Gazete Vatan Logo
Magazin Tuba Büyüküstün eskilere götürdü: Yaş 22

Tuba Büyüküstün eskilere götürdü: Yaş 22

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla adından söz ettiren Tuba Büyüküstün, 18 yıl önce rol aldığı diziden bir kareyi paylaşarak geçmişi andı. Ünlü oyuncunun 22 yaşında çekilen fotoğrafı takipçilerinden ilgi gördü. Maya ve Toprak adında ikizleri bulunan Büyüküstün, şimdilerde vaktinin bir çoğunu kızlarıyla geçiriyor.

Tuba Büyüküstün eskilere götürdü: Yaş 22

3 Eylül 2004 yılında yayınlanmaya başlayan 'Çemberimde Gül Oya' dizisinde canlandırdığı Zarife karakteriyle ünlenen Tuba Büyüküstün, takipçilerini geçmişe götürdü.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Tuba Büyüküstün, bu kez gençlik yıllarına ait fotoğrafıyla dikkat çekti. 22 yaşında çekildiği karesini hayranlarının beğenisine sunan ünlü oyuncu, nostalji yaşattı.

 

UZUN SÜREDİR KALBİ BOŞ

Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak, altı yıllık evliliklerini 2017'de sonlandırmıştı. Saylak ile birlikteliğinden 10 yaşında Maya ve Toprak adında ikizleri bulunan Büyüküstün, ardından Umut Evirgen ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Evirgen'le üç yıllık ilişkisini de 2020 yılında bitiren ünlü oyuncu, uzun süredir kimseyle görüntülenmiyordu.

KAFA KARIŞTIRAN PAYLAŞIM

Tuba Büyüküstün'den geçtiğimiz günlerde 27 Ocak 2019 tarihinde, "Sevgilim, nasıl özlemişim oranda, buranda olmayı... Kokunun burnuma dolmasını nasıl özlemişim" ifadelerinin yazılı olduğu sayfayı yayınlaması kafaları karıştırmıştı.

Haberin Devamı

"TEK BİLDİĞİM O ARTIK BURALARDA YOK"

Ünlü oyuncu o paylaşımdan sonra geçtiğimiz günlerde merak uyandıran bir not paylaştı. Oyuncu paylaşımında "O aşık olduğum, beni güldüren, hafif hissettiren ait hissettiren adam artık yok. Belki ben öldürdüm onu belki o gitti. Tek bildiğim o artık buralarda yok" yazdı.

PARİS'E YERLEŞECEK

Büyüküstün, geçtiğimiz aylarda iki kızını da alarak Fransa'nın başkenti Paris'e yerleşeceğini açıklamıştı.