Oğlu Eymen

Oğlu Eymen

Son dakika Oğlu Eymen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Oğlu Eymen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Oğlu Eymen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oğlu Eymen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oğlu eymen gelişmeleri de dahil olmak üzere 116 oğlu eymen haberi bulunmuştur. Tüm oğlu eymen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Küçük Eymen tandır çukurunda poşette elleri ve ayakları bağlı bulunmuştu! Annesinin ifadesi ortaya çıktı
Küçük Eymen tandır çukurunda poşette elleri ve ayakları bağlı bulunmuştu! Annesinin ifadesi ortaya çıktı İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) öldürülmesiyle ilgili haklarında ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 38'er yıl hapis cezası verilen sanıklardan anne Mine Durak (28) ile sevgilisi Serkan Elçetin'in (39) cezaları Yargıtay'da da onandı.
28.11.2023 Gündem
Ece Erken eski eşiyle önce tatil yaptı sonra yeniden mahkemelik oldu!
Ece Erken eski eşiyle önce tatil yaptı sonra yeniden mahkemelik oldu! Geçtiğimiz sene eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybedip zor günler geçiren sunucu Ece Erken, 8 yıl önce boşandığı Serkan Uçar ve oğlu Eymen’le geçen haftalarda Katar’da tatil yapmış, ikili aralarındaki buzların eridiği haberleriyle gündeme gelmişti. Fakat Erken, eski eşiyle mahkemelik oldu. Sunucu, Uçar’ın çocuğunun eğitim giderlerini karşılamadığını iddia etti.
22.03.2023 Magazin
Ece Erken 'Acılar çabuk unutuluyor' yorumuna kayıtsız kalamadı!
Ece Erken 'Acılar çabuk unutuluyor' yorumuna kayıtsız kalamadı! Ünlü sunucu Ece Erken, avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu geçtiğimiz aylarda silahlı bir saldırıda kaybetmişti. Zor günleri geride bırakmaya çalışan Erken, oğlu Eymen ile tatil yapıyor. Bu süreçte bazı sosyal medya kullanıcıları Erken'i takdir edip, oğlu için ayakta durması gerektiğini söylerken; bazıları da Erken'i eleştirmeye devam ediyor. Erken, bu eleştirilere adeta isyan etti.
29.08.2022 Magazin
Ece Erken'e 'reddimiras' sorusu!
Ece Erken'e 'reddimiras' sorusu! Ece Erken'in eşi Şafak Mahmut Yazıcıoğlu, Ocak 2022'de uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Yaşadığı tarifsiz acı sonrası zor günler geçiren 43 yaşındaki sunucu, hakkında çıkan 'miras' haberlerinden bunaldı ve reddimiras yaptığını açıkladı. Gündem olan kararından sonra ilk kez görüntülenen Erken, moralsiz haliyle dikkat çekti.
26.04.2022 Magazin
Ece Erken ateş püskürdü: Ah be Şafak'ım hiç dostun yokmuş!
Ece Erken ateş püskürdü: Ah be Şafak'ım hiç dostun yokmuş! Beşiktaş Kulübü'nün eski yöneticisi ve Ece Erken'in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçtiğimiz ocak ayında Yeşilköy'de balıkçıda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Eşinin vefatıyla sarsılan Erken, oğlu Eymen'in doğum gününde yaşadığı büyük şoku sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
8.04.2022 Magazin
Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu boşanıyor mu? Hepsini sildi
Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu boşanıyor mu? Hepsini sildi Geçtiğimiz haziran ayında nikah masasına oturan Ece Erken ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ayrıldığı iddia edildi. Haberler karşısında sessiz çiftten Ece Erken, oğlu Eymen'i de alıp tatile çıkarken, Mahmutyazıcıoğlu Instagram hesabını kapattı.
18.09.2021 Magazin
Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken için kesenin ağzını açtı!
Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken için kesenin ağzını açtı! Ece Erken’le olaylı ilişkisinde devam eden Şafak Mahmutyazıcıoğlu, kesenin ağzını açtı. Avukat Mahmutyazıcıoğlu'nun, Beykoz’da 300 metrekarelik daire aldığı ve burada Erken ve oğlu Eymen ile birlikte yaşayacağı iddia edildi.
7.05.2021 Magazin
Hatalı basım 50 TL, Zonguldak'ta da ortaya çıktı
Hatalı basım 50 TL, Zonguldak'ta da ortaya çıktı Zonguldak'ta yaşayan Meliha Daşçıkıran (47), oğlunun doğum gününde gönderilen ve sahte olduğunu düşündüğü 50 TL'lik banknotun orijinal ve değerli olduğunu öğrenince şaşkınlık yaşadı. Daşçıkıran, Antalya'dan sonra Zonguldak'ta çıkan 50 TL'lik banknot için koleksiyonerlerin teklifini bekliyor.
19.07.2020 Yaşam
Ece Erken oğlunu sevgilisiyle tanıştırdı
Ece Erken oğlunu sevgilisiyle tanıştırdı Sunucu Ece Erken, bir dönem evliyken ilişki yaşadığı iş insanı Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile tatile çıktı. Lüks teknede sevgilisine aşk pozları veren sunucu, aynı hafta oğlu Eymen’i de sevgilisiyle tanıştırdı.
9.07.2020 Magazin
"Eymen'i eğlendirmek için geldik"
"Eymen'i eğlendirmek için geldik" Sunucu Ece Erken, babası Noyan Erken ve oğlu Eymen ile birlikte geldiği İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.
18.12.2019 Magazin
Ece Erken, Eymen'e yetişemedi
Ece Erken, Eymen'e yetişemedi Sunucu Ece Erken, önceki gün oğlu Eymen ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
28.09.2019 Magazin
Minik Eymen'in ölümünde şok eden paylaşım
Minik Eymen'in ölümünde şok eden paylaşım İzmir’de sevgilisiyle birlikte 5 yaşındaki oğlunu öldürüp tandıra attığı iddiasıyla tutuklanan annenin iki yıl önce sosyal medya hesabında tıpkı oğluna yaptığı gibi poşetlenmiş şekilde kuyuya atılan kedilerin videosunu paylaştığı ortaya çıktı.
4.09.2019 Gündem
Minik Eymen vahşice öldürülmeden önce bunları söylemiş...
Minik Eymen vahşice öldürülmeden önce bunları söylemiş... İzmir’in 'in Buca ilçesinde, ellerini ve ayaklarını bağladıkları 5 yaşındaki Eymen Sadık D.'yi döverek öldürdükten sonra cesedini, kullanılmayan tandırın içerisine gizlemekle suçlanan anne Mine D. (25), erkek arkadaşı Serkan E. (37) ile kardeşi Erkan E. (29), polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Eymen'in öldürüldüğü apartmanın görevlisi Ramazan Çağlar, olay öncesine dair önemli bilgiler verdi. Serkan E.'nin çocuğu Eskişehir'e götürdükleri yalanını söylediğini ifade eden Çağlar, "Olaydan önce küçük çocuğun gözünün altını morarmış gördüm. 'Bunu kim yaptı?' diye sorunca Eymen 'Annem beni kaldırıp yere attı' dedi" diye konuştu.
2.09.2019 Yaşam
İzmir'de 5 yaşındaki Eymen, dövülerek öldürüldü
İzmir'de 5 yaşındaki Eymen, dövülerek öldürüldü İZMİR'in Buca ilçesinde, polis ekiplerinin, Eymen Sadık Durak'ın (5) annesi M.D.'den (25), şiddet gördüğü ihbarı üzerine başlattığı araştırmada, çocuğun cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Polisin takibi sonucu yakalanan anne M.D.'nin verdiği ifadesinde Eymen'in, erkek arkadaşı S.E. (37) tarafından dövülmesi sonucu yaşamını yitirince elleri ve ayakları bağlanarak poşet içinde kullanılmayan bir tandır içine konulduğunu itiraf ettiği öğrenildi. Olayla ilgili anne M.D. ile erkek arkadaşı S.E. ve kardeşi E.E. gözaltına alındı.
