Numara Taşıma

Numara Taşıma

Son dakika numara taşıma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan numara taşıma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını numara taşıma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Numara Taşıma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan numara taşıma gelişmeleri de dahil olmak üzere 220 numara taşıma haberi bulunmuştur. Tüm numara taşıma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk Telekom üçüncü çeyrekte 22,4 milyar TL gelir elde etti
Türk Telekom üçüncü çeyrekte 22,4 milyar TL gelir elde etti Türk Telekom, 2023 yılı üçüncü çeyrekte yıllık bazda yüzde 78,2 büyüyerek, 22,4 milyar TL konsolide gelir elde etti. Şirketin yılın ilk 9 ayındaki toplam geliri geçen yıla oranla yüzde 69,6 artışla 55,6 milyar TL’ye ulaştı.
8.11.2023 Finans
Bakan Uraloğlu: Antalya Havalimanı tüm zamanların rekoruna imza attı
Bakan Uraloğlu: Antalya Havalimanı tüm zamanların rekoruna imza attı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında Antalya Havalimanı'nın tüm zamanların rekoruna imza attığını duyurdu
23.07.2023 Gündem
e-Devlet'te yeni dönem! Tamamen değişiyor, vatandaş artık en ucuzunu seçebilecek
e-Devlet'te yeni dönem! Tamamen değişiyor, vatandaş artık en ucuzunu seçebilecek e-Devlet'te yeni bir dönem başlıyor. Milyonlarca kişiye güzel haber! Vatandaş artık e-Devlet kapısı üzerinden en ucuzunu seçebilecek. Operatörlerin tarife ve kampanya teklifleri e-Devlet'te görülebilecek. Böylece vatandaşın fiyat ve hizmet kıyaslaması yaparak kafa karışıklığını gidermesi, piyasada da fiyat regülasyonu sağlanması bekleniyor.
28.04.2022 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: 2021 yılında ülkemizdeki toplam telefon trafiği 318 milyar dakika oldu
Bakan Karaismailoğlu: 2021 yılında ülkemizdeki toplam telefon trafiği 318 milyar dakika oldu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Ülkemizdeki telefon trafiğinin önemli ölçüde mobil şebekeler kaynaklı olma durumu 2021 yılında da devam etti. 2021’de bir önceki yıla göre yüzde 5’lik artışla ülkemizdeki toplam trafiğin 318 milyar dakika olduğu belirlendi” dedi.
23.03.2022 Ekonomi
Kimlik kartlarıyla ilgili flaş gelişme! 31 Aralık itibarıyla...
Kimlik kartlarıyla ilgili flaş gelişme! 31 Aralık itibarıyla... Kimlik kartlarıyla ilgili son dakika açıklaması! 31 Aralık itibarıyla başlıyor. E-imza alımlarında kimlik doğrulama işlemleri uzaktan gerçekleşecek. 31 Aralık itibarıyla başlayacak süreçle birlikte e-imza süreçleri yüz yüze kimlik kontrolü yerine uzaktan kimlik doğrulama yöntemleriyle yapılabilecek. Ayrıca E-imza çipli kimlik kartlarına yüklendiğinde su, elektrik, doğalgaz, GSM operatörlüğü aboneliği gibi işlemlerde kullanılabilecek.
4.10.2021 Gündem
Elektronik haberleşme hizmetlerinde yeni dönem
Elektronik haberleşme hizmetlerinde yeni dönem Elektronik haberleşme sektöründe verilen hizmetlere ilişkin belgelerin elektronik ortamda düzenlenmesi halinde başvuru sahibinin kimliği, e-Devlet Kapısı, yapay zeka veya yetkili ile görüntülü doğrulama gibi yöntemlerle doğrulanabilecek.
26.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'de telefon numarası taşıma sayısı 153,4 milyona yaklaştı
Türkiye'de telefon numarası taşıma sayısı 153,4 milyona yaklaştı Türkiye'de cep telefonu operatörleri arasında bugüne kadar 151 milyon 91 bin 343 numara taşınırken, sabit telefonlarda bu sayı 2 milyon 263 bin 38 olarak kayıtlara geçti.
