Nur Tuğba Namlı

Nur Tuğba Namlı

Son dakika nur tuğba namlı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nur tuğba namlı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nur tuğba namlı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nur Tuğba Namlı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nur tuğba namlı gelişmeleri de dahil olmak üzere 112 nur tuğba namlı haberi bulunmuştur. Tüm nur tuğba namlı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Neler Oluyor Hayatta neden yok? Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı Neler Oluyor Hayatta bugün neden yok? (1 Nisan 2024)
Neler Oluyor Hayatta neden yok? Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı Neler Oluyor Hayatta bugün neden yok? (1 Nisan 2024) Neler Oluyor Hayatta bugün neden yok sorusunun yanıtı merak ediliyor. Hakan Ural ve Nur Tuğba Naml'nın sunduğu Neler Oluyor Hayatta'nın sunuculuğunu Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı yapıyor. 1 Nisan 2024 Pazartesi günü Kanal D ekranını açan izleyici programın olmadığını görünce araştırmalara başladı. Güncel olayların ele alındığı Hakan Ural'ın programı Neler Oluyor Hayatta bugün neden yok? İşte detaylar...
1.04.2024 Gündem
Turgut Altınok'tan minibüs esnafına müjde: 30 bin liralık destek
Turgut Altınok'tan minibüs esnafına müjde: 30 bin liralık destek AK Parti ABB Başkan Adayı Turgut Altınok, minibüs esnafı için müjde verdi. Altınok, aylık 30 bin TL yakıt desteği verileceğini duyurdu.
28.03.2024 Gündem
AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok müjdeyi verdi! Emekli ve öğrenciye ulaşım ücretsiz
AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok müjdeyi verdi! Emekli ve öğrenciye ulaşım ücretsiz Emeklilere ve öğrencilere müjde veren AK Parti'nin Ankara adayı Altınok, "Öğrencilerimize 31 Mart'tan sonra ulaşımı ücretsiz yapıyoruz. Emeklilerimize de ulaşım yine ücretsiz olacak. Ankara'da ulaşım 24 saat devam edecek." şeklinde konuştu.
28.03.2024 Gündem
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var'
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var' AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu Neler Oluyor Hayatta programında açıklamalarda bulunarak, "Milletin beklediği süslü laflar, kavga, ayrıştırma değil. Bir taraftan cemevi temeli atarken öbür taraftan esnafla buluştuk. Biz kimin dili, dini nedir diye bakmadık. Bizi biz yapan değerler budur. Bizim Alevi komşumuz da var, Kürt komşumuz da vardı, Laz komşumuz da vardı. Sevincimizi de hüznümüzü de beraber yaşadık. Birileri bu değerler üzerinden siyaset yapmayı meslek edinmiş." ifadelerini kullandı.
22.02.2024 Gündem
Tutuklanacaklar mı, serbest mi kalacaklar? Avukat Feyza Altun gün verdi!
Tutuklanacaklar mı, serbest mi kalacaklar? Avukat Feyza Altun gün verdi! Kanal D’nin hafta içi her gün canlı yayınlanan, sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’ nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programının bugün ki konuğu, Dilan Polat davasını ilk günden beri takip eden Avukat Feyza Altun’du. Avukat Feyza Altun birbirinden önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Polat ailesinin eski komşuları da konuştu.
3.11.2023 Haber
Tutuklanacaklar mı, serbest mi kalacaklar? Avukat Feyza Altun gün verdi!
Tutuklanacaklar mı, serbest mi kalacaklar? Avukat Feyza Altun gün verdi! Kanal D’nin hafta içi her gün canlı yayınlanan, sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’ nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programının bugün ki konuğu, Dilan Polat davasını ilk günden beri takip eden Avukat Feyza Altun’du. Avukat Feyza Altun birbirinden önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Polat ailesinin eski komşuları da konuştu.
3.11.2023 Magazin
Acun Ilıcalı açıkladı! 'Keşke Survivor'a almasaydım, nankör insan’
Acun Ilıcalı açıkladı! 'Keşke Survivor'a almasaydım, nankör insan’ Acun Ilıcalı, Nur Tuğba Namlı'nın YouTube kanalına konuk oldu. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Ilıcalı "Survivor’a keşke almasaydım" sorusuna verdiği yanıtla gözleri üzerine çekti.
27.10.2023 Magazin
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu bakıcısı Adile Şener'i buldu! 35 yıllık sır ortaya çıktı
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu bakıcısı Adile Şener'i buldu! 35 yıllık sır ortaya çıktı Ünlü sanatçı Metin Akpınar ortaya çıkan kızlarıyla gündemde yer almaya devam ediyor. Sanatçının evlilik dışı ilişkisinden iki çocuğundan biri olan 35 yaşındaki Duygu Nebioğlu’nun açtığı babalık davası sonuçlandı. Çok konuşulan olayın ardından Duygu Nebioğlu, Kanal D ekranlarında yayınlanan Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu 'Neler Oluyor Hayatta' programına konuk oldu. Yaşadıklarını tek tek anlatan Nebioğlu, 'Metin Akpınar, en başından beri her şeyi biliyordu, hep inkar etti' dedi.Hayat hikayesini canlı yayında anlatan Duygu Nebioğlu'nun "Umarım hayattadır" dediği bakıcı kadın bulundu.
