Emre Altuğ

Emre Altuğ

Son dakika emre altuğ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emre altuğ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emre altuğ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emre Altuğ

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emre altuğ gelişmeleri de dahil olmak üzere 631 emre altuğ haberi bulunmuştur. Tüm emre altuğ haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emre Altu oğullarıyla ilgili korkusunu itiraf etti! 'Birisi kafasını çeler mi?'
Emre Altu oğullarıyla ilgili korkusunu itiraf etti! 'Birisi kafasını çeler mi?'Manken Çağla Şıkel ile biten evliliğinden iki çocuğu olan Emre Altuğ, önceki gün Akmerkez'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşmayı ihmal etmeyen ünlü isim, "Çocuklar gözümüzün önünde büyüdü" diyerek oğullarıyla ilgili korkusunu itiraf etti.
28.06.2024Magazin
Ne Olacak Halim filmi konusu nedir? Ne Olacak Halim oyuncuları kimler?
Ne Olacak Halim filmi konusu nedir? Ne Olacak Halim oyuncuları kimler?Ne Olacak Halim filminin konusu merak ediliyor. 10 Mart 2023 tarihinde vizyona giren filmin başrollerinde Emre Altuğ, Algı Ege, Lemi Filozof yer alıyor. Playboy hayatı yaşayan Halim Pekyaman'ın hikayesini konu alan Ne Olacak Halim filmi nerede çekildi? İşte Ne Olacak Halim konusu, oyuncuları ve çekim yerleri...
23.06.2024Gündem
Çağla Şikel itiraf etmişti, Emre Altuğ paylaştı! El ele yürüdüğü anları paylaştı
Çağla Şikel itiraf etmişti, Emre Altuğ paylaştı! El ele yürüdüğü anları paylaştıŞarkıcı Emre Altuğ, 2008-2015 yılları arasında evi kaldığı manken Çağla Şıkel ile ilişkisinden dünyaya gelen büyük oğlu Kuzey'in (15 ) romantik anlarını Instagram hesabından paylaştı.
22.06.2024Magazin
Emre Altuğ’dan itiraf! ‘Aramalarına bile şaşırdım’
Emre Altuğ’dan itiraf! ‘Aramalarına bile şaşırdım’Babalar Günü’nde eski eşi Çağla Şıkel’in hatırlatmasıyla iki oğlunun kendisini aradığını belirten Emre Altuğ, “Erkek çocukları anneye düşkün oluyor” dedi.
20.06.2024Magazin
Emine Ün ve Emre Kınay'ın kızları Duru mezun oldu! 'Seninle gurur duyuyorum'
Emine Ün ve Emre Kınay'ın kızları Duru mezun oldu! 'Seninle gurur duyuyorum'Ünlü isimlerin çocukları adeta hayranlarının gözleri önünde büyüyor. Birçok ünlü isim bu yıl çocuklarının mezuniyet sevincini yaşadı. Duygularını takipçileriyle paylaşan ünlü isimler aynı zamanda eski eşleriyle de bir araya geldi.
14.06.2024Magazin
Eski eşler bir araya geldi! Duygu dolu anlar yaşandı: Oğlum müthiş bir ortalamayla mezun oldu
Eski eşler bir araya geldi! Duygu dolu anlar yaşandı: Oğlum müthiş bir ortalamayla mezun olduÜnlü isimlerin çocukları adeta hayranlarının gözleri önünde büyüyor. Birçok ünlü isim bu yıl çocuklarının mezuniyet sevincini yaşadı. Duygularını takipçileriyle paylaşan ünlü isimler aynı zamanda eski eşleriyle de bir araya geldi.
13.06.2024Magazin
Mehmet Ali Erbil ve  Tuğba Coşkun'un çocukları Ali Sadi mezun oldu! Yıllar sonra bir araya geldiler
Mehmet Ali Erbil ve Tuğba Coşkun'un çocukları Ali Sadi mezun oldu! Yıllar sonra bir araya geldilerEfsane yarışma 'Turnike' ile Kanal D’de milyonları yeniden ekrana kilitlemeye hazırlanan Mehmet Ali Erbil ile Tuğba Coşkun'un oğulları Ali Sadi (17), liseden mezun oldu. Özel hayatıyla çok konuşulan Erbil ile eski eşi, mezuniyet töreninde bir araya geldi.
