Nursultan Nazarbayev

Nursultan Nazarbayev

Son dakika nursultan nazarbayev haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nursultan nazarbayev ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nursultan nazarbayev haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nursultan Nazarbayev

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nursultan nazarbayev gelişmeleri de dahil olmak üzere 214 nursultan nazarbayev haberi bulunmuştur. Tüm nursultan nazarbayev haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tokayev'e Togg hediye etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tokayev'e Togg hediye etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Cömert Tokayev'e Togg hediye etti.
3.11.2023 Gündem
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Astana'da!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Astana'da! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Türkiye- Kazakistan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi'nin 4'üncü toplantısı ile 'Asya'da İşbirliği ve Güven Arttırıcı Önlemler Konferansı'nın (CICA) 6'ncı zirvesine katılmak üzere Astana'da. Erdoğan, Kazakistanlı mevkidaşı tarafından resmi törenle karşılandı.
12.10.2022 Dünya
Nursultan olarak belirlenen Kazakistan’ın başkentinin adı yeniden değiştirildi
Nursultan olarak belirlenen Kazakistan’ın başkentinin adı yeniden değiştirildi Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, başkentin isminin yeniden Astana olarak değiştirilmesine ilişkin kararnameyi imzaladı.
17.09.2022 Dünya
Kazakistan’da halk, Anayasa değişikliği için sandık başında
Kazakistan’da halk, Anayasa değişikliği için sandık başında Kazakistan’da halk, “süper başkanlık” modelden “güçlü parlamentolu başkanlık sisteme” geçişi öngören anayasa değişikliği için sandık başına gitti.
5.06.2022 Dünya
Açılışına dünyaca ünlülerin katıldığı milyonluk tesis icradan satılık
Açılışına dünyaca ünlülerin katıldığı milyonluk tesis icradan satılık Antalya'da dünyaca ünlü isimlerin, 2009 yılındaki açılışına katıldığı Mardan Palace’ın dev spor kompleksi ile yüzlerce apart dairesinin olduğu taşınmazlar icradan satılacak. Belirlenen bedel 178 milyon lira. İcradan satış ihalesinin ilki mart ayı ortasında yapılacak.
1.02.2022 Ekonomi
Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev, iktidar partisi başkanlığına yeniden seçildi
Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev, iktidar partisi başkanlığına yeniden seçildi Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, iktidar partisi Nur Otan’ın liderliğini geçtiğimiz yıl devralmasının ardından bugün yeniden seçildi.
28.01.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türk Konseyi Zirvesi'nde önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türk Konseyi Zirvesi'nde önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türk Konseyi 8. Zirvesi'nin ardından basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türk Konseyi olarak Afrika'ya 2,5 milyon doz aşı bağışlayacağız. Bunun 2 milyonunu Türkiye olarak biz bağışlayacağız" dedi.
12.11.2021 Siyaset
Türk keneşi ne demek? Türk Konseyi ülkeleri hangileri? Aksakallılar Konseyi'nde kimler var?
Türk keneşi ne demek? Türk Konseyi ülkeleri hangileri? Aksakallılar Konseyi'nde kimler var? Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde düzenlenen Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi (Türk Konseyi) Devlet Başkanları 8. Zirvesi başladı. Pek çok kişi de Türk Konseyi ile ilgili bilgileri merak ediyor. Peki, Türk keneşi ne demek? Türk Konseyi ülkeleri hangileri? Aksakallılar Konseyi'nde kimler var? Aksakallılar Konseyi'nde Türkiye'den kim var? İşte Türk Konseyi ve Aksakallılar Konseyi ile ilgili tüm detaylar...
12.11.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Kongresi Gayriresmi Zirvesi'ne katılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Kongresi Gayriresmi Zirvesi'ne katılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çevrim içi düzenlenecek Türk Konseyi Gayriresmi Zirvesi'ne katılacak.
30.03.2021 Siyaset
Dünya liderleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü  kutladı
Dünya liderleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü kutladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, doğum günü dolayısıyla kendisini arayan liderlerle telefon görüşmesi yaptı.
26.02.2021 Siyaset
Kazakistan Türk SİHA'larını almak için harekete geçti!
Kazakistan Türk SİHA'larını almak için harekete geçti! Milli Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere, Kazakistan'ın başkenti Nur Sultan'da mevkidaşı Muhammed Talasov'la bir görüşme gerçekleştirdi. Kazakistan Savunma Bakanlığı, Türk İHA'larının Kazakistan'a sevkiyatının ve İHA'ların bakımının bu ülkedeki şirketlerde yerelleştirilmesinin görüşüldüğünü açıkladı. Bakanlık ayrıca, Türk yapımı zırhlı tanklar hakkında da bilgi istediklerini belirtti.
6.02.2021 Dünya
Kazakistan Latin alfabesine geçti mi? Kazakistan yeni alfabesi
Kazakistan Latin alfabesine geçti mi? Kazakistan yeni alfabesi Kazakistan neden Latin alfabesine geçti? Kiril alfabesi kullanan Kazakistan, 31 harften oluşan yeni Latin alfabesini tanıttı. Kazakistan’da kurucu Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev’in 2017 yılında ülke çapında kullanılan Kiril alfabesinden Latin alfabesine geçme hamlesinin ardından ülkenin yeni Latin Alfabesi, Başbakan Askar Mamin’in başkanlık ettiği Ulusal Komisyon toplantısında tanıtıldı. İşte yeni Kazak alfabesi detaylar…
