Nurettin Yıldız

Nurettin Yıldız

Son dakika nurettin yıldız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nurettin yıldız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nurettin yıldız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nurettin Yıldız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nurettin yıldız gelişmeleri de dahil olmak üzere 306 nurettin yıldız haberi bulunmuştur. Tüm nurettin yıldız haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jorge Jesus için ayaklandılar! Binlerce imza topladılar
Jorge Jesus için ayaklandılar! Binlerce imza topladılar Mayıs ayında Fenerbahçe ile kontratı bitecek olan Jorge Jesus için Flamengo taraftarları imza kampanyası başlattı.
26.03.2023 Fenerbahçe
Nurettin Yıldız kimdir? Nurettin Yıldız’ın 6 yaşında evlenebilir videosu gündeme oturdu! Sosyal Doku Vakfı Başkanı Nurettin Yıldız kaç yaşında, nereli?
Nurettin Yıldız kimdir? Nurettin Yıldız’ın 6 yaşında evlenebilir videosu gündeme oturdu! Sosyal Doku Vakfı Başkanı Nurettin Yıldız kaç yaşında, nereli? İSTANBUL Sancaktepe'deki Hiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'in 6 yaşındaki kızını evlendirmesi tartışmaları devam ederken Sosyal Doku Vakfı Başkanı Nurettin Yıldız’ın daha önce yayınladığı bir videoda çocuk evliliğine ilişkin yaptığı bir konuşmada 7 yaşındaki bir kız çocuğu 25 yaşındaki erkekle evlenebilir ifadelerini kullanıyor. Söz konusu videoyu izleyenler Nurettin Yıldız hakkında araştırma yapmaya başladı.
9.12.2022 Gündem
Şırnak'taki feci kazadan acı haber! Araçtaki 5 kişi de hayatını kaybetti
Şırnak'taki feci kazadan acı haber! Araçtaki 5 kişi de hayatını kaybetti Şırnak'ın Uludere ilçesinde içinde enerji dağıtım şirketi çalışanlarının olduğu kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle şarampole devrildi. Kaza 5 kişi yaşamını yitirdi.
1.06.2022 Gündem
Avcılar'da otelci çift Esra ve Nurettin Yıldız'ın öldürülmesiyle ilgili 7 gözaltı
Avcılar'da otelci çift Esra ve Nurettin Yıldız'ın öldürülmesiyle ilgili 7 gözaltı İstanbul Avcılar'da Esra ve Nurettin Yıldız çiftinin öldürülmesiyle ilgili 7 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki sorgusunun devam ettiği öğrenildi.
29.11.2021 Gündem
Esra Yıldız kimdir? Avcılar’da öldürülen Esra Yıldız olayı nedir?
Esra Yıldız kimdir? Avcılar’da öldürülen Esra Yıldız olayı nedir? İstanbul Avcılar'da oturan Esra Yıldız, evinde boğazı kesilerek öldürülürken, eşinin içinde kan izleri görülen otomobili yanmış halde bulundu. Evinde boğazı kesilerek öldürülen Esra Yıldız'ın cenazesi, toprağa verildi. Yıldız'ın cenaze namazından sonra tabutu, kadınlar tarafından omuza alınarak taşındı. Polis, katil zanlılarını arıyor. İşte Esra Yıldız olayı…
12.10.2021 Gündem
Avcılar'da boğazı kesilerek öldürülen kadının tabutunu kadınlar taşıdı
Avcılar'da boğazı kesilerek öldürülen kadının tabutunu kadınlar taşıdı Avcılar'da evinde boğazı kesilerek öldürülen Esra Yıldız'ın (38) cenazesi toprağa verildi. Yıldız'ın cenaze namazından sonra tabutu kadınlar tarafından omuza alınarak taşındı.
12.10.2021 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kritik atamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kritik atamalar Bazı bakanlık, kurum ve kuruluşlara ilişkin atama kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.
23.01.2021 Gündem
Manisa'da korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildi
Manisa'da korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildi Manisa'nın Akhisar ilçesinde 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
23.01.2020 Gündem
Emniyet müdürünün şehadetinde FETÖ izi
Emniyet müdürünün şehadetinde FETÖ izi Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’yi şehit eden trafik polisi Sarıcaoğlu’nun FETÖ bağlantısı ortaya çıktı. Sarıcaoğlu’nun FETÖ’nün fişleme listesinde Karlov suikastını gerçekleştiren Altıntaş’la aynı kategoride yer aldığı belirlendi.
24.12.2018 Gündem
Savcılık, Nurettin Yıldız hakkında soruşturma başlattı
Savcılık, Nurettin Yıldız hakkında soruşturma başlattı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, kadınlara yönelik açıklamalarından dolayı Nurettin Yıldız hakkında, soruşturma başlattı.
8.03.2018 Gündem
O tip ‘ilahiyatçılar’a fırsat verilmeyecek!
O tip ‘ilahiyatçılar’a fırsat verilmeyecek! Erdoğan, bazı ilahiyatçıların açıklamalarından duyduğu rahatsızlığı Diyanet’e bakan Bekir Bozdağ’a iletti. Din İşleri Yüksek Kurulu devreye girecek
7.03.2018 Gündem
Devlet Bahçeli: Hapisse hapis hadımsa hadım idamsa idam
Devlet Bahçeli: Hapisse hapis hadımsa hadım idamsa idam MHP lideri Devlet Bahçeli, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle kadına şiddete değindiği konuşmasında, "Hadımsa hadım, idamsa idam" ifadesini kullandı. Bahçeli, isim vermeden ilahiyatçı Nurettin Yıldız'ın "asansörde halvet" sözlerine tepki gösterdi.
