Celil Nalçakan

Celil Nalçakan

Son dakika Celil Nalçakan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Celil Nalçakan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Celil Nalçakan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Celil Nalçakan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan celil nalçakan gelişmeleri de dahil olmak üzere 125 celil nalçakan haberi bulunmuştur. Tüm celil nalçakan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kardeşlerim 112. bölüm fragmanı neden yok? Bugün Kardeşlerim dizisi var mı, Kardeşlerim bu hafta var mı 6 Ocak 2024?
Kardeşlerim 112. bölüm fragmanı neden yok? Bugün Kardeşlerim dizisi var mı, Kardeşlerim bu hafta var mı 6 Ocak 2024? Her hafta Cumartesi akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Kardeşlerim'ın yeni bölümünün olup olmayacağı sorgulanıyor. Cumartesi günleri ekrana gelen yapımın 112. bölümü sabırsızlıkla bekleniyor. Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu'nun başrolde olduğu dizi yayın akışında da yer almadı. Peki, Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman? Bugün Kardeşlerim var mı, Kardeşlerim bu hafta yok mu 6 Ocak 2024? Kardeşlerim 112. bölüm fragmanı neden yok?
6.01.2024 Televizyon
Celil Nalçakan sette talihsiz kaza yaşadı
Celil Nalçakan sette talihsiz kaza yaşadı Kardeşlerim isimli dizide Akif Atakul rolünü canlandıran Celil Nalçakan talihsiz bir kaza geçirdi. Celil Nalçakan yaşanan olayı sosyal medya sayfasından takipçileriyle paylaştı.
16.12.2023 Magazin
Celil Nalçakan'dan Zeki Alasya itirafı! “Öldükten çok sonra öğrendim”
Celil Nalçakan'dan Zeki Alasya itirafı! “Öldükten çok sonra öğrendim” Celil Nalçakan YouTube’da konuk olduğu yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Nalçakan katıldığı programda Zeki Alasya itirafıyla gündeme geldi.
18.11.2023 Magazin
Kardeşlerim dizisinde Doruk'un ölüm sahnesi belli oldu! İpucu mezar taşında yer aldı
Kardeşlerim dizisinde Doruk'un ölüm sahnesi belli oldu! İpucu mezar taşında yer aldı Onur Seyit Yaran uzun süren Kardeşlerim kariyerini noktalıyor. ATV'de Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez yapımı Kardeşlerim'den yeni sezonun ilk fragmanı geldi. Su Burcu Yazgı Coşkun, Melis Minkari, Yiğit Koçak ve Celil Nalçakan'ın yer aldığı dizide Doruk karakterinin mezarı bile hazırlandı. Yeni sezonun ilk bölümünde veda edecek Doruk'un ölüm sahnesi de belli oldu. İpucu mezartaşında yer aldı.
24.08.2023 Televizyon
Kardeşlerim dizisi Doruk'u kaybetti! Onur Seyit Yaran sakal bıraktı, yeni projesini buldu!
Kardeşlerim dizisi Doruk'u kaybetti! Onur Seyit Yaran sakal bıraktı, yeni projesini buldu! Kardeşlerim dizisi yeni sezona başrol oyuncusunu kaybederek başlıyor. ATV'de 4 sezon boyunca izleyiciyle buluşan dizinin başrollerinde Su Burcu Yazgı Coşkun, Recep Usta, Melis Minkari ve Celil Nalçakan yer alıyor. Yeni sezon çekimleri içins sete çıkan diziden Onur Seyit Yaran'ın ayrılık haberi geldi. Yakışıklı oyuncu sakal bıraktı, yeni projesi için gün sayıyor.
15.08.2023 Televizyon
Kardeşlerim 86. bölüm 2. fragman: Kardeşlerim yeni bölümde toplu katliam yaşanıyor!
Kardeşlerim 86. bölüm 2. fragman: Kardeşlerim yeni bölümde toplu katliam yaşanıyor! Kardeşlerim 86 bölüm 2 fragman yayınlandı. ATV'de yayınlanan ve başrollerinde Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran ve Celil Nalçakan'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ömer, Oğulcan ve Süsen vuruluyor. Eren ailesine baskın düzenlendikren kısa süre gelen Asiye ise şok oluyor.
13.04.2023 Televizyon
Akif'in katil olduğunu O da öğrendi! Kardeşlerim dizisinde ölerek diziye veda edecek sıradaki karakter belli oldu
Akif'in katil olduğunu O da öğrendi! Kardeşlerim dizisinde ölerek diziye veda edecek sıradaki karakter belli oldu Cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim dizisi 83. bölümüyle ekrana geldi. Celil Nalçakan'ın oynadığı Akif'in katil olduğunu öğrenen son isim de bu bölümde belli oldu. Kardeşlerim'de bu gerçeği öğrenen karakterlerin diziye ölerek veda ettiği düşünüldüğünde ölecek son karakter de belli oldu.
