Nobel Barış Ödülü

Nobel Barış Ödülü

Son dakika nobel barış ödülü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nobel barış ödülü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nobel barış ödülü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nobel Barış Ödülü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nobel barış ödülü gelişmeleri de dahil olmak üzere 434 nobel barış ödülü haberi bulunmuştur. Tüm nobel barış ödülü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emine Erdoğan: Dünya liderleri hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor?
Emine Erdoğan: Dünya liderleri hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'nda yaptığı konuşmada, “Buradan sormak istiyorum, 25 kişi öldürüldüğünde Paris'te kol kola yürüyüş düzenleyen dünya liderleri, bugün ekseriyeti kadın ve çocuk olan 30 bin insan vahşice katledilirken hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor" dedi.
2.03.2024 Gündem
2023 Nobel Ödülleri sahiplerini buldu
2023 Nobel Ödülleri sahiplerini buldu Fizik, kimya, tıp, edebiyat ve ekonomi alanlarında verilen 2023 Nobel Ödülleri, İsveç'in başkenti Stockholm'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
10.12.2023 Dünya
Henry Kissinger kimdir? Henry Kissinger Türkiye sözleri
Henry Kissinger kimdir? Henry Kissinger Türkiye sözleri Nixon döneminin Dışişleri Bakanı 100 yaşında Henry Kissinger yaşamını yitirdi. Peki, Henry Kissinger kimdir? Henry Kissinger Türkiye sözleri…
30.11.2023 Gündem
2023 Nobel Barış Ödülü, Narges Mohammadi’ye verildi
2023 Nobel Barış Ödülü, Narges Mohammadi’ye verildi Norveç Nobel Komitesi tarafından 2023 Nobel Barış Ödülü, İranlı Narges Mohammadi’ye verildi.
6.10.2023 Dünya
Depremde 7 üyesini kaybeden Antakya Medeniyetler Korosu, yeniden seyirci ile buluşuyor
Depremde 7 üyesini kaybeden Antakya Medeniyetler Korosu, yeniden seyirci ile buluşuyor Yaşanan deprem felaketinde 7 üyesini kaybeden Antakya Medeniyetler Korosu konserlerine, 4 Eylül’de gerçekleştirilen İstanbul Beylikdüzü’ndeki konserin ardından 5 Eylül’de İstanbul Kuruçeşme, 8 Eylül’de Kuşadası ve 10 Eylül’de ise İzmir programıyla devam ediyor.
5.09.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş EYT açıklaması! İlk maaşlar için tarih verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş EYT açıklaması! İlk maaşlar için tarih verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında gündemle ilgili soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan EYT düzenlemesine ilişkin de bilgi vererek 'İlk maaşlar ne zaman yatacak?' sorusuna açıklık getirdi. Erdoğan, ”EYT kapsamında emekliliğe hak kazanan vatandaşlarımıza ilk aylıkları Şubat ya da Mart gibi bağlanabilir” dedi.
1.02.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop'tan son dakika EYT açıklaması
TBMM Başkanı Şentop'tan son dakika EYT açıklaması TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Rusya Ukrayna arasındaki barış çabaları nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Nobel Barış ödülüne aday gösterdiğini belirtti. Şentop ayırca, muhalefetin erken seçime ilişkin açıklamaları ile ilgili olarak, 'Seçimlerin normal tarihi 18 Haziran. Seçime yönelik bir karar alınsa bile bunun süresi 60 gündür. 6 Nisan'dan önce seçim kararı alınmasını beklemiyorum.' açıklamasında bulundu. Şentop, EYT düzenlemesinin de bu hafta içinde açıklanacağını duyurdu.
