O.Y.

O.Y.

Son dakika o.y. haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan o.y. ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını o.y. haber sayfamızda bulabilirsiniz.

O.Y.

haberleri sayfasında son dakika yaşanan o.y. gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.017 o.y. haberi bulunmuştur. Tüm o.y. haberleri aşağıda listelenmiştir.
Etiler'deki Nusret'e silahlı saldırı! Geçtiğimiz ay da saldırı düzenlenmişti
Etiler'deki Nusret'e silahlı saldırı! Geçtiğimiz ay da saldırı düzenlenmişti Etiler’de gece saatlerinde Nusret isimli et restoranına motosikletli şahıslar tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda kurşun restoranın yanındaki bankaya isabet ederken, restorana herhangi bir isabet olmadı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayla ilgili polis, peşine düştüğü saldırganın peşinden de ateş açtı.
28.04.2024 Gündem
Kripto para çetesi çökertildi! Telegram detayı ortaya çıktı
Kripto para çetesi çökertildi! Telegram detayı ortaya çıktı Niğde merkezli 4 ilde düzenlenen nitelikli dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 12 şüpheliden 4’ü kadın 7 kişi adliyeye sevk edildi.
25.03.2024 Gündem
Olaylı derbinin davasında mütalaa açıklandı, istenen cezalar belli oldu
Olaylı derbinin davasında mütalaa açıklandı, istenen cezalar belli oldu İzmir'de, Göztepe ile Altay arasında olayların çıktığı ve Göztepeli taraftar Mehmet Çakır'ın işaret fişeğiyle yaralandığı derbiye ilişkin davada duruşma savcısı mütalaasını açıkladı. Savcı, duruşmanın tek tutuklu sanığı Furkan Ersanlı hakkında 'silahla kasten yaralama', 'spor alanlarına yasak madde sokulması ve müsabaka düzeninin bozulması' suçlarından cezalandırılmasını talep etti. Mütalaada ayrıca, 5 sanık hakkında 'spor alanlarına yasak madde sokulması', 1 sanık hakkında 'spor alanlarına sokulan yasak maddeyi seyircilere temin etme', 8 sanık hakkında da 'müsabaka düzeninin bozulması' suçundan ceza istendi. Ayrıca 9 sanığın beraati talep edildi. Savcı, 15 sanığın güvenlik tedbiri olarak spor müsabakalarını seyirden yasaklanması yönünde de görüş bildirdi.
14.03.2024 Gündem
3 yaşındaki Müslüme'nin öldürülmesinden beraat eden dedenin cezası arttı
3 yaşındaki Müslüme'nin öldürülmesinden beraat eden dedenin cezası arttı Mersin'in Gülnar ilçesinde kayıp olarak aranırken 10 gün sonra cesedi bulunan Müslüme Yağal'ı (3) öldürdüğü suçlamasıyla delil yetersizliğinden beraat eden dedesi Hasan Yağal’a (72), gelininden olan kızına sarkıntılık suçundan verilen 5 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası, istinaf mahkemesince 18 yıla çıkarıldı. Böylece, Yağal’ın daha önce gelinine yönelik 'nitelikli cinsel saldırı’ suçundan aldığı 28 yıl ile birlikte cezası 46 yıl oldu.
11.03.2024 Gündem
Ankara'da fuhuş operasyonu; 30 kadın kurtarıldı! Gözaltılar var
Ankara'da fuhuş operasyonu; 30 kadın kurtarıldı! Gözaltılar var Ankara'da, ailevi ve ekonomik problemler yaşayan yabancı uyruklu ve Türk kadınlarının manevi duygularını sömürüp zorla fuhuş yaptırdığı belirlenen 3 şüpheli gözaltına alındı. 30 kadın ise kurtarıldı.
6.10.2023 Yaşam
Avukatın bürosundan uyuşturucu fışkırdı! Polis baskın yaptı
Avukatın bürosundan uyuşturucu fışkırdı! Polis baskın yaptı Edirne'de polisin, bir avukatlık bürosunda yaptığı aramada uyuşturucu ele geçirildi. 6 kişi gözaltına alınırken, kaçtığı belirlenen avukat O.Y. aranıyor.
19.08.2023 Yaşam
İzmir’de 95 gram metamfetamin, 416 sentetik hap ele geçirildi
İzmir’de 95 gram metamfetamin, 416 sentetik hap ele geçirildi İzmir’in Bayraklı ilçesinde polisin bir eve düzenlediği operasyonda 95 gram metamfetamin ve 416 sentetik hap ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.
22.06.2023 Gündem
Ayrılmak isteyen kız arkadaşını sokak ortasında vurdu
