Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Jorge Jesus için ayaklandılar! Binlerce imza topladılar

Jorge Jesus için ayaklandılar! Binlerce imza topladılar

Mayıs ayında Fenerbahçe ile kontratı bitecek olan Jorge Jesus için Flamengo taraftarları imza kampanyası başlattı.

Jorge Jesus için ayaklandılar! Binlerce imza topladılar

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Jorge Jesus, zin için gittiği ülkesi Portekiz’de Flamengo taraftarlarının başlattığı imza kampanyası hakkında konuştu. Portekizli teknik adam çarpıcı ifadeler kullandı. İşte Fenerbahçe'deki son gelişmeler ve ayrıntılar...

GELENEK ALTAY İLE DEVAM ETTİ! REKOR DEMİREL'DE

Fenerbahçe’de sözleşmesi 4 yıl daha uzatan kaleci Altay Bayındır, kulübündeki bir geleneği de aslında sürdürüyor. Sarı-lacivertli kulübün kuruluş günlerinden bugüne kadar Türk kaleci geleneği her zaman ön plandaydı. Şekip Kulaksızoğlu’ndan Cihat Arman’a, Şükrü Ersoy’dan Nedim Kaleci’ye, Necdet Erdem’den Hüsamettin Böke’ye, Bedii Yazıcı’dan Erdal Kocaçimen’e, Özcan Arkoç’tan Yavuz Şimşek’e, Adil Eriç’ten Yaşar Duran’a, Nurettin Yıldız’dan Engin İpekoğlu’na, Rüştü Reçber’den Volkan Demirel’e ve şimdi de Altay Bayındır...

Elbette arada ismini sayamadığımız yüzlerce kaleci var ve hepsi Fenerbahçe tarihinde ölümsüzleşti. Sarı-lacivertlilerde Türk kaleci geleneği ise hep kupalarla özdeşleşti, şampiyonluklarla anıldı. Şimdi de sıra Altay Bayındır’da..

Haberin Devamı

2018’de geldiği Fenerbahçe’de 138 resmi maça çıkan ve son 2 senedir takımın birinci kaptanı olan Altay Bayındır, efsane isimlerin izinden gidiyor.Saha içinde zaman zaman performansları eleştirilse de 24 yaşında olmasına rağmen takımın lideri oldu, sayısız maça kurtarışlarıyla imzasını koydu, saha dışında da tribünlerin sevdiği güçlü bir figür olarak öne çıktı.

Elbette Altay Bayındır’ın kariyer hedefleri arasında Avrupa’da iyi bir ligde forma giymek vardı. Zaten Avrupa’da da birçok kulüp yetenekli kaleciyi izliyor.

Ancak Altay’ın daha öncelikli hedefi Fenerbahçe’de şampiyon olmak, kupa kazanmak ve kaptan olarak bir şampiyon kaleci apoletiyle tribünleri selamlamak...Zaten uzun vadeli sözleşme uzatmasının altında da bu gerekçe bulunuyor. Altay, Fenerbahçe’de şampiyon kaleciler arasına girerek tarihin altın sayfalarında yer bulmak istiyor.

REKOR VOLKAN DEMİREL'DE

Sarı-lacivertli kulübün tarihinde en fazla forma giyen kaleci Volkan Demirel oldu. 2002 yılında Kartalspor’dan transfer edilen Volkan Demirel, 2019’a kadar kesintisiz 17 sene Fenerbahçe kalesini korudu. 523 resmi maçta Fenerbahçe kalesini koruyan Demirel, 5 lig şampiyonluğu, 3 TFF Süper Kupa ve 2 Türkiye Kupası kazandı.

Haberin Devamı

ZANIOLO'DAN İTİRAF: FENERBAHÇE DE İSTEDİ

Galatasaray'ın Roma'dan kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, Fenerbahçe iddiaları hakkında La Gazzetta dello Sport'a açıklamalarda bulundu. Zaniolo, Fenerbahçe'nin de kendisine transfer teklifi götürdüğünü fakat Galatasaray'a söz vererek bu teklifi geri çevirdiğini belirtti.

Zaniolo konuya ilişkin "Fenerbahçe'nin de benimle ilgilenmiş olduğu doğru ancak Galatasaray'ı Fenerbahçe'ye tercih ettim." dedi.

JESUS'UN GELECEĞİ MERAK EDİLİYOR

Fenerbahçe'de en çok merak edilen konuların başında Jorge Jesus ile yola devam edilip edilmeyeceği geliyor. Portekizli teknik adamın Brezilya basınına yaptığı "Türkiye'deki soğuk hava koşullarına alışamadım. Mayıs ayında görüşürüz" sözleri Fenerbahçeli taraftarların da tepkisini çekmişti.

Haberin Devamı

Sevilla ile oynanan rövanş maçından önce basın toplantısında "Fenerbahçe ile kontratımın Mayıs ayında biteceğini tüm dünya biliyor" çıkışını yapan Jesus'un sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia edilmişti.

JESUS İÇİN İMZA KAMPANYASI

1 ayda 3 kupa kaybeden Vitor Pereira ile bir an önce yolların ayrılmasını isteyen Flamengo taraftarı, harekete geçti. Pereira'nın kovulup yerine Jorge Jesus’un getirilmesi için imza kampanyası başlatıldı. Organizasyonu başlatan gruptan yapılan açıklamada, "Pereira ile yollar hemen ayrıldıktan sonra kumar oynamadan, Jesus’un göreve getirilmesi gerek. Mister (Jesus), Fenerbahçe'den ayrılmak üzere. Onun gelmesi, bizi yeniden mutlu bir insan haline getirecek" ifadeleri kullanıldı.

"BİLGİM DIŞINDA PEK ÇOK HABER YER ALIYOR"

“Benim mukavelem sezon sonunda bitiyor. Bilgim dışında pek çok haber yer alıyor” diyen Jesus, “Şu anda tek düşüncem, takımının başarısı. Önümüzde kazanılmayı bekleyen bir Beşiktaş derbisi var. Teknik heyet ve futbolcularımla tatilde bile sık sık telefonla konuşuyor, gelişmeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Ülke Milli Takımları’na giden oyuncuların durumunu yakından izliyoruz. Sakat dönmemeleri en büyük dileğimiz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK"

Ayrıca Sarı-Lacivertli renklere gönül verenlerin kendilerinden sezon sonunda büyük beklentiler içinde olduğunu da sözlerine ekleyen tecrübeli çalıştırıcı, “Bunun adı Türkiye Kupası mı yoksa Süper Lig mi olur, önümüzdeki maçlarda alacağımız sonuçlar belli edecek. Ancak ben sezon başından bu yana asıl hedefimizin Süper Lig şampiyonluğu olduğunu söylüyorum. Bu hedeften şaşma yok. Beşiktaş derbisi ile başlayacak olan zorlu maratonda artık puan kayıplarına tahammülümüz yok” dedi. (Fanatik)

Jorge Jesus için ayaklandılar Binlerce imza topladılar