Oğlunu Öldürdü

Oğlunu Öldürdü

Son dakika oğlunu öldürdü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan oğlunu öldürdü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını oğlunu öldürdü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oğlunu Öldürdü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oğlunu öldürdü gelişmeleri de dahil olmak üzere 410 oğlunu öldürdü haberi bulunmuştur. Tüm oğlunu öldürdü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kendisinden sürekli uyuşturucu parası isteyen oğlunu av tüfeğiyle öldürdü
Kendisinden sürekli uyuşturucu parası isteyen oğlunu av tüfeğiyle öldürdü Adana’da bir kişi kendisinden sürekli uyuşturucu parası istediğini öne sürdüğü oğlunu tüfekle vurarak öldürdü.
11.03.2024 Adana
Bastonla bakkala gitti, dönüşte eşini ve oğlunu katletti
Bastonla bakkala gitti, dönüşte eşini ve oğlunu katletti Ankara'nın Mamak ilçesinde Metin Çimen (77), tartıştığı eşi Sabiha Çimen (71) ile oğlu Sinan Çimen'i (31) tabanca ile vurarak öldürdü.
4.03.2024 Gündem
İstanbul'da korkunç cinayet: Baba kendisine silah çeken oğlunu öldürdü
İstanbul'da korkunç cinayet: Baba kendisine silah çeken oğlunu öldürdü Kağıthane'de madde bağımlısı 35 yaşındaki bir adam, silah çektiği babası tarafından vücudunun çeşitli yerlerinden vuruldu. Genç evde hayatını kaybederken, babası ise polisi arayarak teslim oldu. Gencin uyuşturucu parası yüzünden annesini ve babasını birçok kez darbettiği ve bıçak çektiği ortaya çıktı.
3.01.2024 Gündem
Tekmeleyerek oğlunu surdan aşağı attı, aldığı ceza belli oldu
Tekmeleyerek oğlunu surdan aşağı attı, aldığı ceza belli oldu Çorum'un İskilip ilçesinde oğlunu surdan itekleyerek öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Menşure Arık (45) ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Sanığın duruşmalardaki saygılı tutumunu göz önünde bulunduran mahkeme, bu cezayı müebbede çevirdi. Tutuksuz yargılanan eşi Cebrail Arık (47) ise beraat etti.
14.12.2023 Gündem
Boğazını kesip, ayağına taş bağlayıp çuvala koyup sulama kanalına atmıştı! Oğlunu öldüren babaya indirimli ceza...
Boğazını kesip, ayağına taş bağlayıp çuvala koyup sulama kanalına atmıştı! Oğlunu öldüren babaya indirimli ceza...   Adana’da işlenen cinayet kan dondurdu. Boğazından bıçakladığı oğlunu, ayağına taş bağlayıp çuvala koyup sulama kanalına atarak öldüren babaya, "haksız tahrik" indirimiyle 20 yıl hapis cezası verildi. Mahkeme ayrıca babanın 3 akrabasına da cesedin ortadan kaldırılmasına yardım ettikleri gerekçesiyle 5 ay ile 7 ay 15 gün arasında hapis cezası verdi.
17.10.2023 Gündem
Kocaeli’de kan donduran cinayet: Baba, oğlunu boğazından bıçaklayarak öldürdü
Kocaeli’de kan donduran cinayet: Baba, oğlunu boğazından bıçaklayarak öldürdü Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Baba, tartıştığı oğlunu boğazından bıçaklayarak öldürdü.
24.06.2023 Yaşam
Kendisini iterek yere düşüren oğlunu öldürdü
Kendisini iterek yere düşüren oğlunu öldürdü İzmir'in Bayraklı ilçesinde, Hasan Hüseyin K. (36), işe gitmesi için kendisini uyandırınca tepki gösterip iterek yere düşürdüğü babası Mehmet Ali K. tarafından pompalı tüfekle öldürüldü.
18.04.2023 Yaşam
Husumetlisine ateş edip 9 yaşındaki oğlunu öldürdü 'Alkollüydüm' dedi
Husumetlisine ateş edip 9 yaşındaki oğlunu öldürdü 'Alkollüydüm' dedi Samsun'un Çarşamba ilçesinde 9 yaşındaki Enes Tayyip Oflaz’ın tabancayla vurarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Mete Tüysüzoğlu, ifadesinde olayı alkollüyken gerçekleştirdiği ve pişman olduğunu söyledi.
