Flamengo'

Flamengo'

Son dakika Flamengo' haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Flamengo' ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Flamengo' haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Flamengo'

haberleri sayfasında son dakika yaşanan flamengo' gelişmeleri de dahil olmak üzere 464 flamengo' haberi bulunmuştur. Tüm flamengo' haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe transfer edecekti! Yıldız isim 2 yıl men edildi
Fenerbahçe transfer edecekti! Yıldız isim 2 yıl men edildi Brezilyalı forvet Gabriel Barbosa, doping testinde hile yaptığı gerekçesiyle futboldan 2 yıl uzaklaştırıldı.
26.03.2024 Fenerbahçe
Gustavo Henrique, Corinthians'a imza attı! Dudak uçuklatan bedel
Gustavo Henrique, Corinthians'a imza attı! Dudak uçuklatan bedel Brezilya Serie A ekiplerinden Corinthians, Real Valladolid forması giyen Gustavo Henrique'yi renklerine bağladı. Jorge Jesus zamanında Fenerbahçe'de forma giyen Brezilyalı stoperin serbest kalma bedeli şok etti.
16.01.2024 Fenerbahçe
Dünya Kulüpler Sıralaması'nda Fenerbahçe 16. sıraya yükseldi
Dünya Kulüpler Sıralaması'nda Fenerbahçe 16. sıraya yükseldi Fenerbahçe, Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu'nun (IFFHS) yayımladığı 1 Eylül 2022 ile 30 Ağustos 2023 arasındaki Dünya Kulüpler Sıralaması'nda 199,5 puanla 16. sıraya yükseldi.
14.09.2023 Fenerbahçe
Willian Arao Fenerbahçe'den ayrılıyor! Transfer için Yunanistan'a gitti
Willian Arao Fenerbahçe'den ayrılıyor! Transfer için Yunanistan'a gitti Geçen sezon başında 3 milyon euro bonservis bedeliyle Flamengo'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Willian Arao Sarı-lacivertli kulüpten ayrılıyor. Brezilyalı futbolcu Panathinaikos'a transfer olmak için Yunanistan'a gitti.
17.08.2023 Futbol
Gustavo Henrique müjdesi! Dev kulübe gidiyor
Gustavo Henrique müjdesi! Dev kulübe gidiyor Fenerbahçe'de İsmail Kartal tarafından düşülmeyen Brezilyalı stoper Gustavo Henrique, ülkesinin takımlarından Santos'a transfer oluyor.
30.07.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin yeni 6 numarası yine Brezilyalı!
Fenerbahçe'nin yeni 6 numarası yine Brezilyalı! Daha önce Arao transferini yapan fakat tecrübeli futbolcudan beklenen verimi alamayan Fenerbahçe'nin yeni 6 numarası yine bir Brezilyalı futbolcu olacak.
18.07.2023 Fenerbahçe
Gustavo Henrrique'nin menajeri müjdeli haberi verdi
Gustavo Henrrique'nin menajeri müjdeli haberi verdi Fenerbahçe'nin Brezilyalı stoperi Gustavo Henrique'nin menajeri Sports Digitale'e önemli açıklamalarda bulundu
17.07.2023 Fenerbahçe
Jorge Jesus'un ilk transferi Fenerbahçe'den! 5,5 milyon euro'luk teklif
Jorge Jesus'un ilk transferi Fenerbahçe'den! 5,5 milyon euro'luk teklif Suudi Arabistan takımı Al Hilal'e geri dönen Portekizli teknik adam Jorge Jesus, Fenerbahçe'den eski öğrencisi Arao'yu istedi.
4.07.2023 Fenerbahçe
Jorge Jesus ayrılık kararını canlı yayında açıkladı
Jorge Jesus ayrılık kararını canlı yayında açıkladı Ziraat Türkiye Kupası zaferinin ardından Jorge Jesus resmen ayrıldı, "Bu bir veda. Artık Fenerbahçe'nin teknik direktörü değilim. Başkanımıza, Fenerbahçe taraftarlarına ve Türk halkına teşekkür ederim" dedi.
11.06.2023 Fenerbahçe
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
23.04.2023 İddaa
Ne Fenerbahçe ne Flamengo! Enner Valencia MLS'e gidiyor
Ne Fenerbahçe ne Flamengo! Enner Valencia MLS'e gidiyor Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli golcü Enner Valencia'nın MLS kulüplerinden Atlanta United ve Los Angeles FC ile görüştüğü ortaya çıktı.
