Emre Altuğ

Emre Altuğ

Son dakika emre altuğ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emre altuğ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emre altuğ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emre Altuğ

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emre altuğ gelişmeleri de dahil olmak üzere 619 emre altuğ haberi bulunmuştur. Tüm emre altuğ haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emre Altuğ'dan 'aşk' açıklaması şaşırttı! 'Hayatımda biri var'
Emre Altuğ'dan 'aşk' açıklaması şaşırttı! 'Hayatımda biri var' Çağla Şıkel ile olan evliliği 2015’te biten Emre Altuğ katıldığı bir programda Çağla Şıkel ile geçmiş yıllarda yaşadığı evlilik hakkında da açıklamalarda bulundu. 2008 yılında nikâh masasına oturan Çağla Şıkel ile Emre Altuğ’un Kuzey ve Uzay adında da 2 çocukları var. Çiftin mutlu evliliği 2015'te sona erdi. Ünlü manken, yıllar sonra aşk orucunu bozmuş, Avukat Nail Gönenli ile yeni bir ilişkiye yelken açmıştı.
10.04.2024 Magazin
Emre Altuğ sahne adı! Çağla Şıkel ve çocukları en önden izledi
Emre Altuğ sahne adı! Çağla Şıkel ve çocukları en önden izledi Pop müziğin efsane ismi Kayahan’ın unutulmaz şarkıları Emre Altuğ’un yorumuyla sahneye taşındı.
15.03.2024 Magazin
Çağla Şıkel ve Emre Altuğ  Uzay için bir araya geldi
Çağla Şıkel ve Emre Altuğ Uzay için bir araya geldi Emre Altuğ ve Çağla Şıkel, oğulları Uzay için bir araya geldi. Sosyal medyayı aktif kullanan Çağla Şıkel, Uzay'ın 12'nci yaş gününe özel paylaşımda bulundu.
3.03.2024 Magazin
Emre Altuğ'un aşk itirafı! ‘Aşık olmayı özlüyorum’
Emre Altuğ'un aşk itirafı! ‘Aşık olmayı özlüyorum’ Yalı Çapkını dizisinde rol alan oyuncu Emre Altuğ, Youtube'da yayınlanan bir programa katıldı. Altuğ, kendisi ve hayatına dair birçok bilinmeyeni paylaşırken aşk itirafında da bulundu.
17.02.2024 Magazin
Emre Altuğ Çağla Şıkel’le biten evliliği hakkında konuştu
Emre Altuğ Çağla Şıkel’le biten evliliği hakkında konuştu Çağla Şıkel ile olan evliliği 2015’te biten Emre Altuğ katıldığı bir programda Çağla Şıkel ile geçmiş yıllarda yaşadığı evlilik hakkında da açıklamalarda bulundu. 2008 yılında nikâh masasına oturan Çağla Şıkel ile Emre Altuğ’un Kuzey ve Uzay adında da 2 çocukları var. Çiftin mutlu evliliği 2015'te sona erdi. Ünlü manken, yıllar sonra aşk orucunu bozmuş, Avukat Nail Gönenli ile yeni bir ilişkiye yelken açmıştı.
4.01.2024 Magazin
Emre Altuğ'dan aşk itirafı! ‘Bir anlık bir şey’ açıklamasını yapmıştı!
Emre Altuğ'dan aşk itirafı! ‘Bir anlık bir şey’ açıklamasını yapmıştı! Yalı Çapkını dizisinde karı kocayı canlandıran Emre Altuğ ile Gözde Kansu, aşk yaşadıkları iddiasıyla magazin gündemine geliyordu. Son olarak 3 Aralık'ta düzenlenen 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde el ele objektiflere yansıyan ünlü oyunculardan Emre Altuğ, çok konuşulan görüntü hakkında, ‘bir anlık bir şey’ açıklamasını yapmıştı. Yaşanan olayın ardından Kıbrıs’ta sahne alan Altuğ’dan özel hayatıyla ilgili yeni bir aşk itirafı geldi.
