Gazete Vatan Logo
Magazin Yalı Çapkını Emre Altuğ (Orhan) öldü mü, Yalı Çapkını Orhan diziden ayrılıyor mu?

Yalı Çapkını Emre Altuğ (Orhan) öldü mü, Yalı Çapkını Orhan diziden ayrılıyor mu?

Yalı Çapkını 71. bölüm 24 Mayıs’ta yayınlanacak. Halis Ağa'yı korumak isterken kendisi kurşunların hedefi olan Orhan Korhan'ın yere yığıldığı anlar çok konuşuldu. Peki, Yalı Çapkını Emre Altuğ (Orhan) öldü mü, Yalı Çapkını Orhan diziden ayrılıyor mu?

Yalı Çapkını Emre Altuğ (Orhan) öldü mü, Yalı Çapkını Orhan diziden ayrılıyor mu?

Star TV'de cuma akşamları izleyici ile buluşan Yalı Çapkını 71. bölümüyle 24 Mayıs Cuma akşamı ekranlara gelecek. Yeni bölümde Emre Altuğ'un canlandırdığı Orhan Korhan’ın Orhan'ın babasını korumak isterken vurulması soru işaretlerine neden oldu. Peki, Yalı Çapkını Emre Altuğ (Orhan) öldü mü, Yalı Çapkını Orhan diziden ayrılıyor mu?

Seyran hastalığından Ferit'in haberdar olmaması için yoğun çaba harcar. Kazım'a büyük bir öfke duyan Esme, sinirini Zerrin'den çıkarır. Fakat hiç beklemediği bir durumla karşı karşıya kalır. Büyük bir endişeye kapılan Esme, Tayyar'dan yardım ister. Olan biteni öğrenen Seyran ve Suna annelerine destek olmaya çalışırlar. Babasından hiçbir zaman beklediği takdiri göremeyen Orhan bu duruma çok üzülürken, Ferit onun yanında olduğunu hissettirir. Hastalığından dolayı büyük bir bilinmezlik içinde olan Seyran, psikiyatristten yardım almaya karar verir. Büyük bir tuzağa doğru adım adım ilerleyen Orhan için tehlike çanları çalmaktadır.