Nusr-Et

Nusr-Et

Son dakika Nusr-et haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nusr-et ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nusr-et haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nusr-Et

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nusr-et gelişmeleri de dahil olmak üzere 100 nusr-et haberi bulunmuştur. Tüm nusr-et haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nusr-et'e silahlı saldırı düzenleyen 5 şüpheli gözaltına alındı
Nusr-et'e silahlı saldırı düzenleyen 5 şüpheli gözaltına alındı İstanbul'da 'Mahzen-22' operasyonunda Beşiktaş'taki Nusr-et isimli restorana silahlı saldırı düzenleyen 5 şüpheli gözaltına alındı. Saldırı talimatını organize suç örgütü lideri Barış Boyun'un yine başka bir organize suç örgütü lideri olan Volkan Rençber'e verdiği belirlendi.
27.03.2024 Gündem
Nusret Gökçe eleştiri yağmuruna tutuldu: Tek kelimeyle utandık
Nusret Gökçe eleştiri yağmuruna tutuldu: Tek kelimeyle utandık Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Arjantin ile Fransa arasında nefesleri kesen final maçının ardından sahaya girerek, Arjantinli futbolcularla ve Dünya Kupası ile fotoğraf çektiren Nusret Gökçe, gündemdeki yerini koruyor. Son olarak takipçilerini yıllar öncesine götüren ünlü işletmeci, övgü dolu yorumlar kadar sert eleştirilerin de hedefinde yer aldı.
28.12.2022 Magazin
Nusret Gökçe sahada! Dünya Kupa'sıyla poz verdi
Nusret Gökçe sahada! Dünya Kupa'sıyla poz verdi 2022 Dünya Kupası'nın sahibi penaltılar sonunda Arjantin oldu. Final maçının öne çıkan isimlerinden biri de Arjantinli yıldız Angel di Maria oldu. 24 yaşındaki futbolcu, sahada kupayla poz verirken, 'tuz serpme' haraketi ile dünya çapında şöhrete kavuşan işletmeci Nusret Gökçe de yanına geldi. Gökçe'nin Dünya Kupası ve futbolcuyla poz verip, "Vaovv" dediği anlar sosyal medyayı salladı.
19.12.2022 Magazin
Nusret Gökçe'nin restoranındaki hesap şoke etti! 'Bu parayla daire almayı tercih ederim'
Nusret Gökçe'nin restoranındaki hesap şoke etti! 'Bu parayla daire almayı tercih ederim' 'Et tuzlama' (saltbae) hareketi ile dünya çapında şöhrete kavuşan Nusret Gökçe, sahibi olduğu ve yıldız isimleri ağırladığı restoranlarında uyguladığı fiyat politikasıyla adından söz ettiriyor. Ünlü işletmeci, son olarak 49 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından Abu Dabi restoranından bir adisyon yayınladı. Nusret'in paylaştığı hesabı görenler gözlerine inanamadı.
18.11.2022 Magazin
Nusret Gökçe'nin hayatı film oluyor! Amerikalı isim yönetecek
Nusret Gökçe'nin hayatı film oluyor! Amerikalı isim yönetecek Dünyada ‘Salt Bae’ (Tuzlama) hareketiyle tanınan ve çeşitli kıtalarda restoran zinciri olan fenomen şef Nusret Gökçe’nin hayatı belgesel film oluyor. Türkiye'de de yayına hazırlanan belgeselin yönetmenliğini Amerikalı bir isim yapacak.
15.03.2022 Magazin
Nusret Gökçe: Vegas’ta her yerde Nusr-Et imzası var
Nusret Gökçe: Vegas’ta her yerde Nusr-Et imzası var Las Vegas’ta restoran açan Nusret Gökçe, 32 lokasyonuyla dev bir marka haline geldi. Gökçe, nasıl hissettiğini,nasıl zorluklarla karşılaştığını,hayallerini ve başardıklarını anlattı. İşte detaylar...
6.03.2022 Magazin
Nuret taklidi yaptı polis peşine düştü! Vietnamlı bakan olayından sonra ülkede bir kriz daha...
Nuret taklidi yaptı polis peşine düştü! Vietnamlı bakan olayından sonra ülkede bir kriz daha... Nusr-Et lokantasında Vietnamlı bir bakanın 19 bin liralık biftek yemesi komünizmle yönetilen ülkede büyük bir krize neden olmuştu. Sosyal medyada paylaşılan ve ses getiren bu görüntülerden sonra ülke ikinci bir Nusret kriziyle çalkalanıyor...
19.11.2021 Dünya
Nusret Gökçe davayı kaybetti!
Nusret Gökçe davayı kaybetti! Dünya kamuoyunda 'Salt Bae' olarak da bilinen ünlü şef Nusret Gökçe, eski çalışanlarının açtığı davayı kaybetti. Nusret kovduğu çalışanlarına tazminat ödeyecek.
18.10.2021 Magazin
Nusret'e büyük şok! Çalışanları dava açtı