28.12.2022 Gündem
11 Ekim ne günü, 11 Ekim tarihte dünyada ne oldu? 11 Ekim tarihinde kim doğdu, kim öldü? İşte, 9 Ekim'de yaşananlar…
11 Ekim ne günü, 11 Ekim tarihte dünyada ne oldu? 11 Ekim tarihinde kim doğdu, kim öldü? İşte, 9 Ekim'de yaşananlar… Tarihte bugün yaşanmış yeni doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olayları haberimizde kronolojik olarak sıraladık. Peki, 11 Ekim tarihinde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar oldu? 11 Ekim ne günü? İşte, 11 Ekim'de yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
11.10.2022 Gündem
10 Ekim ne günü, tarihte 10 Ekim'de ne oldu? 10 Ekim’de kimler doğdu, kimler öldü? İşte yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
10 Ekim ne günü, tarihte 10 Ekim'de ne oldu? 10 Ekim’de kimler doğdu, kimler öldü? İşte yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar… Tarihte bugün yaşanmış yeni doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olaylar merak ediliyor. Biz de tarihte bugün neler olduğuna haberimizde yer veriyoruz. Peki, 10 Ekin ne günü, 10 Ekim tarihinde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar oldu? İşte, 10 Ekim’de yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar!
10.10.2022 Gündem
Ales Bialiatski kimdir? Nobel barış ödülü alan Ales Bialiatski kaç yaşında, nereli, neden tutuklu?
Ales Bialiatski kimdir? Nobel barış ödülü alan Ales Bialiatski kaç yaşında, nereli, neden tutuklu? 2022 ödülü şu an hapiste tutulan Belaruslu insan hakları aktivisti Ales Byalyatski'ye gitti. Ödülü paylaşan iki kurum ise, Rusya'dan Memorial ve Ukrayna'dan İnsan Hakları Merkezi oldu. Peki, Ales Bialiatski kimdir? Nobel barış ödülü alan Ales Bialiatski kaç yaşında, nereli, neden tutuklu?
7.10.2022 Kültür Sanat
Nobel Barış Ödülünü kim aldı, 2022 Nobel Barış ödülü kime verildi? İşte ödül alan isimler…
Nobel Barış Ödülünü kim aldı, 2022 Nobel Barış ödülü kime verildi? İşte ödül alan isimler… Nobel Barış Ödülünü kim aldı, 2022 Nobel Barış ödülü kime verildi? 2022 Nobel Barış Ödülü, Belaruslu Ales Bialiatski, Rus insan hakları örgütü Memorial ve Ukraynalı insan hakları örgütü Center for Civil Liberties'e verildi
7.10.2022 Kültür Sanat
Nobel Barış Ödülü sahibini buldu
Nobel Barış Ödülü sahibini buldu 2022 Nobel Barış Ödülü'nü Belarus'tan aktivist Ales Bialiatsk, Rusya İnsan Hakları Örgütü ve Ukrayna Sivil Haklar için İnsan Hakları Örgütü kazandı.
7.10.2022 Gündem
Nobel Fizik Ödülü'nün sahipleri belli oldu
Nobel Fizik Ödülü'nün sahipleri belli oldu 2022 Nobel Fizik Ödülü'nü kuantum mekaniği ile ilgili çalışmalarıyla Alain Aspect, John F. Clauser ve Anton Zeilinger kazandı.
4.10.2022 Dünya
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü?
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim ne günü olarak kutlanır? 3 Ekim'de yaşanmış doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olaylar, günün önemi gibi konu başlıkları merak ediliyor. Peki, 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü?
3.10.2022 Gündem
Nobel tıp ödülü kime verildi, ne kadar? Nobel tıp ödülü alanlar kim, adaylar kimler?
Nobel tıp ödülü kime verildi, ne kadar? Nobel tıp ödülü alanlar kim, adaylar kimler? 2022 Nobel Tıp Ödülü'nün sahibi belli oldu. Son dakika haberine göre, bu yılki Nobel Tıp Ödülü, insan evrimine yönelik çalışmalar yürüten İsveçli biyolog Svante Paabo'ya verildi. Peki, Nobel tıp ödülü alanlar kim, adaylar kimler? Nobel tıp ödülü kime verildi, ne kadar?
3.10.2022 Bilim ve Teknoloji
Mihail Gorbaçov kimdir? SSCB'nin son lideri Mihail Sergeyeviç Gorbaçov hayatını kaybetti!
Mihail Gorbaçov kimdir? SSCB'nin son lideri Mihail Sergeyeviç Gorbaçov hayatını kaybetti! Dünya siyasetine yön veren devlet adamlarından Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği’nin (SSCB) son lideri Mihail Gorbaçov 91 yaşında hayata gözlerini yumdu. Gorbaçov, Soğuk Savaş'ın sona ermesindeki rolü nedeniyle Nobel Barış Ödülü'ne layık görülmüştü. Peki, Mihail Sergeyeviç Gorbaçov neden öldü? Mihail Gorbaçov kimdir, kaç yaşında? İşte Mihail Gorbaçov biyografisi!
