O Ses Yunanistan

O Ses Yunanistan

Son dakika o ses yunanistan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan o ses yunanistan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını o ses yunanistan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

O Ses Yunanistan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan o ses yunanistan gelişmeleri de dahil olmak üzere 220 o ses yunanistan haberi bulunmuştur. Tüm o ses yunanistan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Acun, Yunanistan planını açıkladı
Acun, Yunanistan planını açıkladı Yunanistan'da kanal satın alacağını söyleyen Acun Ilıcalı, "Orada bize karşı genel bir antipati var. Ben inşallah orada başarılı olursam bir şekilde bu iki ülkenin dostluğuna katkıda bulunacağımı düşünüyorum." dedi.
26.02.2017 Magazin
Acun'dan flaş paylaşım! O ülkede zirveye çıktı
Acun'dan flaş paylaşım! O ülkede zirveye çıktı Türkiye'de yaptığı programlarla rating rekorları kıran Acun Ilıcalı, şimdi de o ülkeye zirveye çıktı.
29.12.2016 Magazin
Acun Ilıcalı eleman arıyor
Acun Ilıcalı eleman arıyor 'O Ses' formatını Yunanistan'a taşıyan Acun Ilıcalı, burada kalıcı olmak üzere harekete geçti.
18.12.2016 Magazin
Survivor 2017 için kesinleşen o isim!
Survivor 2017 için kesinleşen o isim! Acun Ilıcalı'nın sunduğu ve rakipsiz program Survivor 2017 hazırlıkları da yapılıyor. Survivor 2017'de en çok merak edilen konulardan biri kimlerin yarışacağı oldu. İşte Survivor 2017 yarışması için kesinleşen o isim...
29.09.2021 Gündem
Acun Ilıcalı itiraf etti
Acun Ilıcalı itiraf etti ‘O Ses Yunanistan’ projesini hayata geçiren Acun Ilıcalı, bundan sonraki hedefinin İngiltere ve Almanya olduğunu söyledi. Ilıcalı, “Yunan halkını ekran başına kilitleyen Türk olmak istiyorum” dedi
18.11.2016 Magazin
Merakla beklenen Voice Of Greece tanıtım videosu yayınlandı!
Merakla beklenen Voice Of Greece tanıtım videosu yayınlandı! Acun Ilıcalı'nın sunduğu O Ses Türkiye yarışmasının Yunanistan versiyonu olan "Voice Of Greece" ilk tanıtım videosu yayınlandı. Voice Of Greece yarışmasını bekleyenler için güzel haber gelmiş oldu. İşte Voice Of Greece yarışmasının videosu...
29.09.2021 Gündem
Ve Acun açıkladı! Herkes merak ediyordu...
Ve Acun açıkladı! Herkes merak ediyordu... Acun Ilıcalı bugün sosyal medya hesabından artık O Ses Yunanistan'a hazır olduklarını söyleyerek tanııtm videosunu yayınladı...
8.11.2016 Magazin
Acun'u kızdıran söylenti!
Acun'u kızdıran söylenti! 'O Ses Yunanistan' isimli programın hazırlıklarını sürdüren ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Instagram hesabından bir açıklama yaptı ve sosyal medyadaki yorumları sert bir dille eleştirdi...
3.11.2016 Magazin
Acun Ilıcalı'dan O Ses Yunanistan (The Voice Of Greece 2016) haberi!
Acun Ilıcalı'dan O Ses Yunanistan (The Voice Of Greece 2016) haberi! Acun Ilıcalı'dan fenomenlerini sevindirecek bir haber geldi. Acun, O Ses Yunanistan (The Voice Of Greece 2016) yarışmasının çekimlerine başladığını duyurdu. İşte Acun Ilıcalı'nın açıklamaları...
29.09.2021 Gündem
Acun Ilıcalı'nın hayali gerçek oldu!
