Olağan Kurultay

Olağan Kurultay

Son dakika olağan kurultay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan olağan kurultay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını olağan kurultay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Olağan Kurultay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan olağan kurultay gelişmeleri de dahil olmak üzere 410 olağan kurultay haberi bulunmuştur. Tüm olağan kurultay haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP’de devir teslim töreni
CHP’de devir teslim töreni CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gerçekleştirilen devir teslim töreniyle Genel Başkanlık koltuğunu Özgür Özel’e devretti.
8.11.2023 Gündem
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
Kılıdaroğlu'nun 'hançer' sözlerine İYİ Parti'den ilk tepki geldi
Kılıdaroğlu'nun 'hançer' sözlerine İYİ Parti'den ilk tepki geldi CHP'de 38. Olağan Kurultay ile parti yönetimi değişti. Şimdi dikkatler Özgür Özel'in atacağı adımlarda ve yerel seçimler öncesi İYİ Parti ile ilişkileri yeniden ele alıp almayacağına çevrildi. Kurultay sonucu ve salondan verilen mesajlara İYİ Parti cephesinin ilk yorumları da dikkat çekici oldu. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova detayları anlattı.
6.11.2023 Gündem
CHP Genel Başkanı kim oldu, belli oldu mu? CHP kurultayını hangi aday kazandı, CHP'nin yeni Genel Başkanı kiim?
CHP Genel Başkanı kim oldu, belli oldu mu? CHP kurultayını hangi aday kazandı, CHP'nin yeni Genel Başkanı kiim? CHP'yi kurultay heyecanı sardı. 1368 kurultay delegesi, CHP yeni genel başkanını belirlemek için sabırsızlanıyor. 13 yıldır genel başkanlık görevini sürdüren Kemal Kılıçdaroğlu ile Manisa Milletvekili Özgür Özel CHP yeni genel başkanlığı için yarışıyor. Peki, CHP kurultayı kim kazandı? 38. CHP kurultayı adayları kim, CHP genel başkanı kim oldu?
4.11.2023 Gündem
CHP kurultayı nerede, hangi ilde ve binada? CHP kurultayı ne zaman, saat kaçta, CHP kurultay adayları kimler?
CHP kurultayı nerede, hangi ilde ve binada? CHP kurultayı ne zaman, saat kaçta, CHP kurultay adayları kimler? Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kurultayı ile ilgili detaylar 38. Cumhuriyet Halk Partisi Olağan Kurultayı genel başkan seçimi öncesinde sorgulanmaya başlandı. Peki, CHP kurultayı ne zaman, saat kaçta ve nerede yapılacak? CHP kurultay adayları kimler?
4.11.2023 Gündem
Cumhuriyet Halk Partisi'nde kurultay öncesi Parti Meclisi toplantısı
Cumhuriyet Halk Partisi'nde kurultay öncesi Parti Meclisi toplantısı Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi (PM), genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı.
25.10.2023 Gündem
CHP Ankara İl Başkanı kim oldu? CHP Ankara İl Kongresi nerede, CHP Ankara İl Başkan adayları arasında Ümit Erkol mu Sercan Çığgın başkan oldu?
CHP Ankara İl Başkanı kim oldu? CHP Ankara İl Kongresi nerede, CHP Ankara İl Başkan adayları arasında Ümit Erkol mu Sercan Çığgın başkan oldu? Kongre sürecinin devam ettiği CHP'de bugün Ankara İl Başkanlığı'nın kongresi var. Ali Hikmet Akıllı'nın yeniden aday olmadığı il başkanlığı için iki isim yarışacak. Peki, CHP İl Başkanı kim oldu, CHP Ankara İl Başkanı kim seçildi? CHP Ankara İl Kongresi nerede, CHP Ankara il Başkanı Ümit Erkol mu Sercan Çığgın mı oldu?
23.09.2023 Gündem
CHP'de 3 ilçe başkanının bileti kesildi
CHP'de 3 ilçe başkanının bileti kesildi CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında toplandı. Yaklaşık 4 saat süren MYK toplantısında 3 ilçe başkanları görevden alındı. Önceden görevden alınan örgütlerin itirazlarının da parti meclisi gündemine geleceği belirtiliyor. Hatta o parti meclisinde kurultay takviminin netleşeceği vurgulanıyor.
