Nihat Odabaşı

Nihat Odabaşı

Son dakika Nihat Odabaşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nihat Odabaşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nihat Odabaşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nihat Odabaşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nihat odabaşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 188 nihat odabaşı haberi bulunmuştur. Tüm nihat odabaşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Ebru Şallı'dan itiraf: Çok iğneli işlemlerden tırsıyorum!
Ebru Şallı'dan itiraf: Çok iğneli işlemlerden tırsıyorum! Güzelliği ile yıllara meydan okuyan Ebru Şallı, önceki gün yeni yıl için alışverişi için Akmerkez'deydi. Neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen 45 yaşındaki eski manken, estetik müdahaleler hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu. Ebru Şallı, daha önce yüzüne cerrahi müdahale yapılmadığını, sadece burnunda estetik olduğunu açıklamıştı.
16.12.2022 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava'da Süperstar izdihamı!
Kuruçeşme Açıkhava'da Süperstar izdihamı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam Süperstar Ajda Pekkan’ın sahnesiyle ışıldadı.
21.07.2022 Televizyon
Fotoğrafın maratonu sonuçlandı: Yılın en iyi fotoğraf editörü Demirören’den
Fotoğrafın maratonu sonuçlandı: Yılın en iyi fotoğraf editörü Demirören’den Fotoğraf Organizasyonları Derneği FOTON'un “PhotoMaraton İstanbul 2021” ve “İstanbul Street Photo Festival 2021” etkinliklerinin kazananları belli oldu.
5.12.2021 Gündem
Ajda Pekkan zaman makinesi bulmuş gibi! 2 saat ipte asılı kaldı...
Ajda Pekkan zaman makinesi bulmuş gibi! 2 saat ipte asılı kaldı... Süperstar Ajda Pekkan ilk klibini ‘Bi’ Tık’ şarkısına Nihat Odabaşı yönetmenliğinde çekti. 16 saat ayakta kalan Ajda Pekkan, 2 saat boyunca da ipte asılı kaldı.
25.11.2021 Magazin
Kuaförüm sensin jüri üyeleri kim? Kuaförüm sensin yeni jürisi Bülent Ersoy mu?
Kuaförüm sensin jüri üyeleri kim? Kuaförüm sensin yeni jürisi Bülent Ersoy mu? Kuaförüm Sensin, yeni haftayla başladı. Uzun bir aradan sonra Diva Bülent Ersoy, ilk kez bir öğle kuşağı programında izleyenlerin karşısına çıktı. Aylık 3 milyon TL'ye imza atan Bülent Ersoy, Işıl Reçber Seçkin Süngüç ile birlikte jüride yer almaya başladı. Diğer jüri üyelerinin aksine özel bir tahtta oturan Bülent Ersoy, Kuaförüm Sensin'deki tarzıyla da dikkatleri çekti.
16.06.2020 Gündem
"Gözüm kapalı veda ettim sana!"
"Gözüm kapalı veda ettim sana!" Ünlülerin fotoğrafçısı ve klip yönetmeni Nihat Odabaşı'nın bir süredir yoğun bakımda tedavi gören annesi hayatını kaybetti. Odabaşı, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
17.08.2019 Magazin
Bülent Ersoy servet harcadı
Bülent Ersoy servet harcadı Bülent Ersoy,söz ve müziği Tarkan'a ait olan 'Ümit Hırsızı'na geçtiğimiz günlerde Nihat Odabaşı yönetiminde klip çekmişti.
24.03.2019 Magazin
İddialı kostüm!
İddialı kostüm! Şarkıcı Ziynet Sali, Günay sahnesinde misafirlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
24.03.2019 Magazin
Bülent Ersoy'un 'Ümit Hırsızı' klibi yayında
Bülent Ersoy'un 'Ümit Hırsızı' klibi yayında Bülent Ersoy'un söz ve müziği Tarkan'a ait çalışması 'Ümit Hırsızı', video klibiyle yayında. Düzenlemesi Taşkın Sabah tarafından yapılan şarkının video klibinde yönetmen koltuğuna Nihat Odabaşı oturdu
22.03.2019 Magazin
Gel evlenelim
Gel evlenelim Şişli Günay’da sahneye çıkan Ziynet Sali, kendisini dinlemeye gelenlere “Aranızda bekar olan var mı?” diye sordu.