6.03.2018 Siyaset
Mosturoğlu oynadı Yıldırım izledi
Mosturoğlu oynadı Yıldırım izledi Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Edirne'de bir halı sahada kulübün asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'nun da oynadığı gösteri maçını izledi.
29.11.2017 Fenerbahçe
Veselinovic son yolcuğuna uğurlandı
Veselinovic son yolcuğuna uğurlandı Bir dönem Fenerbahçe'yi de çalıştıran Sırp teknik direktör Veselinovic, Sırbistan'ın Novi Sad şehrinde düzenlenen törenin ardından defnedildi.
24.05.2017 Fenerbahçe
Bazı cemaatler sohbetlerini iptal ettiğini duyurdu
Bazı cemaatler sohbetlerini iptal ettiğini duyurdu Çeşitli dini cemaatlerin önde gelenleri tarafından yapılan sohbet toplantılarının iptal edildiği duyuruldu. Kararın gerekçesi ile ilgili ise bir açıklama yapılmadı
29.09.2021 Gündem
Alparslan Çelik’e 8 yıl hapis cezası istendi
Alparslan Çelik’e 8 yıl hapis cezası istendi SURİYE’de düşürülen Rus uçağının pilotunun öldürülmesi olayından dolayı hakkında takipsizlik kararı verilen, Türkmen birliklerinin komutanı Alparslan Çelik ile birlikte 7’si tutuklu 14 kişi hakkında, ’6136 Sayılı Kanuna muhalefet’ ve ’harp silahı bulundurma’ suçundan 8’er yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı...
29.09.2021 Gündem
Sinop'ta konferans gerginliği
Sinop'ta konferans gerginliği Sinop'ta Sosyal Doku Vakfı Onursal Başkanı İlahiyatçı Yazar Nurettin Yıldız’ın vermesi planlanan konferansı protesto eden eylemciler ile polis arasında arbede yaşandı...
29.09.2021 Gündem
Edirne’de Nurettin Yıldız konferansına tepki salon iptal ettirdi
Edirne’de Nurettin Yıldız konferansına tepki salon iptal ettirdi SOSYAL Doku Vakfı Başkanı Nurettin Yıldız’ın Edirne’de 9 Mayıs günü vereceği konferans için şehirde bir çok yere afişler asılırken, aralarında kadın derneklerinin de bulunduğu STK’ların tepkisini çekti...
4.05.2016 Yaşam
112 Acil Çağrı Merkezleri Projesi
112 Acil Çağrı Merkezleri Projesi İzmir Valisi Mustafa Toprak, kentteki tüm acil durum ihbarlarında hizmet verecek 112 Acil Çağrı Merkezi binasında incelemede bulundu...
12.11.2015 Yaşam
Vahşete indirim!
Vahşete indirim! Yargıtay, genç bir kadına evinde saldırıp, tecavüz etmeye çalışan ve öldüresiye döven Nurettin Yıldız’a verilen 29 yıllık cezada ‘cinsel saldırı’ teşebbüs aşamasında kaldığı gerekçesiyle indirim yapılmasını istedi
29.09.2021 Gündem
Yeni başkan Rıdvan Dilmen oldu!
Yeni başkan Rıdvan Dilmen oldu! Fenerbahçe Spor Egitim Ve Sosyal Yardım Vakfı Genel Kurulu yapıldı
2.05.2015 Fenerbahçe
Sağlık Bakanı'ndan çok sert açıklama
Sağlık Bakanı'ndan çok sert açıklama Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Sosyal Doku Vakfı Başkanı Nurettin Yıldız'ın küçük yaştaki kız çocuklarının evlendirilebileceğine dair sözlerine ilişkin, "İlk kez duyuyorum. Bu Sağlık Bakanına bırakılacak bir cümle değil. Toplum dinamiklerinin bunu tükürükle boğması lazım. Böyle şey olmaz" dedi.
29.09.2021 Gündem
Spiker isyan etti: Ben seks objesi değilim!
Spiker isyan etti: Ben seks objesi değilim! TV EM spikeri Pınar Işık Ardor İslamcı yazar Nurettin Yıldız'ın "Kadın spiker izlemek günah" sözlerine tepki gösterdi.
4.01.2015 Haber
İnternete fotoğraf koymayın, cinler var!
İnternete fotoğraf koymayın, cinler var! Milli Gazete yazarı ve ilahiyatçı Nurettin Yıldız, kadınların internette fotoğraflarını paylaşmasına kızarak, "Duyarlı Müslüman bir hanım, internet gibi insandan cine kadar herkese açık ve bir daha kapatılamayan bir ortama fotoğraflarını nasıl koyabilir" diye sordu...
29.09.2021 Gündem
İşte hayatını kaybedenlerin isimleri!
İşte hayatını kaybedenlerin isimleri! AFAD maden kazasında hayatını kaybedenlerden 283'ünün isimlerini açıkladı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nurettin Yıldız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nurettin yıldız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.