Nicolas Cage

Nicolas Cage

Son dakika Nicolas Cage haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nicolas Cage ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nicolas Cage haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nicolas Cage

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nicolas cage gelişmeleri de dahil olmak üzere 74 nicolas cage haberi bulunmuştur. Tüm nicolas cage haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nicolas Cage yeni çocuğunu kucağına aldı, ilk çocuğu ile yaş farkı dikkat çekti!
Nicolas Cage yeni çocuğunu kucağına aldı, ilk çocuğu ile yaş farkı dikkat çekti! 'The Rock', 'Face/Off', 'Ghost Rider' ve 'Next' gibi yapımlarda rol alan Nicolas Cage, 29 yaş küçük aşkı Riko Shibata ile 2021 yılının şubat ayında evlenmişti. Daha önce dört kez nikah masasına oturan ve iki çocuğu bulunan Cage, geçtiğimiz gün Shibata ile ilk bebeklerini kucağına aldı. Ünlü ismin ilk oğlu ile yeni dünyaya gelen kızı arasındaki yaş farkı dikkat çekti.
8.09.2022 Magazin
Amber Heard kimdir? Amber Heard filmleri (Amber Heard İstanbul’da)
Amber Heard kimdir? Amber Heard filmleri (Amber Heard İstanbul’da) Eski eşi Johnny Depp ile boşandıktan sonra iftira davasında da karşı karşıya gelen Amber Heard Londra'daki duruşmaların ardından tatile çıktı. Heard, Bodrum'dan sonra rotasını İstanbul'a çevirdi. 34 yaşındaki Amber Heard, İstanbul gezisiyle ilgili fotoğraflarını da sosyal medya hesabından paylaştı. Amber Heard’ın paylaşımlarının basına yansımasının ardından, Amber Heard kimdir? sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı.
16.08.2020 Gündem
Amber Heard kimdir, kaç yaşında? Amber Heard hangi filmlerde rol aldı?
Amber Heard kimdir, kaç yaşında? Amber Heard hangi filmlerde rol aldı? Hollywood dünyasının bir döneme damga vuran çifti Johnny Depp ve Amber Heard’ün olaylı ayrılığının yankıları sürerken, ABD'li ünlü oyuncu Johnny Depp, eski eşi Amber Heard'le ilgili Elon Musk, İngiliz model Cara Delevingne ile üçlü ilişki yaşadığını iddia etti. Johnny Depp tarafından öne sürülen iddiaların ardında, Amber Heard hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Amber Heard kimdir? Amber Heard kaç yaşında?
18.06.2020 Televizyon
Fatih Terim: "Beni Robert De Niro canlandırsın"
Fatih Terim: "Beni Robert De Niro canlandırsın" Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Hollywood filminde kendisini Robert De Niro'nun canlandırmasını istediğini söyledi.
23.11.2018 Futbol
Yok artık! Kendisine dinozor almış...
Yok artık! Kendisine dinozor almış... ABD’li aktör Nicolas Cage’in savurganlığı başına iş açtı. Vergi borçları 14 milyon doları bulan Cage’in harcama listesinde ada, dinazor ve ahtapot da var.
23.01.2018 Magazin
Kendisine dinazor almış!
Kendisine dinazor almış! ABD’li aktör Nicolas Cage’in savurganlığı başına iş açtı. Vergi borçları 14 milyon doları bulan Cage’in harcama listesinde ada, dinazor ve ahtapot da var
22.01.2018 Magazin
Nicolas Cage çapkınlık yaparken fena yakalandı!
Nicolas Cage çapkınlık yaparken fena yakalandı! Oscar ödüllü aktör Nicolas Cage, önceki gün Los Angeles'ta suşi ziyafeti yaparken görüntülendi.
31.08.2017 Magazin
Nicolas Cage'ye şok! Cezaevine girebilir...
Nicolas Cage'ye şok! Cezaevine girebilir... Oscar ödüllü aktör Nicolas Cage'in oğlu Weston Cage, zor bir kararın eşiğinde...
30.08.2017 Magazin
Doktorlar ameliyatta ne dinliyor?
Doktorlar ameliyatta ne dinliyor? Kimi Vivaldici, kimi Müslüm Babacı, Türk Sanat Musikisi hayranı da var U2’yi tercih edeni de. Hastalar derin uykularındayken, doktorlar ameliyata daha iyi odaklanmak için ekipleriyle beraber ameliyathanede müziği eksik etmiyor.
5.08.2017 Arşiv
KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 13 Temmuz Perşembe
KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 13 Temmuz Perşembe KANAL D’nin 13 Temmuz Perşembe gününe ait yayın akışı erken saatlerde sevilen dizi Kalbim Ege’de Kaldı’nın tekrar bölümlerinden birisi ile başlıyor ve gün boyu dizi tekrarları ve çeşitli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Östersunds – Galatasaray maçı Kanal D ekranlarında olacak. KANAL D’nin 13 Temmuz Perşembe günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Film çekene teşvik var
Film çekene teşvik var Sinema Filmlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun’da yapılacak değişiklikle Türkiye’de film çekmek isteyen yabancı film yapımcılarına teşvik verilecek
2.03.2017 Ekonomi
Ona benzemek gurur verici
Ona benzemek gurur verici Almanya’daki modellik yarışmasında Türkiye’yi temsil eden Ecem Uzgör (25) güzel olmadığı eleştirilerine yanıt verdi...
20.09.2016 Magazin
Şöhret kan şiddet Johnny Depp
Şöhret kan şiddet Johnny Depp 53 yaşındaki ünlü oyuncu Johnny Depp ile 30 yaşındaki ABD'li aktris Amber Heard'in tutkuyla başlayan ilişkileri evlilikleri boyunca şiddet, alkol krizleri ve tutku ile sürdü. Milyonlarca kadının hayran olduğu Depp girdiği kıskançlık krizlerinden birinde parmağını kesecek kadar ileri gitti!
19.08.2016 Arşiv
Nicolas Cage dudak dudağa
Nicolas Cage dudak dudağa Nicolas Cage 11 yıllık eşi Alice Kim'den boşandıktan sonra gizemli bir kadınla öpüşürken görüntülendi.
30.06.2016 Magazin
Nicolas Cage oyunları
Nicolas Cage oyunları Bugünlerde altıncı sezonu yayınlanan Taht Oyunları (Game of Thrones) dizisinin hayranlarından gün geçmiyor ki ilginç bir haber gelmesin...
14.05.2016 Magazin
Ünlü yıldız Nicolas Cage'in bu görüntüleri olay oldu!
Ünlü yıldız Nicolas Cage'in bu görüntüleri olay oldu! Ünlü Hollywood aktörü Nicolas Cage, arkadaşı rock yıldızı Vince Neil ile eğlenmeye gittiği Las Vegas'ta kavgaya karıştı.
9.04.2016 Magazin
Korkutacak
Korkutacak Oscar ödüllü Nicolas Cage’in yeni projesi belli oldu...
16.02.2016 Magazin
Amber Heard kimdir?
Amber Heard kimdir? ABD'li aktris ve manken olan Amber Heard ile ilgili ortaya atılan iddia herkesi şaşırttı. 2010 yılında film çekimlerinde tanıştığı ünlü aktör Johnny Depp ile gizlice nikah masasına oturduğu iddia edilen Amber Heard kimdir? İşte haberin ayrıntıları...
5.02.2015 Magazin
‘Filmime gitmeyin’
‘Filmime gitmeyin’ Akademi Ödüllü aktör Nicolas Cage kendi filmini protesto ederek, hayranlarına ‘Filmime gitmeyin’ çağrısında bulundu...
21.10.2014 Magazin
Ünlü aktörden şoke eden çağrı!
Ünlü aktörden şoke eden çağrı! "Benim filmimi izlemeyin"
21.10.2014 Magazin
Ünlülerin yaramaz çocukları
Ünlülerin yaramaz çocukları Dünyaca ünlü isimler, gözünden sakınarak yetiştirdikleri çocuklarıyla her zaman gurur duymuyor...
21.07.2014 Magazin
Karakter gösterirken gaf mı yaptı?
Karakter gösterirken gaf mı yaptı? Ozan Güven, rol arkadaşı Pelin Karahan'la birlikte olduğu iddialarına sert yanıt verdi.
11.01.2014 Magazin
Yaşayan plato Türkiye yabancıların gözdesi
Yaşayan plato Türkiye yabancıların gözdesi Türkiye, yabancı filmlerin seti oldu... Büyük bölümünü Türkiye’de çekeceği ”The Water Diviner” filmi için mekan arayan Oscarlı Russell Crowe bunun son örneği. Daha önce çekilen ‘Taken 2’, Oscar ödüllü ‘Argo’, Nicholas Cage’in başrolünde olduğu ‘Hayalet Sürücü 2’ son yıllarda ülkemizi tercih edenlerden.
9.08.2013 Arşiv
Bu hafta vizyona giren filmler!
Bu hafta vizyona giren filmler! Heyecan dolu bir hafta sinema severleri bekliyor!
26.07.2013 Bilim ve Teknoloji
'Seccademi yanımdan ayırmam'
'Seccademi yanımdan ayırmam' Hollywood'un ünlü aktörü Nicolas Cage'den şaşırtan açıklama
11.05.2013 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nicolas Cage ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nicolas cage haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.