18.10.2023 Haber
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu yıllar sonra bakıcısı Adile Şener'i buldu!  35 yıllık gerçekler ortaya çıktı
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu yıllar sonra bakıcısı Adile Şener'i buldu! 35 yıllık gerçekler ortaya çıktı Ünlü sanatçı Metin Akpınar ortaya çıkan kızlarıyla gündemde yer almaya devam ediyor. Sanatçının evlilik dışı ilişkisinden iki çocuğundan biri olan 35 yaşındaki Duygu Nebioğlu’nun açtığı babalık davası sonuçlandı. Çok konuşulan olayın ardından Duygu Nebioğlu, Kanal D ekranlarında yayınlanan Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu 'Neler Oluyor Hayatta' programına konuk oldu. Yaşadıklarını tek tek anlatan Nebioğlu, 'Metin Akpınar, en başından beri her şeyi biliyordu, hep inkar etti' dedi.Hayat hikayesini canlı yayında anlatan Duygu Nebioğlu'nun "Umarım hayattadır" dediği bakıcı kadın bulundu.
18.10.2023 Magazin
Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden olan kızı Duygu Nebioğlu her şeyi: Akpınar soyadını taşımayacağım, yalancı insanların soyadını alamam
Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden olan kızı Duygu Nebioğlu her şeyi: Akpınar soyadını taşımayacağım, yalancı insanların soyadını alamam Ünlü sanatçı Metin Akpınar ortaya çıkan kızlarıyla gündemde yer almaya devam ediyor. Sanatçının evlilik dışı ilişkisinden iki çocuğundan biri olan 35 yaşındaki Duygu Nebioğlu’nun açtığı babalık davası sonuçlandı. Çok konuşulan olayın ardından Duygu Nebioğlu, Kanal D ekranlarında yayınlanan Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu 'Neler Oluyor Hayatta' programına konuk oldu. Yaşadıklarını tek tek anlatan Nebioğlu, 'Metin Akpınar, en başından beri her şeyi biliyordu, hep inkar etti' dedi.
16.10.2023 Magazin
Metin Akpınar'ın evlilik dışı çocuğu ilk kez konuştu! Her şeyi tek tek anlattı
Metin Akpınar'ın evlilik dışı çocuğu ilk kez konuştu! Her şeyi tek tek anlattı Duygu Nebioğlu'nun Yeşilçam'ın usta isimlerinden Metin Akpınar'a açtığı 'babalık' davası karara bağlandı. 35 yaşındaki Nebioğlu'nun Metin Akpınar'ın kızı olduğu ortaya çıktı. Nebioğlu, yaşadığı süreci ve dava açma nedenini Kanal D'de yayınlanan ve sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı'nın yaptığı ‘Neler Oluyor Hayatta’ programında anlattı. İşte detaylar...
13.10.2023 Magazin
Koronavirüs aşısı olanlar için Canan Karatay'dan önemli uyarı: Bunu yapmayanların beynine pıhtı atıyor
Koronavirüs aşısı olanlar için Canan Karatay'dan önemli uyarı: Bunu yapmayanların beynine pıhtı atıyor Canan Karatay Kanal D’de yayınlanan ve sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programının bugünkü konuğu oldu. İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, meslektaşı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan hakkında sert yorumlarda bulunarak Covid aşılarının yan etkilerini azaltmak için yapılması gerekenleri açıkladı.
14.06.2023 Magazin
Bakan Soylu'dan Kanal D'de önemli açıklamalar: Masanın üstüne HDP'yi çıkarıp Akşener'i altına indirdiler
Bakan Soylu'dan Kanal D'de önemli açıklamalar: Masanın üstüne HDP'yi çıkarıp Akşener'i altına indirdiler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kanal D canlı yayınında Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sorularını yanıtladı. Altılı masaya tepki gösteren Bakan Soylu, "Millet herkesin ne olduğunu görüyor. Masanın üstüne HDP'yi çıkardılar, altına da Akşener'i de indirdiler." dedi. Soylu, Kılıçdaroğlu'nun 17-25 kumpası sözleri için de "Kumpas videolarını TBMM'de kürsüden dinletti. Ben 17-25 Aralık'ı yanlış anlamışım, muhatabım da hakkını helal etsin diyeceksiniz. Özür de dilemiyor, benim de başıma 17-25 Aralık kumpası gibi bir kumpas gelebilir diyor." ifadelerini kullandı.
11.05.2023 Gündem
Bakan Kurum'dan 'kira' açıklaması: Banka hesabına yatırın, sizi çıkaramazlar
Bakan Kurum'dan 'kira' açıklaması: Banka hesabına yatırın, sizi çıkaramazlar Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kanal D'de Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın Neler Oluyor Hayatta programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Fahiş kira zamları hakkında konuşan Kurum, kiracılara çağrıda bulundu. Kurum, "Ev sahibiniz sizden 25'ten fazla artış talep ederse bankadan kiranızı yüzde 25 olarak yatırın ve devam edin." dedi.
