Nail Gönenli

Nail Gönenli

Son dakika nail gönenli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nail gönenli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nail gönenli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nail Gönenli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nail gönenli gelişmeleri de dahil olmak üzere 45 nail gönenli haberi bulunmuştur. Tüm nail gönenli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emre Altuğ'dan 'aşk' açıklaması şaşırttı! 'Hayatımda biri var'
Emre Altuğ'dan 'aşk' açıklaması şaşırttı! 'Hayatımda biri var' Çağla Şıkel ile olan evliliği 2015’te biten Emre Altuğ katıldığı bir programda Çağla Şıkel ile geçmiş yıllarda yaşadığı evlilik hakkında da açıklamalarda bulundu. 2008 yılında nikâh masasına oturan Çağla Şıkel ile Emre Altuğ’un Kuzey ve Uzay adında da 2 çocukları var. Çiftin mutlu evliliği 2015'te sona erdi. Ünlü manken, yıllar sonra aşk orucunu bozmuş, Avukat Nail Gönenli ile yeni bir ilişkiye yelken açmıştı.
10.04.2024 Magazin
Çağla Şıkel ve eski sevgilisi Nail Gönenli, Berna Şıkel'in nikah şahidi oldu!
Çağla Şıkel ve eski sevgilisi Nail Gönenli, Berna Şıkel'in nikah şahidi oldu! Çağla Şıkel'in benzerlikleriyle sık sık gündeme gelen ablası Berna Şıkel mutluluğa "Evet" dedi. Düğünde Şıkel ailesinin mutluluğuna ortak olan bir isim dikkat çekti. Berna Şıkel ile Murat Fincan'ın nikah şahitleri Çağla Şıkel ile kısa süre önce ayrıldığı sevgilisi Nail Gönenli oldu. İşte Çağla Şıkel'in ablası Berna Şıkel'in düğününden renkli kareler...
10.03.2024 Magazin
Emre Altuğ Çağla Şıkel’le biten evliliği hakkında konuştu
Emre Altuğ Çağla Şıkel’le biten evliliği hakkında konuştu Çağla Şıkel ile olan evliliği 2015’te biten Emre Altuğ katıldığı bir programda Çağla Şıkel ile geçmiş yıllarda yaşadığı evlilik hakkında da açıklamalarda bulundu. 2008 yılında nikâh masasına oturan Çağla Şıkel ile Emre Altuğ’un Kuzey ve Uzay adında da 2 çocukları var. Çiftin mutlu evliliği 2015'te sona erdi. Ünlü manken, yıllar sonra aşk orucunu bozmuş, Avukat Nail Gönenli ile yeni bir ilişkiye yelken açmıştı.
4.01.2024 Magazin
Çağla Şıkel ayrılık iddiaları sonrası sessizliğini bozdu
Çağla Şıkel ayrılık iddiaları sonrası sessizliğini bozdu Çağla Şıkel, 2015 yılında Emre Altuğ ile 7 yıllık evliliğini sona erdirmiş, uzun yıllar aşk kapılarını kapatmıştı. Kendisini çocuklarına ve kariyerine veren ünlü manken 8 yılın ardından Avukat Nail Gönenli ile aşk yaşamaya başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde çiftten ayrıldığı haberleri magazin gündemine düştü. Çağla Şıkel çıkan ayrılık iddialarının ardından suskunluğunu bozdu.
29.12.2023 Magazin
Çağla Şıkel güzelliği ile yıllara meydan okuyor
Çağla Şıkel güzelliği ile yıllara meydan okuyor Son dönemde özel hayatıyla magazin gündeminde olan Çağla Şıkel, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Tescilli güzel, uzun süre yeni sezon ürünlerini inceleyip alışveriş yaptı.
23.11.2023 Magazin
Çağla Şıkel apar topar hastaneye kaldırıldı! 'Beni merak edenlere, sevenlere söz...'
Çağla Şıkel apar topar hastaneye kaldırıldı! 'Beni merak edenlere, sevenlere söz...' Çağla Şıkel'in cumartesi günü gıda zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldığı ve günlerdir tedavi gördüğü ortaya çıktı.
25.10.2023 Magazin
Emre Altuğ ilk kez konuştu! Çağla Şıkel'in yeni ilişkisini yorumladı
Emre Altuğ ilk kez konuştu! Çağla Şıkel'in yeni ilişkisini yorumladı Çağla Şıkel ve avukat sevgilisi Nail Gönenli mutlu aşklarını sürdürüyor. Çağla Şıkel’in yeni sevgilisiyle olan ilişkisine çocuklarının babası eski eşi Emre Altuğ’un sıcak bakmadığı iddia edilmişti. Emre Altuğ söz konusu iddialara yanıt verdi.
