Noel

Noel

Son dakika noel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan noel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını noel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Noel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan noel gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.875 noel haberi bulunmuştur. Tüm noel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı video mesajda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı.
23.03.2024 Dünya
Sevgililer Günü’nde ayı kostümü giyen polis uyuşturucu satıcısını kıskıvrak yakaladı
Sevgililer Günü’nde ayı kostümü giyen polis uyuşturucu satıcısını kıskıvrak yakaladı Peru’nun başkenti Lima’da Sevgililer Günü’nü fırsat bilen polis ayı kostümü giyip uyuşturucu satıcısı kadını kıskıvrak yakaladı.
15.02.2024 Dünya
Sayı hızla düştü! 833 bin kişi borsadan çekildi
Sayı hızla düştü! 833 bin kişi borsadan çekildi Borsadaki yatırımcı sayısındaki düşüş hızlandı. Merkezi Kayıt Kuruluşu’nun (MKK) verilerine göre, 29 Aralık 2023 itibarıyla pay senedi bakiyeli yatırımcı sayısı bir önceki haftaya kıyasla 833 bin 119 kişi azalarak 7.6 milyona geriledi.
2.01.2024 Ekonomi
Van'da İranlı turistler yeni yıla eğlenerek girdi
Van'da İranlı turistler yeni yıla eğlenerek girdi İranlı turistler, yeni yıl dolayısıyla geldikleri Van'da eğlence mekanlarını doldurdu. Müzikler eşliğinde doyasıya eğlenen İranlılar, 'mutlu yıllar' diyerek yeni yılı karşıladı.
31.12.2023 Gündem
Noel Baba'nın geyiklerinin isimleri nedir? Noel Baba aslen nereli, Antalyalı mı? İşte efsane hakkında merak edilenler
Noel Baba'nın geyiklerinin isimleri nedir? Noel Baba aslen nereli, Antalyalı mı? İşte efsane hakkında merak edilenler Yılbaşı ya da yeni yıl denilince akla ilk o geliyor. Yılbaşının en özel karakteri Noel Baba çocuklar dahil hepimizi heyecanlandırır. Kızağı, uçan geyikleriyle tasvir edilen Noel Baba gerçekte kimdir? Noel Baba aslen nerelidir? İşte Noel Babanın geyiklerinin isimleri ve merak edilenler...
31.12.2023 Gündem
Yılbaşı ile Noel arasındaki fark nedir? Noel ile yılbaşı aynı mı?
Yılbaşı ile Noel arasındaki fark nedir? Noel ile yılbaşı aynı mı? Yılbaşı ile Noel arasındaki fark konusunda akıllar hep karışmıştır. 31 Aralık akşamı yeni yılı karşılayan her bir vatandaş, Noel'in geçtiğini bilmeyebilir. Ancak ikisi arasında farklar vardır. Peki Noel ile yılbaşı aynı mı? Yılbaşı ile Noel arasında nasıl bir fark vardır? İşte detaylar...
31.12.2023 Gündem
Lapa lapa kar yok, Noel Baba da  gelmiyor! 31 Aralık Yılbaşında hava nasıl olacak? Meteoroloji'den iki bölge için flaş uyarı var!
Lapa lapa kar yok, Noel Baba da gelmiyor! 31 Aralık Yılbaşında hava nasıl olacak? Meteoroloji'den iki bölge için flaş uyarı var! Yılbaşına saatler kala kar yağışı beklentisi de giderek artıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika hava durumu tahminlerini yayınladı. 31 Aralık yılbaşı akşamı İstanbul dahil pek çok il için sağanak yağış uyarısı geldi. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini bu hafta sonunda stanbul'da bugün sabah saatlerinde yer yer sis ve pus görülecek. Cumartesi günü ise Çanakkale, Balıkesir, Kuzey Ege ve Aydın'da sağanak geçişleri görülebilir. Yoğun pus ve sisli havanın hakim olacağı yurdun büyük genelinde kar yağışı da beklenmiyor. Ancak yeni yıllar birlikte 2,3,4,5,6,7 Ocak tarihlerinde beyaz örtüyle kaplanacak iller var. Peki yılbaşında hava nasıl olacak? 31 Aralık'ta İstanbul'a kar yağacak mı? İşte detaylar...