Acun Ilıcalı'nın hayali gerçek oldu! Uzun zamandır hayata geçirmek istediği yurtdışı projeleri için geçtiğimiz aylarda çalışmalara başlayan Acun Ilıcalı ilk adımını attı.
2.11.2016 Magazin
Acun Yunanistan'da televizyon satın alacak
Acun Yunanistan'da televizyon satın alacak Acun Ilıcalı'nın Yunanistan'da bir televizyon kanalını satın almak için görüşmelere başladığı öğrenildi...
23.11.2015 Televizyon
Acun Ilıcalı Faruk Süren'den hisse alıyor
Acun Ilıcalı Faruk Süren'den hisse alıyor TV8 ve Acun Medya'nın yüzde 30'unu 110 milyon dolara Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk'e satan, ardından 'O Ses Yunanistan'ı satın alan Acun Ilıcalı bu kez de Galatasaray Spor Kulübü'nün eski Başkanı Faruk Süren'le ortaklık yapacak.
21.11.2015 Magazin
"O Ses Yunanistan" geliyor
"O Ses Yunanistan" geliyor Brand Week Istanbul 2015'te konuşan Acun Ilıcalı, Yunanistan'da 'O Ses Yunanistan'ı çekeceklerini açıkladı.
18.11.2015 Televizyon
Erdoğan Arap medyasında manşet! Tarihi ziyareti yakından izleyecek ülkeleri açıkladılar
Erdoğan Arap medyasında manşet! Tarihi ziyareti yakından izleyecek ülkeleri açıkladılar 'Doğu Akdeniz'den Etiyopya'ya kadar Türkiye lideri Erdoğan ve Sisi bölgesel eksen oluşturabilir mi?' sorusu soruldu, Kahire seyahatinin odak noktası başlıklara taşındı. BBC ise, ziyaretin hangi ülkeler tarafından yakın izleneceğini yazdı.
13.02.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai'de, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28'inci Taraflar Konferansı kapsamında düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan zirve sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayarak kritik asgari ücret mesajı verdi. Öte yandan Erdoğan gündemden düşmeyen fenomenlere soruşturma ve fon vurgunuyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.
2.12.2023 Gündem
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda!
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta düzenlenen 78'inci Birleşmiş Milletler Genel Kurulu sonrası Türkevi'nde gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin ücretlerinde ne zaman artış olacağıyla ilgili olarak, "Fazla uzamaz. Yani en kısa zamanda. Uyguladığımız Orta Vadeli Programın başarıya ulaşmasıyla birlikte oluşacak refah artışında toplumun tüm kesimleri gibi tabii ki emeklilerimiz de payını alacaktır" ifadelerini kullandı.
21.09.2023 Gündem
Yunanistan'da çekildi, gündemi altüst etti! 'Utanç görüntüleri'
Yunanistan'da çekildi, gündemi altüst etti! 'Utanç görüntüleri' 1500 nüfuslu bir kasabadaki bir apartmanın zemin katında çekilen görüntü, tren faciasının yol açtığı krizin tam ortasında gündemi altüst etti. Yunan medyasının başlıklarında ve sosyal medyada öfke patlaması var.
6.03.2023 Dünya
12 balina karaya vurdu! Ölüm nedenleri deprem mi? Uzmanlar gerçeği açıkladı
12 balina karaya vurdu! Ölüm nedenleri deprem mi? Uzmanlar gerçeği açıkladı Depremden 3,5 gün sonra 12 adet Akdeniz Gagalı Balina karaya vurdu. Uzmanlar bu olay sonrası çalışma başlattı. Karaya vuran balinaların ölüm nedenini araştırdı. Türkiye'de peş peşe meydana gelen depremler sonrası birçok balinanın ölmesi akıllara ölümlerinin sebebi deprem mi, sismik çalışmalar mı? sorusunu getirdi. Uzmanlar balina ölümleriyle ilgili gerçeği açıkladı.
