Ahu Yağtu

Ahu Yağtu

Son dakika ahu yağtu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ahu yağtu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ahu yağtu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahu Yağtu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahu yağtu gelişmeleri de dahil olmak üzere 449 ahu yağtu haberi bulunmuştur. Tüm ahu yağtu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kardeşlerim 112. bölüm fragmanı neden yok? Bugün Kardeşlerim dizisi var mı, Kardeşlerim bu hafta var mı 6 Ocak 2024?
Kardeşlerim 112. bölüm fragmanı neden yok? Bugün Kardeşlerim dizisi var mı, Kardeşlerim bu hafta var mı 6 Ocak 2024? Her hafta Cumartesi akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Kardeşlerim'ın yeni bölümünün olup olmayacağı sorgulanıyor. Cumartesi günleri ekrana gelen yapımın 112. bölümü sabırsızlıkla bekleniyor. Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu'nun başrolde olduğu dizi yayın akışında da yer almadı. Peki, Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman? Bugün Kardeşlerim var mı, Kardeşlerim bu hafta yok mu 6 Ocak 2024? Kardeşlerim 112. bölüm fragmanı neden yok?
6.01.2024 Televizyon
Emina Jahovic tepki gösterdi! 'Çocukların yanında böyle şeyler sormayın'
Emina Jahovic tepki gösterdi! 'Çocukların yanında böyle şeyler sormayın' Şarkıcı Mustafa Sandal'ın eski eşi ve iki çocuğunun annesi Emina Jahovic, Maldivler tatili dönüşü İstanbul Havalimanı'nda görüntülendi. Sırp şarkıcı, oğullarının yanında yöneltilen 'sevgili' sorusuna tepkisini dile getirdi. Jahovic'in büyük oğlu Yaman Sandal da basın mensubundan bu konuda ricada bulundu.
22.04.2023 Magazin
Sevgilisiyle ilk kez el ele! 'Gözlerden uzak bir ilişki yaşıyorum'
Sevgilisiyle ilk kez el ele! 'Gözlerden uzak bir ilişki yaşıyorum' 'Poyraz Karayel', 'Kardeşlerim' ve 'Hanımın Çiftliği' gibi yapımlarda yer alan oyuncu Celil Nalçakan, meslektaşı Ahu Yağtu ve şarkıcı Seçil Gür ile aşk yaşadığı iddialarıyla magazin gündemine gelmişti. Bu söylentileri yalanlayan ünlü isim, önceki akşam katıldığı bir etkinlikte ilk kez sevgilisi ile objektiflere yansıdı.
21.01.2023 Magazin
Ünlü isim nafaka cevabıyla Cem Yılmaz'a göndermede bulundu: Kadını mağdur edenler acizdir
Ünlü isim nafaka cevabıyla Cem Yılmaz'a göndermede bulundu: Kadını mağdur edenler acizdir Şefik Öztek ile 2.5 yıl önce yollarını ayıran Şebnem Özinal, "Ben evlilik kadını değilmişim" itirafında bulunurken, Mert Aydın'dan sadece 53 günde boşanan meselektaşı Merve Boluğur'la ilgili sözleriyle dikkat çekti. Eski eşlerine nafaka ödemek istemeyen erkekleri de acizlikle suçlayan oyuncu, "Kusura bakmayın imza attıysanız indirime gidemezsin" dedi.
19.01.2023 Magazin
Cem Yılmaz'a 'nafaka' sorusu!
Cem Yılmaz'a 'nafaka' sorusu! Cem Yılmaz, 2012 yılında dünyaevine girdiği Ahu Yağtu ile 2013'te boşanmıştı. Nafaka davasıyla gündemden düşmeyen komedyen, geçtiğimiz akşam Levent'te bir kebapçı çıkışı görüntülendi. Ünlü isim nafaka sorularına yanıt vermedi.
30.12.2022 Magazin
Cem Yılmaz'a nafaka şoku!
Cem Yılmaz'a nafaka şoku! Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu'ya ödediği 10 bin dolarlık nafakanın azaltılıp Türk lirası olarak ödenmesi talebi kısmen kabul edilerek 70 bin Türk lirasına düşürüldüğü mahkeme kararını istinaf mahkemesi reddetti. İstinaf mahkemesi 70 bin Türk lirası olarak kabul edilen kararı bozarak, 10 bin dolar nafaka ödemesine hükmetti.