18.05.2021 Bilim ve Teknoloji
Telefon numarası taşıma sayısı 153,4 milyona yaklaştı!
Telefon numarası taşıma sayısı 153,4 milyona yaklaştı! Türkiye'de cep telefonu operatörleri arasında bugüne kadar 151 milyon 91 bin 343 numara taşınırken, sabit telefonlarda bu sayı 2 milyon 263 bin 38 olarak kayıtlara geçti.
16.05.2021 Gündem
‘Dijital Operatör’ uygulaması yenilendi
‘Dijital Operatör’ uygulaması yenilendi Turkcell, müşterilerinin tüm işlemlerini saniyeler içinde cep telefonları üzerinden gerçekleştirmelerine imkan tanıyan ‘Dijital Operatör’ uygulamasının yenilediğini duyurdu. İşlemleri ve menüleri daha kolay hale getirilen uygulama üzerinden, herkesin alışveriş yapabildiği Türkiye’nin ilk elektronik pazar yeri Turkcell Pasaj’a da hızla ulaşılabiliyor.
21.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Faturalar ile ilgili flaş açıklama! Yüzde 40 indirim...
Faturalar ile ilgili flaş açıklama! Yüzde 40 indirim... Düşük fatura ödemek sizin elinizde. İnternet, telefon ve TV aboneliklerinde kampanyaları takip ederek büyük tasarruf elde edebilirsiniz. Avantajlı kampanyaları bulmak için karşılaştırma sitelerini kullanabilirsiniz. İşte düşük fatura ödemek için yapılması gerekenlerle ilgili tüm detaylar...
19.02.2021 Ekonomi
E-Devlet'ten yapılacak! Abonelikte iptal çilesi bitiyor
E-Devlet'ten yapılacak! Abonelikte iptal çilesi bitiyor Telefon, internet ve benzeri sözleşmelerin iptali aşamasında, ‘İptal talebinizi faks çekin’ şeklinde çıkartılan zorlukların önüne geçilecek. Abonelik iptalleri bundan sonra e-Devlet üzerinden yapılabilecek.
29.09.2020 Gündem
Telefon numarası taşıma sayısı 137 milyona yaklaştı
Telefon numarası taşıma sayısı 137 milyona yaklaştı Cep telefonu operatörleri arasında numarası taşıma sayısı yaklaşık 135 milyon, sabit telefonlarda ise 2 milyon oldu.
15.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Taşınan numara sayısı 128 milyonu geçti
Taşınan numara sayısı 128 milyonu geçti Cep telefonu operatörleri arasında numara taşıma işlemi sayısı 128 milyon 300 bine ulaştı. Sabit telefonlarda numara taşıma ise 1 milyon 884 bin 496 oldu.
21.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Taşınan numara sayısı 127 milyona yaklaştı
Taşınan numara sayısı 127 milyona yaklaştı Cep telefonu operatörleri arasında numara taşıma işlemi sayısı 126 milyon 534 bin oldu.
3.06.2019 Ekonomi
İzinsiz numara taşımaya tazminat cezası
İzinsiz numara taşımaya tazminat cezası GSM hattı kendi haberi olmadan başka operatöre taşınan bir vatandaş, verdiği hukuk mücadelesini kazandı. Şirket, bu yanlışlık için 2 bin 500 lira tazminat ödeyecek.
28.06.2017 Ekonomi
Çok tehlikeli, e-devlete mutlaka bakın
Çok tehlikeli, e-devlete mutlaka bakın BTK vatandaşlara uyarı mesajı gönderdi. Mesajda vatandaşların bilgisi dışında açılabilecek hatlar yüzünden başlarının belaya girmemesi için e-devlet üzerinden sorgulama yapmalarını önerdi. Haberimizden sorgulama yapabilirsiniz...
25.05.2017 Ekonomi
E-Devlet sistemine nasıl girilir? E-Devlet ile hangi işlemler yapılır?