25.02.2023 Dünya
Enkaz altında doğan bebekten haber var! Ailesinden yaşayan bir tek o kaldı
Enkaz altında doğan bebekten haber var! Ailesinden yaşayan bir tek o kaldı Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem sonucu Suriye'de de birçok bina yıkıldı, çok sayıda kişi öldü. Bölgenin simgesi haline gelen enkaz altında doğan bebeğin ise son durumu belli oldu.
9.02.2023 Dünya
Erdoğan 'Bursa'dan sinyalimizi vereceğiz' dedi ve ekledi: Seçim için sayılı haftalardayız
Erdoğan 'Bursa'dan sinyalimizi vereceğiz' dedi ve ekledi: Seçim için sayılı haftalardayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Esenyurt Eğitim Kampüsü Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan " Artık sayılı haftalardayız. Ben size inanıyorum. Siz de bize inanıyorsanız Allah'ın izniyle bu işi başaracağız. Yarın Bursa'da on binlerle buluşacağız. Bursa'da inşallah sinyalimizi vereceğiz. " dedi.
20.01.2023 Gündem
Erdoğan'dan flaş seçim açıklaması: Milletimiz 73 yıl sonra aynı gün 'yeter' diyecektir
Erdoğan'dan flaş seçim açıklaması: Milletimiz 73 yıl sonra aynı gün 'yeter' diyecektir Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi ‘Yeter, söz de karar da gelecek de milletindir’ diyerek 2023’te milletimizin desteğine talibiz." diyerek, "Milletimiz 73 yıl sonra 6'lı masaya aynı gün 'yeter' diyecektir." dedi.
18.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya tepki: Karşımıza aday çıkaramadılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya tepki: Karşımıza aday çıkaramadılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'daki toplu açılış töreninde, "Bay Kemal, sen bu teröristlerle dirsek dirseğe dolaştın. Cezaevlerindeki teröristleri de 'Nasıl çıkarırız?' diye bunun gayreti içerisindesin. Boşuna uğraşma, o teröristler öyle oralardan çıkamazlar. Bu şimdiden vadediyor. Diyarbakır'da 51 vatandaşımızın ölümüne neden olan Demirtaş değil miydi? Çıkmış 'Onları çıkaracağım' diyor. Bu millet sana bu yolu açmaz. Bu millet, kan emicilere bu ülkede yol vermez" dedi.
14.01.2023 Gündem
AK Parti'li Çelik: Kılıçdaroğlu'nun nefret siyaseti, haddini aşan bir boyuta ulaştı
AK Parti'li Çelik: Kılıçdaroğlu'nun nefret siyaseti, haddini aşan bir boyuta ulaştı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Türkiye’de ana muhalefet partisi pozisyonunda olan bir siyasetçi tarafından dile getirilmesi vahimdir ve şiddetle kınanması gereken bir meseledir” dedi.
11.01.2023 Gündem
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş? 6 Aralık ne günü diye araştırmalar başladı. Tarihte hangi önemli olayların yaşandığı, kimlerin öldüğü ve doğduğu merak ediliyor. Peki, 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6.12.2022 Gündem
İstiklal Caddesi saldırısında terörist Ahlam Albashır'ın ses kaydı ortaya çıktı
İstiklal Caddesi saldırısında terörist Ahlam Albashır'ın ses kaydı ortaya çıktı İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısına ilişkin Ahlam Albashır'ın savcılık ifadesinin detayları belli oldu. Albashır ifadesinde, çantada bomba olduğunu bilmediğini belirterek "Elledim çantayı içindeki yumuşak bir şeydi, üstte cips falan vardı. Uyuşturucu sandım. Bıraktım" ifadelerini kullandı. Tutuklanan Ammar Jarkas’ın Albashır’a olay sonrası ses kaydı attığı ortaya çıktı. Öte yandan Albashır'ın da aralarında bulunduğu 17 şüpheli tutuklandı. İşte haberin detayları...
18.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

O Ses Yunanistan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki o ses yunanistan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.