Oğlu Kemal

Oğlu Kemal

Son dakika oğlu Kemal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan oğlu Kemal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını oğlu Kemal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oğlu Kemal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oğlu kemal gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.919 oğlu kemal haberi bulunmuştur. Tüm oğlu kemal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü isim nafaka cevabıyla Cem Yılmaz'a göndermede bulundu: Kadını mağdur edenler acizdir
Ünlü isim nafaka cevabıyla Cem Yılmaz'a göndermede bulundu: Kadını mağdur edenler acizdir Şefik Öztek ile 2.5 yıl önce yollarını ayıran Şebnem Özinal, "Ben evlilik kadını değilmişim" itirafında bulunurken, Mert Aydın'dan sadece 53 günde boşanan meselektaşı Merve Boluğur'la ilgili sözleriyle dikkat çekti. Eski eşlerine nafaka ödemek istemeyen erkekleri de acizlikle suçlayan oyuncu, "Kusura bakmayın imza attıysanız indirime gidemezsin" dedi.
19.01.2023 Magazin
Kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldüren damat tutuklandı
Kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldüren damat tutuklandı Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde kendisini terk eden eşi Ömür Güçlüer'i ikna etmek için gittiği kayınpederinin evinde pompalı tüfekle kayınvalidesi Nergis Güçlüer (63) ile kayınbiraderi Kemal Güçlüer'i (38) öldüren Salih Güçlüer (46), tutuklanarak cezaevine gönderildi.
24.11.2022 Yaşam
Selen Görgüzel'den şaşırtan açıklama: Hayatımda yeni biri var!
Selen Görgüzel'den şaşırtan açıklama: Hayatımda yeni biri var! Yönetmen Hamdi Alkan'la sekiz yıllık evliliği beş ay önce sona eren Selen Görgüzel, yeni bir aşka yelken açmak üzere olduğunu duyurdu. Geçtiğimiz günlerde 70 bin TL'ye çevrilen 10 bin dolarlık nafaka için eski eşi ve 10 yaşındaki oğlu Kemal'in babası Cem Yılmaz'ı icraya veren Ahu Yağtu'ya tepki gösteren ünlü oyuncu ve şarkıcı, yeni bir tartışmanın fitilini de ateşledi.
12.08.2022 Magazin
Öldürdüğü kişiler, soyadını değiştiren çocuğu ve arkadaşı çıktı! Cesetleri bulunmuştu, flaş gelişme...
Öldürdüğü kişiler, soyadını değiştiren çocuğu ve arkadaşı çıktı! Cesetleri bulunmuştu, flaş gelişme... Iğdır’da tarlada silahla vurulmuş cesetleri bulunan besiciler Kemal Kara (34) ile Yaşar Karadağ'ın (33), cinayet şüphelisi olarak Mehmet Araslı (64) ile oğlu İbrahim Araslı (27) gözaltına alındı. Yakalanan Mehmet Araslı ile İbrahim Araslı'nın soyadını değiştiren Kemal Kara'nın babası ile kardeşi olduğu öğrenildi. Suçunu itiraf eden baba Araslı, "Hırsız sandığım için korkutmak için ateş ettim" dedi.
15.04.2022 Yaşam
Cem Yılmaz eski eşi Ahu Yağtu'nun nafakasını azaltılması için dava açtı! Karar verildi...
Cem Yılmaz eski eşi Ahu Yağtu'nun nafakasını azaltılması için dava açtı! Karar verildi... Komedyen Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu'ya ödediği 10 bin dolarlık (Yaklaşık 150 bin TL) nafakanın azaltılıp Türk lirası olarak ödenmesi ve 40 bin TL olmasını talep ettiği davada karar çıktı. Mahkeme, Yılmaz'ın talebini kısmen kabul ederek 70 bin TL nafaka ödemesine karar verdi.
31.03.2022 Magazin
Cem Yılmaz: Konuşmayacağız abi!
Cem Yılmaz: Konuşmayacağız abi! Cem Yılmaz, geçtiğimiz cuma günü oğlu Kemal’le Levent'te kameralara yansıdı.
14.02.2021 Magazin
Cem Yılmaz'a Saadet Özsırkıntı sorusu
Cem Yılmaz'a Saadet Özsırkıntı sorusu Önceki akşam oğlu Kemal ile birlikte Etiler'de görüntülenen komedyen Cem Yılmaz'a, 'Erşan Kuneri' filmi ve adının aşk dedikodularına karıştığı sunucu Saadet Özsırkıntı soruldu.
17.11.2020 Magazin
Cem Yılmaz: Gergin değilim!
Cem Yılmaz: Gergin değilim! Komedyen Cem Yılmaz, önceki gün oğlu Kemal’le birlikte Etiler’deydi. Baba-oğul, yemek sonrası mekandan çıkarken görüntülendi.