30.12.2023 Gündem
Dünyanın konuştuğu Filistinli Munzir İshak: Mesih İsa bugün doğsaydı Gazze'de enkaz altında olurdu
Dünyanın konuştuğu Filistinli Munzir İshak: Mesih İsa bugün doğsaydı Gazze'de enkaz altında olurdu Filistinli Hristiyan din adamı Munzir İshak’ın Noel için düzenlenen ayindeki “Mesih İsa enkaz altında. Gazze’deki soykırımdan sonra özrünüzü kabul etmeyeceğiz” sözleri dünyanın gündeminde. CNN Türk’ten Serdar Korucu’ya konuşan Munzir İshak, “Dünya umarım artık Filistinlilerin acısını fark eder” dedi.
28.12.2023 Gündem
Kuzey Kutbu'na yakın bir hapishanede bulunan Navalni'den açıklama
Kuzey Kutbu'na yakın bir hapishanede bulunan Navalni'den açıklama Rusya’da tutuklu olan ve 6 Aralık’tan itibaren haber alınamayan muhalif avukat Aleksey Navalni’nin Kuzey Kutbu’na yakın Yamal Yarımadası’ndaki bir hapishanede olduğu açıklandı. Navalni, teyitli sosyal medya hesabından Kuzey Kutup Dairesi’nin içinde yaşadığını belirterek kendisini Noel Baba’ya benzetti.
26.12.2023 Dünya
Altın fiyatlarında bu hafta sakin Ocak'ta seviye atlıyor! İslam Memiş: Dolar o tarihte 40 lira olur, borsa yerine faiz var!
Altın fiyatlarında bu hafta sakin Ocak'ta seviye atlıyor! İslam Memiş: Dolar o tarihte 40 lira olur, borsa yerine faiz var! Altın fiyatları için Ocak ayını beklemeyi daha uygun bulan Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, piyasaların sakinliğini Noel tatiline bağladı. Doların 40 lira olacağı tarihi de işaret eden uzman, Borsa'da yaşananları iki maddede açıkladı. Dünya piyasalarının 2024 yılına gergin başlayabileceğinin altını çizdi. Yeni tartışma konusunun başlığını da verdi: Borsa yerine faiz var!
25.12.2023 Ekonomi
Yılbaşı ile Noel arasındaki fark nedir?  Noel nedir, ne zaman kutlanır?
Yılbaşı ile Noel arasındaki fark nedir? Noel nedir, ne zaman kutlanır? Noel'in ülkemizdeki yılbaşı kutlaması ile karıştırılması "Noel ile yılbaşı aynı şey mi?" sorusunu gündeme getirdi. Birbirleriyle sıkça karıştırılan iki kavram hakkında merak edilenleri haberimizde derledik. İşte 25 Aralık'ta kutlanan Noel ile aralık ayının son günü gece 00.00'da kutlanan yılbaşı arasındaki farklar...
25.12.2023 Gündem
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi Tuzla Piyade Okulu'nda Atatürk fotoğrafı tartışmasıyla başlayan ve bazı askerin görevden uzaklaştırılmasına neden olan tartışmanın yankıları sürüyor. Konuya ilişkin bilgi veren Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, söz konusu olayda gözetim ve denetim sorumluluğunu tam olarak yerine getirmeyen sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildiğini belirtti. Kaynaklar ayrıca, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Sayın Bakanımızın (Yaşar Güler) Atatürk sevgisini ve Atatürk’e olan bağlılığını sorgulamaya çalışmak kimsenin haddi değildir” açıklamasını yaptı.
21.12.2023 Gündem
Evde yılbaşı kutlamasına 'süslü tarife'! Fiyatlar cepleri yakacak
Evde yılbaşı kutlamasına 'süslü tarife'! Fiyatlar cepleri yakacak Yılbaşı kutlamasında tercih edilen yapay çam ağacı ile süs eşyaları ve Noel Baba şapkası, sakalı gibi ev süslerinin maliyeti, geçen yıla göre yüzde 50'den fazla arttı. Yılbaşı ağacının fiyatı, süslemeler de eklendiğinde tercihe göre 1200 lira ile 22 bin 500 lira arasında değişiyor.
