Gazete Vatan Logo
Magazin Cumhuriyet sevinci!

Cumhuriyet sevinci!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta heyecan ve gururla kutlandı. Ünlü isimler 95. yıl coşkusunu ellerinde bayraklarla sahneye taşıdı

Cumhuriyet sevinci!

Muhteşem koro

ŞEVVAL Sam, Çanakkale Belediyesi’nin düzenlediği ‘Cumhuriyet Bayramı’ etkinliğinde şarkılarını 8 bin kişilik halk korosuyla birlikte söyledi. Sam “Bir kadın olarak sizlerle birlikte bu güzelliği yaşayabiliyorsam bunu Atatürk’e borçluyum” dedi.

Kıbrıs’ta coştu

EBRU Yaşar, 29 Ekim’de Kıbrıs’daki Salamis Bay Conti Hotel’de sahne aldı. Türk bayrağı ile sahne alan ve ‘Onuncu Yıl Marşı’ söyleyen şarkıcının dili sürçtü, “Hepinizin Zafer Bayramı kutlu olsun” dedi.

Şehitleri unutmadı

HALUK Levent Bornova Aşık Veysel Açıkhava Tiyatrosu’nda muhteşem bir konsere imza attı. Levent “Biz burada kutlama yapalım diye iki askerimiz donarak şehit oldu. Bizler normal yaşantımıza devam edebilelim diye binlercesi nöbet bekliyor” sözleriyle şehit askerlerimizi andı.

KENAN FARKI

KENAN Doğulu Mecidiyeköy’deki Cevahir AVM önünde 29 Ekim konseri verdi. Konserde eski ve yeni sevilen şarkılarını seslendiren Doğulu sahneye İzmir Marşıyla çıktı.

Cem Yılmaz oğlu Kemal’in fotoğrafıyla 29 Ekim’i kutladı, “Çok yaşasın cumhuriyetimiz!” notunu düştü.

Haberin Devamı