Ödemeler Başladı

Ödemeler Başladı

Son dakika ödemeler başladı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ödemeler başladı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ödemeler başladı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ödemeler Başladı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ödemeler başladı gelişmeleri de dahil olmak üzere 777 ödemeler başladı haberi bulunmuştur. Tüm ödemeler başladı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kentsel dönüşümde "Yarısı Bizden" kampanyasında ödemeler başladı
Kentsel dönüşümde "Yarısı Bizden" kampanyasında ödemeler başladı İstanbul’da yarısı bizden kampanyasına en çok başvuru yapılan ilçe olan Bahçelievler’de ilk yapımı başlanan binada hak sahiplerinin parası hesaplara yatıyor.
30.03.2024 Ekonomi
Doğal Gaz Tüketim Desteği ödemeleri başladı! Bakan Göktaş: 399 milyon 947 bin TL ödeme yapılacak
Doğal Gaz Tüketim Desteği ödemeleri başladı! Bakan Göktaş: 399 milyon 947 bin TL ödeme yapılacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Düzenli Doğal Gaz Tüketim Desteği ödemelerinin başladığını, hak sahibi 584 bin 941 haneye toplam 399 milyon 947 bin TL ödeme yapılacağını açıkladı.
21.03.2024 Ekonomi
TC kimlik numarasına göre KYK ödemeleri || KYK bursu saat kaçta yatar, KYK burs ödemeleri başladı mı? KYK 2 aylık mı yatacak?
TC kimlik numarasına göre KYK ödemeleri || KYK bursu saat kaçta yatar, KYK burs ödemeleri başladı mı? KYK 2 aylık mı yatacak? KYK burs sonuçlarının ilan edilmesiyle burs ve kredi almaya hak kazanan öğrencilerin KYK burslarının ne zaman yatacağını araştırmasına neden oldu. GSB (Gençlik ve Spor Bakanlığı) tarafından yapılan açıklamaları yakından takip edilirken Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü'nün (KYK), resmi sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda; "Öğrenim kredisi ve burs alan yeni öğrencilere ekim ve kasım ayı ödemeleri bir arada!" ifadelerini kullandı. Peki, 2 aylık KYK ne zaman yatacak? Bugün KYK bursları yattı mı 2023, KYK burs ödemeleri başladı mı, toplu KYK bursları ne zaman yatacak? KYK 2 aylık mı yatacak?
28.11.2023 Gündem
KYK bursları yattı mı (sorgulama), KYK bursu 2 aylık mı yatacak? TC'ye göre KYK burs yatma tarihleri 2023: KYK bursu saat kaçta yatar?
KYK bursları yattı mı (sorgulama), KYK bursu 2 aylık mı yatacak? TC'ye göre KYK burs yatma tarihleri 2023: KYK bursu saat kaçta yatar? KYK burs ve öğrenim kredisi ödeme tarihleri belli oldu. Burs almaya hak kazanan öğrencilerin ödemeleri Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından T.C. kimlik numaralarının son hanesine göre 3 farklı günde gerçekleştirilecek. Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü (KYK) tarafından yapılan açıklamada "Öğrenim kredisi ve burs alan yeni öğrencilere ekim ve kasım ayı ödemeleri bir arada!" kullanıldı. Peki, KYK bursu ne zaman yatacak 2024, KYK bursu 28 Kasım’da (bugün) yatacak mı? KYK bursu saat kaçta yatar?
28.11.2023 Gündem
Öğrenim kredisi ve burs ödemeleri başladı
Öğrenim kredisi ve burs ödemeleri başladı Öğrenim kredisi ve burs almaya hak kazanan öğrencilere ödemeler başladı. Ödemeler 2 aylık olarak yapılıyor.
28.11.2023 Ekonomi
Ödemeler başladı! Paralar bugün hesaplara yatırılıyor
Ödemeler başladı! Paralar bugün hesaplara yatırılıyor Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında ödemelerin bugün itibarıyla hesaplara yatırılacağını açıkladı. Bakan Göktaş, bu kapsamda ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4,3 milyar TL ödeme yapacaklarını duyurdu.
15.08.2023 Ekonomi
DASK ile ilgili tüm detaylar ortaya çıktı! 24 saat içinde hesaplara yatırılacak
DASK ile ilgili tüm detaylar ortaya çıktı! 24 saat içinde hesaplara yatırılacak Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından tüm bölgede yaralar sarılmaya çalışılırken depremzedelerin hayata yeniden tutunabilmeleri için sigorta şirketlerinden alacakları tazminatlar büyük önem taşıyor. Konuyla ilgili merak edilen DASK hangi hasarları kapsar? Hangi konutlar kapsamda? DASK, ne kadar hasar ödeyecek? Zararın tamamı ödenir mi? Hasar ihbarı nasıl yapılacak? sorularına uzman isimler ve sektör temsilcileri cevap verdi. İşte detaylar...
15.02.2023 Gündem
Tapuda yeni dönem! Ev alım satımlarında sistem değişiyor
Tapuda yeni dönem! Ev alım satımlarında sistem değişiyor Ev almak isteyenleri ve evini satanları ilgilendiren son dakika gelişmesi! Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından kuruldu, resmen hayata geçti. İşte vatandaşlara rahat bir nefes aldıracak sistemin detayları...
28.11.2022 Ekonomi
Yeni kredi paketi! Ödemeler başladı, üst limit 500 bin TL
Yeni kredi paketi! Ödemeler başladı, üst limit 500 bin TL Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın 100 milyar liralık esnaf kredi paketi ödemeleri bugün başladı.
28.11.2022 Ekonomi
Doğal gaz destek ödemeleri başladı!
Doğal gaz destek ödemeleri başladı! İhtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirilen Doğalgaz Tüketim Desteği’nde kış dönemi ödemeler başladı.
18.11.2022 Ekonomi
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Ödemeler başladı
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Ödemeler başladı Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "501 milyon 273 bin 85 liralık tarımsal destekleme ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz." ifadesini kullandı.
14.10.2022 Ekonomi
Ödemeler hesaplara yatmaya başladı! Resmen açıklandı: 5 bin, 10 bin TL...
Ödemeler hesaplara yatmaya başladı! Resmen açıklandı: 5 bin, 10 bin TL... Ödemeler başladı. Resmi açıklama geldi. İstanbul'da sel felaketinden etkilenenler için nakit para yardımı yapılacak. İstanbul Valiliği dün gece saatlerinde başlayan kuvvetli yağış sonrasında Haramidere’nin taşması sonucu Esenyurt’ta yaşanan su baskınları ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "18 mahallede 134 konut, 15 iş yeri, 3 fabrika, 1 dernek binası ve 1 cami zarar gördü. Yapılan incelemelerin ardından; AFAD Başkanlığı ve Esenyurt Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından taşkından zarar gören konutlar için 5 bin TL, iş yerleri için 10 bin TL yardım ödemesi yapılmaya başlanmıştır" denildi. İşte son dakika haberinin detayları...
10.07.2022 Ekonomi
Emekliye bayram ikramiyesi müjdesi! Ödemeler hesaplara yatmaya başladı
Emekliye bayram ikramiyesi müjdesi! Ödemeler hesaplara yatmaya başladı Emekliye bayram ikramiyesi müjdesi. Hesaplarını kontrol edin. Ödemeler başladı. Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Kurban Bayramı'na günler kala emekli bayram ikramiyelerinin ne zaman yatacağı sorgulanıyor. Bayram ikramiyesi emeklilere Ramazan ve kurban Bayramı olmak üzere senede iki kez ödenmekte. Peki emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? 2022 Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? İşte son dakika haberinin detayları...
6.07.2022 Emekli
Paralar hesaplara yatırılmaya başladı! En az 2 bin 168 lira ödeniyor
Paralar hesaplara yatırılmaya başladı! En az 2 bin 168 lira ödeniyor Yüz binlerce kişi bekliyordu. Ödemeler başladı. Paralar vatandaşların banka hesaplarına aktarılıyor. Asgari ücret alan çalışanların hesabına 2 bin 168 lira yatırılacak. Devlet ve devlete bağlı müesseselerde çalışan işçilere bu yıl ek ödemenin birinci yarısı bugün, ikinci yarısı ise 16 Aralık'ta yapılacak.
TC kimlik numarasının son rakamı 4, 6 ve 8 olanlar... Paralar banka hesaplarına yatırılıyor!
TC kimlik numarasının son rakamı 4, 6 ve 8 olanlar... Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Ödemeler dünden itibaren yapılmaya başlandı. TC kimlik numaralarına göre paralar banka hesaplarına yatırılıyor. Hayvancılık destek ödemeleri çerçevesinde 11 milyon 489 bin 955 lira ödeme yapılacak. Kimlik numarasının son rakamı 0 ve 2 olan üreticiler için ödemeler başladı. TC numarasının son rakamı 4, 6 ve 8 olanların destek ödemeleri ise 3 Haziran saat 18.00 itibarıyla başlayacak.
28.05.2022 Ekonomi
Paralar hesaplara aktarılıyor! Ramazan, fatura desteği ve...