2.01.2024 Magazin
Çağla Şıkel ayrılık iddiaları sonrası sessizliğini bozdu
Çağla Şıkel ayrılık iddiaları sonrası sessizliğini bozdu Çağla Şıkel, 2015 yılında Emre Altuğ ile 7 yıllık evliliğini sona erdirmiş, uzun yıllar aşk kapılarını kapatmıştı. Kendisini çocuklarına ve kariyerine veren ünlü manken 8 yılın ardından Avukat Nail Gönenli ile aşk yaşamaya başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde çiftten ayrıldığı haberleri magazin gündemine düştü. Çağla Şıkel çıkan ayrılık iddialarının ardından suskunluğunu bozdu.
29.12.2023 Magazin
Gözde Kansu ile ödül törenine el ele gelmişti! Emre Altuğ'dan açıklama
Gözde Kansu ile ödül törenine el ele gelmişti! Emre Altuğ'dan açıklama Yalı Çapkını dizisinde rol alan Emre Altuğ ile Gözde Kansu, aşk yaşadıkları iddiasıyla magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. 3 Aralık'ta düzenlenen 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde el ele objektiflere yansıyan ünlü oyunculardan Emre Altuğ, çok konuşulan görüntüyle ilgili açıklama yaptı.
15.12.2023 Magazin
Emre Altuğ ilk kez konuştu! Çağla Şıkel'in yeni ilişkisini yorumladı
Emre Altuğ ilk kez konuştu! Çağla Şıkel'in yeni ilişkisini yorumladı Çağla Şıkel ve avukat sevgilisi Nail Gönenli mutlu aşklarını sürdürüyor. Çağla Şıkel’in yeni sevgilisiyle olan ilişkisine çocuklarının babası eski eşi Emre Altuğ’un sıcak bakmadığı iddia edilmişti. Emre Altuğ söz konusu iddialara yanıt verdi.
6.10.2023 Magazin
Çağla Şıkel'ın evliliğini Emre Altuğ mu engelliyor? Çağla son noktayı koydu
Çağla Şıkel'ın evliliğini Emre Altuğ mu engelliyor? Çağla son noktayı koydu Çağla Şıkel ile Emre Altuğ, 2008 yılında nikâh masasına oturmuştu. Kuzey ve Uzay adında iki çocukları olan çift, 2015'te ayrılık kararı almıştı. Ünlü manken, yıllar sonra aşk orucunu bozmuş, Avukat Nail Gönenli ile yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Mutlu beraberliği yaklaşık bir yıldır devam eden Şıkel, evlilik soruları üzerine dikkat çeken sözler sarf etti.
1.10.2023 Magazin
Çağla Şıkel ve Emre Altuğ, Kuzey'in mezuniyet töreninde bir araya geldi!
Çağla Şıkel ve Emre Altuğ, Kuzey'in mezuniyet töreninde bir araya geldi! Ünlü model Çağla Şıkel ile Emre Altuğ, 2015'te 7 yıllık evliliklerini bitirmişti. Kuzey ve Uzay adlı iki oğulları bulunan eski eşler, büyük oğulları Kuzey'in mezuniyet töreni için bir araya geldi. İkili, o anları sosyal medya hesaplarından yayınladı.
17.06.2023 Magazin
Çağla Şıkel'e Emre Altuğ'dan sert gönderme: Annesine çekmiş
Çağla Şıkel'e Emre Altuğ'dan sert gönderme: Annesine çekmiş Ünlü model Çağla Şıkel ile 2008'de evlenen ve Kuzey ile Uzay adında iki oğlu bulunan Emre Altuğ, 2015'te eşinden boşanmıştı. Geçtiğimiz gün oğlu Kuzey ile Babalar Günü için özel düzenlenen özel tenis maçına çıkan ünlü isim, gazetecilerle bir araya geldi. Çocuklarından bahseden şarkıcı, oğlu Kuzey üzerinden eski eşi Çağla Şıkel'e gönderme yaptı.