12.06.2024Magazin
Çağla Şikel oğlunun aşık hallerini anlattı! “Gözlerim mutluluktan doluyor”
Çağla Şikel oğlunun aşık hallerini anlattı! “Gözlerim mutluluktan doluyor”Kuzey (15) ve Uzay (12) adında iki çocuğu olan Çağla Şıkel, büyük oğlunun bir yıldır kız arkadaşı olduğunu açıkladı. “Aşırı iyi kaynana olurum” diyen ünlü manken, Kuzey’in verdiği tepkilerden aşık olduğunu anladığını ve eski eşi Emre Altuğ’u arayıp haber verdiğini söyledi.
8.06.2024Magazin
Çağla Şıkel yumurtalarını dondurdu! 'Varken koyayım dursun'
Çağla Şıkel yumurtalarını dondurdu! 'Varken koyayım dursun'Eski eşi Emre Altuğ ile evliliğinden Kuzey ve Uzay adında iki oğlu olan Çağla Şıkel, sekiz yıllık aşk orucunu Avukat Nail Gönenli ile bozmuştu. Geçtiğimiz aralık ayında sürpriz ilişkisi sona eren ünlü manken ve sunucu, hakkında çıkan "Kız çocuk için yumurtalarını dondurdu" haberlerine dair çarpıcı sözler sarf etti.
6.06.2024Magazin
Emre Altuğ içini döktü! “İleriye dönük hiçbir şey hayal etmedim’’
Emre Altuğ içini döktü! “İleriye dönük hiçbir şey hayal etmedim’’Emre Altuğ, Radyo D’de Fatih Uslu’nun sunduğu “Stüdyo D” programının canlı yayına konuk oldu.
28.05.2024Magazin
Yalı Çapkını Emre Altuğ (Orhan) öldü mü, Yalı Çapkını Orhan diziden ayrılıyor mu?
Yalı Çapkını Emre Altuğ (Orhan) öldü mü, Yalı Çapkını Orhan diziden ayrılıyor mu?Yalı Çapkını 71. bölüm 24 Mayıs’ta yayınlanacak. Halis Ağa'yı korumak isterken kendisi kurşunların hedefi olan Orhan Korhan'ın yere yığıldığı anlar çok konuşuldu. Peki, Yalı Çapkını Emre Altuğ (Orhan) öldü mü, Yalı Çapkını Orhan diziden ayrılıyor mu?
24.05.2024Magazin
Emre Altuğ'dan yıldırım nikahı! Yeniden damat oldu
Emre Altuğ'dan yıldırım nikahı! Yeniden damat olduBüyük bir aşkla evlenen Emre Altuğ ile Çağla Şıkel 2015 yılında yollarını ayırmıştı. Kuzey ve Uzay adında iki oğlu olan eski çift o tarihten itibaren çok iyi dost ve anne-baba olmayı başardı. Geçtiğimiz günlerde Emre Altuğ, basın mensuplarının "Uzun zamandır yanınızda kimseyi göremiyoruz. Hayatınızda biri var mı?" sorusuna verdiği yanıtla şaşırtmıştı. Birlikteliğini itiraf eden Emre Altuğ'dan son olarak hayranlarını heyecanlandıran bir sürpriz geldi. Emre Altuğ'un nikah kareleri sosyal medyayı salladı. Yakışıklı şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ 55 yaşında yeniden damat oldu.