27.10.2018 Magazin
İnfilak edecek
İnfilak edecek Gülben Ergen, sözü ve müziği Sezen Aksu’ya ait yeni şarkısı ‘İnfilak’ ile 11 Ekim’de sevenlerinin karşısına çıkacak.
6.10.2018 Magazin
Aleyna Tilki, Demet Akalın'ın klibini çekmiyor
Aleyna Tilki, Demet Akalın'ın klibini çekmiyor Şarkıcı Aleyna Tilki'nin, Demet Akalın'ın klibini çekmekten vazgeçitiği ve Akalın'ın daha önce birçok klibini çeken yönetmen Nihat Odabaşı'na geri döndüğü öğrenildi.
24.09.2018 Magazin
Kudurmayı seviyorum
Kudurmayı seviyorum YONCA Evcimik 55’inci doğum gününü renkli bir partiyle kutladı.
20.09.2018 Magazin
Kenan yağmur dinlemedi
Kenan yağmur dinlemedi Kenan Doğulu, yoğun istek üzerine yeniden Harbiye Açıkhava sahnesinde sevenleriyle buluştu.
15.09.2018 Magazin
En dişi Tuba
En dişi Tuba Tuba Ünsal, yeni dijital platform Studio’11 için ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı’na poz verdi.
26.07.2018 Magazin
Emina deli  dolu bir kadın
Emina deli dolu bir kadın MUSTAFA Sandal’ın eski eşi Emina Jahovic ve Edis, düet yaptıkları ‘Güzelliğine’ isimli şarkının klibi için kamera karşısına geçti.
24.07.2018 Magazin
Transparan kıyafeti ilgi odağı oldu
Transparan kıyafeti ilgi odağı oldu Deniz Akkaya, önceki gün Hermes’in Emaar Square Mall’daki yeni mağazasının açılışına katıldı
11.05.2018 Magazin
Dışın güzel için çirkin!
Dışın güzel için çirkin! Fotoğrafçı Nihat Odabaşı ödül aldığı törende adını anons etmek istemeyen sunucu Deniz Akkaya’ya sert çıktı: “Keşke için de dışın kadar güzel olsaydı!”
3.05.2018 Magazin
Sezen’den Gülben’e ‘Yansın Bakalım’
Sezen’den Gülben’e ‘Yansın Bakalım’ Uzun süredir yeni albümü için stüdyo çalışmalarını sürdüren Gülben Ergen arka arkaya çıkardığı single albümlerine bir yenisini daha ekliyor.
3.12.2017 Magazin
Beyaz ve Ayla klipte buluştu
Beyaz ve Ayla klipte buluştu Gökhan Tepe yeni albümü öncesinde yayınladığı yepyeni single çalışması ‘Sevda Çocukları’na film gibi bir klip çekti.
24.11.2017 Magazin
Survivor 2018 ne zaman başlayacak? Yarışmacılar belirlenmeye başladı...
Survivor 2018 ne zaman başlayacak? Yarışmacılar belirlenmeye başladı... Survivor 2018'in ne zaman başlayacağı ve kimlerin yarışacağı merak konusu oldu. Gündemde sıkça araştırılan Survivor 2018 yarışmasının başlangıç tarihini Acun Ilıcalı açıkladı. Ayrıca Survivor 2018'de yarışacak 5. kişinin de ismi belli oldu.
29.09.2021 Gündem
'Hakkımda bunca yalan haber yapılırken...'
'Hakkımda bunca yalan haber yapılırken...' Nihat Odabaşı'nın objektifinin karşısına geçen yazar Metin Hara, çekimlerden bir kareyi takipçileriyle paylaştı.
28.10.2017 Magazin
Mithat'ın güzelleri
Mithat'ın güzelleri Mithat Can Özer; Kara Sevda şarkısına çektiği klipte Meksika, Saray Bosna, Ukrayna ve Rusya'dan gelen 6 model ile beraber kamera karşısına geçti.
20.09.2017 Kültür Sanat
'İyi ki babam Mahmut Tuncer'
'İyi ki babam Mahmut Tuncer' İlk albümü 'Aşk Uykusu' ile adından söz ettiren Mahmut Tuncer’in popçu kızı Gizem, Yasemin Şefik’in Best Fm’deki programına konuk oldu.
25.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nihat Odabaşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nihat odabaşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.