Ayrılmak isteyen kız arkadaşını sokak ortasında vurdu Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde U.Ö., kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşı Ö.Y.'yi (23) sokak ortasında tabanca ile vurarak yaraladı.
28.05.2023 Gündem
Silivri'de 3 kişinin cesedi bulunmuştu! Korkunç detaylar ortaya çıktı
Silivri'de 3 kişinin cesedi bulunmuştu! Korkunç detaylar ortaya çıktı İstanbul Silivri'de Sevgi Demirci ve iki çocuğunu öldürüp gömdükleri iddiasıyla gözaltına alınan iki şüpheliden Ö.Y., polisteki sorgusunda ayrıca 2 kişinin daha öldürüldüğünü söyledi. Ö.Y., Sevgi Demirci'nin eşi Mücahit Polat ile akrabası Erdoğan Polat'ın 2017 ve 2018 yıllarında Ü.Y. tarafından öldürülüp, Silivri ve Çatalca'da gömüldüğünü anlattı. Bu gelişme üzerine cesetleri bulabilmek için kazı çalışması başlatıldığı öğrenildi. Öte yandan olayla ilgili 1 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltı sayısı 3'e yükseldi.
24.05.2023 Yaşam
Kızının saçının çekildiği duyunca çılgına döndü! Okula gidip dehşet saçtı
Kızının saçının çekildiği duyunca çılgına döndü! Okula gidip dehşet saçtı Bursa'nın Karacabey ilçesinde ana sınıfında eğitim gören kızı H.Y.’nin, öğretmeni tarafından saçının çekildiğini iddia eden Ferdi Y., geldiği okulda, müdür yardımcısı İsmail Küçük’e tabancayla ateş açtı. Bacağına mermi isabet eden Küçük yaralanırken, saldırgan okuldan kaçtı. Ferdi Y.'nin okuldan kaçma anı güvenlik kamerasına yansıdı.
5.05.2023 Yaşam
CHP'nin seçim bürosuna saldırıyla ilgili 6 kişi yakalandı
CHP'nin seçim bürosuna saldırıyla ilgili 6 kişi yakalandı İstanbul Valiliği, CHP Ataşehir Seçim İrtibat Bürosu'na saldırıyla ilgili 6 kişinin yakalandığını açıkladı.
27.04.2023 Gündem
Bodrum'da suç örgütüne operasyon: 10 gözaltı
Bodrum'da suç örgütüne operasyon: 10 gözaltı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 'Tefecilik', 'Kaçakçılık' ve 'Silah bulundurma' suçlarına karışan organize suç örgütüne yönelik 14 farklı adresteki eş zamanlı operasyonda 10 şüpheli gözaltına alındı.
23.03.2023 Gündem
Eski nişanlısına ve kız arkadaşına ateş açtı! Kadının cep telefonu incelenecek
Eski nişanlısına ve kız arkadaşına ateş açtı! Kadının cep telefonu incelenecek Tokat'ta eski nişanlısını öldüren F.G. isimli kadının cep telefonu ve Kent Güvenliği Kameralarının incelenmesi için dava ileri bir tarihe ertelendi.
17.02.2023 Yaşam
Kendisini savcının manevi oğlu, eşini ise hakim olarak tanıttı, mağduru da savcının akrabası ile evlendirme umuduyla dolandırdı
Kendisini savcının manevi oğlu, eşini ise hakim olarak tanıttı, mağduru da savcının akrabası ile evlendirme umuduyla dolandırdı Kocaeli’de şoför olarak taksisinde çalışan kişiye savcının manevi oğlu olduğunu, adliyede görülen davasıyla ilgili kendisine yardımcı olacağını söyleyerek dolandırdı. Sahte savcı rolüne giren kişiyle görüntülü konuşma yapan ve buna inanan mağdur şahıs, aynı zamanda savcının akrabası ile evlenme umuduyla da kandırıldı. Buna benzer yöntemlerle 2 kişiyi 225 bin TL zarara uğratan 2 şahıs hakim karşına çıktı.
20.01.2023 Gündem
5 vatandaşını öldürüp, ülkesine kaçan Afgan için kırmızı bülten
5 vatandaşını öldürüp, ülkesine kaçan Afgan için kırmızı bülten Ankara'da, 5 Afganistan uyruklunun öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, cinayetleri işlediği ve ülkesine kaçtığı belirlenen M.O.Y. hakkında kırmızı bülten çıkarıldı. 
1.12.2022 Gündem
Olaylı derbinin şüphelilerinden 19’u tutuklandı
Olaylı derbinin şüphelilerinden 19’u tutuklandı İzmir’deki olaylı Göztepe-Altay derbisinin ardından adliyeye sevk edilen 28 şüpheliden 19’u tutuklandı.
30.11.2022 Gündem
Sahte alkol kabusu! Ölü sayısı artıyor
