Kırgızistan-Tacikistan sınırındaki çatışmalarda 10 Kırgız’ın daha hayatını kaybetmesi ile çatışmalardaki toplam can kaybı 48’e yükseldi.
18.09.2022 Dünya
Manisa'daki feci kazadan acı haber! Can kaybı 3'e yükseldi
Manisa'daki feci kazadan acı haber! Can kaybı 3'e yükseldi Manisa’nın Salihli ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralananlardan birinin daha hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 3'e yükseldi.
8.06.2022 Yaşam
Şırnak'taki feci kazadan acı haber! Araçtaki 5 kişi de hayatını kaybetti
Şırnak'taki feci kazadan acı haber! Araçtaki 5 kişi de hayatını kaybetti Şırnak'ın Uludere ilçesinde içinde enerji dağıtım şirketi çalışanlarının olduğu kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle şarampole devrildi. Kaza 5 kişi yaşamını yitirdi.
1.06.2022 Gündem
Beyoğlu’ndaki silahlı çatışmada ölü sayısı yükseldi! Kan donduran ifadeler
Beyoğlu’ndaki silahlı çatışmada ölü sayısı yükseldi! Kan donduran ifadeler Beyoğlu’nda gelin ve damadın akrabaları arasında yaşanan kavgada ölü sayısı 4'e çıktı. Olayda yaralanan Beytullah Akçay, hastanede hayatını kaybetti. Yakalanan Mürsel Ağrı ise polis sorgusunda cinayetleri itiraf etti. Damadın kızına şiddet uyguladığını belirten şüpheli, “Benim evime sığındı. Bunu konuşmak için toplandığımızda önce beni ardından akrabalarımı vurdular. Beni de öldüreceklerini düşünüp ateş ettim. Ölmemek için öldürdüm" dedi.
28.07.2021 Gündem
Aksaray'da feci kaza! Ölü sayısı yükseldi
Aksaray'da feci kaza! Ölü sayısı yükseldi Aksaray'da 3 aracın karıştığı zincirleme kazada ölü sayısı 4'e yükseldi. Yaralı 4 kişinin tedavisinin devam ettiği belirtildi.
17.07.2021 Gündem
Güney Kıbrıs'ta korkutan yangın! Ölü sayısı yükseldi
Güney Kıbrıs'ta korkutan yangın! Ölü sayısı yükseldi Son dakika haberi... Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nde dün başlayan orman yangınında hayatını kaybedenlerin sayısının 4’e yükseldi. Yunan ekipleri GKRY'ye ekip sevk ederken, İtalya'dan da yardım istendi.
4.07.2021 Dünya
91. saatte büyük mucize! 3 yaşındaki Ayda enkazdan sağ kurtarıldı! Enkaz altında parmak oyunu...
91. saatte büyük mucize! 3 yaşındaki Ayda enkazdan sağ kurtarıldı! Enkaz altında parmak oyunu... İzmir'de gerçekleşen deprem sonrası yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nda 91. saatte büyük bir mucize gerçekleşti. Ayda bebek enkazdan sağ olarak çıkarıldı. Enkazdan çıkarılan Ayda'nın ilk sözleri, "Babam nerede" oldu. Ayda'nın ekiplerden ilk istediği ise su ve ayran oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, enkazdan 91 saat sonra çıkarılan kız çocuğunun sağlık durumunun iyi olduğunu, hastaneye sevk edildiğini bildirdi. Ayda'nın annesi ile ilgili acı haber geldi. Ayda'nın annesinin cansız bedenine ulaşıldı. 3 yaşındaki Ayda Gezgin ile onun kurtarılmasında görev yapan Tunceli İl Afet ve Acil Durum Müdürü Cem Erdoğan'ın, enkaz altındaki konuşmalarına ait görüntüleri ortaya çıktı. AFAD'dan yapılan açıklamaya göre, "SAKOM’dan alınan bilgilere göre 109 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Yaralanan 1.036 vatandaşımızdan 898’i taburcu edilmiş olup 138 vatandaşımızın tedavisi devam etmektedir. İzmir’de arama ve kurtarma çalışmaları yürütülen 17 binadan 13’ünde çalışmalar tamamlanmış olup 3 noktada 4 binada çalışmalara devam edilmektedir." ifadeleri kullanıldı.
