Niksar

Niksar

Son dakika niksar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan niksar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını niksar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Niksar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan niksar gelişmeleri de dahil olmak üzere 309 niksar haberi bulunmuştur. Tüm niksar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tokat yerel seçim sonuçları 2024: Tokat'da kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Tokat'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Tokat yerel seçim sonuçları 2024: Tokat'da kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Tokat'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Tokat geldi. Tokat yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Tokat Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Tokat'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Tokat yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin içinde bulunduğu makam aracı kaza yaptı;4 yaralı
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin içinde bulunduğu makam aracı kaza yaptı;4 yaralı Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici seçim çalışmalarını yürüttüğü Tokat’ın Reşadiye ilçesinde trafik kazası geçirdi, Destici Reşadiye Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Tokat’a sevk edildi.
4.03.2024 Gündem
4 gün arayla meydana gelen heyelanlar 900 nüfuslu köyü ikiye ayırdı
4 gün arayla meydana gelen heyelanlar 900 nüfuslu köyü ikiye ayırdı Tokat'ın Günebakan köyünde 4 gün arayla meydana gelen heyelanlar sonrası 900 nüfuslu köy ikiye ayrıldı.
1.03.2024 Gündem
Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür: Seçilen belediye başkanları, kentlerinin tehlike analizini çıkarmalı
Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür: Seçilen belediye başkanları, kentlerinin tehlike analizini çıkarmalı Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Marmara Bölgesi'nde seçilen belediye başkanlarının kentlerine yönelik tehlike analizi çıkartmaları gerektiğini belirterek, Tehlike analizi demek, bir fay analizi demektir. O kenti etkileyecek fayların bütün özelliklerini inceleyecek. O fayların boyunu, derinliğini, tekerrür periyodunu, deprem kapasitesini, bütün bunları öğrenecek dedi.
19.02.2024 Gündem
Hakkari’deki deprem sonrası ilk açıklama! Bu kuşak çok sıkıştı
Hakkari’deki deprem sonrası ilk açıklama! Bu kuşak çok sıkıştı Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde saat 07.36'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, 6 Şubat depremlerine dikkat çekerek uyardı.
11.02.2024 Gündem
Ova Nedir, Nasıl Oluşur? Ovanın Özellikleri Ve Çeşitleri... Türkiye'deki Ovalar Nelerdir?
Ova Nedir, Nasıl Oluşur? Ovanın Özellikleri Ve Çeşitleri... Türkiye'deki Ovalar Nelerdir? Ovalar akarsuların taşıdıkları alüvyonların birikmesi ile oluşan az engebeli düzlüklerdir. Farklı büyüklüklerde ve yapıda olabildikleri için birbirinden farklı ovalar ile karşılaşmak mümkündür.
19.12.2023 Eğitim
Otomobil ile tır çarpıştı: 3 ölü, 3 yaralı
Otomobil ile tır çarpıştı: 3 ölü, 3 yaralı Ordu’nun Akkuş ilçesinde otomobil ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.
17.10.2023 Yaşam
Ev sahibi emekli öğretmen, kiracısı tarafından öldürüldü
Ev sahibi emekli öğretmen, kiracısı tarafından öldürüldü Tokat'ın Niksar ilçesinde emekli öğretmen Sabit Ülker (68), eski kiracısı M.A.Ş. (40) tarafından çıkan tartışmada bıçaklanarak öldürüldü.
16.09.2023 Yaşam
Bakan Özhaseki açıkladı! TOKİ'de yüzde 25 indirim
Bakan Özhaseki açıkladı! TOKİ'de yüzde 25 indirim Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. Özhaseki “TOKİ’den konut ve iş yeri alan vatandaşlarımız, kalan borçlarını peşin ödemek isterlerse yüzde 25 oranında indirimden faydalanabilecek" ifadelerini kullandı.
14.09.2023 Ekonomi
Korkunç kaza! 2 otomobil kavşakta çarpıştı: 1 ölü, 6 yaralı
Korkunç kaza! 2 otomobil kavşakta çarpıştı: 1 ölü, 6 yaralı Tokat'ta iki otomobilin kavşakta çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
24.07.2023 Gündem
Bakanlık acı haberi verdi: Bir askerimiz şehit oldu
Bakanlık acı haberi verdi: Bir askerimiz şehit oldu Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada Jandarma Astsubay Üstçavuş Mehmet Gündüz (36) şehit oldu. Gündüz’ün acı haberi, Tokat’ın Niksar ilçesinde yaşayan ailesine ulaştı.
28.04.2023 Gündem
Tokat'ta nisan ayının son günlerinde kar yağdı
Tokat'ta nisan ayının son günlerinde kar yağdı Tokat'ın Niksar ilçesinin yüksek kesimlerinde, nisan ayının son günlerinde kar yağdı. 