Nusret'e büyük şok! Çalışanları dava açtı 'Salt Bae' hareketiyle ünlenen işletmeci Nusret Gökçe'nin başı çalışanları tarafından açılan dava nedeniyle belada. 5 Türk vatandaşı çalışan Gökçe'ye haftada normal çalışma süresinden 70 saat fazla çalışıp, karşılığını alamadıkları için dava açtı.
19.08.2021 Ekonomi
Azeriler'den Nusret Gökçe'ye tepki! 'Karabağ kimindir?'
Azeriler'den Nusret Gökçe'ye tepki! 'Karabağ kimindir?' Azeri müşterilerden Nusret'e 'Karabağ' tepkisi. Türkiye'nin tanıtımı için seçilen isimlerden biri olan Nusret Gökçe, Dubai'deki restoranına gelen Azerbaycanlı müşterilerinin ısrarla sorduğu, "Karabağ kimindir?" sorusuna yanıt vermeyince gündem oldu.
29.01.2021 Magazin
Ne yaptın Falcao!
Ne yaptın Falcao! Galatasaray’ın Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao önceki akşam eşi Lorelei Taron ile Etiler Nusr-Et’deydi.
13.10.2019 Magazin
Mikonos'ta 10. yıl kutlaması
Mikonos'ta 10. yıl kutlaması Cemiyet hayatının tanınmış simalarından İzzet Antebi, eşi Didem Hanım ile Yunan adası Mikonos'a gitti.
21.07.2019 Magazin
Nusret'e büyük şok! 48 saat boyunca...
Nusret'e büyük şok! 48 saat boyunca... Yunanistan'ın en turistik adası Mikonos’ta lokanta açan Nusret, fiş kesmediği için 48 saat kapatma cezası aldı.
21.06.2019 Ekonomi
Keremcem efsane futbolcuyu ağırladı
Keremcem efsane futbolcuyu ağırladı Keremcem, dünyaca ünlü eski Hollandalı futbolcu Patrick Kluivert’ı, İstanbul’da ağırladı.
12.05.2019 Magazin
Nusret'in ilk işi bu oldu
Nusret'in ilk işi bu oldu Tuz serpme (saltbae) hareketiyle dünya çapında üne kavuşan sosyete etçisi Nusret Gökçe, satın alma işleminin ardından ailesini Maçka'daki yeni mekanına getirdi.
25.03.2019 Magazin
Nusret'ten Kadınlar Günü jesti
Nusret'ten Kadınlar Günü jesti Dünyaca ünlü işletmeci Nusret Gökçe, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadınları şubelerine davet ederek hazırladığı özel menüyü toplam 14 bin 500 kadına ücretsiz servis etti.
10.03.2019 Magazin
Nusret, New York'taki lokantasında halay çekti
Nusret, New York'taki lokantasında halay çekti Tuz serpme (saltbae) hareketiyle dünyada üne kavuşan Erzurumlu Nusret Gökçe'nin New York'taki lokantasında dört arkadaşıyla birlikte çektiği halay, sosyal medyada kısa sürede binlerce beğeni topladı
12.02.2019 Magazin
Dört kilo et yedi
Dört kilo et yedi Kate Grigorieva, İstanbul turuna çıktı.
8.02.2019 Magazin
Birlikte ilk poz
Birlikte ilk poz Tülin Şahin yaklaşık üç aydır birlikte olduğu Portekizli sevgilisi Pedro De Noronha’la ilk kez görüntülendi.
10.10.2018 Magazin
Karius Nusr-Et'ten çıkmıyor
Karius Nusr-Et'ten çıkmıyor Beşiktaş’ın yıldız file bekçisi Loris Karius, ünü tüm dünyaya yayılan Nusret’in müdavimi oldu. Sık sık ünlü markanın Etiler’deki şubesinin yolunu tutan başarılı kaleci, önceki gün de soluğu Nusret’te aldı.
27.09.2018 Beşiktaş
'Türkiye'de bana sultan dediler!'
'Türkiye'de bana sultan dediler!' Türkiye'de Nusret'te görüntülenen Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, kendini savundu. İstanbul'da lakabının “Sultan Maduro” olduğunu söyleyen lider, çok yakında ünlü restoranta yine gideceğini söyledi.
19.09.2018 Dünya
Maduro: Nusret beni davet etti
Maduro: Nusret beni davet etti Nusr-et'e gittiği için ülkesi tarafından eleştirilen Venezuela Devlet Başkanı Maduro, gelen tepkiler sonrası şaşırtan bir açıklama yaptı. Maduro, " Yakında, geri gideceğim" dedi.
19.09.2018 Dünya
Maduro Nusret'te yemek yedi, ülkesi karıştı
Maduro Nusret'te yemek yedi, ülkesi karıştı Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Nusret'te yediği yemekle ülkesinde eleştiri oklarının hedefi oldu
18.09.2018 Dünya
Son durak Marmaris
Son durak Marmaris Bayramı Bodrum’da geçiren Tuzla Port’un sahibi iş insanı Hümeyra Ökçün, rotayı Marmaris’e çevirdi.
29.08.2018 Magazin
Nusret'e bir şok daha! Mühürlendi...
Nusret'e bir şok daha! Mühürlendi... İstinye Park'taki Nusr-Et sigara içildiği gerekçesiyle zabıta ekipleri tarafnıdan mühürlendi.
2.08.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nusr-Et ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nusr-et haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.