3.11.2020 Gündem
İran'da koronavirüs alarmı! Ölü sayısı yükseldi
İran'da koronavirüs alarmı! Ölü sayısı yükseldi İran'da koronavirüsü alarmı sürüyor. Gelen son bilgiye göre, 13 yeni vaka daha tespit edildi. Öte yandan İran'da koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi.
21.02.2020 Dünya
Koronavirüs salgını! Ölü sayısı yükseldi
Koronavirüs salgını! Ölü sayısı yükseldi Çin’de yeni tip koronavirüs salgınında ölenlerin sayısı 361’e yükseldi. Virüsten etkilenenlerden durumu şüpheli olanların sayısı 21 bin 558'e, müşahedeye alınanların sayısı 152 bin 700'e çıktı. Son 24 satte 57 can kaybı yaşandı. Yeni tip koronavirüs salgınında can kaybı SARS'ı geçti. Tayland'da ise virüsün tedavisiyle ilgili sevindirici bir haber geldi.
3.02.2020 Dünya
Ülkede felaket! Ölü sayısı yükseldi
Ülkede felaket! Ölü sayısı yükseldi Kammuri Tayfunu, Filipinler’in güneyinde etkili olmaya devam ediyor. Aşırı yağışlar sonucu oluşan sel ve evlerin çökmesi sebebiyle hayatını kaybedenlerin sayısı 17’ye yükseldi.
4.12.2019 Dünya
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde ebola ölümleri artıyor
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde ebola ölümleri artıyor Son 5 günde 27 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle ebola salgınından yaşamını yitirenlerin sayısı 1946'ya yükseldi.
7.09.2019 Dünya
O ülkede korkulan oldu! Ölü sayısı artıyor...
O ülkede korkulan oldu! Ölü sayısı artıyor... Bahamalar'ı vuran Dorian Kasırgası'nda ölenlerin sayısı 30'a yükseldi. Arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği bölgede ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.
6.09.2019 Dünya
Norveç’teki helikopter kazasında ölü sayısı yükseldi
Norveç’teki helikopter kazasında ölü sayısı yükseldi Norveç’in Finnmark eyaletinde sivil bir helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybedenlerin sayısının 6’ya yükseldiği belirtildi.
1.09.2019 Dünya
Trabzon'dan acı haber! Ölü sayısı artıyor...
Trabzon'dan acı haber! Ölü sayısı artıyor... Trabzon'un Araklı ilçesinde dün sağanak yağışın ardından meydana gelen selde kaybolan kişilerden 7'sinin cansız bedenine ulaşıldı. Kayıp 3 kişiye ulaşılması için çalışmalar ise sürüyor. Acı haberi duyuran Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli bölgede ufak yağışların bile heyelanları tetikleyebileceğini belirterek bölge halkını uyardı.
19.06.2019 Gündem
Kahreden haber! Ölü sayısı yükseldi...
Kahreden haber! Ölü sayısı yükseldi... Adıyaman'da hafif ticari aracın şarampole devrilmesi sonucu yaralanan 7 kişiden 3'ü yaşamını yitirdi.
4.06.2019 Yaşam
O ülkeyi tropik fırtına vurdu! Ölü sayısı yükseldi
O ülkeyi tropik fırtına vurdu! Ölü sayısı yükseldi Filipinler’de etkili olan tropik fırtınanın yol açtığı sel ve heyelanda hayatını kaybedenlerin sayısı 22’ye yükseldi.
30.12.2018 Dünya
Korkulan oldu! Ölü sayısı yükseldi
Korkulan oldu! Ölü sayısı yükseldi Somali’nin başkenti Mogadişu’da gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 41’e yükseldi.
10.11.2018 Dünya
Korkulan oldu! Ölü sayısı yükseldi
Korkulan oldu! Ölü sayısı yükseldi Hindistan'da bir çelik fabrikasında dün meydana gelen patlamada ölü sayısının 12'ye yükseldiği bildirildi.
