Nusret Paylaşım

Nusret Paylaşım

Son dakika Nusret paylaşım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nusret paylaşım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nusret paylaşım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nusret Paylaşım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nusret paylaşım gelişmeleri de dahil olmak üzere 24 nusret paylaşım haberi bulunmuştur. Tüm nusret paylaşım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nusret'in Acun paylaşımı çıldırttı!
Nusret'in Acun paylaşımı çıldırttı! Acun Ilıcalı ile tekne şovunu" "Birşey demedi" notuyla paylaşan etçi Nusret, takipçileri tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.
10.08.2017 Magazin
Nusret'in 'çılgın' videosu rekora koşuyor!
Nusret'in 'çılgın' videosu rekora koşuyor! Ünlü kasap Nusret Gökçe et ile çektiği videolara bir yenisini daha ekledi. Et ile adeta dans eden Nusret'in videosu 2 milyon 400 bin kez izlendi.
23.07.2017 Magazin
Nusret'in son paylaşımı kırdı geçirdi!
Nusret'in son paylaşımı kırdı geçirdi! Nusret, Bodrum sokaklarında ineğini gezdirip, çektiği videoyu Instagram hesabından paylaştı. Nusret'in paylaşımı herkesi güldürdü.
11.05.2017 Magazin
Nusret Gökçe'den AFAD'a büyük bağış! 'Birlik ve beraberlik zamanı'
Nusret Gökçe'den AFAD'a büyük bağış! 'Birlik ve beraberlik zamanı' Kahramanmaraş'ta aynı gün meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası ünlü isimler, depremzedelere yardım götürmek için canla başla çalışıyor. 'Tuz serpme' hareketiyle dünya çapında ün yakalayan Nusret Gökçe de, afet bölgesine götürdüğü yemek yardımlarının yanı sıra AFAD'a bağış yaptığını paylaştı.
17.02.2023 Magazin
Nusret Gökçe: Takım elbise emanet
Nusret Gökçe: Takım elbise emanet 'Salt Bae' (tuzlama) hareketiyle dünya çapında şöhret sahibi olan şef Nusret Gökçe, Anneler Günü'na atlamadı. Nusret'in yaptığı paylaşım olay oldu.
10.05.2021 Magazin
Adriana Lima'dan Nusret Gökçe paylaşımı!
Adriana Lima'dan Nusret Gökçe paylaşımı! Eski Victoria Secret modeli Adriana Lima ile Nusret Gökçe, Miami'de karşılaştı. Güzel model Lima, Nusret Gökçe ile verdiği pozu sosyal medyadan paylaştı.
1.03.2021 Magazin
Hastaneden çıkan Başkan Muhittin Böcek'ten iki hamle! Ortalık karıştı...
Hastaneden çıkan Başkan Muhittin Böcek'ten iki hamle! Ortalık karıştı... Koronavirüs tedavisinin ardından yaklaşık 4 ay sonra görevine başlayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in ilk icraatı Genel Sekreter Cansel Çevikol'un Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu tarafından sınırlandırılan yetkilerini geri vermek oldu. Aynı zamanda Hacıarifoğlu imzasıyla Genel Sekreter Yardımcısı olarak atanan Hüseyin Karakuş ise uzman olarak görevlendirildi. Ortalık karıştı.
9.12.2020 Siyaset
Real Madrid'in yıldızı Benzema'dan Büyükşehir Belediye Erzurumspor  paylaşımı
Real Madrid'in yıldızı Benzema'dan Büyükşehir Belediye Erzurumspor paylaşımı İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Real Madrid'in Fransız futbolcusu Karim Benzema, Instagram hesabından Süper Lig'e yükselen Büyükşehir Belediye Erzurumspor futbolcularının bulunduğu fotoğrafı paylaşarak üzerine "şampiyon" notunu düştü.
18.07.2020 TFF 1.Lig
Nusret evleniyor mu? Etin içine...