29.11.2022 Magazin
Rabia Soytürk'ten 'Sefo' açıklaması!
Rabia Soytürk'ten 'Sefo' açıklaması! Oyuncu Rabia Soytürk, geçtiğimiz günlerde rapçi Sefo ile Emirgan'da objektiflere takılmıştı. Bir mekanda yemek yedikten sonra araçlarıyla çıkmaz sokağa giren ikili, görüntü alınmasına engel olamamış ve haklarında aşk iddiaları ortaya atılmıştı. Önceki gece Galataport'ta düzenlenen bir partiye katılan Rabia Soytürk, çıkışta 'Sefo' ile ilgili yöneltilen soruyu yanıtladı.
7.10.2022 Magazin
Selen Görgüzel'den şaşırtan açıklama: Hayatımda yeni biri var!
Selen Görgüzel'den şaşırtan açıklama: Hayatımda yeni biri var! Yönetmen Hamdi Alkan'la sekiz yıllık evliliği beş ay önce sona eren Selen Görgüzel, yeni bir aşka yelken açmak üzere olduğunu duyurdu. Geçtiğimiz günlerde 70 bin TL'ye çevrilen 10 bin dolarlık nafaka için eski eşi ve 10 yaşındaki oğlu Kemal'in babası Cem Yılmaz'ı icraya veren Ahu Yağtu'ya tepki gösteren ünlü oyuncu ve şarkıcı, yeni bir tartışmanın fitilini de ateşledi.
12.08.2022 Magazin
Ahu Yağtu'ya Selen Görgüzel'den nafaka tepkisi!
Ahu Yağtu'ya Selen Görgüzel'den nafaka tepkisi! 2013 yılında boşanan Ahu Yağtu ile Cem Yılmaz, bir süredir nafaka davası haberleriyle magazin gündemine geliyor. Son olarak ünlü oyuncu, eski eşini icraya verdi. Bu hamle üzerine usta komedyen de mahkemeye başvurdu. Selen Görgüzel, Kemal adında bir oğulları olan ikilinin icralık olması hakkında çok konuşulacak bir yorumda bulundu.
4.08.2022 Magazin
'Afara'da Yılmaz Vural'a sürpriz hediye
'Afara'da Yılmaz Vural'a sürpriz hediye Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve yorumladığı birbirinden güzel şarkılarla dikkat çeken programı 'Afara', canlı yayınlanan altıncı bölümüyle izleyicisiyle buluştu.
21.05.2022 Televizyon
Ahu Yağtu: Biz sadece arkadaşız
Ahu Yağtu: Biz sadece arkadaşız Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu, arkadaşı ile sohbet ederken görüntülendi. Yağtu, hakkında çıkacak olası bir haberi önlemek için açıklama yaptı ve 'Sadece arkadaşız' dedi.
21.05.2022 Magazin
Cem Yılmaz'dan dikkat çeken 'nafaka' cevabı!
Cem Yılmaz'dan dikkat çeken 'nafaka' cevabı! Cem Yılmaz ve Zafer Algöz, geçtiğimiz gece Etiler'de bir mekan çıkışı görüntülendi. Gazetecilerle konuşan komedyen, eski eşi Ahu Yağtu ile aralarındaki nafaka davasının sorulması üzerine dikkat çeken bir yanıt verdi.
29.04.2022 Magazin
Cem Yılmaz eski eşi Ahu Yağtu'nun nafakasını azaltılması için dava açtı! Karar verildi...
Cem Yılmaz eski eşi Ahu Yağtu'nun nafakasını azaltılması için dava açtı! Karar verildi... Komedyen Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu'ya ödediği 10 bin dolarlık (Yaklaşık 150 bin TL) nafakanın azaltılıp Türk lirası olarak ödenmesi ve 40 bin TL olmasını talep ettiği davada karar çıktı. Mahkeme, Yılmaz'ın talebini kısmen kabul ederek 70 bin TL nafaka ödemesine karar verdi.
31.03.2022 Magazin
Ahu Yağtu ve Celil Nalçakan'dan aşk iddialarına son nokta!
Ahu Yağtu ve Celil Nalçakan'dan aşk iddialarına son nokta! Bir süredir aşk yaşadıkları iddia edilen ancak bu söylentileri reddeden Ahu Yağtu ile Celil Nalçakan önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Yemeğe çıktıklarını söyleyen ikiliden Nalçakan, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
31.12.2021 Magazin
Ahu Yağtu sahnede birden yere kapaklandı!