6.10.2023 Magazin
Çağla Şıkel'ın evliliğini Emre Altuğ mu engelliyor? Çağla son noktayı koydu
Çağla Şıkel'ın evliliğini Emre Altuğ mu engelliyor? Çağla son noktayı koydu Çağla Şıkel ile Emre Altuğ, 2008 yılında nikâh masasına oturmuştu. Kuzey ve Uzay adında iki çocukları olan çift, 2015'te ayrılık kararı almıştı. Ünlü manken, yıllar sonra aşk orucunu bozmuş, Avukat Nail Gönenli ile yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Mutlu beraberliği yaklaşık bir yıldır devam eden Şıkel, evlilik soruları üzerine dikkat çeken sözler sarf etti.
1.10.2023 Magazin
Çağla Şıkel'den evlilik açıklaması! Kamera karşısına el ele çıkıp cevapladılar
Çağla Şıkel'den evlilik açıklaması! Kamera karşısına el ele çıkıp cevapladılar Özel hayatıyla ilgili kurallarını Nail Gönenli için bozan manken Çağla Şıkel, ünlü avukat ile beraberliğini gözler önünde yaşamaktan çekinmiyor. Aşkları tam gaz devam eden çift, önceki gün el ele çıktıkları bir etkinlik çıkışında 'evlilik' sorularına sitem etti.
10.09.2023 Magazin
Çağla Şıkel - Nail Gönenli çifti ayrılığa daha fazla dayanamadı
Çağla Şıkel - Nail Gönenli çifti ayrılığa daha fazla dayanamadı Çağla Şıkel, özel hayatıyla ilgili kurallarını Nail Gönenli için bozmuş ve ünlü avukat ile beraberliğini gözler önünde yaşamaktan çekinmemişti. Bayram sonrası ayrılık kararı aldıkları konuşulan ikilinin altı aylık ilişkisinde yeni bir gelişme yaşadı.
8.07.2023 Magazin
Çağla Şıkel ile Nail Gönenli eğlenceden çıkarken görüntülendi!
Çağla Şıkel ile Nail Gönenli eğlenceden çıkarken görüntülendi! Çağla Şıkel 8 yıllık aşk orucunu geçen martta Nail Gönenli ile bozmuştu. Sevgililer önceki akşam Etiler’de bir kulüpte eğlendi. Popçu Edis de ikiliye eşlik etti.
13.05.2023 Magazin
Evlilik sinyali! Çağla Şıkel sevgilisi Nail Gönenli'nin ağzını kapattı
Evlilik sinyali! Çağla Şıkel sevgilisi Nail Gönenli'nin ağzını kapattı Şarkıcı Emre Altuğ ile yedi yıllık evliliğini 2015'te sonlandıran model Çağla Şıkel'in, geçtiğimiz ocak ayında Avukat Nail Gönenli ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Önceki gün Etiler'de görüntülenen çifte, 'evlilik' sorusu yönetildi. Şıkel, yanıt vermesin diye elleriyle sevgilisinin ağzını kapattı. Gönenli'nin muhabirlere göz kırpması ise dikkat çekti.
19.04.2023 Magazin
Çağla Şıkel sitem etti: Bir ayakkabı için 200 bin TL vermem!
Çağla Şıkel sitem etti: Bir ayakkabı için 200 bin TL vermem! Avukat Nail Gönenli ile yaşadığı aşkla gündemde olan sunucu Çağla Şıkel, önceki gün oğlu Kuzey ile birlikte Etiler'de alışveriş yaparken görüntülendi. Özel koleksiyon ayakkabıların satıldığı mağazada objektiflere yansıyan tescilli güzel, ayakkabıların fotoğrafını çekmeyi ihmal etmedi. Mağazadan eli boş ayrılan ünlü isim, ayakkabının pahalılığından şikayet etti.
6.04.2023 Magazin
Özge Özpirinçci'nin doğum gününe ünlü akını!
Özge Özpirinçci'nin doğum gününe ünlü akını! 1 Nisan gecesi 37'nci yaşını kutlayan Özge Özpirinçci'nin doğum gününe Kıvanç Tatlıtuğ, Birkan Sokullu ve Serkan Keskin gibi ünlü isimler katıldı. Partinin en dikkat çeken ismi ise Çağla Şıkel ve avukat sevgilisi Nail Gönenli oldu.
2.04.2023 Magazin
Çağla Şıkel'den 'sevgili sözleşmesi' iddialarına yanıt geldi!
Çağla Şıkel'den 'sevgili sözleşmesi' iddialarına yanıt geldi! Çağla Şıkel, çocuklarının babası Emre Altuğ'dan boşandıktan sonra uzun süre aşka kapılarını kapatmıştı. Son günlerde Avukat Nail Gönenli sıkça görüntülenen Çağla Şıkel, son olarak avukat sevgilisi ile Etiler’deydi. Neşesinin yerinde olduğu gözlenen 44 yaşındaki tescilli güzel, eski eşi ve çocuklarının babası Emre Altuğ ile boşanırken 'Sevgili ile görüntü vermeme' sözleşmesi imzaladıkları yönünde magazin basınına yansıyan iddiaya açıklık getirdi.
29.03.2023 Magazin
Çağla Şıkel'den duygusal sözler: Ne yağmurlarda ıslandık
Çağla Şıkel'den duygusal sözler: Ne yağmurlarda ıslandık Sosyal medyada aktif olan Çağla Şıkel, son olarak çocuklarının büyüme sürecine dair bir paylaşım yaptı. Ünlü sunucu, büyük oğlu Kuzey üzerinden duygusal bir yazı kaleme aldı.