10.10.2018 Dünya
Son dakika: Göçmen teknesi battı, ölüler var
Son dakika: Göçmen teknesi battı, ölüler var İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında düzensiz göçmenleri taşıyan tekne battı. Yaklaşık 35 kişinin olduğu teknede ilk belirlemelere göre 4 kişinin cesedine ulaşıldı, 1 kişi kurtarıldı. Son gelen bilgilere göre ise ölü sayısının 9'a yükseldiği bildirildi.
10.10.2018 Gündem
Sel felaketinde ölü sayısı yükseldi
Sel felaketinde ölü sayısı yükseldi Kamboçya'da aşırı yağışların yol açtığı sellerde hayatını kaybedenlerin sayısı 18'e yükseldi.
21.08.2018 Dünya
Son dakika... Yunanistan'dan kötü haber! Ölü sayısı yükseldi
Son dakika... Yunanistan'dan kötü haber! Ölü sayısı yükseldi Yunanistan'ın başkenti Atina yakınlarında çıkan yangınlarda ölü sayısı 74'e yükseldi.
24.07.2018 Dünya
Son dakika: Tekirdağ'da tren kazası! Ölü sayısı yükseldi...
Son dakika: Tekirdağ'da tren kazası! Ölü sayısı yükseldi... Edirne Uzunköprü ile İstanbul Halkalı arasında 362 yolcu ve 6 personel ile sefer yapan trenin 5 vagonu Tekirdağ’da devrildi. Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, 24 kişinin hayatını kaybettiğini, 124 kişinin de yaralandığını açıkladı.Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, tren kazasının aşırı yağış nedeniyle menfez ile ray arasındaki toprağın boşalması sonucu meydana geldiğini açıkladı.Sağlık Bakanlığı yaralı yakınlarının 184 numaralı telefondan bilgi alabileceğini duyurdu.Öte yandan kazada hayatını kaybedenler cenazeleri yakınlarına teslim edilmeye başlandı.Sabaha kadar enkazda arama yapıldı. Kaza ile ilgili yürütülen soruşturmada 2 makinist gözaltına alındı.Kazada yaralanan Ceyhan Kahveci, olay anına ilişkin, "Tren bir kere basket topu gibi yere vurup vurup havaya zıpladı. Koltukta oturanlar tavanlara çarptı. Koltuklar yerlerinden söküldü. Tren ayrı ayrı parçalara bölündü." dedi.Tekirdağ'da 24 kişinin yaşamını yitirdiği trenin makinistlerin ifadelerine de ulaşıldı. Makinistler, “Sarsıntıyı hissettik ve frene bastık” dedi. Ayrıca gözaltına alınan iki makinistin jandarmadaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı bildirildi.Ayrıca Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı, Tekirdağ'da 24 kişinin yaşamını yitirdiği tren kazasıyla ilgili seferlerden sorumlu 3 görevlinin daha ifadesine başvurulması talimatını verdi.
9.07.2018 Gündem
Hindistan'da feribot kazası! Ölü sayısı yükseldi
Hindistan'da feribot kazası! Ölü sayısı yükseldi Hindistan'ın güneyinde nehirde sefer yapan bir feribotun alabora olması sonucu ölü sayısı 12'ye yükseldi.
17.05.2018 Dünya
Son dakika... Ölü sayısı yükseldi!
Son dakika... Ölü sayısı yükseldi! Doğu Guta'da katliam sürüyor... Suriye'deki Esad rejiminin, ablukada tuttuğu Doğu Guta'ya hava ve karadan düzenlediği saldırılarda 6'sı çocuk 23 sivil daha öldü.
7.02.2018 Dünya
Afganistan'da ölü sayısı 18'e yükseldi
Afganistan'da ölü sayısı 18'e yükseldi Afganistan’da Nangarhar kentinin eski kaymakamın cenaze töreni sırasında meydana gelen patlamada ölü sayısı 18'e yükseldi.
31.12.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ölü Sayısı Yükseldi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ölü sayısı yükseldi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.