2.03.2023 Gündem
Anne uyuşturucu satan oğlunu öldürdü! Erkek kardeşin oyununu polis bozdu
Anne uyuşturucu satan oğlunu öldürdü! Erkek kardeşin oyununu polis bozdu İstinye’de bir kadın ile evde arkadaşıyla uyuşturucu pazarlığı yapan oğlu arasında kavga çıktı. Küfür ve hakaretler ederek bıçakla saldıran genç, annesi tarafından kocasının silahıyla göğsünden vuruldu. Ağır yaralı olarak evden çıkarak birkaç metre sonra yere yığılan 27 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Gencin silahla kendisini vurduğunu söyleyen erkek kardeşinin olay esnasında işyerinde olduğu Sarıyer polisince tespit edilince gözaltına alınan kadın tutuklandı.
14.12.2022 Yaşam
Özge öğretmen, kazada hayatını kaybetti! İlk görev yerine gidiyordu
Özge öğretmen, kazada hayatını kaybetti! İlk görev yerine gidiyordu Erzurum'un Hınıs ilçesine, ana sınıfı öğretmeni olarak atanan Özge Kılıç (26), babası ve ablasıyla ilk görev yerine giderken kazada yaşamını yitirdi. Yaralanan baba Hüseyin Kılıç (56) ile abla Gamze Yavuz (32) ise hastanede tedaviye alındı.
3.09.2022 Yaşam
Dini nikahlı eşini ve üvey oğlunu öldürdü! Amasya'da çifte cinayet
Dini nikahlı eşini ve üvey oğlunu öldürdü! Amasya'da çifte cinayet Amasya’nın Taşova ilçesinde bir şahıs, dini nikahlı eşini ve üvey oğlunu tabancayla öldürerek kaçtı.
3.09.2022 Yaşam
Sevgilisinin ağabeyi ve arkadaşları dövüp bıçakladı, hastaneye bıraktı! 22 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Sevgilisinin ağabeyi ve arkadaşları dövüp bıçakladı, hastaneye bıraktı! 22 yaşındaki genç hayatını kaybetti Ankara'nın Sincan ilçesinde, kız arkadaşının ağabeyi ve arkadaşları tarafından darbedilip, bıçaklanarak hastane önüne bırakılan Hüseyin Çevik (22) hayatını kaybetti. Gözaltına alınan 22 kişiden 4'ü, tutuklandı.
31.08.2022 Yaşam
'Hasat' tartışmasında baba ile oğlunu öldürdü
'Hasat' tartışmasında baba ile oğlunu öldürdü Edirne'de Erol Y. (59), ayçiçeği hasadı nedeniyle tartıştığı Güray Döner (45) ile oğlu Koray Döner'i (18) av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Erol Y., cinayetin ardından jandarma tarafından evinde yakalanıp, gözaltına alındı.
31.08.2022 Yaşam
'Ağaç kesme' tartışmasında oğlunu öldürdü! Cezası belli oldu
'Ağaç kesme' tartışmasında oğlunu öldürdü! Cezası belli oldu Kayseri'de, ağaç kesme tartışmasında oğlu Abdulkadir Köse'yi (35) tabancayla vurarak öldüren Nahit Köse (71), 'tahrik' ve 'iyi hal' indirimiyle 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
3.08.2022 Yaşam
71 yaşındaki adam, barışma kavgasında oğlunu ve eşini öldürdü
71 yaşındaki adam, barışma kavgasında oğlunu ve eşini öldürdü Manisa'da aylardır ayrı yaşadığı eşiyle barışmak için oğlunun evine giden yaşlı adam çıkan tartışma sonunda hem karısını hem de oğlunu öldürdü. Yaşlı adam apartman çıkışında polislere suç aletiyle birlikte yakalandı.
28.06.2022 Yaşam
Tartıştığı oğlunu öldürdü!
Tartıştığı oğlunu öldürdü! Muğla'nın Menteşe ilçesinde Cavit Kara'yı (28), çıkan tartışmanın ardından babası Hüseyin Kara (62) tarafından tabanca ile vurularak öldürüldü.
15.02.2022 Yaşam
Bahçelievler'de dehşet: Oğlunu öldürdü
Bahçelievler'de dehşet: Oğlunu öldürdü Bahçelievler’de 6 yaşındaki oğlunu bıçakla öldüren Aslan P. intihar girişiminde bulundu.