E-Devlet sistemine nasıl girilir? E-Devlet ile hangi işlemler yapılır? Türkiye’de devlet tarafından vatandaşlara sunulan hizmetlerin daha hızlı ve daha kolay bir şekilde verilmesini sağlayan sisteme e-Devlet denilir. e-Devlet sistemi ile bilgi alma, sorgulama ve başvuru gibi pek çok işleminizi kolaylıkla gerçekleştirebilme imkanınız bulunmaktadır.
29.09.2021 Gündem
E-Devlet şifresi nasıl alınır? E-devlet sisteminin özellikleri nelerdir?
E-Devlet şifresi nasıl alınır? E-devlet sisteminin özellikleri nelerdir? E-Devlet, ülkemizde çalışma verimliliğinin artması, zaman tasarrufunun artması gibi amaçlarla başlatılmış bir resmi internet alt tabanlı hizmetidir. E-Devlet üzerinden yapılabilen işlemler, E-Devlet özellikleri ve şifre alma gibi E-Devlet detaylarını bu haberimizde sizlere aktaracağız.
29.09.2021 Gündem
E Devlet Sistemi ve Şifre Alımı işlemi nasıl yapılıyor?
E Devlet Sistemi ve Şifre Alımı işlemi nasıl yapılıyor? Günümüzde, devlet tarafından vatandaşa verilen hizmetlerin büyük bir çoğunluğu, E-Devlet aracılığıyla elektronik ortamda verilmektedir. E-Devlet giriş ile pek çok kamu işlemi kolayca yapılabilmektedir. E-Devlet şifresi ve E-Devlet sistemine giriş hakkında tüm ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
E Devlet Sistemi ve Şifre Alımı
E Devlet Sistemi ve Şifre Alımı Günümüzde, devlet tarafından vatandaşa verilen hizmetlerin büyük bir çoğunluğu, E-Devlet aracılığıyla elektronik ortamda verilmektedir. E-Devlet giriş ile pek çok kamu işlemi kolayca yapılabilmektedir. E-Devlet şifresi ve E-Devlet sistemine giriş hakkında tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
E Devlet Sistemi ve Şifre Alımı
E Devlet Sistemi ve Şifre Alımı Günümüzde, devlet tarafından vatandaşa verilen hizmetlerin büyük bir çoğunluğu, E-Devlet aracılığıyla elektronik ortamda verilmektedir. E-Devlet giriş ile pek çok kamu işlemi kolayca yapılabilmektedir. E-Devlet şifresi ve E-Devlet sistemine giriş hakkında tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
E Devlet Sistemi ve Şifre Alımı
E Devlet Sistemi ve Şifre Alımı Günümüzde, devlet tarafından vatandaşa verilen hizmetlerin büyük bir çoğunluğu, E-Devlet aracılığıyla elektronik ortamda verilmektedir. E-Devlet giriş ile pek çok kamu işlemi kolayca yapılabilmektedir. E-Devlet şifresi ve E-Devlet sistemine giriş hakkında tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
"Cep"te numara taşımada sayı 100 milyonu aştı
"Cep"te numara taşımada sayı 100 milyonu aştı GSM operatörleri arasında cep telefonu abonelerinin geçişini mümkün kılan numara taşımada sayı 100 milyonu geçti
23.01.2017 Ekonomi
E Devlet giriş nasıl yapılır?
E Devlet giriş nasıl yapılır? Günümüz teknolojisinin geldiği son durum, devlet işlerinin dahi internet üzerinden tek tıkla, hızlı, güvenli ve kolay yoldan hallolabileceği fırsatlarını yarattı. Vatandaşlara verilen devlet hizmetlerinin eskisi gibi kurum ve kuruluşlara giderek, uzun zaman sonraya kalmasına izin vermemek için oluşturulan e-devlet hizmetleri de bu kolaylıkların en başında geliyor.
29.09.2021 Gündem
E-Devlet nedir ve nasıl kullanılır?
E-Devlet nedir ve nasıl kullanılır? Tek bir şifre ile tüm kamu işlemlerimizi yapabildiğimiz E-Devleti sistemine online olarak kolayca giriş yapabiliriz. Peki, E-Devlet sistemine giriş nasıl yapılır? İşte detaylar!
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Numara Taşıma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki numara taşıma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.