30.04.2024Magazin
Emre Altuğ'dan 'aşk' açıklaması şaşırttı! 'Hayatımda biri var'
Emre Altuğ'dan 'aşk' açıklaması şaşırttı! 'Hayatımda biri var'Çağla Şıkel ile olan evliliği 2015’te biten Emre Altuğ katıldığı bir programda Çağla Şıkel ile geçmiş yıllarda yaşadığı evlilik hakkında da açıklamalarda bulundu. 2008 yılında nikâh masasına oturan Çağla Şıkel ile Emre Altuğ’un Kuzey ve Uzay adında da 2 çocukları var. Çiftin mutlu evliliği 2015'te sona erdi. Ünlü manken, yıllar sonra aşk orucunu bozmuş, Avukat Nail Gönenli ile yeni bir ilişkiye yelken açmıştı.
10.04.2024Magazin
Emre Altuğ sahne adı! Çağla Şıkel ve çocukları en önden izledi
Emre Altuğ sahne adı! Çağla Şıkel ve çocukları en önden izlediPop müziğin efsane ismi Kayahan’ın unutulmaz şarkıları Emre Altuğ’un yorumuyla sahneye taşındı.
15.03.2024Magazin
Çağla Şıkel ve Emre Altuğ  Uzay için bir araya geldi
Çağla Şıkel ve Emre Altuğ Uzay için bir araya geldiEmre Altuğ ve Çağla Şıkel, oğulları Uzay için bir araya geldi. Sosyal medyayı aktif kullanan Çağla Şıkel, Uzay'ın 12'nci yaş gününe özel paylaşımda bulundu.
3.03.2024Magazin
Emre Altuğ'un aşk itirafı! ‘Aşık olmayı özlüyorum’
Emre Altuğ'un aşk itirafı! ‘Aşık olmayı özlüyorum’Yalı Çapkını dizisinde rol alan oyuncu Emre Altuğ, Youtube'da yayınlanan bir programa katıldı. Altuğ, kendisi ve hayatına dair birçok bilinmeyeni paylaşırken aşk itirafında da bulundu.
17.02.2024Magazin
Emre Altuğ Çağla Şıkel’le biten evliliği hakkında konuştu
Emre Altuğ Çağla Şıkel’le biten evliliği hakkında konuştuÇağla Şıkel ile olan evliliği 2015’te biten Emre Altuğ katıldığı bir programda Çağla Şıkel ile geçmiş yıllarda yaşadığı evlilik hakkında da açıklamalarda bulundu. 2008 yılında nikâh masasına oturan Çağla Şıkel ile Emre Altuğ’un Kuzey ve Uzay adında da 2 çocukları var. Çiftin mutlu evliliği 2015'te sona erdi. Ünlü manken, yıllar sonra aşk orucunu bozmuş, Avukat Nail Gönenli ile yeni bir ilişkiye yelken açmıştı.
4.01.2024Magazin
Emre Altuğ'dan aşk itirafı! ‘Bir anlık bir şey’ açıklamasını yapmıştı!
Emre Altuğ'dan aşk itirafı! ‘Bir anlık bir şey’ açıklamasını yapmıştı!Yalı Çapkını dizisinde karı kocayı canlandıran Emre Altuğ ile Gözde Kansu, aşk yaşadıkları iddiasıyla magazin gündemine geliyordu. Son olarak 3 Aralık'ta düzenlenen 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde el ele objektiflere yansıyan ünlü oyunculardan Emre Altuğ, çok konuşulan görüntü hakkında, ‘bir anlık bir şey’ açıklamasını yapmıştı. Yaşanan olayın ardından Kıbrıs’ta sahne alan Altuğ’dan özel hayatıyla ilgili yeni bir aşk itirafı geldi.
2.01.2024Magazin
Çağla Şıkel ayrılık iddiaları sonrası sessizliğini bozdu
Çağla Şıkel ayrılık iddiaları sonrası sessizliğini bozduÇağla Şıkel, 2015 yılında Emre Altuğ ile 7 yıllık evliliğini sona erdirmiş, uzun yıllar aşk kapılarını kapatmıştı. Kendisini çocuklarına ve kariyerine veren ünlü manken 8 yılın ardından Avukat Nail Gönenli ile aşk yaşamaya başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde çiftten ayrıldığı haberleri magazin gündemine düştü. Çağla Şıkel çıkan ayrılık iddialarının ardından suskunluğunu bozdu.
