Nisan Ayında Kar

Nisan Ayında Kar

Son dakika nisan ayında kar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nisan ayında kar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nisan ayında kar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nisan Ayında Kar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nisan ayında kar gelişmeleri de dahil olmak üzere 365 nisan ayında kar haberi bulunmuştur. Tüm nisan ayında kar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nisan ayında kar yağdı! Görenler şaşkına uğradı
Nisan ayında kar yağdı! Görenler şaşkına uğradı Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde hava sıcaklığının mevsim normallerinin altına düştüğü yüksek kesimlerinde nisan ayında kar yağışı etkili oldu. 49 kilometre uzaklıktaki Yağlıdere köyünde kar yağışı etkili oldu. Köylüler, güne beyaz örtüyle uyandı. Evlerin çatısı, ekili araziler ve baharın müjdecisi çiçekler, karla kaplandığı belirtildi.
8.04.2024 Vatan TV
Nisan ayında kar sürprizi
Nisan ayında kar sürprizi Malatya’nın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu.
30.04.2023 Gündem
Nisanda kar yağışı! İller belli oldu: 20 cm'ye kadar yağacak
Nisanda kar yağışı! İller belli oldu: 20 cm'ye kadar yağacak Kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmesi. Meteoroloji harita yayınladı. Kar geliyor. İller açıklandı. Bu illerde yaşayanlar dikkat. Kar ve yağmur için tarih verildi. Bu haberi okumadan plan yapmayın. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Buna göre birçok ilde sağanak yağmur bekleniyor. Öte yandan nisan ayında kar yağışı da bekleniyor. Ayrıca bazı illerde kar kalınlığı 20 cm'ye kadar ulaştı. İşte tüm detaylar...
13.04.2023 Gündem
Kar yağışı geliyor! Küresel ısınma mevsimleri değiştirdi: 11 il için kritik uyarı
Kar yağışı geliyor! Küresel ısınma mevsimleri değiştirdi: 11 il için kritik uyarı Nisan ayında kar yağışı geliyor. Meteoroloji harita yayınladı. Kar beklenen iller belli oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haftanın hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Rapora göre birçok ilde sağanak yağmur bekleniyor. Ancak nisan ayında kar yağışı bilgisi de geldi. Verilere göre, 11 ilde kar yağışı bekleniyor. O illerde sıcaklıklar bir anda düşecek. Ve hava buz kesecek. Bu illerde yaşayanlar kritik uyarı geldi. İşte tüm detaylar...
11.04.2023 Gündem
Nisanda kar yağışı! Meteoroloji açıkladı: 11 ilde kuvvetli yağacak
Nisanda kar yağışı! Meteoroloji açıkladı: 11 ilde kuvvetli yağacak Nisan ayında kar yağışı geliyor. Meteoroloji harita yayınladı. Kar beklenen iller belli oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haftanın hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Rapora göre birçok ilde sağanak yağmur bekleniyor. Ancak nisan ayında kar yağışı bilgisi de geldi. Verilere göre, 11 ilde kar yağışı bekleniyor. O illerde sıcaklıklar bir anda düşecek. Ve hava buz kesecek. Bu illerde yaşayanlar kritik uyarı geldi. İşte tüm detaylar...
11.04.2023 Gündem
Nisanda kar yağışı sürprizi! Hava sıcaklığı 5 dereceye düştü, her yer beyaza büründü
Nisanda kar yağışı sürprizi! Hava sıcaklığı 5 dereceye düştü, her yer beyaza büründü Balkanlar üzerinden gelen kar kütlesi, Nisan ayının ortasında Tekirdağ’ın yüksek kesimlerini beyaza bürüdü.
18.04.2022 Yaşam
Kastamonu’da evde çıkan yangında engelli çocuğun feci ölümü!
Kastamonu’da evde çıkan yangında engelli çocuğun feci ölümü! Kastamonu’nun Şenpazar ilçesinde bir evde çıkan yangında 12 yaşındaki engelli çocuk hayatını kaybetti.
11.04.2022 Yaşam
Bebekli kadın sürücünün aynasını kıran magandanın cezası belli oldu!
Bebekli kadın sürücünün aynasını kıran magandanın cezası belli oldu! İstanbul Maltepe'de, içerisinde bebeğinin bulunduğu aracın aynasını kıran şahıs trafikte terör estirdi. Sosyal medyaya büyük tepki çeken görüntülerdeki saldırganın cezası belli oldu.
11.04.2022 Gündem
Turizmin başkenti Antalya’ya nisan ayında kar yağışı!
Turizmin başkenti Antalya’ya nisan ayında kar yağışı! Antalya’yı Konya’ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolu Alacabel mevkisine saat 14.30 sıralarında kar yağışı başladı.
11.04.2022 Gündem
Tekirdağ'ın yükseklerine kar yağdı
Tekirdağ'ın yükseklerine kar yağdı Tekirdağ'ın yükseklerine yağan karla Ganos Dağı etekleri beyaza büründü.
11.04.2022 Yaşam
Kuvvetli kar yağışı tekrar başlıyor! Kış geri döndü, Meteoroloji son dakika duyurdu! Sıcaklık 10 derece düşecek, çok sayıda ilde...