26.10.2020 Magazin
Corona virüsü yenen 83 yaşındaki kadının diğer oğlu da virüsten hayatını kaybetmiş
Corona virüsü yenen 83 yaşındaki kadının diğer oğlu da virüsten hayatını kaybetmiş Oğlu Kemal Polat'ı (61) corona virüsten kaybettikten sonra yakalandığı aynı hastalığı 20 günlük tedaviyle yenen ve alkışlarla hastaneden taburcu edilen Ayşe Polat'ın (83), diğer oğlu İbrahim Polat'ın da (57) koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği ortaya çıktı.
8.04.2020 Gündem
2020’ye oğluyla girecek
2020’ye oğluyla girecek Ahu Yağtu, önceki akşam Bebek’te objektiflere takıldı.
29.12.2019 Magazin
İzmir'de feci olay! Aynı aileden 4 kişi öldürüldü
İzmir'de feci olay! Aynı aileden 4 kişi öldürüldü İzmir'in Kiraz ilçesinde, Murat A. (35), evini bastığı amcasının oğlu İbrahim A. (45) ile eşi Döndü A. (40) ve oğlu Kemal A. (16) ile sesler üzerine koşup gelen diğer amcasının oğlu Erol A.'yı (36) tabancayla vurarak, öldürdü. Olaydan sonra jandarmaya giderek, teslim olan Murat A., cinayetleri namus meselesi yüzünden işlediğini söyledi.
13.11.2019 Gündem
‘Memelerimi göreceksiniz’
‘Memelerimi göreceksiniz’ Cem Yılmaz, oğlu Kemal’le alışveriş merkezinde objektiflere takıldı.
1.09.2019 Magazin
Ailece tatil
Ailece tatil Cem Yılmaz, Bodrum’da bulunan evinde sevgilisi Defne Samyeli, Deren Talu ve oğlu Kemal'le tatil yapmaya devam ediyor.
14.06.2019 Magazin
Olimpiyat şampiyonu Bayram Şit, son yolculuğuna uğurlandı
Olimpiyat şampiyonu Bayram Şit, son yolculuğuna uğurlandı Tedavi gördüğü hastanede 89 yaşında vefat eden olimpiyat şampiyonu eski milli güreşçi Bayram Şit, Ankara'da toprağa verildi. Şit'in cenaze törenine Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın ve spor camiasından isimler katıldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Cem Yılmaz'ı kızdıran soru!
Cem Yılmaz'ı kızdıran soru! Ünlü komedyen, özel davet sebebiyle katıldığı gösterinin ardından oğlu ile ilgili sorulan soruya sinirlendi.
19.04.2019 Magazin
Aslan evinde fark attı
Aslan evinde fark attı Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 17. haftasında Galatasaray Doğa Sigorta, konuk ettiği Bahçeşehir Koleji'ni 88-73 yendi.
2.02.2019 TBL
'Türkiye, barış ve istikrara hizmet etmeyi sürdürüyor'
'Türkiye, barış ve istikrara hizmet etmeyi sürdürüyor' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birinci Dünya Savaşı'nın bitişinin 100. yıldönümünde Türkiye'nin barış ve istikrara hizmet etmeyi sürdürdüğünü belirtti.
11.11.2018 Siyaset
Cumhuriyet sevinci!
Cumhuriyet sevinci! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta heyecan ve gururla kutlandı. Ünlü isimler 95. yıl coşkusunu ellerinde bayraklarla sahneye taşıdı
29.10.2018 Magazin
Kemal’e mikrofon uzatmayın
Kemal’e mikrofon uzatmayın CEM Yılmaz, ‘Karakomik Filmler’in Bodrum çekimlerini tamamlayıp İstanbul’a döner dönmez eski eşi Ahu Yağtu ve oğlu Kemal’le buluştu.
8.09.2018 Magazin
Ahu Yağtu'ya Defne Samyeli sorulunca....
Ahu Yağtu'ya Defne Samyeli sorulunca.... Cem Yılmaz'ın oğlunun annesi Ahu Yağtu'ya Defne Samyeli soruldu! Yağtu eski eşinin sevgilisi hakkında konuşmak istemedi
5.09.2018 Magazin
Sessizlik dıttttt konuşmam!
Sessizlik dıttttt konuşmam! Ahu Yağtu, önceki gün oğlu Kemal’le Bebek’teydi.
4.09.2018 Magazin
Kemal ve kız arkadaşları
Kemal ve kız arkadaşları Cem Yılmaz’ın eski eşi Ahu Yağtu, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
29.08.2018 Magazin
Sessiz Ahu
Sessiz Ahu Ahu Yağtu, önceki gün tatil dönüşü tek başına objektiflere takıldı.
26.08.2018 Magazin
Bayram neşesi
Bayram neşesi Kurban Bayramı’nı Bodrum Cennet Koyu’ndaki evinde geçiren Cem Yılmaz gün boyu oğlu Kemal’le alt alta üst üste oyunlar oynadı
21.08.2018 Magazin
Ahu Yağtu bikinisi ile göz kamaştırdı
Ahu Yağtu bikinisi ile göz kamaştırdı Ünlü oyuncu ve manken Ahu Yağtu, Çeşme'de yaz tatilinin keyfini sürerken kusursuz fiziğiyle adeta göz kamaştırdı.
18.08.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Oğlu Kemal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oğlu kemal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.