Sahte alkol kabusu! Ölü sayısı artıyor Sahte içki kabusu devam ediyor. Peş peşe kötü haber geliyor. Bursa'da sahte içkiden zehirlenip hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e, hastanede tedavi görenlerin sayısı 11'e yükseldi. Olayla ilgili 2 kişi ise gözaltına alındı.
15.11.2022 Gündem
Yamaç paraşütünün ipine takılarak havalandı sonrası korkunç
Yamaç paraşütünün ipine takılarak havalandı sonrası korkunç Samsun'un Bafra ilçesinde, yamaç paraşütüyle uçuş yapan sporcuya yardım ettiği sırada ipe takılarak havalanan paraşütçü Erdinç Ertuğrul (41), yaklaşık 20 metreden düşerek hayatını kaybetti.
12.11.2022 Gündem
Yatırlara dua etti, sonra tek tek çaldı
Yatırlara dua etti, sonra tek tek çaldı Bursa’da camilere dadanan sabıkalı hırsızlar öncesinde camilerin avlularında bulunan yatırlara dua etti. Daha sonra camilerden para edecek musluk ve elektrik kablolarını çaldı. O anlar güvenlik kameralarına anbean yansıdı.
7.10.2022 Yaşam
Kız meselesi yüzünden çıkan tartışma cinayetle bitti! Arkadaşını evinde öldürdü
Kız meselesi yüzünden çıkan tartışma cinayetle bitti! Arkadaşını evinde öldürdü İstanbul Esenyurt’ta iddiaya göre aralarında kız meselesi yüzünden husumet olan iki arkadaşın tartışması cinayetle bitti. Araç kiralama işi yapan Osman Murat Şeyhoğlu (42) evine gelen arkadaşı Ercan Ş. tarafından kurşun yağmuruna tutulan Şeyhoğlu olay yerinde hayatını kaybetti. Şüpheli şahıs ise geldiği araçla olay yerinden kaçtı. Polis, şüpheliyi Beşiktaş’ta 2 arkadaşıyla birlikte saklandığı evde gözaltına alırken evde yapılan aramada bir adet silah bulundu.
18.08.2022 Yaşam
Amasya'da iki araç çarpıştı: 7 yaralı
Amasya'da iki araç çarpıştı: 7 yaralı Amasya'nın Taşova ilçesinde hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı.
16.08.2022 Yaşam
Türkiye'nin konuştuğu baron savcı olayında flaş detaylar! Yazışmalar ortaya çıktı
Türkiye'nin konuştuğu baron savcı olayında flaş detaylar! Yazışmalar ortaya çıktı Adana'dan Konya'ya yapılan uyuşturucu sevkiyatının arkasından çıkan şebeke, Türkiye'yi şoke etmişti. Kuryeler arasında polislerin bulunduğu çetenin liderli ise cumhuriyet savcısı O. Y. çıktı. Skandalları bununla bitmeyen savcının, FETÖ soruşturması geçirenlerin dosyasını para karşılığı kapattığı tespit edilmişti. Ülkenin gündemine oturan olaya ilişkin yeni detaylar gelmeye devam ederken, savcı ile bir örgüt üyesinin arasında geçen WhatsApp yazışmaları ortaya çıktı.
23.07.2022 Yaşam
Vebitcoin vurgununda 16 kişinin 1316'şar yıl hapsi istendi
Vebitcoin vurgununda 16 kişinin 1316'şar yıl hapsi istendi MUĞLA merkezli kripto para işlem platformu Vebitcoin'in faaliyetlerini durdurduğunu açıklamasının ardından 329 kişiyi mağdur ettiği ileri sürülen şirketin tutuklu CEO'su 'Baron' lakaplı İlker Baş'ın da arasında bulunduğu 16 sanık hakkında hazırlanan iddianamenin detayları ortaya çıktı. 249 sayfalık iddianamede, İlker Baş, 'Hanımağa' lakaplı eşi Güliz Baş ile birlikte diğer sanıklar hakkında, nitelikli dolandırıcılık suçundan 1316'şar yıl hapis cezası istendi. Şirketin faaliyetine son verdiği gün, 488 bin dolarlık kripto paranın farklı cüzdan hesabına havale edildiği belirtildi.
12.07.2022 Yaşam
Lokantada yemek yedi dakikalar sonrası korkunç!
Lokantada yemek yedi dakikalar sonrası korkunç! Manisa'nın Kula ilçesinde, lokantada yemek yedikten sonra aracının yanına giderken otomobilin çarptığı Ali Elmas (69), yaşamını yitirdi.
25.05.2022 Yaşam
Nevşehir'de aranması bulunan 10 şahıs tutuklandı!
Nevşehir'de aranması bulunan 10 şahıs tutuklandı! Nevşehir’de polis ekipleri tarafından aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda, göz altına alınan 10 şahıs tutuklandı.
23.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

O.Y. ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki o.y. haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.