Kuvvetli kar yağışı tekrar başlıyor! Kış geri döndü, Meteoroloji son dakika duyurdu! Sıcaklık 10 derece düşecek, çok sayıda ilde... Kar yağışı tekrar başlıyor! Meteoroloji son dakika duyurdu. Hava soğuyor, kış geri döndü. Sıcaklıklar 10 derece birden düşecek. Hafta sonu 'yaz yakın' dedirten hava tam tersine dönüyor. Meteoroloji 'hafta sonuna aldanmayın' uyarısında bulundu. Geçen hafta bahar havası ile sonlansa da yeni hafta kış olarak başlıyor. Soğuk hava gece Balkanlardan Türkiye'ye giriş yaptı. Kar yağışı, kuvvetli sağanak ve rüzgar yeni haftada etkisini göstermeye başlayacak. Tarih belli oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu raporunu yayımlayarak haritayı paylaştı. Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen de kar yağışı uyarısında bulundu. Hangi illerde kar yağışı başlıyor? Bugün hava durumu nasıl? Hava durumu ile ilgili yapılan son dakika açıklamaları...
11.04.2022 Gündem
Nisanda kar yağacak mı, İstanbul’da nisan ayında kar var mı?
Nisanda kar yağacak mı, İstanbul’da nisan ayında kar var mı? İstanbul’a nisanda kar yağacak mı, nisanda kar var mı? Nisan ayında kar yağacağının gündem olmasının ardından vatandaşlar araştırmalarına hız verdi. Meteoroloji tarafından yapılan son açıklamalar dikkatlice takip ediliyor.
26.03.2022 Yaşam
Nisanda kar mı yağacak? Nisan ayı hava durumu nasıl, nisan ayında kar var mı?
Nisanda kar mı yağacak? Nisan ayı hava durumu nasıl, nisan ayında kar var mı? Nisanda kar var mı, nisan ayı hava durumu nasıl? Türkiye’de bu yıl kış çetin geçti. Mart ayının son haftasına girerken soğuk hava ve kar yağışı etkisini sürdürüyor. İstanbul başta olmak üzere birçok kenti etkisi altına alan kar yağışına ilişkin meteorolojiden yeni bir uyarı geldi. Vatandaşlar baharı beklerken, Nisan ayında da kar yağacağı aktarıldı.
22.03.2022 Yaşam
Kar yağışı; kent merkezi beyaza büründü
Kar yağışı; kent merkezi beyaza büründü Sivas'ta, sabah saatlerinde etkili olan kar, kenti beyaza bürüdü. Kent merkezinde seyrine doyumsuz görüntüler oluşurken, Sivaslıların bazıları kar yağışına şaşırdıklarını, bazıları da normal karşıladıklarını söyledi.
11.04.2021 Yaşam
Türkiye'nin birçok yerinde kar yağışı etkili oluyor
Türkiye'nin birçok yerinde kar yağışı etkili oluyor Türkiye'nin birçok yerinde soğuk hava etkiliyor. Özellikle Doğu Anadolu ve İç Anadolu bölgelerinde kar yağışı görülüyor.
20.04.2019 Gündem
Nisan ayında kar sürprizi
Nisan ayında kar sürprizi Anadolu Otoyolu ve D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde kar yağışı etkili oluyor.
19.04.2019 Yaşam
Hakkari'de nisan ayında kar sürprizi!
Hakkari'de nisan ayında kar sürprizi! Hakkari'de nisan ayında kar sürprizi!
17.04.2019 Yaşam
Nisan ayında kar sürprizi
Nisan ayında kar sürprizi Hakkari’nin Yüksekova ilçesi’nde Nisan ayına rağmen gece başlayan kar yağışı görenleri şaşırttı. İlçe’de günlerdir süren aralıklı yağışlardan sonra Nisan ayında gece bastıran kar yağışı ilçeyi beyaza bürüdü.
17.04.2019 Yaşam
İzmir'de nisan ayında kar yağışı
İzmir'de nisan ayında kar yağışı İzmir'in en yüksek kesimlerinden Bozdağ'da kar yağışı etkili oldu.
10.04.2019 Yaşam
O ilimizde nisan ayında lapa lapa kar yağdı
O ilimizde nisan ayında lapa lapa kar yağdı Ardahan'da nisan ayında kar yağışı etkili oldu.
4.04.2019 Yaşam
Nisan ayında kar sürprizi!
Nisan ayında kar sürprizi! Van'ın Çatak ilçesinde sabah saatlerinde başlayan yağmur öğleden sonra yerine kar yağışına bıraktı. Kar yağışı ilçe merkezi ve mahalleleri beyaza bürürken, sürücüler araçlarından inerek, fotoğraf çektirip kar topu oynadı.
21.04.2018 Yaşam
Bahar ortasında kar yağdı
Bahar ortasında kar yağdı Türkiye'nin en önemli kış ve doğa turizmi merkezlerinden Uludağ'da nisan ayında kar sürprizi yaşandı.
20.04.2018 Yaşam
Sivas'a nisan ayında kar sürprizi
Sivas'a nisan ayında kar sürprizi Sivas'ın Altınyayla ilçesinde yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu.
2.04.2018 Yaşam
Türkiye'de şaşırtan kar yağışı!
Türkiye'de şaşırtan kar yağışı! Kütahya'nın Domaniç ilçesinde kar yağışı nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor. Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde de akşam saatlerinde başlayan kar yağışı etkili oldu.
23.04.2017 Yaşam
Erzurum’da Nisan ayında kar
Erzurum’da Nisan ayında kar Erzurum’da Nisan ayının sekizinde kara kış yaşandı.
8.04.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Nisan Ayında Kar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nisan ayında kar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.