21.04.2023 Yaşam
Bakan Özer: Son 20 yılın hikayesi, yerli ve milli davanın hikayesidir
Bakan Özer: Son 20 yılın hikayesi, yerli ve milli davanın hikayesidir Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Son 20 yılın hikayesi, bu ülkenin kendi ayakları üzerinde durma hikayesidir. Son 20 yılın hikayesi Sayın Cumhurbaşkanlığı'mızın liderliğinde yerli ve milli davanın hikayesidir" dedi.
17.04.2023 Gündem
Bakan Özer: Son 20 yılın hikayesi, yerli ve milli davanın hikayesidir
Bakan Özer: Son 20 yılın hikayesi, yerli ve milli davanın hikayesidir - MİLLİ Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Son 20 yılın hikayesi, bu ülkenin kendi ayakları üzerinde durma hikayesidir. Son 20 yılın hikayesi Sayın Cumhurbaşkanlığı'mızın liderliğinde yerli ve milli davanın hikayesidir" dedi.
17.04.2023 Gündem
Türkiye’deki depremler sonrası Ölü Deniz fay zonunun geçtiği ülkeler için uyarı
Türkiye’deki depremler sonrası Ölü Deniz fay zonunun geçtiği ülkeler için uyarı Demirören Haber Ajansı'na (DHA) 2020 yılında verdiği röportajda Hatay, Kahramanmaraş, Malatya ve Elazığ illerindeki fay hatlarının yıkıcı bir deprem açısından sinyal verdiğini belirten Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Jeoloji Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Onur Köse, şimdi de Ölü Deniz fay zonunun geçtiği ülkeler için uyarıda bulundu. Bu fay hattının, Akabe Körfezi’nden başlayıp Hatay'a ulaştığını ve Kahramanmaraş'ta Doğu Anadolu fayı ile birleştiğini ifade eden Köse, Ölü Deniz fay zonunun geçtiği İsrail, Ürdün, Lübnan ve Suriye'de de 5- 10 yıl içerisinde büyük depremlerin olabileceğini söyledi.
7.03.2023 Gündem
Muhittin Özdemir kimdir? Türk Adalet Akademisi Başkanlığı'na atanan Muhittin Özdemir kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı?
Muhittin Özdemir kimdir? Türk Adalet Akademisi Başkanlığı'na atanan Muhittin Özdemir kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı? Türk Adalet Akademisi Başkanlığı'na Muhittin Özdemir atandı. Resmi Gazete'de bazı atamalara ilişkin kararlar yayımlandı. Peki, Muhittin Özdemir kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı?
3.12.2022 Gündem
Tokat'ta 50 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesi ile hastaneye sevk edildi
Tokat'ta 50 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesi ile hastaneye sevk edildi Tokat'ın Niksar ilçesinde yatılı bölge okulunda yedikleri yemekten sonra rahatsızlanan 50 öğrenci hastaneye sevk edildi.
30.11.2022 Gündem
Öğrenciler dersteydi! Okulun çatısında yangın çıktı
Öğrenciler dersteydi! Okulun çatısında yangın çıktı Tokat'ın Niksar ilçesinde bir okulun çatısı alevlere teslim oldu.
27.10.2022 Yaşam
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Orman yangınları art arda başladı! Havadan ve karadan müdahale ediliyor
Orman yangınları art arda başladı! Havadan ve karadan müdahale ediliyor İzmir’de Çeşme ilçesinde orman yangını çıktı. Havadan ve karadan müdahale edilen yangın söndürüldü. Tokat’ın Topçam yaylasında da orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, havadan ve karadan alevlere müdahale ediyor.
18.09.2022 Gündem
Emine Erdoğan, Gastronomi Festivali'nde Tokat mutfağını gezdi
Emine Erdoğan, Gastronomi Festivali'nde Tokat mutfağını gezdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Tokat'ta düzenlenen "Gastronomi Festivali" etkinlikleri çerçevesinde "Bereket Hasadı" programına katıldı.
27.08.2022 Siyaset
Tokat'ta orman yangını; 1 saatte kontrol altına alındı
Tokat'ta orman yangını; 1 saatte kontrol altına alındı Tokat'ın Niksar ilçesinde çıkan orman yangını, ekiplerin çabasıyla büyümeden 1 saatte kontrol altına alındı.
10.08.2022 Yaşam
MHP’li Bulut, ‘Ölüm yolunu’ meclise taşıdı
MHP’li Bulut, ‘Ölüm yolunu’ meclise taşıdı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat Milletvekili Yücel Bulut, birçok yaralamalı ve ölümlü trafik kazasının meydana geldiği yolu Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’na taşıdı.
20.05.2022 Siyaset
Tokat’ta feci kaza! Ölü ve yaralılar var
Tokat’ta feci kaza! Ölü ve yaralılar var Tokat’ta meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü 12 kişi yaralandı.
18.05.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Niksar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki niksar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.