2.08.2023 Gündem
CHP'de kriz büyüyor! Kılıçdaroğlu 'bırakma' şartını açıkladı
CHP'de kriz büyüyor! Kılıçdaroğlu 'bırakma' şartını açıkladı CHP'de iç savaş devam ediyor. PM’de “değişimciler” güç gösterisi yaptı. 11,5 saatlik toplantıda sert tartışmalar yaşandı tansiyon hiç düşmedi. Kulislerde “el enseler çekildi asıl savaş ve pazarlık şimdi başlıyor” yorumları yapılıyor. Öte yandan Kılıçdaroğlu, belediye başkanları toplantısında genel başkanlığı bırakma şartını da açıkladı.
25.07.2023 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu kararını verdi! Kurultaya CHP'nin başında girecek
Kemal Kılıçdaroğlu kararını verdi! Kurultaya CHP'nin başında girecek Vekilleriyle buluşan CHP lideri Kemal Kılıçaroğlu, “CHP’nin tarihinde umutsuzluk yok. Mücadelemize devam edeceğiz. Daha etkin mücadele edeceğiz” dedi. Parti kulislerinde ise Kılıçdaroğlu'nun istifa edip etmeyeceğini konuşuluyor.
3.06.2023 Gündem
CHP'de hareketli saatler! Ekrem İmamoğlu 'adayım' der mi? İşte kulislerdeki son gelişmeler
CHP'de hareketli saatler! Ekrem İmamoğlu 'adayım' der mi? İşte kulislerdeki son gelişmeler 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminin ardından tüm gözler CHP'ye çevrilmiş durumda. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün MYK toplantısına katılacak ve ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşecek. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, CHP'deki hareketli saatlere ilişkin son kulis bilgilerini canlı yayında aktardı. Canova, Kılıçdaroğlu'nun bugünkü toplantıda MYK üyelerinin istifalarını kabul edeceğini belirtti. Canova, Kılıçdaroğlu-İmamoğlu görüşmesiyle ilgiliyse "İmamoğlu’nun İBB’de bir dönem daha başkanlık yapabileceği bir sonraki seçim de başkanlığa aday olabileceği de söyleniyor. Kurultay ve kongre süreçleri etkileyecek" dedi.
1.06.2023 Gündem
CHP'de kritik isim odasını boşalttı! Kılıçdaroğlu istifaları kabul edecek
CHP'de kritik isim odasını boşalttı! Kılıçdaroğlu istifaları kabul edecek CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova, 28 Mayıs seçimleri sonrası Ankara'daki son kulis bilgilerini aktardı.
30.05.2023 Gündem
CHP'de kurultay 1 yıl ertelendi
CHP'de kurultay 1 yıl ertelendi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan Parti Meclisi'nde, temmuzda yapılması planlanan 38'inci Olağan Kurultay'ın 1 yıl ertelenmesi kararlaştırıldı.
15.01.2022 Siyaset
Bülent Ecevit şiirleri ve sözleri! Karaoğlan ölümünün 15. Yılında anılıyor: Bülent Ecevit kaç yaşında öldü, nereli?
Bülent Ecevit şiirleri ve sözleri! Karaoğlan ölümünün 15. Yılında anılıyor: Bülent Ecevit kaç yaşında öldü, nereli? 4 kez Başbakanlık görevini üstlenen Bülent Ecevit ölümünün 15. ölüm yılında anılıyor. 5 Kasım 2006 yılında kaybeden Bülent Ecevit siyasete 1954 yılında CHP’de başladı, 2004 yılında yapılan 6. Olağan Kurultay ile de aktif siyaseti bıraktı. Ölümünün 15. Yılında onu kendi şiirleri ve sözleriyle anmak isteyenler arama motorlarına yöneldi. İşte Bülent Ecevit şiirleri ve sözleri…
5.11.2021 Gündem
İYİ Parti’de kriz büyüyor! Muhalifler de bölündü
İYİ Parti’de kriz büyüyor! Muhalifler de bölündü İYİ Parti’de 2. Olağan Kurultay’daki ‘Oy verilmeyecekler’ listesine tepki gösteren ve ‘muhalif’ olan milletvekilleri arasında da köprüler atıldı.
8.11.2020 Siyaset
İYİ Partili Koncuk: 'Kara liste' izah edilmeli, bunu sineye çekmemizi kimse beklemesin
İYİ Partili Koncuk: 'Kara liste' izah edilmeli, bunu sineye çekmemizi kimse beklemesin İYİ Parti'de 'oy verilmeyecekler' listesinde ismi bulunan Adana Milletvekili İsmail Koncuk, kara listenin izah edilmesi gerektiğini söyledi. Koncuk, "Buna suskun kalmamamızı, sineye çekmemizi hiç kimse beklemesin. 'Kol kırılır yen içinde kalır.' Neden yen içinde kalacak? Yen içinde kalınca düzelecek mi? Düzelmesi lazım. Bunlar düzelmedikten sonra İYİ Parti sürekli tartışılan bir siyasi parti olarak önümüzde duracak" dedi.