27.03.2023 Televizyon
Kıvanç Tatlıtuğ'dan yeni bir yardım daha geldi!
Kıvanç Tatlıtuğ'dan yeni bir yardım daha geldi! Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizde yıkıcı etkiye sahip iki depremde yaşanan binlerce can kaybı ülkemizi yasa boğdu. Kıvanç Tatlıtuğ da büyük yıkım sonrası hemen harekete geçmişti. Başarılı oyuncu geçtiğimiz hafta yaptığı bağıştan sonra bir bağış daha yaptı.
14.02.2023 Magazin
Haluk Levent paylaştı! Ünlü isimlerden deprem bölgelerine bağış
Haluk Levent paylaştı! Ünlü isimlerden deprem bölgelerine bağış Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, 6 Şubat'ta iki büyük depremle sallandı. Sanat dünyasının ünlü isimleri depremzedeler için seferber olmuşken, AHBAP Derneği ile deprem bölgesine yardım götüren Haluk Levent; birbirinden ünlü isimlerden gelen bağışları tek tek paylaşmaya devam etti.
10.02.2023 Magazin
Ünlü isimlerden deprem bölgesine bağış! Haluk Levent açıkladı
Ünlü isimlerden deprem bölgesine bağış! Haluk Levent açıkladı Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremle sallandı. Sabah meydana gelen şiddetli sarsıntıdan sadece saatler sonra, bölge 7.6'lık bir depremle daha sallandı. Tüm Türkiye deprem bölgesi için seferber olurken, şarkıcı ve AHBAP platformu kurucusu Haluk Levent, yardım için bağış yapan ünlü isimleri açıkladı.
7.02.2023 Magazin
Sevgilisiyle ilk kez el ele! 'Gözlerden uzak bir ilişki yaşıyorum'
Sevgilisiyle ilk kez el ele! 'Gözlerden uzak bir ilişki yaşıyorum' 'Poyraz Karayel', 'Kardeşlerim' ve 'Hanımın Çiftliği' gibi yapımlarda yer alan oyuncu Celil Nalçakan, meslektaşı Ahu Yağtu ve şarkıcı Seçil Gür ile aşk yaşadığı iddialarıyla magazin gündemine gelmişti. Bu söylentileri yalanlayan ünlü isim, önceki akşam katıldığı bir etkinlikte ilk kez sevgilisi ile objektiflere yansıdı.
21.01.2023 Magazin
Müzisyen Hakan Yelbiz kazada yaşamını yitirdi
Müzisyen Hakan Yelbiz kazada yaşamını yitirdi Muğla'nın Milas ilçesinde müzisyen Hakan Yelbiz'in direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü Yelbiz yaşamını yitirdi, araçta bulunan Sabine Ayper Yelbiz de yaralandı.
10.01.2023 Magazin
Doğa Rutkay: Alaçatı'yı ilk defa bu kadar boş görüyorum
Doğa Rutkay: Alaçatı'yı ilk defa bu kadar boş görüyorum 'Güldür Güldür' ile ekranlarda olan Doğa Rutkay ile 2014 yılında dünyaevine girdiği Kerimcan Kamal, dört yaşındaki ikiz çocukları Piraye ve Rutkay Kerim ile İzmir Alaçatı'daki evlerinde yaz tatillerine devam ediyorlar. 43 yaşındaki ünlü oyuncu, "Biz 2010'dan beri buradayız, Sokağın sesinden anlıyoruz yoğunluğu" açıklamasını yaptı.
30.07.2022 Magazin
Serdal Genç, Ahmet Kaya'ya benzerliğiyle şaşırttı!
Serdal Genç, Ahmet Kaya'ya benzerliğiyle şaşırttı! Kudret Sabancı’nın yönetmenliğini üstlendiği, Ahmet Kaya’nın hayatını anlatan filmde, sanatçının gençliğini oynayan Serdal Genç, 25 kilo alarak rolüne hazırlandı. Başarılı oyuncunun büyük değişimi dikkat çekti.
21.04.2022 Magazin
Yüsra Geyik spor pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu!  'Yürüyen uçak'
Yüsra Geyik spor pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu! 'Yürüyen uçak' 'Arka Sokaklar'ın ardından 'Camdaki Kız' dizisiyle ekranlara gelen Yüsra Geyik, spor pozlarını takipçileriyle paylaştı. Güzel oyuncunun beğeni toplayan pozlarına Celil Nalçakan da kayıtsız kalamadı.