31.08.2022 Dünya
SSCB'nin son lideri Mihail Gorbaçov hayatını kaybetti
SSCB'nin son lideri Mihail Gorbaçov hayatını kaybetti Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği'nin (SSCB) son lideri Mihail Gorbaçov 91 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
30.08.2022 Dünya
Bakan Bozdağ: Türkiye'de darbeler devri kapanmıştır
Bakan Bozdağ: Türkiye'de darbeler devri kapanmıştır Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "15 Temmuz'da bu milletin verdiği mücadele, sadece FETÖ'cülere karşı değil, onları destekleyen, yularını elinde tutan ülkelere ve güçlere karşı bir mücadeledir. Bu ülkede darbe teşebbüsü ya da muhtıra rüyası görenler veya böyle rüya peşinde koşanlar bilmelidir ki artık Türkiye'de darbeler muhtıralar devri kapanmıştır" dedi.
13.07.2022 Siyaset
Rus gazeteci, Ukraynalı mülteci çocuklar yararına Nobel Ödülü'nü sattı! Rekor kırdı
Rus gazeteci, Ukraynalı mülteci çocuklar yararına Nobel Ödülü'nü sattı! Rekor kırdı Rusya’da Mart ayında yayınını durduran Novoya Gazeta’nın Genel Yayın Yönetmeni Dmitry Muratov’un 2021 yılında aldığı Nobel Barış Ödülü’nün madalyası, dün müzayede 103.5 milyon dolara satıldı. Gelirin UNICEF aracılığıyla mülteci Ukraynalı çocuklar için kullanılacağı belirtildi.
21.06.2022 Dünya
Rus gazeteci Nobel ödülünü Ukraynalı çocuklar için satıyor!
Rus gazeteci Nobel ödülünü Ukraynalı çocuklar için satıyor! Geçtiğimiz sene Nobel Barış Ödülü'nü kazanan Rus gazeteci Dmitriy Muratov kazandığı ödülü Ukraynalı çocuklar için açık artırmaya çıkardı.
1.06.2022 Dünya
Rusya’da Nobel ödüllü gazeteci Muratov’a boyalı saldırı
Rusya’da Nobel ödüllü gazeteci Muratov’a boyalı saldırı Nobel ödüllü Rus gazeteci Dmitriy Muratov’a trenle seyahat ettiği sırada boyalı saldırı yapıldı.
7.04.2022 Dünya
2021 Nobel Barış Ödülü sahiplerini buldu
2021 Nobel Barış Ödülü sahiplerini buldu Nobel Barış Ödülü'nü kazananlar belli oldu. 2021 Nobel Barış Ödülü'ne Maria Ressa ve Dmitry Muratov layık görüldü.
8.10.2021 Dünya
Nobel Tıp Ödülü açıklandı
Nobel Tıp Ödülü açıklandı 2021 yılı Nobel Psikoloji veya Tıp Ödülü, David Julius ile Ardem Patapoutiana sıcaklık ve dokunma reseptörleri keşfettikleri için verildi. Bilim insanlarına verilecek para ödülü de belli oldu.
4.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Ömer Çelik'ten Rum kesiminin skandal talimatına tepki
Ömer Çelik'ten Rum kesiminin skandal talimatına tepki AK Parti Sözcüsü Çelik, Rum okullarında okutulan ders kitabından Atatürk’le ilgili sayfanın yırtılmasına tepki gösterdi. "Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Atatürk'e ve Atatürk nezdinde Türk milletine yapılan bu saygısızlığı kınıyoruz" dedi.
8.09.2021 Gündem
Eski Cumhurbaşkanı internetten iş arıyor
Eski Cumhurbaşkanı internetten iş arıyor Polonya'nın eski Cumhurbaşkanı ve Nobel Barış Ödülü sahibi Lech Walesa'nın maddi zorluk çektiği ve internet üzerinden iş aradığı ortaya çıktı.
20.04.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Nobel Barış Ödülü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nobel barış ödülü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.