Su Burcu Yazgı Coşkun

Su Burcu Yazgı Coşkun

Son dakika su burcu yazgı coşkun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan su burcu yazgı coşkun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını su burcu yazgı coşkun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Su Burcu Yazgı Coşkun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan su burcu yazgı coşkun gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 su burcu yazgı coşkun haberi bulunmuştur. Tüm su burcu yazgı coşkun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kardeşlerim Asiye ölüyor mu? Su Burcu Yazgı Coşkun Kardeşlerim'den ayrılıyor mu?
Kardeşlerim Asiye ölüyor mu? Su Burcu Yazgı Coşkun Kardeşlerim'den ayrılıyor mu? Kardeşlerim dizisinde Asiye karakteri ölüyor mu? Su Burcu Yazgı Coşkun'un canlandırdığı ve ilk bölümden bu yana ilgi çeken Asiye kararkterinin geleceği merak ediliyor. Peki, Kardeşlerim Asiye diziden ayrılıyor mu?
14.02.2024 Magazin
Kardeşlerim 112. bölüm fragmanı neden yok? Bugün Kardeşlerim dizisi var mı, Kardeşlerim bu hafta var mı 6 Ocak 2024?
Kardeşlerim 112. bölüm fragmanı neden yok? Bugün Kardeşlerim dizisi var mı, Kardeşlerim bu hafta var mı 6 Ocak 2024? Her hafta Cumartesi akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Kardeşlerim'ın yeni bölümünün olup olmayacağı sorgulanıyor. Cumartesi günleri ekrana gelen yapımın 112. bölümü sabırsızlıkla bekleniyor. Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu'nun başrolde olduğu dizi yayın akışında da yer almadı. Peki, Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman? Bugün Kardeşlerim var mı, Kardeşlerim bu hafta yok mu 6 Ocak 2024? Kardeşlerim 112. bölüm fragmanı neden yok?
6.01.2024 Televizyon
Kardeşlerim dizisinde Doruk'un ölüm sahnesi belli oldu! İpucu mezar taşında yer aldı
Kardeşlerim dizisinde Doruk'un ölüm sahnesi belli oldu! İpucu mezar taşında yer aldı Onur Seyit Yaran uzun süren Kardeşlerim kariyerini noktalıyor. ATV'de Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez yapımı Kardeşlerim'den yeni sezonun ilk fragmanı geldi. Su Burcu Yazgı Coşkun, Melis Minkari, Yiğit Koçak ve Celil Nalçakan'ın yer aldığı dizide Doruk karakterinin mezarı bile hazırlandı. Yeni sezonun ilk bölümünde veda edecek Doruk'un ölüm sahnesi de belli oldu. İpucu mezartaşında yer aldı.
24.08.2023 Televizyon
Onur Seyit Yaran Kardeşlerim dizisinden ayrılıyor mu? Kardeşlerim Doruk diziden ayrılıyor mu, neden?
Onur Seyit Yaran Kardeşlerim dizisinden ayrılıyor mu? Kardeşlerim Doruk diziden ayrılıyor mu, neden? Kardeşlerim dizisiyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Onur Seyit Yaran’ın diziden ayrılacağı iddia edildi. Yeni sezona az bir süre kala dizinin hayranları Onur Seyit Yaran Kardeşlerim dizisinden ayrılıyor mu, neden? Sorusuna yanıt aramaya başladı.
17.08.2023 Televizyon
Kardeşlerim dizisi Doruk'u kaybetti! Onur Seyit Yaran sakal bıraktı, yeni projesini buldu!
Kardeşlerim dizisi Doruk'u kaybetti! Onur Seyit Yaran sakal bıraktı, yeni projesini buldu! Kardeşlerim dizisi yeni sezona başrol oyuncusunu kaybederek başlıyor. ATV'de 4 sezon boyunca izleyiciyle buluşan dizinin başrollerinde Su Burcu Yazgı Coşkun, Recep Usta, Melis Minkari ve Celil Nalçakan yer alıyor. Yeni sezon çekimleri içins sete çıkan diziden Onur Seyit Yaran'ın ayrılık haberi geldi. Yakışıklı oyuncu sakal bıraktı, yeni projesi için gün sayıyor.
15.08.2023 Televizyon
Asiye artık yok! Kardeşlerim dizisinde tatil şoku yaşanıyor!
Asiye artık yok! Kardeşlerim dizisinde tatil şoku yaşanıyor! Yeni sezonda da ATV'de ekrana gelecek Kardeşlerim dizisinden kötü haber geldi. Başrollerinde Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran, Melis Minkari'nin yer aldığı dizide ayrılık haberi şoka soktu.
18.07.2023 Televizyon
Asiye ve Doruk şöhreti yakalıyor! Kardeşlerim'de müzik grubu kuruluyor! İşte üyeler...
Asiye ve Doruk şöhreti yakalıyor! Kardeşlerim'de müzik grubu kuruluyor! İşte üyeler... Kardeşlerim dizisinde Asiye ve Doruk'un hayali gerçek oldu. ATV'de yayınlanan ve başrollerinde Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran'ın yer aldığı diziden gelen son haber izleyicileri heyecanlandırdı. Dizideki gençler meşhur olacak. Bir yapımcı albüm çıkarma teklifinde bulunurken kurulacak müzik grubunun üyeleri de belli oldu.
9.05.2023 Televizyon
Kardeşlerim 86. bölüm 2. fragman: Kardeşlerim yeni bölümde toplu katliam yaşanıyor!