29.12.2023Magazin
Gözde Kansu ile ödül törenine el ele gelmişti! Emre Altuğ'dan açıklama
Gözde Kansu ile ödül törenine el ele gelmişti! Emre Altuğ'dan açıklamaYalı Çapkını dizisinde rol alan Emre Altuğ ile Gözde Kansu, aşk yaşadıkları iddiasıyla magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. 3 Aralık'ta düzenlenen 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde el ele objektiflere yansıyan ünlü oyunculardan Emre Altuğ, çok konuşulan görüntüyle ilgili açıklama yaptı.
15.12.2023Magazin
Emre Altuğ ilk kez konuştu! Çağla Şıkel'in yeni ilişkisini yorumladı
Emre Altuğ ilk kez konuştu! Çağla Şıkel'in yeni ilişkisini yorumladıÇağla Şıkel ve avukat sevgilisi Nail Gönenli mutlu aşklarını sürdürüyor. Çağla Şıkel’in yeni sevgilisiyle olan ilişkisine çocuklarının babası eski eşi Emre Altuğ’un sıcak bakmadığı iddia edilmişti. Emre Altuğ söz konusu iddialara yanıt verdi.
6.10.2023Magazin
Çağla Şıkel'ın evliliğini Emre Altuğ mu engelliyor? Çağla son noktayı koydu
Çağla Şıkel'ın evliliğini Emre Altuğ mu engelliyor? Çağla son noktayı koyduÇağla Şıkel ile Emre Altuğ, 2008 yılında nikâh masasına oturmuştu. Kuzey ve Uzay adında iki çocukları olan çift, 2015'te ayrılık kararı almıştı. Ünlü manken, yıllar sonra aşk orucunu bozmuş, Avukat Nail Gönenli ile yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Mutlu beraberliği yaklaşık bir yıldır devam eden Şıkel, evlilik soruları üzerine dikkat çeken sözler sarf etti.
1.10.2023Magazin
Çağla Şıkel ve Emre Altuğ, Kuzey'in mezuniyet töreninde bir araya geldi!
Çağla Şıkel ve Emre Altuğ, Kuzey'in mezuniyet töreninde bir araya geldi!Ünlü model Çağla Şıkel ile Emre Altuğ, 2015'te 7 yıllık evliliklerini bitirmişti. Kuzey ve Uzay adlı iki oğulları bulunan eski eşler, büyük oğulları Kuzey'in mezuniyet töreni için bir araya geldi. İkili, o anları sosyal medya hesaplarından yayınladı.
17.06.2023Magazin
Çağla Şıkel'e Emre Altuğ'dan sert gönderme: Annesine çekmiş
Çağla Şıkel'e Emre Altuğ'dan sert gönderme: Annesine çekmişÜnlü model Çağla Şıkel ile 2008'de evlenen ve Kuzey ile Uzay adında iki oğlu bulunan Emre Altuğ, 2015'te eşinden boşanmıştı. Geçtiğimiz gün oğlu Kuzey ile Babalar Günü için özel düzenlenen özel tenis maçına çıkan ünlü isim, gazetecilerle bir araya geldi. Çocuklarından bahseden şarkıcı, oğlu Kuzey üzerinden eski eşi Çağla Şıkel'e gönderme yaptı.
13.06.2023Magazin
Çağla Şıkel nasıl fit kalıyor? Gerçek sırrını açıkladı
Çağla Şıkel nasıl fit kalıyor? Gerçek sırrını açıkladıEmre Altuğ ile 2008-2015 yılları arasında evli kalan, bu birliktelikten Kuzey (14) ve Uzay (11) adında iki çocuğu olan Çağla Şıkel, önceki gün yönetmen Metin Arolat ile reklam çekiminde bir araya geldi. Çekim arasında açıklamlarda bulunan 44 yaşındaki manken, "İki çok hareketli erkek çocuk annesi olmak gerçekten çok zor" derken, formunun sırrını açıkladı.
30.05.2023Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Emre Altuğ ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emre altuğ haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.