Gazete Vatan Logo

Survivor 2018 ne zaman başlayacak? Yarışmacılar belirlenmeye başladı...

Survivor 2018'in ne zaman başlayacağı ve kimlerin yarışacağı merak konusu oldu. Gündemde sıkça araştırılan Survivor 2018 yarışmasının başlangıç tarihini Acun Ilıcalı açıkladı. Ayrıca Survivor 2018'de yarışacak 5. kişinin de ismi belli oldu.

Survivor 2018 ne zaman başlayacak? Yarışmacılar belirlenmeye başladı...

Reyting rekorları kıran Survivor 2018 yarışmasının başlayacağı tarih belli oldu. Gel Konuşalım programına katılan Acun Ilıcalı Survivor 2018'in ne zaman başlayacağını ve kesinleşen ilk 5 yarışmacının ismini açıkladı. İşte merak edilenler...

Acun Ilıcalı'nın açıklaması:

Canlı yayında konuşan Ilıcalı, 'Survivor 2018' yarışmasının 10 Şubat 2018 tarihinde başlayacağını duyurdu. Geçtiğimiz günlerde "Nagihan Karadere, Merve Aydın ve Sema Aydemir'in, All Star kadrosunda olacağı" tweetini atan Acun Ilıcalı, yeni bir ismi daha açıkladı. 'Survivor 2013'te yer alan 1991 doğumlu Murat Ceylan, yeni sezonda da şampiyonluk mücadelesi verecek. Katıldığı Beyaz Show programında Cumali Akgül'ün de yarışacağını duyuran Ilıcalı'dan sonra Turabi de kişisel sosyal medya hesabından katılacağının sinyalini vermişti.

Turabi Çamkıran açıklaması:

Eski şampiyon Turabi, 'Survivor All Star' etiketi ile twitter hesabından yaptığı duyuruda, "3. defa Survivor mı? 'İmkansız' dedi gururum. 'Riskli' dedi tecrübem. 'Manasız' dedi mantığım. 'Yine de denemeye değer' dedi kalbim. Seneye görüşürüz. King will be back (Kral geri döndü)" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

SURVİVOR 2018'İN İLK 6 YARIŞMACISI

-Cumali Akgül

-Turabi Çamkıran

-Sema Aydemir

-Nagihan Karadere

-Merve Aydın

-Murat Ceylan

MURAT CEYLAN KİMDİR?

Murat Ceylan, 15 Mayıs 1991 tarihinde İstanbul'da doğdu. Liseden mezun olduktan sonra Londra'ya gitti ve orada, Central Saint Martins de Endüstriyel tasarım okudu. 2 yaşında piyano çalmaya başlayan ve müzik ile ilgilenen Murat Ceylan, İstanbul Devlet Konservatuvarları Profesörü Ergican Saydam'dan müzik dersleri aldı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun oldu.
Müzikten başka birçok spor dalı ile ilgilenen Murat, İstanbul Atlı Spor Klubü'nde lisanslı binicilik yapmaktadır. Fitness a olan ilgisi dışında, Surf ve paten yapmayı seven ve aynı zamanda maceracı bir kişiliğe sahiptir.
Survivor Murat Ceylan, 2013 yılında Panama'da yapılan, Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu 3. sezon Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yarıştı. 17 Eylül 2014 tarihinde TV8'de başlayan "Para Bende" adlı her hafta başka bir ülkede, başka bir şehirde geçen bir yarışmada Almeda Abazi ile yarıştı.
2016 yılında Ozan Doğulu ve Çağrı Sertel aranjörlüğünde, söz ve müziği kendisine ait olan "Yeni Nesil" adlı bir müzik albümü çıkarttı. Çıkış parçasının klibini başarılı fotoğrafçı, Nihat Odabaşı ile çekti. İngilizce parçaları ile de genç sanatçı dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
TMC FİLM ve Fox TV işbirliğinde hazırlanan FAMİLYA dizisinde oynadı. Murat Ceylan, Survivor 2013'ün öne çıkan yarışmacılarından biriydi. Şampiyon Hilmicem'le olan kankalığıyla tanınan Murat Ceylan, Gönüllüler takımında uzun süre yarışsa da finale kalamamıştı. Özellikle Instagram sayfası sayesinde sosyal medyada da dikkatleri üstüne çekiyor.

Haberin Devamı