18.04.2023 Fenerbahçe
'Flamengo'ymuş, Brezilya Milli Takımı'ymış! Ses kayıtların benim önüme düşmesin hocam'
'Flamengo'ymuş, Brezilya Milli Takımı'ymış! Ses kayıtların benim önüme düşmesin hocam' Adı sık sık Flamengo, Brezilya Milli Takımı ve son olarak Suudi Arabistan ile anılan Jorge Jesus'un 'Ali Koç varsa ben de varım' açıklamaları camiada kafaları karıştırdı. Ankaragücü maçından sonra GurmeSpor'da Portekizli teknik adamı eleştiren Serhat Akın, Jorge Jesus için 'Artık Fenerbahçe'ye odaklanmalı' derken, eski futbolcunun Samet Akaydın, Szalai ve Rossi hakkında sarfettiği sözler ise bir hayli dikkat çekti.
17.04.2023 Fenerbahçe
Jesus bilmecesi sona erdi! Flamengo resmen açıkladı
Jesus bilmecesi sona erdi! Flamengo resmen açıkladı Jorge Jesus'un durumundaki belirsizliği daha fazla beklemek istemeyen Flamengo, Arjantinli teknik adam Jorge Sampaoli'yi teknik direktörlük koltuğuna getirdi.
15.04.2023 Fenerbahçe
Ses kaydı ortaya çıktı! Jorge Jesus bombası, şimdi de Suudi Arabistan
Ses kaydı ortaya çıktı! Jorge Jesus bombası, şimdi de Suudi Arabistan Fenerbahçe'deki geleceği belirsizliğini koruyan Jorge Jesus'la ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz günlerde Flamengo yöneticisine gönderdiği ses kaydı ortaya çıkan Portekizli teknik direktörün, Suudi Arabistan'a gidebileceği öne sürüldü.
15.04.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Jorge Jesus dönemi sona erdi! 'Helikopterle aldık getirdik kendisini bir şey zannetti'
Fenerbahçe'de Jorge Jesus dönemi sona erdi! 'Helikopterle aldık getirdik kendisini bir şey zannetti' Önce Flamengo, ardından Brezilya Milli Takımı ve son olarak Suudi Arabistan Futbol Federasyonu yöneticileriyle flörtleşen Jorge Jesus'un ses kayıtlarının ortaya çıkması Fenerbahçe camiasının sabrını taşırırken, Sarı Lacivertli kulübün nabzını tutan muhabirlerden Emre Bol'un 'Fenerbahçe'de Jorge Jesus dönemi sona erecek, adam burada kalmayacak' ifadeleri oldukça dikkat çekti.
14.04.2023 Fenerbahçe
2024'e kadar sözleşme! Jorge Jesus'a yapılan teklif ortaya çıktı
2024'e kadar sözleşme! Jorge Jesus'a yapılan teklif ortaya çıktı Brezilya basınına sık sık 'mayıs ayında sözleşmem bitiyor' diyerek hem milli takıma hem de Flamengo'ya mesaj gönderen Jorge Jesus'a önerilen kontrat detayı ortaya çıktı. İşte Süper Lig'de Galatasaray'ı takip eden Ziraat Türkiye Kupası'nda ise yoluna devam eden Portekizli teknik adamın sözleşme şartları...
13.04.2023 Fenerbahçe
Flamengo Vitor Pereira'yı gönderdi hemen Jorge Jesus'a sarıldı
Flamengo Vitor Pereira'yı gönderdi hemen Jorge Jesus'a sarıldı Vitor Pereira ile yollarını ayırdıktan sonra yeni teknik direktör arayışlarına koyulan Flamengo, Jorge Jesus'la görüşmelere başladı.
12.04.2023 Fenerbahçe
İşte Jorge Jesus'un yeni başkanı! Pazartesi günü görüşmelere başlıyor
İşte Jorge Jesus'un yeni başkanı! Pazartesi günü görüşmelere başlıyor Süper Lig'in 28.haftasında Fatih Karagümrük'ü deplasmanda 2-1 yenen Fenerbahçe ezeli rakibi Galatasaray'la olan puan farkını 6'ya indirirken Brezilya basınında çıkan bir haber Sarı Lacivertli cephede şok etkisi yarattı. İşte ülkenin ünlü spor radyolarından Redeçao SporTV Muhabiri Eric Faria'nın Portekizli teknik adam hakkında ortaya attığı o iddia...