1.05.2023 Ekonomi
Fulya Öztürk, deprem bölgesinde yaşadıklarını Neler Oluyor Hayatta ’da anlattı!
Fulya Öztürk, deprem bölgesinde yaşadıklarını Neler Oluyor Hayatta ’da anlattı! Kanal D’nin hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen, sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı program Neler Oluyor Hayatta’nın bugün çok özel bir konuğu vardı.
18.04.2023 Televizyon
'Neler Oluyor Hayatta' sunucusu Nur Tuğba Namlı ekrana geri döndü
'Neler Oluyor Hayatta' sunucusu Nur Tuğba Namlı ekrana geri döndü Kanal D’nin hafta içi her gün canlı yayınla izleyicisiyle buluşan programı 'Neler Oluyor Hayatta’nın güzel sunucusu Nur Tuğba Namlı, ekrana geri döndü.
4.01.2023 Televizyon
Nur Tuğba Namlı'dan müjdeli haber! Üçüncü kez anne oldu
Nur Tuğba Namlı'dan müjdeli haber! Üçüncü kez anne oldu Doğum iznine ayrılan Kanal D'nin sevilen programı 'Neler Oluyor Hayatta'nın sunucusu Nur Tuğba Namlı, üçüncü kez annelik sevinci yaşadı. İş insanı Mustafa Namlı ile yedi yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Nur Tuğba'nın program partneri Hakan Ural, müjdeli haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.
21.11.2022 Magazin
Nur Tuğba Namlı yerini bir süreliğine Hilal Özdemir Babacan’a bırakacak
Nur Tuğba Namlı yerini bir süreliğine Hilal Özdemir Babacan’a bırakacak Doğum iznine ayrılan Kanal D'nin sevilen programı 'Neler Oluyor Hayatta'nın sunucusu Nur Tuğba Namlı, yerini bir süreliğine yakın arkadaşı, haber sunucusu Hilal Özdemir Babacan'a bırakacak.
5.11.2022 Televizyon
Deniz Uğur 'Neler Oluyor Hayatta'ya konuştu! 'Psikolojik bir durumla karşı karşıyayız'
Deniz Uğur 'Neler Oluyor Hayatta'ya konuştu! 'Psikolojik bir durumla karşı karşıyayız' Ünlü oyuncu Deniz Uğur, Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına telefonla bağlanarak eski eşi Reha Muhtar’ın 13 yaşındaki kızlarına şiddet uyguladı iddialarına yanıt verdi.
19.09.2022 Televizyon
Kanal D'den yeni sezona görkemli başlangıç...
Kanal D'den yeni sezona görkemli başlangıç... Türkiye’nin kanalı Kanal D, dün akşam muhteşem bir organizasyonla yeni yayın dönemine "merhaba" dedi... Medya dünyasından çok sayıda ünlü isim geceye katıldı... Açılış konuşmasını "Demirören Medya TV Grup Başkanı" Murat Yancı'nın yaptığı gece sahne performanslarıyla devam etti.
9.09.2022 Televizyon
Her sözü ile olay olan Pelin Hürman Neler Oluyor Hayatta'da konuştu!
Her sözü ile olay olan Pelin Hürman Neler Oluyor Hayatta'da konuştu! Kanal D ekranlarında hafta içi her gün canlı yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına her sözüyle olay olan Pelin Hürman bağlandı.
10.08.2022 Televizyon
Devlet Bahçeli, Hakan Ural’a yeni sezonda başarılar diledi….
Devlet Bahçeli, Hakan Ural’a yeni sezonda başarılar diledi…. Kanal D’nin, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen, sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı programı “Neler Oluyor Hayatta” yeni sezona merhaba dedi. Programın ilk yayınında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hakan Ural’a başarılar mesajı iletti.
8.08.2022 Gündem
Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı’dan yeni sezona dair samimi açıklamalar!
Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı’dan yeni sezona dair samimi açıklamalar! Kanal D’nin sunuculuğunu Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı çok izlenen programı “Neler Oluyor Hayatta”, yeni sezona merhaba dedi. Her sezon olduğu gibi bu sezon da fark yaratmaya hazırlanan ikili yeniden izleyicisi karşısında olmanın heyecanını şu sözlerle dile getirdi.
8.08.2022 Televizyon
'Neler Oluyor Hayatta' 8 Ağustos Pazartesi başlıyor!
'Neler Oluyor Hayatta' 8 Ağustos Pazartesi başlıyor! Kanal D’nin sunuculuğunu Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı çok izlenen programı “Neler Oluyor Hayatta”, yeni sezona merhaba diyor.
4.08.2022 Televizyon
Cüneyt Arkın'ın sanatçı dostları "Neler Oluyor Hayatta'ya bağlanarak acılarını paylaştı!
Cüneyt Arkın'ın sanatçı dostları "Neler Oluyor Hayatta'ya bağlanarak acılarını paylaştı! Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına canlı bağlanan Cüneyt Arkın’ın sanatçı dostları acılarını paylaştı.
30.06.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Nur Tuğba Namlı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nur tuğba namlı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.