Paralar hesaplara aktarılıyor! Ramazan, fatura desteği ve... Devlet eli ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaşmaya devam ediyor. Devlet destekleri artarak devam ediyor. Birçok kişi talepte bulunması durumunda destek ödemelerinden yararlanıyor. Pandemi döneminde başlayan nakdi destekler sürüyor. Ayrıca Ramazan dolayısı ile de ihtiyaç sahipleri için ek kaynak ayrıldı. Dezavantajlı olan kişilere de para yardımı sağlanıyor. Doğal gaz tüketim desteği ve elektrik yardımı da faturalarını ödemekte güçlük çeken vatandaşların imdadına yetişiyor. İlk kez bu sene uygulanmaya başlayan doğal gaz desteğinde ödemeler başladı. Bakan Yakın yaptığı açıklamada destek ödemeleri ile ilgili, “Mart ayı içerisinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 6,6 milyar TL’yi aşan nakdi yardımda bulunduk” ifadelerini kullandı.
13.04.2022 Ekonomi
Faizsiz ve 2 yıl ödemesiz kredi veriliyor! Bakan son dakika duyurdu, ödemeler...
Faizsiz ve 2 yıl ödemesiz kredi veriliyor! Bakan son dakika duyurdu, ödemeler... Faizsiz kredi desteği ile ilgili son dakika açıklaması! En az 100 bin lira faizsiz kredi veriliyor; 2 yıl geri ödeme yok. Ödemeler yapılmaya başlandı. KOSGEB tarafından sağlanan kredide mikro ve küçük işletmelere alacakları her yeni mezun istihdamı için 100 bin lira kredi desteği verilecek. Kadın istihdamında ise destek daha fazla. Her yeni mezun istihdamı için 100 bin lira verilirken, kadın istihdamında ise 110 bin lira ödeme yapılacak. Destek ödemesi 6’şar ay aylık 2 taksit şeklinde olacak. İşe alınan personelin işten ayrılması durumunda ise şartlara uygun yeni bir personel istihdam edilebilecek. Sıfır faizli krediye ilişkin Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan da yeni bir açıklama geldi. Bakan Varank, 18 bin işletmeye 1 milyar 650 milyon lira ödeme yapıldığını duyurdu.
7.04.2022 Ekonomi
Deprem uyarısı! İller tek tek açıklandı, risk üç kat arttı, işte o iller...
Deprem uyarısı! İller tek tek açıklandı, risk üç kat arttı, işte o iller... Deprem risk giderek artıyor. Vatandaşlar uyarıldı. İller tek tek risk durumuna göre sıralandı. Deprem denildiğinde ilk akla gelen Marmara depremi oluyor. İstanbul gibi bir metropol üzerinde büyük yıkıma neden olması beklenen deprem gündemdeki yerini korurken Türkiye'nin farklı bölgeleri de deprem riski taşıyor. Çok fazla gündeme gelmese de Doğu Karadeniz'in yıkıcı bir depremle karşılaşabileceği öngörülüyor. Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Doğu Karadeniz Bölgesi’nde afetle ilgili hep sel ve heyelanların hatırlandığını belirterek oysa bölgenin deprem riskiyle karşı karşıya olduğunu söyledi. Bektaş deprem riski artan şehirleri de açıkladı.
30.03.2022 Gündem
Sucuk ve pastırmaya zam yapılacak mı? Açıklama geldi, Ramazan ayında...
Sucuk ve pastırmaya zam yapılacak mı? Açıklama geldi, Ramazan ayında... Sucuk ve pastırma fiyatlarına ilişkin yeni bir açıklama geldi. Pastırma, sucuk ve kırmızı et fiyatları hakkında değerlendirmede bulunan Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış, "Ramazan ayında pastırma ve sucuk fiyatlarında artış olmayacak. 1 kilogram sucuk 150 TL, 1 kilogram pastırma 300 TL. Bunun dışında fiyat uygulaması olursa lütfen bize bildirin." dedi.
30.03.2022 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el arabada yeni dönem! Böylesi ilk kez oldu, 5 yıl öncesine geri dönülüyor! Fiyatlar ve...