29.01.2021 Gündem
Kazakistan'da seçimin kazananı belli oldu
Kazakistan'da seçimin kazananı belli oldu Kazakistan'da iktidar "Nur Otan" Demokratik Halk Partisi oyların yüzde 71'ini alarak güven tazeledi.
11.01.2021 Dünya
TBMM Başkanı Şentop: 'BM kuruluş misyonlarını yerine getirmekten çok uzak'
TBMM Başkanı Şentop: 'BM kuruluş misyonlarını yerine getirmekten çok uzak' TBMM Başkanı Mustafa Şentop, uluslararası kuruluşların bir kısmının, özellikle Birleşmiş Milletlerin (BM) kuruluş misyonlarını yerine getirmekten çok uzak olduğunu belirterek, "Uluslararası kuruluşların, yalnızca belirli ülkelerin çıkarlarına değil, tüm insanlığın yararına hizmet etmesi gerektiğini ve bu yönde kapsamlı reformların ihtiyaç haline geldiğini düşünüyorum." dedi.
26.11.2020 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu: Azerbaycan’ın haklı mücadelesinde hep yanında olduk, olmaya devam edeceğiz
Bakan Çavuşoğlu: Azerbaycan’ın haklı mücadelesinde hep yanında olduk, olmaya devam edeceğiz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ermenistan'ın, işgal altında olmayan Azerbaycan topraklarına da saldırdığını belirterek, Ermenistan'ın bu eylemlerinin savaş suçu olduğunu bildirdi.
15.10.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünya liderleriyle bayramlaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünya liderleriyle bayramlaştı Cumhurbaşkanı Erdoğan dünya liderleriyle bayramlaştı. Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, Kazakistan’ın Kurucu Cumhurbaşkanı Elbaşı Nursultan Nazarbayev ve Tacikistan Cumhurbaşkanı İmamali Rahman, Pakistan Cumhurbaşkanı Alvi ile Başbakanı Han, Irak Başbakanı Kazımi ve Tunus Meclis Başkanı Gannuşi'yle telefonda bayramlaştı.
1.08.2020 Siyaset
Nursultan Nazarbayev Kovid-19'a yakalandı
Nursultan Nazarbayev Kovid-19'a yakalandı Kazakistan'ın Kurucu Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev'de yeni tıp koronavirüs (Kovid-19) tespit edildi.
18.06.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan telefon diplomasisi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan telefon diplomasisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın telefon diplomasisi devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev ve Kazakistan'ın ilk Cumhurbaşkanı Elbaşı Nursultan Nazarbayev ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
25.05.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barış Pınarı Harekatı'nı bitirecek tek şartı açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barış Pınarı Harekatı'nı bitirecek tek şartı açıkladı AK Parti Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'nin yaptırım kararı hakkında "Suriye'deki gelişmeler sebebiyle bizi ekonomik yaptırımla tehdit edenlere 'azdan az gider, çoktan çok gider' diyoruz" dedi. Barış Pınarı Harekatı kapsamında şu ana kadar bin 220 kilometrekare alanın terörden temizlendiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, harekatın sona ermesi için tek şartı açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hemen bu gece tüm teröristler silahlarını malzemelerini her şeylerini bırakıp, kurdukları tuzakları imha edip belirlediğimiz güvenli bölgeden dışarı çıksınlar" ifadesini kullandı.
16.10.2019 Siyaset
Türk Konseyi Liderler Zirvesi ortak bildirisinde Barış Pınarı Harekatı mesajı
Türk Konseyi Liderler Zirvesi ortak bildirisinde Barış Pınarı Harekatı mesajı Azerbaycan'da düzenlenen Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi (Türk Konseyi) Devlet Başkanları 7. Zirvesi sonuç bildirgesinde, Barış Pınarı Harekatı'na destek kararı yer aldı.
15.10.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Münbiç açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Münbiç açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan ziyareti öncesi havalimanında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Münbiç konusunda gelen soruya, "Biz kararımızı verdiğimiz gibi uygulama aşamasındayız." dedi.
14.10.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan'a gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan'a gidiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7'nci Türk Konseyi Zirvesi'ne katılmak üzere yarın Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye gidecek.
13.10.2019 Siyaset
Türk dünyasının stratejik çatı kuruluşu: Türk Keneşi
Türk dünyasının stratejik çatı kuruluşu: Türk Keneşi Türk dünyasının çatı kuruluşu niteliğindeki Türk Keneşi (Konseyi), üye ülkelerin yanı sıra Türk dünyasının ve bölgedeki ülkelerin iş birliğini artırmayı amaçlıyor.
30.07.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Kudüs açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Kudüs açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tacikistan'da önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kudüs'te yeni oldubittiler oluşturma gayretlerini reddediyoruz" dedi.
15.06.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Nursultan Nazarbayev ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nursultan nazarbayev haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.