27.01.2022 Magazin
Ahu Yağtu ve Celil Nalçakan'dan aşk iddialarına son nokta!
Ahu Yağtu ve Celil Nalçakan'dan aşk iddialarına son nokta! Bir süredir aşk yaşadıkları iddia edilen ancak bu söylentileri reddeden Ahu Yağtu ile Celil Nalçakan önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Yemeğe çıktıklarını söyleyen ikiliden Nalçakan, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
31.12.2021 Magazin
Celil Nalçakan yardımcı arıyor! İşte ödeyeceği ücret...
Celil Nalçakan yardımcı arıyor! İşte ödeyeceği ücret... 'Kardeşlerim' dizisinde Akif rolüne hayat veren Celil Nalçakan, aradığı yardımcıyı bulabilmek için sosyal medyada harekete geçti. Nalçakan'ın kriterleri ise şaşırttı.
7.12.2021 Magazin
Celil Nalçakan ile Seçil Gür aşk mı yaşıyor? İddialara yanıt verdi...
Celil Nalçakan ile Seçil Gür aşk mı yaşıyor? İddialara yanıt verdi... Oyuncu Celil Nalçakan'ın müzisyen Seçil Gür ile aşk yaşadığı iddia edildi. Nalçakan, hakkındaki haberlere sosyal medya hesabından yanıt verdi.
30.11.2021 Magazin
Halit Özgür Sarı diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim dizisinde Kadir ölüyor mu?
Halit Özgür Sarı diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim dizisinde Kadir ölüyor mu? Milyonları ekrana kilitleyen Kardeşlerim dizisinin 29. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Kadir'in kaza geçirmesi dizinin takipçilerini üzdü. Pek çok kişi, "Halit Özgür Sarı Kardeşlerim dizisinden ayrıldı mı? Kardeşlerim Kadir ölüyor mu? Kardeşlerim dizisinde Kadir kimdir?" sorusunu araştırıyor. Peki, Halit Özgür Sarı diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim dizisinde Kadir ölüyor mu? İşte Kardeşlerim dizisinin son fragmanından detaylar...
16.11.2021 Gündem
Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti
Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti Alişan’ın 4 haftadır yoğun bakımda tedavi gören kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti. Selçuk Tektaş'ın vefat haberi, Mehmet Ali Erbil tarafından sosyal medya aracılığıyla duyuruldu.
21.07.2021 Magazin
Celil Nalçakan: Merhamet etmeyen merhamet beklemesin
Celil Nalçakan: Merhamet etmeyen merhamet beklemesin Geçtiğimiz günlerde oturduğu sitede köpeğinden rahatsız olan komşuları, Celil Nalçakan'a köpeği istemediklerini belirten bir mektup yazmıştı. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından tepki gösterdiği olayla ilgili konuştu.
26.06.2021 Magazin
Cem Cücenoğlu nasıl zayıfladı? Cem Cücenoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Cem Cücenoğlu’nun son yeni hali…
Cem Cücenoğlu nasıl zayıfladı? Cem Cücenoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Cem Cücenoğlu’nun son yeni hali… Cem Cücenoğlu nasıl zayıfladı? Poyraz Karayel dizisinde 'Taş Kafa' karakteriyle büyük çıkış yakalayan ünlü oyuncu Cem Cücenoğlu verdiği kilolar ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Geçirdiği mide ameliyatı sonrası 150 kilodan 90 kiloya düşen Cem Cücenoğlu verdiği 60 kilo bambaşka birine dönüştü. Cem Cücenoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Cem Cücenoğlu’nun son yeni hali…
27.03.2021 Gündem
Oyuncu Luran Ahmeti hayatını kaybetti
Oyuncu Luran Ahmeti hayatını kaybetti Kurtlar Vadisi, Elveda Rumeli, Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi dizilerde oynayan Kuzey Makedonyalı Oyuncu Luran Ahmeti, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.
26.03.2021 Magazin
Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kırmızı Oda son bölüm oyuncuları kim?
Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kırmızı Oda son bölüm oyuncuları kim? Ekranların sevilen yapımlarından Kırmızı Oda dizisi yeni hikayeleri ve kadroya dahil olan yeni oyuncuları ile dikkat çekiyor. Ekranlara gelen son bölümünde Celil Nalçakan'ın hayat verdiği Garip karakteri izleyeciden tam puan aldı. İlginç hikayesi ve karakterleri ile Kırmızı Oda dizisi tekrar bölümleri izleyici tarafından ilgi görüyor. Peki, Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kırmızı Oda son bölüm oyuncuları kim? İşte Kırmızı Oda dizisi ile ilgili detaylar...
25.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Celil Nalçakan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki celil nalçakan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.