Eymen

Eymen

Son dakika eymen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eymen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eymen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eymen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eymen gelişmeleri de dahil olmak üzere 429 eymen haberi bulunmuştur. Tüm eymen haberleri aşağıda listelenmiştir.
TBMM'de 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu gerçekleştirildi
TBMM'de 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu gerçekleştirildi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Genel Kurul’da Meclis’in açılışının 104. yılı dolayısıyla “TBMM 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu” gerçekleştirildi. Çocuk özel oturumunu 6. sınıf öğrencisi Aysima Arslan yönetti.
22.04.2024 Gündem
Hobi olarak başladıkları satrançta il ikincisi oldular!
Hobi olarak başladıkları satrançta il ikincisi oldular! Adana’nın Kozan ilçesinde Fen Lisesi öğrencileri, hobi için başladıkları satrançla Adana'da 32 okulun katıldığı turnuvada il ikincisi oldu.
5.03.2024 Adana
Cesedi tandırda bulunan Eymen'in katili: Görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı
Cesedi tandırda bulunan Eymen'in katili: Görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) istismara uğrayıp, öldürülmesine ilişkin davada ağırlaştırılmış müebbet ile 38 yıl hapis cezasına çarptırılan Serkan Elçetin (40), 'müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak' suçundan yargılandığı davanın duruşmasında savunma yaptı. Elçetin, telefonunun incelenmesini isteyip, "Eymen Sadık Durak'a cinsel istismarda bulunmadım. Davaya konu olan görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı" dedi.
20.02.2024 Gündem
15 yaşındaki genç ATV ile trafiği birbirine kattı, 35 bin lira ceza yedi
15 yaşındaki genç ATV ile trafiği birbirine kattı, 35 bin lira ceza yedi Zonguldak'ta 15 yaşındaki bir genç, trafiği ve yayaları tehlikeye atarak polisi peşine taktı. Kovalamaca pazar yerinde son buldu. Ekipler sürücüye 35 bin lira idari para cezası uyguladı.
5.01.2024 Gündem
MİT, PKK/YPG'nin sözde asayiş sorumlusunu Suriye'de etkisiz hale getirdi
MİT, PKK/YPG'nin sözde asayiş sorumlusunu Suriye'de etkisiz hale getirdi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/YPG'nin sözde asayiş sorumlusu Eymen Coli'yi Suriye'nin kuzeyindeki Kamışlı'da düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.
28.12.2023 Gündem
Yeğenin ölümüne neden olmuştu, aldığı cezanın gerkçesi açıklandı
Yeğenin ölümüne neden olmuştu, aldığı cezanın gerkçesi açıklandı Kullandığı cipin altında kalan yeğeni Kutsal Hazar Eymen Kara'nın (8) ölümüne neden olduğu iddiasıyla yargılanıp, 1 yıl 8 ay hapis cezası alan Zerrin Akça (42) hakkında gerekçeli karar açıklandı. Kararda Akça'nın, Eymen'in kapıyı açtığını görmesine rağmen kapıyı kapatarak yola devam ettiği ve sağ dikiz aynasından kapı koluna tutunarak bir müddet koşan çocuğu görmesine rağmen ciple ilerlediği yer aldı. Kararda ayrıca Akça'nın her ne kadar çocuğun ölümünü istemese de gerekli dikkat ve özeni göstermeyerek 'bilinçli taksirle ölüme neden olma' suçunu işlediğine kanaat getirildi.
21.12.2023 Gündem
Küçük Eymen tandır çukurunda poşette elleri ve ayakları bağlı bulunmuştu! Annesinin ifadesi ortaya çıktı
Küçük Eymen tandır çukurunda poşette elleri ve ayakları bağlı bulunmuştu! Annesinin ifadesi ortaya çıktı İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) öldürülmesiyle ilgili haklarında ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 38'er yıl hapis cezası verilen sanıklardan anne Mine Durak (28) ile sevgilisi Serkan Elçetin'in (39) cezaları Yargıtay'da da onandı.
28.11.2023 Gündem
Ece Erken'den eski eşi Serkan Uçar'a sert tepki: Evladının gittiği okulu bilmez
Ece Erken'den eski eşi Serkan Uçar'a sert tepki: Evladının gittiği okulu bilmez Ece Erken ve Serkan Uçar 2014-2015 yılları arasında evli kalmış, Eymen adında bir de çocukları olmuştu. Olaylı ayrılık sonrası oğlunu tek başına büyüten Erken, velayeti kendisinde olan çocuğu Eymen Uçar’ı yurtdışına tatile götürmek istedi. Ancak eski eşinden izin çıkmayınca sert sözlerle sitem etti.