Nusret evleniyor mu? Etin içine... Türkiye ve dünyada birçok restoran açan, saltbae hareketiyle ise fenomenleşen Nusret Gökçe, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile herkesi şaşırttı. Nusret'in bu paylaşımı akıllara 'Evleniyor mu?' sorusunu getirdi
16.07.2019 Magazin
Nusret'ten çılgın paylaşım! Gözlerini bağlayıp...
Nusret'ten çılgın paylaşım! Gözlerini bağlayıp... Yaptığı paylaşımlarla fenomen haline gelen Nusret Gökçe, son şovunda yine sınırları zorladı. Gökçe'nin videosu kısa sürede 3 milyondan fazla izlendi.
28.06.2017 Magazin
Acun'dan bomba Nusret paylaşımı!
Acun'dan bomba Nusret paylaşımı! Acun Ilıcalı, Instagram hesabından Nusret ile ilgili bomba bir paylaşımda bulundu.
11.05.2017 Magazin
Beyaz'dan Nusret göndermesi: Kasap Fikret!
Beyaz'dan Nusret göndermesi: Kasap Fikret! Son günlerde yıldızı parlayan isim Nusret'e Beyaz da tepkisiz kalmadı...
28.01.2017 Televizyon
Demet Akalın düğüne neden katılamadı?
Demet Akalın düğüne neden katılamadı? Demet Akalın, kızı Hira hastalanınca Işın Karaca'nın düğününe katılamadı.
29.12.2016 Magazin
Sur’dan yine yürek yakan haber: 5 şehit
Sur’dan yine yürek yakan haber: 5 şehit Diyarbakır’ın Sur ilçesinde çatışmalar dün de yoğun şekilde sürdü. Biri teğmen, beş asker PKK’lı teröristlerin açtığı ateşte şehit düştü
29.09.2021 Gündem
‘Kahraman olmak için biraz deli olmak lazım’
‘Kahraman olmak için biraz deli olmak lazım’ Tansel Öngel, başrolünü oynadığı ve Çanakkale Zaferi’nin 100...
15.03.2015 Magazin
Erdoğan'ı fotomontajlamanın cezası...
Erdoğan'ı fotomontajlamanın cezası... Antalya'da oturan 43 yaşındaki İbrahim Erim, sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden Recep Tayyip Erdoğan'ı başbakanlık görevindeyken fotomontajla Kanuni Sultan Süleyman gibi gösterdiği ve hakarette bulunduğu iddiasıyla açılan davada 6 bin lira para cezasına çarptırıldı.
29.09.2021 Gündem
İzleyiciyi böyle azarladı!
İzleyiciyi böyle azarladı! Rize'de konser veren Karmate'nin solisti Resul Dindar, bir izleyicisine öyle bir laf söyledi ki...
8.07.2012 Magazin
Bugün onlar için hayat durdu
Bugün onlar için hayat durdu Şırnak’ın Uludere İlçesi’nin Geymuşule üst bölgesinde teröristlerle girdikleri çatışmada şehit olan iki askerden 26 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Bayram Tekin’in cenazesi memleketi Konya’da düzenlenen törenle toprağa verildi...
29.09.2021 Gündem
'Çılgın oldukları belliydi ama deli olduklarını bilmiyorduk'
'Çılgın oldukları belliydi ama deli olduklarını bilmiyorduk' CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter aracılığıyla çılgın projeyi değerlendirdi...
28.04.2011 Siyaset
Eruygur'un eşi ifade verdi
Eruygur'un eşi ifade verdi “Ergenekon” soruşturması kapsamında tutuklandıktan sonra tahliye edilen emekli Orgeneral Şener Eruygur'un eşi Mukaddes Eruygur, “tanık” sıfatıyla savcıya ifade verdikten sonra adliyeden ayrıldı...
29.09.2021 Gündem
'O mahkeme bizden'  sorgusu
'O mahkeme bizden' sorgusu Şener Eruygur'un eşi savcılığa çağrıldı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nusret Paylaşım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nusret paylaşım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.