Sıfır ve ikinci el arabada yeni dönem! Böylesi ilk kez oldu, 5 yıl öncesine geri dönülüyor! Fiyatlar ve... Sıfır ve ikinci el arabalarla ilgili flaş açıklamalar! Böylesi ilk kez oluyor. Otomobilde en az 5 yıl öncesine geri dönülüyor. Çip krizi ve tedarik sorunu nedeniyle otomotiv sektörü büyük sorun yaşıyor. Bununla birlikte bazı markalar da farklı önlemler alıyor. Parça sıkıntısı nedeniyle bazı dev markalar, otomobillerin konfor ve güvenlik donanımını standart halinden çıkarıp isteğe bağlı sunmaya başladı. Dijital göstergenin yerini analog gösterge, dokunmatik ekranın yerini düğmeli ekranlar aldı. Bunun en önemli nedeni ÖTV matrahına göre vergilendirme uygulaması. Anahtar teslim satış fiyatını etkileyen bu unsur nedeniyle otomobiller daha az aksesuarla getiriliyor. Peki çip krizi, tedarik sorunu, savaş gibi gelişmelerden araç fiyatları şu anda nasıl etkileniyor? Araç fiyatlarında düşüş bekleniyor mu? İşte sıfır ve ikinci el otomobilde son açıklamalar...
30.03.2022 Ekonomi
Ucuz arsalar satışa çıkıyor! İstanbul'da yatırım yapmak isteyenler dikkat! 127 bin TL'den başlıyor...
Ucuz arsalar satışa çıkıyor! İstanbul'da yatırım yapmak isteyenler dikkat! 127 bin TL'den başlıyor... Uygun fiyatlı arsalar satışa çıkarılıyor! Konut ve arsa sahibi olmak isteyen herkes için geri sayım başladı. Arsaların fiyatları 127 bin 755 liradan başlıyor. İstanbul'daki 5-6 Nisan tarihleri arasında açık artırma yolu ile satılacak 169 arsa, peşin ya da yüzde 25 peşinat ve 24 ay vade imkanıyla alınabilecek. Ev veya yatırım yapmak isteyen İstanbullular, arsaları gezip görmeye başladı.
30.03.2022 Ekonomi
110 bin lira faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz kredi! Ve ödemeler başladı...
110 bin lira faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz kredi! Ve ödemeler başladı... Faizsiz para! İki yıl geri ödeme yok. Sıfır faizli kredi imkanından yararlanmak isteyenler için yarın son gün. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılıyor. Sıfır faizli, iki yıl geri ödemesiz kredi imkanı KOSGEB tarafından sağlanıyor. Son 12 aydaki ortalama istihdamını koruyan işletmeler, 12 ay boyunca çalıştırma taahhüdü verdiği her bir personel için faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz destek alıyor. Kredi desteğinde ödemeler başladı. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) aracılığıyla pandemiden olumsuz etkilenen mikro ve küçük işletmelere; alacakları her yeni mezun istihdamı için 100 bin lira, kadın istihdamında ise 110 bin lira kredi desteği sağlanıyor. 100 bin lira faizsiz kredi desteğinden kimler yararlanabilir? KOSGEB kredi başvurusu nasıl yapılır? İşte faizsiz ve iki yıl geri ödemesiz kredi desteği ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...
30.03.2022 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Resmen başladı, faturalar değişiyor, 450 lira ve...
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Resmen başladı, faturalar değişiyor, 450 lira ve... Doğal gaz ile ilgili son dakika gelişmesi. Sevindiren haber geldi. Bakan resmen duyurdu. Ve ödemeler başladı. Doğalgaz yardımı yattı mı? sorusu yanıt buldu. Doğal gaz tüketim desteği ödemeleri ilk taksiti başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirilen Doğal gaz Tüketim Desteği'nde ödemelerin başladığını açıkladı. Ödemeler iki taksit halinde yapılıyor. Doğal gaz yardımı ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara yıllık 450 lira ile 1150 lira arasında ödenecek. Doğal gaz yardımı başvurusu e-Devlet sistemi üzerinden devam ediyor. Peki Peki, doğal gaz desteği nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Doğal gaz yardımı yattı mı? İşte son dakika haberinin detayları...
23.03.2022 Ekonomi
Paralar bugün banka hesaplarına yatırılıyor!
Paralar bugün banka hesaplarına yatırılıyor! Binlerce kişi bekliyordu. Ödemeler başladı. Paralar bugünden itibaren banka hesaplarına yatırılmaya başlıyor. Bakan güzel haberi duyurdu. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 5 milyar 586 milyon 398 bin 824 liralık tarımsal destekleme ödemelerininin bugünden itibaren çiftçilerin hesaplarına yatırılacağını açıkladı.
8.03.2022 Ekonomi
Paralar hesaplara yatırılmaya başladı! TC kimlik numarası ile...
Paralar hesaplara yatırılmaya başladı! TC kimlik numarası ile... Yüz binlerce kişi bekliyordu. Ödemeler başladı. Bakan güzel haberi duyurdu. Paralar TC kimlik numarasına göre banka hesaplarına yatırılıyor. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Mart ayı burs ve kredi ödemelerinin başladığını duyurdu.
6.03.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ödemeler Başladı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ödemeler başladı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.