13.11.2023 Magazin
Ece Erken'den eski eşi Serkan Uçar için zehir zemberek sözler: Görgüsüz hayatını gözümüzün içine sokuyorsun
Ece Erken'den eski eşi Serkan Uçar için zehir zemberek sözler: Görgüsüz hayatını gözümüzün içine sokuyorsun Ece Erken ve Serkan Uçar 2014-2015 yılları arasında evli kalmış, Eymen adında bir de çocukları olmuştu. Olaylı ayrılık sonrası oğlunu tek başına büyüten Erken , velayeti kendisinde olan çocuğu Eymen Uçar’ı yurtdışına tatile götürmek istedi. Ancak eski eşinden izin çıkmayınca sert sözlerle sitem etti.
5.11.2023 Magazin
Dışişleri Bakanı Hakan  Fidan'dan Gazze diplomasisi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Gazze diplomasisi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır ve Ürdünlü mevkidaşlarıyla telefonda görüştü.
5.11.2023 Gündem
Halkalı-İstanbul Havalimanı Metrosu açılış tarihi belli oldu! Bakan Uraloğlu duyurdu
Halkalı-İstanbul Havalimanı Metrosu açılış tarihi belli oldu! Bakan Uraloğlu duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nda incelemelerde bulunarak basın açıklaması yaptı.
30.10.2023 Ekonomi
12 yaşındaki Eymen'i görenler şaşkına dönüyor: Okula giderken bile sarımsak yiyor
12 yaşındaki Eymen'i görenler şaşkına dönüyor: Okula giderken bile sarımsak yiyor Bursa'da çocukluğundan beri sarımsak ve soğan yemeye doymayan 12 yaşındaki Eymen'i görenler gözlerine inanamıyor. Evde meyve tabağı yerine soğan ve sarımsak tabağıyla mutlu olan çocuk, futbol da oynuyor. Hiç hastalanmadığını ifade eden Eymen, kokuya karşı tedbir alsa da annesi bu durumdan şikayet ediyor.
30.10.2023 Yaşam
Dilan Polat'ın arkadaşı sosyal medya fenomeni Nez Demir’in tüm mal varlığına el konuldu! 'Arkadaş kurbanıyım'
Dilan Polat'ın arkadaşı sosyal medya fenomeni Nez Demir’in tüm mal varlığına el konuldu! 'Arkadaş kurbanıyım' Dilan Polat’ın eski ortağı sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Nez Demir’in de tüm mallarına el konulduğu ortaya çıktı. Demir, “Arkadaş kurbanıyım” dedi.
24.10.2023 Magazin
Seda Tosun - Eymen Adal ikinci kez nikah masasına oturmuştu! 'Artık hatalarına katlanamıyorum'
Seda Tosun - Eymen Adal ikinci kez nikah masasına oturmuştu! 'Artık hatalarına katlanamıyorum' Oyuncu Seda Tosun, Haziran 2022'de evlendiği Taner Ataş'tan boşanma kararı aldı. Tosun, "Hamileliliğim nedeniyle uzun süredir sabretmek zorunda kaldım. Artık hatalarına katlanamıyorum. Evliliğimi sonlandırıyorum" dedi.
24.10.2023 Magazin
Biden İsrail'de! Gazze saldırısına 'patlama' dedi
Biden İsrail'de! Gazze saldırısına 'patlama' dedi ABD Başkanı Joe Biden, İsrail'in Tel Aviv kentine geldi. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile birlikte kameralar karşısına geçen Biden hastane saldırısıyla ilgili, "Patlamayı diğer taraf yapmış görünüyor" ifadelerini kullandı.
18.10.2023 Dünya
Türkiye barış için devrede! Erdoğan, Filistin ve İsrail liderleriyle görüştü
Türkiye barış için devrede! Erdoğan, Filistin ve İsrail liderleriyle görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısına ara vererek Mahmud Abbas ile kritik görüşme gerçekleştirdi. Erdoğan ayrıca İsrail Cumhurbaşkanı Yitzak Herzog ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan, sağduyuyla hareket edilmesi gerektiğini ve bölgede sükunetin bir an evvel tesis edilmesinin tüm bölgenin selameti açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.
