Nostaljik Paylaşım

Nostaljik Paylaşım

Son dakika nostaljik paylaşım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nostaljik paylaşım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nostaljik paylaşım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nostaljik Paylaşım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nostaljik paylaşım gelişmeleri de dahil olmak üzere 30 nostaljik paylaşım haberi bulunmuştur. Tüm nostaljik paylaşım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Metin Arolat'tan nostaljik paylaşım! 'Daldım gittim o günlere'
Metin Arolat'tan nostaljik paylaşım! 'Daldım gittim o günlere' Hit şarkılarıyla 90'lı yıllara damgasını vuran; 'Dert Değil' ve 'Elveda' parçalarıyla hafızalarda yer eden Metin Arolat, takipçilerini yıllar öncesine götürdü. Üniversite yıllarında çekilen bir fotoğrafını paylaşan Arolat, duygularını dile getirdi
3.03.2024 Magazin
Aydan Şener'den nostaljik paylaşım!
Aydan Şener'den nostaljik paylaşım! Reşat Nuri Güntekin'in 'Çalıkuşu' romanından 1986 yılında uyarlanan dizide 'Feride' karakteri ile hafızalarda yer eden Aydan Şener (60), Türkiye'nin unutulmaz kadın oyuncuları arasında yer alıyor. Sosyal medyayı aktif kullanan Şener, takipçilerini geçmişe götürdü.
24.05.2023 Magazin
Nükhet Duru takipçilerini geçmişe götürdü: Geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer!
Nükhet Duru takipçilerini geçmişe götürdü: Geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer! Nükhet Duru, Zeki Alasya ve Metin Akpınar ile yer aldığı fotoğrafı Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı. Duru, yıllar önce çekilen fotoğrafa "Geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer. Buymuş meğer!" notunu düştü.
9.04.2023 Magazin
Ayşe Kökçü'den nostaljik paylaşım!
Ayşe Kökçü'den nostaljik paylaşım! 1989-2002 yılları arasında 15 sezon kesintisiz olarak yayınlanan 'Bizimkiler'in Nazan'ı Ayşe Kökçü, üniversite yıllarında çekilen bir fotoğrafını sosyal medyada yayınlayarak, geçmiş yılları andı.
26.01.2023 Magazin
Yeşilçam'ın yıldızından nostaljik paylaşım!
Yeşilçam'ın yıldızından nostaljik paylaşım! Yeşilçam'ın kötü kadını olarak bilinen Lale Belkıs gençlik fotoğrafını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.
11.01.2023 Magazin
Emre Altuğ'dan nostaljik paylaşım!
Emre Altuğ'dan nostaljik paylaşım! Şimdilerde Yalı Çapkını adlı dizide ekranda olan Emre Altuğ, sosyal medyada takipçilerini lise yıllarına götürdü.
8.01.2023 Magazin
İpek Erdem'den nostaljik paylaşım: İlk karşılaşmamdı, 19 yaşındaydım
İpek Erdem'den nostaljik paylaşım: İlk karşılaşmamdı, 19 yaşındaydım 'Hayat Bilgisi' dizisinde canlandırdığı 'Barbie Gamze' rolü ile geniş kitlelerce tanınan ve bir süredir ekranlardan uzak olan İpek Erdem, 19 yaşındayken yaşadığı bir anıyı takipçileriyle paylaştı.
28.11.2022 Magazin
Emre Altuğ'dan nostaljik paylaşım!
Emre Altuğ'dan nostaljik paylaşım! Lise eğitimini Şişli Terakki Lisesi'nde alan, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Tiyatro Bölümü'nü bitiren Emre Altuğ, sosyal medya hesabından okul yıllarını andı.
13.10.2022 Magazin
Ezel dizisinin Mert'i Kemal Uçar'dan nostaljik paylaşım!
Ezel dizisinin Mert'i Kemal Uçar'dan nostaljik paylaşım! Fenomen dizi Ezel'in yayınlanması üzerinden tam 11 yıl geçti. ‘Ezel’ dizisinde rol alan Kemal Uçar yıllar önce sette çekildikleri bir kareyi sosyal medya hesabından paylaştı.
22.08.2022 Magazin
İdo Tatlıses'ten nostaljik paylaşım! 'İyi ki doğdun annem'
İdo Tatlıses'ten nostaljik paylaşım! 'İyi ki doğdun annem' Derya Tuna ile İbrahim Tatlıses, 1983'te aşk yaşamaya başlamış, 18 yıllık birlikteliğin ardından yollarını ayırmıştı. İkilinin şarkıcı oğlu İdo Tatlıses, annesinin yeni yaşını sosyal medyada yayınladığı karelerle kutladı.
18.07.2022 Magazin
Beste Kökdemir'den nostaljik paylaşım!
Beste Kökdemir'den nostaljik paylaşım! Beste Kökdemir, yıllar öncesine ait fotoğraflarını sosyal medyada yayınladı. Henüz 15 yaşında kariyer yolculuğu başlayan Sinop doğumlu güzel oyuncu, yaşadığı süreci takipçilerine anlattı.