13.06.2023 Magazin
Çağla Şıkel nasıl fit kalıyor? Gerçek sırrını açıkladı
Çağla Şıkel nasıl fit kalıyor? Gerçek sırrını açıkladı Emre Altuğ ile 2008-2015 yılları arasında evli kalan, bu birliktelikten Kuzey (14) ve Uzay (11) adında iki çocuğu olan Çağla Şıkel, önceki gün yönetmen Metin Arolat ile reklam çekiminde bir araya geldi. Çekim arasında açıklamlarda bulunan 44 yaşındaki manken, "İki çok hareketli erkek çocuk annesi olmak gerçekten çok zor" derken, formunun sırrını açıkladı.
30.05.2023 Magazin
Buçe Buse Kahraman'dan bikinili pozlar!
Buçe Buse Kahraman'dan bikinili pozlar! Son dönemin konuşulan isimlerinden Yalı Çapkını’nın Pelin’i Buçe Buse Kahraman'ın bikinili pozlarına beğeni yağdı.
22.05.2023 Magazin
Emre Altuğ babasını son yolculuğuna uğurladı!
Emre Altuğ babasını son yolculuğuna uğurladı! Oyuncu ve şarkıcı Emre Altuğ'un bir süredir zatürre tedavisi görmekte olan babası Tuncer Altuğ, 12 Mayıs'ta hayatını kaybetti. Acı haber sonrası ünlü şarkıcı İstanbul'da bir mekanda vereceği konserini iptal ettiğini duyurdu. Altuğ babasını son yolculuğuna uğurladı.
15.05.2023 Magazin
Çağla Şıkel: Ayakkabı için kredi başvurusunda bulunduğum bile yazıldı
Çağla Şıkel: Ayakkabı için kredi başvurusunda bulunduğum bile yazıldı Manken Çağla Şıkel, geçtiğimiz haftalarda oğlu için baktığı ayakkabının 200 bin TL olduğunu öğrenmesiyle büyük bir şok yaşamış, "Bir ayakkabı için bu parayı vermem" demişti. Önceki gün ablasıyla görüntülenen ünlü isim, basın mensuplarının çok konuşulan sözlerini hatırlatması üzerine yeni bir açıklama yaptı.
12.05.2023 Magazin
Evlilik sinyali! Çağla Şıkel sevgilisi Nail Gönenli'nin ağzını kapattı
Evlilik sinyali! Çağla Şıkel sevgilisi Nail Gönenli'nin ağzını kapattı Şarkıcı Emre Altuğ ile yedi yıllık evliliğini 2015'te sonlandıran model Çağla Şıkel'in, geçtiğimiz ocak ayında Avukat Nail Gönenli ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Önceki gün Etiler'de görüntülenen çifte, 'evlilik' sorusu yönetildi. Şıkel, yanıt vermesin diye elleriyle sevgilisinin ağzını kapattı. Gönenli'nin muhabirlere göz kırpması ise dikkat çekti.
19.04.2023 Magazin
Emre Altuğ'dan meslektaşı Buçe Buse Kahraman'a destek!
Emre Altuğ'dan meslektaşı Buçe Buse Kahraman'a destek! Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakterini canlandıran Buçe Buse Kahraman geçtiğimiz gün yeni yaşına girdi ve doğum günü kutlamasından pozlarını paylaştı. Yalı Çapkını oyuncusuna çirkin mesajlar geldi. Dizideki rolünü gerçek hayatla karşılaştıran sosyal medyada bazı kişiler genç oyuncuya hakaretler etti. Son günlerde benzer eleştirilere maruz kalan Buçe Buse Kahraman'a Emre Altuğ'dan destek geldi.
5.04.2023 Magazin
Çağla Şıkel'den 'sevgili sözleşmesi' iddialarına yanıt geldi!