9.10.2023 Gündem
Erdoğan, Malezya Başbakanı Enver İbrahim ile görüştü
Erdoğan, Malezya Başbakanı Enver İbrahim ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malezya Başbakanı Enver İbrahim ile telefonda görüştü. Görüşmede, İsrail-Filistin bağlamında yaşanan son gelişmeler ele alındı.
9.10.2023 Gündem
Minibüs ile TIR çarpıştı! Korkunç kaza
Minibüs ile TIR çarpıştı! Korkunç kaza Erzurum'un Aşkale ilçesi ile Erzincan'ın Tercan ilçesi arasında minibüsle TIR'ın çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1'i çocuk 2 kişi ağır yaralandı.
1.10.2023 Yaşam
Yozgat'taki yolcu otobüsü faciasının sebebi ortaya çıktı
Yozgat'taki yolcu otobüsü faciasının sebebi ortaya çıktı Yozgat'ta 12 kişinin öldüğü, 18 kişinin de yaralandığı otobüs kazası Türkiye'yi kahretti. Karşı şeride geçerek 30 metreden şarampole yuvarlanan otobüs kazasıyla ilgili yeni detaylar da ortaya çıkıyor.
22.08.2023 Yaşam
Yozgat'ta yolcu otobüsü faciası yaşandı! Çok sayıda ölü ve yaralı var, kimlikleri belli oldu
Yozgat'ta yolcu otobüsü faciası yaşandı! Çok sayıda ölü ve yaralı var, kimlikleri belli oldu Yozgat’ın Sorgun ilçesinde yolcu otobüsü şarampole uçtu. Gelen ilk bilgilere göre 12 kişi yaşamını yitirdi, 19 kişi de yaralandı. Öte yandan Bakan Tunç, kazayla ilgili adli soruşturmanın başladığını duyurdu. Öte yandan hayatını kaybeden vatandaşların kimlikleri belli oldu
21.08.2023 Yaşam
Türkiye ile Mısır arasında normalleşme adımı!
Türkiye ile Mısır arasında normalleşme adımı! Türkiye ile ve Mısır arasındaki ilişkilerin normalleştirilmesi sürecinin en kritik adımı atılırken, iki ülke arasında 2013’ten bu yana maslahatgüzarlık seviyesinde yürütülen diplomatik ilişkiler, büyükelçilik seviyesine çıkarıldı.
5.07.2023 Gündem
Bakan Varank’tan, "Amasya’nın Togg"una imza
Bakan Varank’tan, "Amasya’nın Togg"una imza Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Amasya'nın Taşova ilçesinde meslek lisesi öğrencilerinin tasarladığı ‘Alpaslan’ adlı elektrikli aracın ekibini TEKNOFEST’te alanında ziyaret edip, emeği geçenleri tebrik ederek, yaptıkları aracı imzaladı.
27.04.2023 Gündem
Nisan yağmurları Karadeniz'i çamura boyadı!
Nisan yağmurları Karadeniz'i çamura boyadı! Son 3 günde metrekareye 70 kilogram yağışın düştüğü Samsun'da, Karadeniz kahverengiye döndü.
8.04.2023 Gündem
Ece Erken eski eşiyle önce tatil yaptı sonra yeniden mahkemelik oldu!
Ece Erken eski eşiyle önce tatil yaptı sonra yeniden mahkemelik oldu! Geçtiğimiz sene eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybedip zor günler geçiren sunucu Ece Erken, 8 yıl önce boşandığı Serkan Uçar ve oğlu Eymen’le geçen haftalarda Katar’da tatil yapmış, ikili aralarındaki buzların eridiği haberleriyle gündeme gelmişti. Fakat Erken, eski eşiyle mahkemelik oldu. Sunucu, Uçar’ın çocuğunun eğitim giderlerini karşılamadığını iddia etti.
22.03.2023 Magazin
Dünya diken üstünde! Rusya ile ABD arasında kriz çıkartacak olay görüntüler geldi
Dünya diken üstünde! Rusya ile ABD arasında kriz çıkartacak olay görüntüler geldi Kırım açıklarındaki çarpışmanın ardından bir yarış başladı, Putin'in 'kara kutusu' Moskova'nın adımını doğruladı. CNN International'ın haberi gündemi tepetaklak ederken, ilk görüntüyü resmi internet sitesi paylaştı.
16.03.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Eymen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eymen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.