1.09.2019 Yaşam
Ece Erken ve oğlunun deniz keyfi
Ece Erken ve oğlunun deniz keyfi Bodrum’da tatil yapan Ece Erken, geçen gün oğlu Eymen ve annesi Nurhan Serpici ile Casa Costa Otel’in plajında objektife takıldı.
29.07.2019 Magazin
Havuz başında meditasyon yaptılar
Havuz başında meditasyon yaptılar Bayramı oğlu Eymen'le beraber Çeşme'de geçiren Ece Erken'in keyfine diyecek yok...
6.06.2019 Magazin
Ece Erken: Serkan baba olmaya karar verdi
Ece Erken: Serkan baba olmaya karar verdi Ece Erken, eski eşi Serkan Uçar'la olan velayet davasını geri çektiğini belirtti
25.04.2019 Magazin
Ece Erken ve Serkan Uçar bir arada! Kızdıran yorum...
Ece Erken ve Serkan Uçar bir arada! Kızdıran yorum... Sunucu Ece Erken'in Serkan Uçar ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Eymen, dört yaşına bastı.
8.04.2019 Magazin
Ece Erken çılgına döndü! Oğlu banyodayken...
Ece Erken çılgına döndü! Oğlu banyodayken... Ece Erken duş camının patlamasıyla neye uğradığını şaşırdı. Oğlu banyodayken camın patladığını söyleyen Erken, "Bunun hesabını ödeyecekler" dedi.
3.12.2018 Magazin
Her anım oğluma
Her anım oğluma Sunucu Ece Erken, oğlu Eymen ile önceki gün İstinyePark’daydı.
7.09.2018 Magazin
Erkenci Ece
Erkenci Ece Ece Erken, önceki gün Zorlu AVM’deydi. Oğlu Eymen’i açık alandaki oyun parkına getiren Erken, muhabirlerle ayak üstü sohbet etti.
31.08.2018 Magazin
Dudağı uçukladı
Dudağı uçukladı Ece Erken, oğlu Eymen’le çıktığı Çeşme tatili dönüşü Atatürk Havalimanı’nda görüntülendi.
25.08.2018 Magazin
‘Hadi babacığım kalk sarıl bana!’
‘Hadi babacığım kalk sarıl bana!’ Kurban Bayramı arifesinde yurt genelindeki şehitlikler ziyaretçi akınına uğradı. Şehit polis Burak Zor’un 5 yaşındaki oğlu Eymen de, babasının mezarını suladı
20.08.2018 Yaşam
‘Boynum bükük kaldı babam’
‘Boynum bükük kaldı babam’ Fırat Kalkanı Harekatı’nda kalp krizi geçirerek şehit olan Uzman Çavuş İdris Özer, gözyaşları içinde toprağa verildi. Şehidin 2 yaşındaki oğlu Ahmet Eymen’in cenaze namazı sırasında boynu bükük saf tutması yürek dağladı
26.04.2018 Gündem
Üç ilde aynı acı!
Üç ilde aynı acı! Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında terörden arındırılmış Suriye'nin Halep kentine bağlı Mera beldesinde görevliyken geçirdiği kalp krizi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş İdiris Özer, memleketi Osmaniye'de toprağa verildi . Ayrıca Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş'un Mardin programı sırasında, müze çatısından düşerek şehit olan özel harekat polisi Kubilay Karaman (28) memleketi Erzurum'da düzenlenen törenin ardından toprağa verildi. Ve Diyarbakır'ın Lice ilçesinde, PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş İsmail Cesur (28), memleketi Konya'nın Seydişehir ilçesinde yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.
26.04.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Oğlu Eymen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oğlu eymen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.