14.12.2023 Gündem
Emeklilikte yeni yol haritası belirlendi! BES ile ilgili dikkat çeken gelişme
Emeklilikte yeni yol haritası belirlendi! BES ile ilgili dikkat çeken gelişme Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, emeklilik sistemine ilişkin yol haritasını belirlediklerini, BES’in, mevcut sosyal güvenlik sistemini de içine alan bir yapıya kavuşturulacağını belirterek, tamamlayıcı emeklilik sistemine 2024’ün üçüncü çeyreğinde geçileceğini söyledi.
11.12.2023 Emekli
Altın fiyatlarında Noel Baba rallisi! Tepetaklak oldu, yeni rekor uyarısı geldi
Altın fiyatlarında Noel Baba rallisi! Tepetaklak oldu, yeni rekor uyarısı geldi Küresel borsalardaki dalgalanmalar ve jeopolitik gerginliklerin gölgesinde, gram altın fiyatları yeni bir zirve yaparak rekor seviyelere ulaştı. Amerikan Merkez Bankası'nın faiz politikaları ve dolar/TL kuru, altın piyasasındaki bu yeni hareketliliğin ana sebepleri arasında yer aldı. Daha sonra altın fiyatlarında büyük bir düşüş gerçekleşti. Öte yandan altın piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, yatırımcıya uyarılarda bulunarak yeni rekor için fiyat verdi.
11.12.2023 Ekonomi
Yılbaşı ağacı süslemek günah mı Diyanet? Yılbaşında ağaç süsleme geleneği nereden geliyor, Türk geleneği'nde var mı?
Yılbaşı ağacı süslemek günah mı Diyanet? Yılbaşında ağaç süsleme geleneği nereden geliyor, Türk geleneği'nde var mı? Yeni yılın yaklaşmasına az bir süre kala evde ve iş yerlerinde yeni yıla özel yılbaşı ağacı süsleme süreci de başladı. Yılbaşı süsleme her yılbaşında tartışma konusu oluyor, ağaç süslemenin günah olup olmadığı sorgulanıyor. Peki, Yılbaşı ağacı süslemek günah mı, haram mı, Yılbaşı ağacı süslemek nereden gelir, Türk geleneği mi, hangi dinden gelir?
4.12.2023 Gündem
83 yaşındaki Al Pacino ve 29 yaşındaki kız arkadaşı evlenecek mi?
83 yaşındaki Al Pacino ve 29 yaşındaki kız arkadaşı evlenecek mi? Hollywood yıldızı Al Pacino, haziran ayında sevgilisi Noor Alfallah'dan çocuk sahibi olmuştu. Bir erkek bebek dünyaya getiren ve açtığı velayet davasıyla usta oyuncudan her ay binlerce dolar nafaka almayı garantileyen genç kadın, oğlunun babasıyla evlenip evlenmeyeceğiyle ilgili açıklama yaptı.
29.11.2023 Magazin
Şükran günü nedir, Thanksgiving (şükran günü) ne zaman? Thanksgiving ne demek, Şükran Günü'nün arkasındaki hikaye nedir?
Şükran günü nedir, Thanksgiving (şükran günü) ne zaman? Thanksgiving ne demek, Şükran Günü'nün arkasındaki hikaye nedir? ABD'nin New York kentinde Filistinli yanlısı protestocular, geleneksel Şükran Günü Geçidi'ni engellemek için üzerlerine sahte kan döküp ellerini asfalta yapıştırdılar. Söz konusu gelişmenin ardından vatandaşlar “Şükran günü nedir, Thanksgiving (şükran günü) ne zaman? Thanksgiving ne demek, Şükran Günü'nün arkasındaki hikaye nedir?” sorularına yanıt aramaya başladı.
24.11.2023 Gündem
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamalarında ünlü isimler Türkiye’nin dört bir yanında sahne alıyor. 29 Ekim’de meydanlarda ve stadyumlarda kurulan sahnelerde halkla bütünleşecek yıldızlar unutulmayacak bir geceye imza atacaklar.