Kardeşlerim 86. bölüm 2. fragman: Kardeşlerim yeni bölümde toplu katliam yaşanıyor! Kardeşlerim 86 bölüm 2 fragman yayınlandı. ATV'de yayınlanan ve başrollerinde Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran ve Celil Nalçakan'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ömer, Oğulcan ve Süsen vuruluyor. Eren ailesine baskın düzenlendikren kısa süre gelen Asiye ise şok oluyor.
13.04.2023 Televizyon
Akif'in katil olduğunu O da öğrendi! Kardeşlerim dizisinde ölerek diziye veda edecek sıradaki karakter belli oldu
Akif'in katil olduğunu O da öğrendi! Kardeşlerim dizisinde ölerek diziye veda edecek sıradaki karakter belli oldu Cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim dizisi 83. bölümüyle ekrana geldi. Celil Nalçakan'ın oynadığı Akif'in katil olduğunu öğrenen son isim de bu bölümde belli oldu. Kardeşlerim'de bu gerçeği öğrenen karakterlerin diziye ölerek veda ettiği düşünüldüğünde ölecek son karakter de belli oldu.
27.03.2023 Televizyon
Dördüncü sezon müjdesinden sonra Kardeşlerim'de flaş iki ayrılık! Hikayeleri bitti ikisi de gidiyor
Dördüncü sezon müjdesinden sonra Kardeşlerim'de flaş iki ayrılık! Hikayeleri bitti ikisi de gidiyor Cuma akşamları yayınlanan Kardeşlerim 82. bölümüyle ekrana geldi. Geçtiğimiz günlerde dördüncü sezon müjdesi alan Asiye ve Doruk hayranları iki flaş ayrılıkla sarsıldı.
21.03.2023 Televizyon
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 48’inci kez sahiplerini buldu.
4.12.2022 Magazin
Altın Kelebek ödülleri ve adayları! 48. Pantene Altın Kelebek oy nasıl verilir, Altın Kelebek oy vermek ücretli mi?
Altın Kelebek ödülleri ve adayları! 48. Pantene Altın Kelebek oy nasıl verilir, Altın Kelebek oy vermek ücretli mi? 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde oylama süreci başladı. Eylül 2021 ve Eylül 2022 tarihleri arasında televizyon ve eğlence dünyasında adından söz ettiren adaylar için toplam 32 kategoride oylama yapılacak. Peki, Pantene Altın Kelebek oy nasıl verilir, Altın Kelebek oy vermek ücretli mi? Altın Kelebek ödülleri ne, adayları kimler? Altın Kelebek oy verme hakkında merak edilenler…
22.09.2022 Televizyon
Kardeşlerim'in Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun mini elbiseli pozuyla olay oldu!
Kardeşlerim'in Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun mini elbiseli pozuyla olay oldu! Kardeşlerim dizisinde Asiye karakteriyle milyonlarca hayranı olan Su Burcu Yazgı Coşkun, mini elbisesi ile sosyal medyada şov yaptı. Pozu görenler ünlü oyuncuya yorum ve beğeni yağdırdı.
1.09.2022 Magazin
Kardeşlerim dizisinin Cemile'si Nilsu Yılmaz'dan dikkat çeken pozlar!
Kardeşlerim dizisinin Cemile'si Nilsu Yılmaz'dan dikkat çeken pozlar! Başrollerini Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran'ın paylaştığı Kardeşlerim dizisinde hayat verdiği 'Cemile' karakteriyle beğeni toplayan güzel oyuncu Nilsu Yılmaz sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor.
15.05.2022 Magazin
Kardeşlerim dizisinde hayranlarını üzecek gelişme!
Kardeşlerim dizisinde hayranlarını üzecek gelişme! Başrollerinde Onur Seyit Yaran, Su Burcu Yazgı Coşkun ve Yiğit Koçak'ın yer aldığı Kardeşlerim dizisinin setinden kötü haber geldi.
3.01.2022 Magazin
Kardeşlerim'in Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun şaşırttı! Meğer...
Kardeşlerim'in Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun şaşırttı! Meğer... Son dönemde adından sıkça söz ettiren Kardeşlerim'in Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun'ın yaşını duyanlar şaştı kaldı. Peki Su Burcu Yazgı Coşkun'ın sevgilisi var mı? İşte oyuncu hakkında bilinmeyenler...
12.12.2021 Magazin
Halit Özgür Sarı diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim dizisinde Kadir ölüyor mu?
Halit Özgür Sarı diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim dizisinde Kadir ölüyor mu? Milyonları ekrana kilitleyen Kardeşlerim dizisinin 29. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Kadir'in kaza geçirmesi dizinin takipçilerini üzdü. Pek çok kişi, "Halit Özgür Sarı Kardeşlerim dizisinden ayrıldı mı? Kardeşlerim Kadir ölüyor mu? Kardeşlerim dizisinde Kadir kimdir?" sorusunu araştırıyor. Peki, Halit Özgür Sarı diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim dizisinde Kadir ölüyor mu? İşte Kardeşlerim dizisinin son fragmanından detaylar...
16.11.2021 Gündem
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Kardeşlerim dizisinin Doruk'u Onur Seyit Yaran'dan aşk itirafı!
Kardeşlerim dizisinin Doruk'u Onur Seyit Yaran'dan aşk itirafı! Kardeşlerim dizisiyle ön plana çıkan Onur Seyit Yaran, "Aşk senin için ne ifade ediyor?" sorusuna samimi bir yanıt verdi.
4.06.2021 Magazin
Ekrana kitleyecek bir dizi daha!
Ekrana kitleyecek bir dizi daha! Sırlarla dolu bir aile...
6.07.2013 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Su Burcu Yazgı Coşkun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki su burcu yazgı coşkun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.