Gazete Vatan Logo

Acun Ilıcalı'dan O Ses Yunanistan (The Voice Of Greece 2016) haberi!

Acun Ilıcalı'dan fenomenlerini sevindirecek bir haber geldi. Acun, O Ses Yunanistan (The Voice Of Greece 2016) yarışmasının çekimlerine başladığını duyurdu. İşte Acun Ilıcalı'nın açıklamaları...

Acun Ilıcalı'dan O Ses Yunanistan (The Voice Of Greece 2016) haberi!

Acun Ilıcalı O Ses Yunanistan (The Voice Of Greece 2016) yarışması için çekimlere başladıklarını duyurdu. Yunanistan başbakanıyla çekildiği fotoğrafı paylaşan Acun, “O Ses Yunanistan hayırlı olsun.” Sevilen sunucu Acun'un haberi yazımızın devamında...
Acun Medya’nın Yunanistan televizyonlarındaki yeni projesi O Ses Yunanistan için çekimler başladı. Acun Ilıcalı ve Esat Yontunç, Yunanistan’daki yeni programlarının çekimlerine katıldı. Esat Yontunç sette çektiği fotoğrafı paylaşarak “O Ses Yunanistan hayırlı olsun” notunu düştü.
SURVİVOR 2017’DE HANGİ ÜNLÜLER YARIŞACAK?
Yarışmanın jüri koltuğunda oturan Elena Tsagkrinou, Acun Ilıcalı ile birlikte çekildiği bu fotoğrafı paylaşıp altına ‘Acun Ilıcalı ve ekibiyle beraber olmaktan son derece mutluluk duyuyorum.’ mesajını yazdı.
Acun Medya’nın yayın haklarını satın aldığı The Voice Of Greece 2016 yarışması 2 sezondur ANT 1 kanalında yayınlanıyordu. TV8 Yönetim Kurulu Başkanı Acun Ilıcalı Yunanistan’n O Ses’ini nasıl satın aldığını böyle anlatmıştı:
“Yunanistan The Voice’unu da verin bana dedim. Sana niye verelim, şu an bir kanalda ve 30 share yapıyor dediler. Yunanistan krizde ödeyemiyorlardır dedim. Sonuç olarak önümüzdeki sene Yunanistan The Voice’u yapıyoruz”

Haberin Devamı

ACUN ILICALI ÇİPRAS’LA DA BULUŞMUŞTU

The Voice Of Greece yarışmasının haklarını satın almak isteyen Acun Ilıcalı, Yunanistan Başbakanı Çipras’la buluşmuştu. Türkiye- Yunanistan dostluk maçı öncesinde Çipras’la görüşen Acun Ilıcalı, bu fotoğrafı; “Yunanistan Başbakanı Sayın Aleksis Çipras ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ile…” notuyla paylaşmıştı.