7.10.2020 Siyaset
İYİ Parti'de liste krizi! Meral Akşener'e şok...
İYİ Parti'de liste krizi! Meral Akşener'e şok... İYİ Parti'de, 2'nci Olağan Kurultay'ın ardından başlayan liste krizi, TBMM'de yeni dönemin ilk grup toplantısına da yansıdı. 'Oy verilmeyecekler' listesini hazırlattığı iddia edilen Koray Aydın'ın Teşkilat Başkanlığı görevini sürdürmesine tepki gösteren muhalif milletvekilleri, grup toplantısına katılmadı.
6.10.2020 Siyaset
İYİ Parti'de kriz büyüyor! Toplantıya katılmama kararı aldılar
İYİ Parti'de kriz büyüyor! Toplantıya katılmama kararı aldılar İYİ Parti'de "oy verilmeyecekler listesi" iddiaları üzerine bazı milletvekilleri, bugünkü TBMM Grup Toplantısı'na katılmama kararı aldı.
5.10.2020 Siyaset
İYİ Parti Genel Merkezi'nde gerginlik!
İYİ Parti Genel Merkezi'nde gerginlik! İYİ Parti Genel Merkezi'ne farklı şehirlerden gelen bir grup partili, Genel Başkan Meral Akşener ile görüşmek istedi. Akşener ile görüştürülmeyen partililer ve güvenlik görevlileri arasında gerginlik çıktı.
30.09.2020 Siyaset
İYİ Parti’de genel başkan yardımcıları birbirine girdi!
İYİ Parti’de genel başkan yardımcıları birbirine girdi! İYİ Parti’nin 2. Olağan Kurultayı’nın üzerinden dört gün geçti ancak “paralel liste” tartışmaları sürüyor.
24.09.2020 Siyaset
CHP MYK belli oldu mu? CHP MYK’da kimler var? CHP MYK listesi…
CHP MYK belli oldu mu? CHP MYK’da kimler var? CHP MYK listesi… CHP MYK ne zaman belli olacak? sorusu cevap buldu. CHP'de MYK üyeleri belli oldu. CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 37'nci Olağan Kurultay sonrasında, partisinin Merkez Yönetim Kurulu'nu (MYK) belirledi. İşte CHP MYK listesi…
10.08.2020 Gündem
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Birlikte çıkaracağız
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Birlikte çıkaracağız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu memleketi aydınlığa, düzlüğe dostlarımızla birlikte çıkaracağız. Güçlü bir demokratik parlamenter sistem, halkına hesap vermeyi onurlu görev kabul eden bir siyaset anlayışı ile bunu yapacağız" dedi.
8.08.2020 Siyaset
‘Yeni parti’ ihtimaline ilk yorum: Millet inadına CHP diyecek
‘Yeni parti’ ihtimaline ilk yorum: Millet inadına CHP diyecek CHP yönetimi, yeni parti kuracağı iddia edilen Muharrem İnce için ‘bekle-gör’ politikası izleyecek. İnce açıklama yapmadan yanıt verilmeyecek.
5.08.2020 Siyaset
‘Muharrem İnce parti kuracak’ iddialarına CHP’den açıklama
‘Muharrem İnce parti kuracak’ iddialarına CHP’den açıklama CHP Parti Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Muharrem İnce’nin parti kuracağı ile ilgili iddialar hakkında açıklamada bulundu.
30.07.2020 Siyaset
CHP yönetiminde bir ilk! Partinin yeni vitrini belirlendi
CHP yönetiminde bir ilk! Partinin yeni vitrini belirlendi CHP 37. Olağan Kurultayı’nın ikinci gününde delegeler partinin yeni vitrinini belirlemek için oy kullandı. Parti Meclisi’ne (PM) 222 kişi adaylık başvurusu yaparken, Kılıçdaroğlu’nun PM için 80 isim önerdiği anahtar listesi belli oldu. Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinde 19 yaşındaki Esra Dirican ve başörtülü Sevgi Kılıç dikkat çekti.
27.07.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Olağan Kurultay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki olağan kurultay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.