Çağla Şıkel'den 'sevgili sözleşmesi' iddialarına yanıt geldi! Çağla Şıkel, çocuklarının babası Emre Altuğ'dan boşandıktan sonra uzun süre aşka kapılarını kapatmıştı. Son günlerde Avukat Nail Gönenli sıkça görüntülenen Çağla Şıkel, son olarak avukat sevgilisi ile Etiler’deydi. Neşesinin yerinde olduğu gözlenen 44 yaşındaki tescilli güzel, eski eşi ve çocuklarının babası Emre Altuğ ile boşanırken 'Sevgili ile görüntü vermeme' sözleşmesi imzaladıkları yönünde magazin basınına yansıyan iddiaya açıklık getirdi.
29.03.2023 Magazin
Çağla Şıkel'den duygusal sözler: Ne yağmurlarda ıslandık
Çağla Şıkel'den duygusal sözler: Ne yağmurlarda ıslandık Sosyal medyada aktif olan Çağla Şıkel, son olarak çocuklarının büyüme sürecine dair bir paylaşım yaptı. Ünlü sunucu, büyük oğlu Kuzey üzerinden duygusal bir yazı kaleme aldı.
22.03.2023 Magazin
Çağla Şıkel ve Nail Gönenli aşkı tam gaz sürüyor!
Çağla Şıkel ve Nail Gönenli aşkı tam gaz sürüyor! Şarkıcı Emre Altuğ ile 7 yıllık evliliğini 2015'te sonlandıran model Çağla Şıkel'in, avukat Nail Gönenli ile aşk yaşadığı geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkmıştı. İlişkisini dolu dizgin sürdüren ikili, önceki gece Kuruçeşme'de trafikte görüntülendi. İkili, akan trafikte gözden kayboldu.
5.03.2023 Magazin
Emre Altuğ'un paylaşımına Çağla Şıkel'den yorum!
Emre Altuğ'un paylaşımına Çağla Şıkel'den yorum! Şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ son olarak 11 yaşına basan küçük oğlu Uzay'ın doğum gününü duygusal bir paylaşım ile kutladı. Emre Altuğ, "Canım oğlum, küçük prensim, Uzay'ım iyi ki doğdun" notuyla paylaşım yaparken Çağla Şıkel de eski eşinin paylaşımına kayıtsız kalamadı.
3.03.2023 Magazin
Çağla Şıkel aşk orucunu bozdu! Bakın kiminle görüntülendi
Çağla Şıkel aşk orucunu bozdu! Bakın kiminle görüntülendi Oyuncu ve sunucu Çağla Şıkel 2015 yılında Emre Altuğ ile boşandıktan sonra uzun bir süre hayatına kimseyi almadı. Boşanmalarının ardından adı sık sık aşk dedikodularına karışan ancak her fırsatta bunları yalanlayan manken, Avukat Nail Gönenli ile bir mekanda eğlendi. Çağla Şıkel'in kaçış planı ise işe yaramadı.
29.01.2023 Magazin
Çağla Şıkel'den aşk iddialarına net cevap: Saklamam
Çağla Şıkel'den aşk iddialarına net cevap: Saklamam Çağla Şıkel, 2008 yılında şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ ile nikâh masasına oturmuş, oğulları Kuzey (13) ve Uzay'ın (10) babasıyla 2015'te sürpriz şekilde yollarını ayırmıştı. Eski eşlerin arasının Şıkel hakkında çıkan aşk haberleri nedeniyle açıldığı öne sürülmüştü. 44 yaşındaki manken, sosyal medyada çok konuşulan iddia ve özel hayatı hakkında konuştu.
20.01.2023 Magazin
Çağla Şıkel ve Emre Altuğ'a nazar değdi! Eski eşlerin arası açık
Çağla Şıkel ve Emre Altuğ'a nazar değdi! Eski eşlerin arası açık Çağla Şıkel ve Emre Altuğ 2015 yılında boşanmıştı. Çağla Şıkel, iki çocuğu için eski eşi Emre Altuğ ile örnek bir dostluk sergilemişti. Ancak ikili arasında son aylarda gerilim yaşandı.
18.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Emre Altuğ ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emre altuğ haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.