Ahu Yağtu sahnede birden yere kapaklandı! Canlı yayında öyle anlar yaşanıyor ki, izleyenlerin kanı donuyor! Ahu Yağtu'da sahnede birden yere kapaklandı...
17.12.2021 Magazin
Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu'ya açtığı nafaka azaltılması davasında tanıklar dinlendi
Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu'ya açtığı nafaka azaltılması davasında tanıklar dinlendi Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu'ya açtığı nafakanın azaltılması davasında, 1996 Türkiye Güzeli Pınar Özçapkın tanık olarak dinlendi.
21.01.2022 Magazin
Halit Özgür Sarı diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim dizisinde Kadir ölüyor mu?
Halit Özgür Sarı diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim dizisinde Kadir ölüyor mu? Milyonları ekrana kilitleyen Kardeşlerim dizisinin 29. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Kadir'in kaza geçirmesi dizinin takipçilerini üzdü. Pek çok kişi, "Halit Özgür Sarı Kardeşlerim dizisinden ayrıldı mı? Kardeşlerim Kadir ölüyor mu? Kardeşlerim dizisinde Kadir kimdir?" sorusunu araştırıyor. Peki, Halit Özgür Sarı diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim dizisinde Kadir ölüyor mu? İşte Kardeşlerim dizisinin son fragmanından detaylar...
16.11.2021 Gündem
Cem Yılmaz'dan takipçisine yanıt: Para bulursam...
Cem Yılmaz'dan takipçisine yanıt: Para bulursam... Ünlü komedyen Cem Yılmaz geçtiğimiz günlerde 'Hokkabaz' filminin devamının geleceğini duyurmuştu. Yılmaz, daha sonra "Komutan Logar'a bir film yok mu? 'Joker' misali, nasıl bu noktaya geldi?" diyen bir takipçisine verdiği yanıtla gündem oldu.
14.06.2021 Magazin
Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'ya nafaka davası!
Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'ya nafaka davası! Ünlü komedyen Cem Yılmaz, eski eşi Ahu Yağtu’ya çocuğu için ödediği aylık 10 bin dolarlık nafakanın düşürülmesi için dava açtı. Mahkeme, Yılmaz’ın çocuğunun eğitim ve sağlık gibi giderlerini karşılayıp karşılamadığına dair delillerin toplanması için duruşmayı erteledi.
1.06.2021 Magazin
Flaşlar patladı, neye uğradığını şaşırdı! 'Beyefendi...'
Flaşlar patladı, neye uğradığını şaşırdı! 'Beyefendi...' Önceki akşam Bebek'te bulunan bir mekanda iki erkek arkadaşı ile birlikte sohbet eden oyuncu Ahu Yağtu, flaşların patlamasıyla neye uğradığını şaşırdı.
31.10.2020 Magazin
Ahu Yağtu alternatif kariyer planı yapmaya başladı
Ahu Yağtu alternatif kariyer planı yapmaya başladı Mart ayının 15’inden bu yana evinde olduğunu söyleyen ünlü oyuncu Ahu Yağtu, YouTube canlı yayına katıldı. Yayında iş hayatına ve karantina günlerine dair açıklamalar yaptı.
7.05.2020 Magazin
Ahu Yağtu hem yürüdü hem de görüntülü konuştu
Ahu Yağtu hem yürüdü hem de görüntülü konuştu Oyuncu Ahu Yağtu, önceki gün Ortaköy'de objektiflere takıldı.
1.05.2020 Magazin
Ünlü oyuncu Ahu Yağtu sahnede kaza geçirdi!
Ünlü oyuncu Ahu Yağtu sahnede kaza geçirdi! Ahu Yağtu, “Karanlıkta Komedi” adlı yeni tiyatro oyunun prömiyer gecesinde talihsiz bir kaza yaşadı.
2.03.2020 Magazin
Ahu Yağtu kaza geçirdi!
Ahu Yağtu kaza geçirdi! "Karanlıkta Komedi" adlı yeni bir tiyatro oyununa başlayan Ahu Yağtu sahnede kaza geçirdi,ünlü oyuncunun omuru kırıldı.
1.03.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ahu Yağtu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahu yağtu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.