22.06.2022 Magazin
Cüneyt Arkın'dan nostaljik paylaşım!
Cüneyt Arkın'dan nostaljik paylaşım! Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Yeşilçam efsanelerinden Cüneyt Arkın, takipçilerini bir kez daha yıllar öncesine götürdü. 84 yaşındaki sanatçı, dönemin yıldız isimlerinin yer aldığı, Antalya Film Festivali yolculuğunda çekilen bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.
9.06.2022 Magazin
Füsun Önal'dan nostaljik paylaşım: Umut dolu okul yıllarım...
Füsun Önal'dan nostaljik paylaşım: Umut dolu okul yıllarım... Bir dönem Türk pop müziğine damgasını vuran Füsun Önal, yıllar öncesini andı. Ortaokul ve lise mezuniyetinde çekilen fotoğraflarını paylaşan Önal, "Güzel, eğlenceli, heyecanlı, umut dolu mutlu okul yıllarım..." ifadelerini kullandı
29.04.2022 Magazin
Aylin Kontente'den nostaljik paylaşım! Takipçilerini eskiye götürdü...
Aylin Kontente'den nostaljik paylaşım! Takipçilerini eskiye götürdü... Son olarak 'Güldür Güldür Show'un oyuncu kadrosunda yer alan Aylin Kontente, son paylaşımıyla nostalji yaptı. Güzel oyuncu, 'Kampüsistan' adlı dizideki rol arkadaşları; Elif Akşar, Mine Tugay, İpek Değer, Irmak Ünal, Tuğçe Kazaz, İstemihan Tuna, Ekim Mağden, Burak altay, Engin Hepileri ve Kaan Urgancıoğlu ile çekilen fotoğrafını paylaştı.
13.04.2022 Magazin
Emel Sayın'dan nostaljik paylaşım: İyi ki bu kadar çok çalışmışım
Emel Sayın'dan nostaljik paylaşım: İyi ki bu kadar çok çalışmışım Emel Sayın, yıllar önce stüdyoda çekilen karesini yayınlayarak, takipçilerini eski günlere götürdü. Usta sanatçı, gönderisine, "Bu fotoğrafı görünce, 'Acaba ömrümün kaç yılını böyle kayıt yaparak geçirdim?' diye düşündüm ama iyi ki bu kadar çok çalışmış, emek vermişim. Yoksa o güzelim şarkıları nasıl unutulmaz kılardık..." ifadelerini not düştü.
9.02.2022 Magazin
Ata Demirer'den nostaljik paylaşım!
Ata Demirer'den nostaljik paylaşım! Televizyon ve sanat dünyasının ünlü isimleri eskilere gitti. İşte tbt paylaşımları...
25.11.2021 Magazin
Behzat Uygur'dan nostaljik paylaşım
Behzat Uygur'dan nostaljik paylaşım Usta tiyatrocu Behzat Uygur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, takipçilerini 70'li yıllara götürdü.
22.05.2020 Magazin
Emre Altuğ’dan nostaljik paylaşım
Emre Altuğ’dan nostaljik paylaşım Şimdilerde 'Güldür Güldür Show' ile seyirci karşısına çıkan şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ, Instagram hesabı üzerinden takipçilerini yıllar öncesine götürdü.
29.10.2019 Magazin
26 yıl önceki halini paylaştı
26 yıl önceki halini paylaştı 26 yıllık fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Demet Akalın, yaptığı yorumlarla hayranlarını hem güldürdü hem de nostaljik bir yolculuğa çıkardı.
3.08.2018 Magazin
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları!
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları! 'Sürünüyorum', 'Kırılsın Ellerim' ve 'Dilek Taşı' gibi hafızalara kazınan şarkılara imza atan Gülden Karaböcek, sosyal medyada nostaljik bir paylaşım yaptı.
18.07.2023 Magazin
Tuba Büyüküstün eskilere götürdü: Yaş 22
Tuba Büyüküstün eskilere götürdü: Yaş 22 Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla adından söz ettiren Tuba Büyüküstün, 18 yıl önce rol aldığı diziden bir kareyi paylaşarak geçmişi andı. Ünlü oyuncunun 22 yaşında çekilen fotoğrafı takipçilerinden ilgi gördü. Maya ve Toprak adında ikizleri bulunan Büyüküstün, şimdilerde vaktinin bir çoğunu kızlarıyla geçiriyor.
19.01.2023 Magazin
Ünlü oyuncu takipçilerini geçmişe götürdü!
Ünlü oyuncu takipçilerini geçmişe götürdü! Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından babasıyla fotoğrafını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.
2.12.2022 Ekonomi
Bu küçük kızı tanıdınız mı? Ünlü oyuncu 35 yaşına girdi...
Bu küçük kızı tanıdınız mı? Ünlü oyuncu 35 yaşına girdi... Geçtiğimiz haziran ayında ikinci kızını kucağına alan Sinem Kobal bugün 35 yaşına girdi. Kobal'ın annesi Nuray Kobal'dan nostaljik bir paylaşım geldi.
15.08.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nostaljik Paylaşım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nostaljik paylaşım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.