25.12.2021 Haber
Şizofreni hastası oğlunu öldürdü: Tekme atıp, ittim
Şizofreni hastası oğlunu öldürdü: Tekme atıp, ittim Çorum'da kale surundan düşen şizofreni hastası oğlu Ferdi Arık'ın (21) ölümüyle ilgili 'kasten öldürme' suçundan tutuklanan anne Meşhure Arık'ın (44), “Oğlum, orada da beni ölümle tehdit etti. Her şey bir anda oldu, tekme atıp aşağıya ittim” dediği öğrenildi.
24.05.2021 Gündem
Sigorta parası için 6 yaşındaki oğlunu öldürdü! Otopside ortaya çıktı
Sigorta parası için 6 yaşındaki oğlunu öldürdü! Otopside ortaya çıktı ABD'nin Teksas eyaletindeki bir anne, sigorta ödemesi almak için oğlunu öldürmekle suçlandı. İddiaya göre kadın, çocuğunu dedesinin bakımındayken ölmüş gibi göstermeye çalıştı.
8.04.2021 Dünya
Yasak aşkı 3 yaşındaki oğlunu öldürdü! Anne gerçeği sakladı
Yasak aşkı 3 yaşındaki oğlunu öldürdü! Anne gerçeği sakladı Kayseri'de Harun Sezer birlikte yaşadığı Emel Öner'in ilk evliliğinden olan oğlu Alperen Ekinci'yi yumruk ve tekme atarak dövdü. Küçük çocuk aldığı darbeler nedeniyle hayatını kaybetti.
22.06.2020 Yaşam
Gece yarısı dehşet! Oğlunu öldürdü, eşini yaraladı
Gece yarısı dehşet! Oğlunu öldürdü, eşini yaraladı Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde Abdulkadir Hayta (78), av tüfeği ile oğlu Harun Hayta'yı (30) öldürdü, eşi Fatma Hayta'yı da (66) yaraladı. Alzheimer hastası olduğu belirtilen şüpheli jandarma tarafından gözaltına alındı.
26.05.2020 Yaşam
Oğlunu katleden babanın intihar ettiği ortaya çıktı
Oğlunu katleden babanın intihar ettiği ortaya çıktı Denizli’nin Çivril ilçesinde boşanma davasında kendi aleyhine tanıklık yaptığı için 21 yaşındaki oğlunu öldüren babanın intihar ettiği ortaya çıktı. Babanın cesedi oğlunu katlettiği yerin yaklaşık 1 kilometre yakınında kafasına tek el ateş edilmiş halde çiftçiler tarafından bulundu.
10.05.2020 Yaşam
Süper Lig eski futbolcusunun öldürdüğü oğlunun görüntüsü ortaya çıktı
Süper Lig eski futbolcusunun öldürdüğü oğlunun görüntüsü ortaya çıktı Bursa'da, bir dönem Süper Lig’de top koşturan Cevher Toktaş'ın (33), corona virüs şüphesiyle yatırıldığı hastanede boğarak öldürdüğünü itiraf etmesi sonucu cinayete kurban gittiği ortaya çıkan 5 yaşındaki oğlu Kasım Toktaş’ın, hastane bahçesindeki görüntüleri ortaya çıktı. Toktaş'ın, oğlunu fotoğrafları ile görüntülerini çektikten kısa süre sonra boğarak öldürdüğü tahmin ediliyor.
9.05.2020 Gündem
Aleyhine tanıklık yapan oğlunu öldürdü! Vahşet kamerada...
Aleyhine tanıklık yapan oğlunu öldürdü! Vahşet kamerada... Denizli’nin Çivril ilçesinde, boşanma davası açan eşini bıçakladığı için tutuklanıp, ardından tahliye olan Ünal Y. (52), boşanma davasında aleyhine tanıklık yapan oğlu Şahin Y.’yi (21), tabancayla başından vurarak öldürdü. Cinayetin ardından kaçan baba Ünal Y.’nin, oğlunun çalıştığı kum ocağına gidip, tartıştığı oğlunu ölüme götürdüğü anlar, güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.
8.05.2020 Gündem
Eski eşi ile oğlunu öldürdü: 'Bana kalmayan mallar size de kalmasın'
Eski eşi ile oğlunu öldürdü: 'Bana kalmayan mallar size de kalmasın' Aydın'ın Kuyucak ilçesinde, Zeki Kızkapan'ın boşandığı eşini ve oğlunu, daha önce üzerine yaptığı gayrimenkulleri eski eşinin geri vermemesi nedeniyle öldürdüğü ortaya çıktı. Tutuklanan Kızkapan'ın ifadesinde, "'Bana kalmayan mallar size de kalmasın' diyerek öldürdüm" dediği öğrenildi
1.04.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Oğlunu Öldürdü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oğlunu öldürdü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.