22.03.2023 Magazin
Çağla Şıkel ve Nail Gönenli böyle görüntülendi
Çağla Şıkel ve Nail Gönenli böyle görüntülendi Çağla Şıkel ve avukat sevgilisi Nail Gönenli, önceki gün Emirgan La Boom’da arkadaşlarıyla buluştu.
15.03.2023 Magazin
Sergen Yalçın görüntü vermemek için yoğun çaba sarf etti!
Sergen Yalçın görüntü vermemek için yoğun çaba sarf etti! Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu ve Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın istifaları sonrası yeni hoca arayışları sürerken, gündeme gelen isim Sergen Yalçın, önceki gün Kuruçeşme'de bir mekan çıkışı görüntülendi. Yanındaki hanımefendiyi dakikalarca direksiyon başında bekleten eski futbolcu, gazetecilerden kaçmak için yoğun çaba sarf etti.
12.03.2023 Magazin
Çağla Şıkel ve Nail Gönenli aşkı tam gaz sürüyor!
Çağla Şıkel ve Nail Gönenli aşkı tam gaz sürüyor! Ünlü sunucu Çağla Şıkel, Avukat Nail Gönenli ile aşk yaşıyor. Önceki akşam bir mekan çıkışında görüntülenen sevgililerden Çağla Şıkel, ilişkileri hakkında konuştu.
12.03.2023 Magazin
Çağla Şıkel ve Nail Gönenli aşkı tam gaz sürüyor!
Çağla Şıkel ve Nail Gönenli aşkı tam gaz sürüyor! Şarkıcı Emre Altuğ ile 7 yıllık evliliğini 2015'te sonlandıran model Çağla Şıkel'in, avukat Nail Gönenli ile aşk yaşadığı geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkmıştı. İlişkisini dolu dizgin sürdüren ikili, önceki gece Kuruçeşme'de trafikte görüntülendi. İkili, akan trafikte gözden kayboldu.
5.03.2023 Magazin
Çağla Şıkel, Mehmet Ali Erbil sorusuna yanıt vermedi!
Çağla Şıkel, Mehmet Ali Erbil sorusuna yanıt vermedi! Çağla Şıkel ve avukat sevgilisi Nail Gönenli, önceki gün Etiler’deki Beca adlı mekândaydı.
3.02.2023 Magazin
Çağla Şıkel aşk orucunu bozdu! Bakın kiminle görüntülendi
Çağla Şıkel aşk orucunu bozdu! Bakın kiminle görüntülendi Oyuncu ve sunucu Çağla Şıkel 2015 yılında Emre Altuğ ile boşandıktan sonra uzun bir süre hayatına kimseyi almadı. Boşanmalarının ardından adı sık sık aşk dedikodularına karışan ancak her fırsatta bunları yalanlayan manken, Avukat Nail Gönenli ile bir mekanda eğlendi. Çağla Şıkel'in kaçış planı ise işe yaramadı.
29.01.2023 Magazin
Farah Zeynep Abdullah ile Umut Evirgen birlikte mi?
Farah Zeynep Abdullah ile Umut Evirgen birlikte mi? Serenay Sarıkaya ile ilişkisi geçtiğimiz aylarda biten Umut Evirgen'in adı şimdilerde oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile aşk dedikodularına karışıyor.
10.10.2022 Magazin
Burcu Kıratlı neon yeşili bikinisiyle plajda rüzgar gibi esti! Nail Gönenli ile ilgili ilk kez konuştu
Burcu Kıratlı neon yeşili bikinisiyle plajda rüzgar gibi esti! Nail Gönenli ile ilgili ilk kez konuştu 2018 yılının Ocak ayında şarkıcı Sinan Akçıl ile Amsterdam'da nikah masasına oturan Burcu Kıratlı, 9 ay sonra tek celsede boşandığı ünlü şarkıcı ile 2021 yılında tekrar hayatını birleştirmişti. Mutluluğu yakalayamayan ikili, geçtiğimiz mayıs ayında yollarını ayırmıştı. Şimdilerde yaz aylarının keyfini çıkaran Burcu Kıratlı, Bodrum'da görüntülendi. Son günlerde avukat Nail Gönenli ile aşk yaşadığı iddia edilen oyuncu, çıkan haberlerle ilgili konuştu. İşte detaylar...
25.07.2022 Magazin
Burcu Kıratlı, Sinan Akçıl'ı çabuk unuttu! Yeni aşkı...
Burcu Kıratlı, Sinan Akçıl'ı çabuk unuttu! Yeni aşkı... Sinan Akçıl ile ikinci kez boşanan oyuncu Burcu Kıratlı, avukat Nail Gönenli ile beraber olduğu ortaya çıktı. Çiftin ilişkisini ise aynı yerden yaptığı sosyal medya paylaşımları ele verdi.
17.07.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nail Gönenli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nail gönenli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.