27.10.2023 Magazin
Kıvanç-Beril Talu çiftinin 100 Milyon TL’lik vurgunu! Pasaport yetişmeyince Gürcistan’a kaçtılar!
Kıvanç-Beril Talu çiftinin 100 Milyon TL’lik vurgunu! Pasaport yetişmeyince Gürcistan’a kaçtılar! Portekiz’e kaçma planları yapan Kıvanç-Beril Talu çifti, 3 yaşındaki oğulları Noel’in pasaportu gecikince vizesiz gidebilecekleri Gürcistan’a kaçtı.
25.10.2023 Magazin
Kariko ve Weissman Nobel Tıp Ödülü'nü kazandı! İşte ilham veren hikayeleri
Kariko ve Weissman Nobel Tıp Ödülü'nü kazandı! İşte ilham veren hikayeleri 2023 Noel Tıp Ödülü COVID-19'a karşı etkili mRNA aşılarının geliştirilmesini sağlayan keşiflerinden dolayı Katalin Karikó ve Drew Weissman'a verildi.
3.10.2023 Ekonomi
Avusturya Konsolosluğu’ndan depremzede akademisyene skandal vize reddi! 'Ret gerekçesi çok ayıp'
Avusturya Konsolosluğu’ndan depremzede akademisyene skandal vize reddi! 'Ret gerekçesi çok ayıp' Depremde ailesinden yedi kişiyi kaybeden akademisyen Yusuf Karlı, annesine vize alamadı. Avusturya Innsbruck Üniversitesi’nde kuantum fiziği üzerine doktora çalışmasını ve araştırmalarını sürdüren Yusuf Karlı, gerekçe olarak, “Dul kalmışsın, evini kaybetmişsin, geri dönmeyebilirsin” dediklerini iddia ettti.
24.08.2023 Gündem
7 ve 9 yaşındaki iki çocuk evin camlarını kırıp kaçtı! Çıplak ve dışkı ile kaplanmış bir şekilde bulundular
7 ve 9 yaşındaki iki çocuk evin camlarını kırıp kaçtı! Çıplak ve dışkı ile kaplanmış bir şekilde bulundular 7 ve 9 yaşındaki iki çocuk evlerinin camlarını kırarak kaçtılar. Olay sonrası ortaya çıkan detaylar ülkede şok etkisi yarattı. Kilitli tutuldukları evden kırarak kaçan 7 ve 9 yaşındaki iki çocuk annelerinin sosyal medyada çizdiği 'mutlu aile tablosunu' yıktı ve kan donduran gerçeği ortaya çıkardı. Görgü tanıkları çocukların sokakta çıplak ve dışkıyla kaplanmış bir şekilde gezdiğini söylerken, eve baskın yapan polisler gördükleri manzara karşısında şoke oldu.
20.07.2023 Dünya
Kocasını zehirleyerek öldürdü kahraman ilan edildi! Kurabiye canavarı katil ülkede gündem oldu
Kocasını zehirleyerek öldürdü kahraman ilan edildi! Kurabiye canavarı katil ülkede gündem oldu İki çocuk sahibi kadının yaşadıkları ülkede gündem oldu. Avustralya’nın Victoria bölgesinde bulunan küçük bir şehir olan Walpeup’ta yaşayan Rebecca ve Noel Payne çifti korkunç bir olayın başrollerinin isimleri oldu. Kurabiye canavarı katil diye adlandırılan kadın yaşanan olayların ardından kahraman ilan edildi.
22.05.2023 Dünya
Satanist ayini ifşa oldu! Mezarlıkta basıldılar: 5 domuz kalbi, ölü tilki ve kedi
Satanist ayini ifşa oldu! Mezarlıkta basıldılar: 5 domuz kalbi, ölü tilki ve kedi Bölge sakinleri yılbaşından bu yana kabus dolu günler yaşıyor. 'Çok rahatsız ediyor' diyen bölge halkı birbiriyle bağlantılı olduklarını düşündükleri esrarengiz olayların etkisinde. Önce mezarlıkta sonra ibadethane kapısında bulunanlar "Satanistler yeniden mi saldırıyor?" sorusunu gündeme getirdi. İşte haberin detayları...
26.01.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Noel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki noel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.