11.04.2023 Fenerbahçe
Flaş açıklama: Ali Koç bana yola devam edelim dedi
Flaş açıklama: Ali Koç bana yola devam edelim dedi Fatih Karagümrük maçından sonra açıklamalarda bulunan Jorge Jesus yeni sözleşme konusunda çok önemli bilgiler verdi.
11.04.2023 Fenerbahçe
Jorge Jesus artık Türkiye'yi tanıdı! Yeni sözleşme sürprizi
Jorge Jesus artık Türkiye'yi tanıdı! Yeni sözleşme sürprizi Adı sık sık Flamengo, Suudi Arabistan Milli Takımı ve Brezilya Milli Takımı ile anılan Jorge Jesus'un yeni sözleşme imzalama konusunda Ali Koç'la masaya oturabileceği öğrenildi.
10.04.2023 Fenerbahçe
Zidane, Mancini, Jose Mourinho... 60 milyon euro'luk astronomik teklif
Zidane, Mancini, Jose Mourinho... 60 milyon euro'luk astronomik teklif Beşiktaş mağlubiyetinin ardından Jorge Jesus'la yola devam etme kararı alan Fenerbahçe'de yeni teknik direktör arayışları sürerken, Portekizli hoca için inanılmaz bir teklifin yapıldığı ortaya çıktı. Adı sık sık Flamengo ve Brezilya Milli Takımı'yla anılan Jesus'un Suudi Arabistan'a gidebileceği belirtilirken, federasyonun maaş skalasının bir hayli yüksek olması sadece Jorge Jesus'un değil Mourinho, Zidane ve Mancini gibi isimlerin iştahını kabarttığı öğrenildi.
6.04.2023 Fenerbahçe
TFF'den Beşiktaş'a 1989 Samsun ve 1991 Erzincan örnekleri
TFF'den Beşiktaş'a 1989 Samsun ve 1991 Erzincan örnekleri TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Beşiktaş'ın başvurusu hakkında "Geçmiş örneklere bakarak aldık. Ligden çekilen takımlarla ilgili uygulama aynı, bundan sonra da böyle olacak." ifadelerini kullandı.
3.04.2023 Beşiktaş
Jesus Brezilya'ya, Flamengo'ya haber gönderirken Torrent'le anlaşma...
Jesus Brezilya'ya, Flamengo'ya haber gönderirken Torrent'le anlaşma... Mayıs ayında Fenerbahçe ile kontratı bitecek olan ve bu durumdan dolayı Brezilya basınına hem milli takım hem de Flamengo için sık sık haber gönderen Jorge Jesus'un bambaşka bir tercih yapacağı belirtilirken, görüşmeler devam ederken Portekizli teknik adamın karşısında Domenec Torrent'i görmesi resme bomba etkisi yarattı.
31.03.2023 Fenerbahçe
2023'ün en büyük sürprizi! Ne Brezilya ne Flamengo Jorge Jesus'un yeni takımı belli oldu
2023'ün en büyük sürprizi! Ne Brezilya ne Flamengo Jorge Jesus'un yeni takımı belli oldu Sezon başında Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşme imzalayan ve Mayıs ayında kontratı sona erecek olan Jorge Jesus'un yeni adresi hemen hemen belli oldu. Adı sık sık Flamengo ve Brezilya Milli Takımı ile anılan Portekizli teknik adamın bambaşka bir planının olduğu ortaya çıkarken, görüşmelerin haziran ayının başında resmileşeceği bildirildi.
30.03.2023 Fenerbahçe
Jorge Jesus'un yeni takımı belli oldu Fenerbahçe'nin teknik direktörü duyuruldu!
Jorge Jesus'un yeni takımı belli oldu Fenerbahçe'nin teknik direktörü duyuruldu! Brezilya basınına sık sık açıklamalarda bulunan ve 'Fenerbahçe ile Mayıs ayında kontratım sona eriyor' mesajı veren Jorge Jesus'un bazı üst düzey yöneticilerle Lisbon'da kritik bir görüşme yaptığı belirtildi. Flamengo taraftarlarının imza topladığı Portekizli teknik adamın sürpriz bir karara imza attığı öğrenilirken, Sarı Lacivertli kurmayların boş durmadığı ve yeni teknik direktör konusunda 46 yaşındaki teknik adamla prensip anlaşmasına vardığı bildirildi.
27.03.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Flamengo' ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki flamengo' haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.