Gazete Vatan Logo

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 13 Temmuz Perşembe

KANAL D’nin 13 Temmuz Perşembe gününe ait yayın akışı erken saatlerde sevilen dizi Kalbim Ege’de Kaldı’nın tekrar bölümlerinden birisi ile başlıyor ve gün boyu dizi tekrarları ve çeşitli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Östersunds – Galatasaray maçı Kanal D ekranlarında olacak. KANAL D’nin 13 Temmuz Perşembe günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 13 Temmuz Perşembe

KANAL D’nin 13 Temmuz Perşembe gününe ait yayın akışı 05.30’da Kalbim Ege’de Kaldı dizisinin tekrar bölümlerinden birisi ile başlıyor. Dizide, birbirine tamamen zıt karakterli olan iki gencin sonunda ortak bir noktada buluşmasından ve hayatlarının bunun üzerine değişmesinden bahsediliyor. Ardından ise sevilen dizi Geniş Aile’nin tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

08.30’da Hayat Şarkısı dizisinin eski bölümlerinden birisi Kanal D ekranlarına gelecek. Dizi küçük yaşlarda nişanlanan ve büyüyene kadar farklı yerlerde yaşayan Melek ve Kerem’in başından geçen zorlu zamanları konu alıyor.

Hayat Şarkısı dizisinin eski bölümlerinden sonra ise Evim Lokanta programını yeni bölümü ekranlarda olacak. Yemek Sihirbazı adı ile tanınan Şef Burak Zafer Sırmakeçeci, vereceği lezzetli tarifler ile sofranızın normalden daha güzel ve dolu görünmesini sağlayacak. Ardından ise ekranların en çok izlenen magazin programlarından olan Magazin D Yaz canlı olarak Kanal D ekranlarına gelecek.

Haberin Devamı

14.30’da Küçük Ağa dizisinin eski bölümlerinden birisi yayınlanacak ve ardından da en uzun soluklu polisiye dizilerimizden olan Arka Sokaklar dizisinin tekrar bölümü Kanal D ekranlarına gelecek. Bakalım bu bölümde ekip nerede olay bulacak?

18.45’te Kanal D Haber ile birlikte haber kuşağı başlayacak. Gün içerisinde ülkemizde ve dünyada meydana gelmiş olan olaylar ayrıntıları ile birlikte bu saatte ekranlara getirilecek. Bugünün akşam kuşağında ise Östersunds – Galatasaray maçı canlı olarak ekranlara getirilecek.

Ardından ise saat 22.00’da başrollerinde Nicolas Cage ve Billy Burke’nin oynadığı İntikam Yolu yayınlanacak. Sonra ise Yalan Dünya isimli yerli dizinin tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak.