National Geographic

National Geographic

Son dakika National Geographic haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan National Geographic ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını National Geographic haber sayfamızda bulabilirsiniz.

National Geographic

haberleri sayfasında son dakika yaşanan national geographic gelişmeleri de dahil olmak üzere 264 national geographic haberi bulunmuştur. Tüm national geographic haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ashton Kutcher’in hastalığı vaskülit nedir? Vaskülit belirtileri nelerdir? Vaskülit hastalığının tedavisi var mı?
Ashton Kutcher’in hastalığı vaskülit nedir? Vaskülit belirtileri nelerdir? Vaskülit hastalığının tedavisi var mı? Dünyaca ünlü aktör Ashton Kutcher’in 2 yıldır vaskülit hastalığı ile mücadele ediyor. Nadir görülen bir hastalık olan vakülit ile ilgili mücadelesini National Geographic’te yayınlanan “Running Wild With Bear Grylls: The Challenge” adlı programda anlatan ABD’li oyuncu Ashton Kutcher “Görme, duyma ve dengemi sağlama yetimi etkilendi” dedi. Peki, Vaskülit hastalığı nedir? Vaskülit belirtileri nelerdir? Vaskülit hastalığının tedavisi var mı? Vaskülit tanısı nasıl konur? Vaskülit tedavisi nasıl yapılır? İşte Vaskülit hastalığı hakkında bilmeniz gerekenler…
10.08.2022 Sağlık
Disney Plus mail gelmiyor, neden? Disney Plus müşteri hizmetleri iletişim numarası nedir?
Disney Plus mail gelmiyor, neden? Disney Plus müşteri hizmetleri iletişim numarası nedir? Disney Plus neden mail gelmiyor, Disney Plus müşteri hizmetleri iletişim numarası nedir? Disney Plus Türkiye'de yayın hayatına başladı. İçeriklere ulaşmak isteyenler üye olmaya çalışırken, neden mail gelmiyor sorusuna da yanıt aramaya başladı. Peki, Disney Plus mail gelmiyor, neden?
14.06.2022 Televizyon
Disney Plus içerikleri ve dizileri neler? Disney Plus üyelik ücreti ne kadar, nasıl yapılır? Disney Plus üyelik paketleri!
Disney Plus içerikleri ve dizileri neler? Disney Plus üyelik ücreti ne kadar, nasıl yapılır? Disney Plus üyelik paketleri! Uzun süredir beklenen Disney’in dijital platformu Disney+ Türkiye‘de faaliyete geçiyor. Ücretli dijital yayın servislerinin arasına bir yenisi daha katıldı. Peki, Disney Plus içerikleri (dizileri) neler? Disney Plus üyelik ücreti ne kadar, nasıl yapılır? Disney Plus üyelik paketleri…
14.06.2022 Televizyon
Mars'taki tarihi keşifi NASA resmen açıkladı! 'Mor kayaçlar' hikayenin önemli bir parçası olabilir...
Mars'taki tarihi keşifi NASA resmen açıkladı! 'Mor kayaçlar' hikayenin önemli bir parçası olabilir... Mars'taki tarihi keşif dünyaya duyurudldu. National Geographic'in aktardığına göre, Mars'ta kayaçların üzerindeki mor izler, Perseverance'ın incelediği hemen hemen her yerde göze çarpıyor. Doktora öğrencisi Garczynski, "Mor tabakaların varlığı hikayenin önemli bir parçası olabilir" dedi.
24.01.2022 Bilim ve Teknoloji
THY'nin 'Mega Operasyonu' belgesel oldu! Tarihi taşınma tarihi başarı getirdi
THY'nin 'Mega Operasyonu' belgesel oldu! Tarihi taşınma tarihi başarı getirdi Türk Hava Yolları (THY), 6 Nisan 2019’da sadece 32 saatte, 5 binden fazla çalışanıyla 12 bin parça malzemeyi sorunsuz olarak İstanbul Havalimanı’na taşıyarak tarihi bir başarıya imza atmıştı. Tarihi operasyon belgesel oldu. Belgeselin ilk gösteriminde konuşan THY Başkanı İlker Aycı, “THY, İstanbul Havalimanı’yla uçuşa geçti. Yolcuda, kargoda Avrupa’da lider olduk. 2019 gelirini de geride bıraktık” dedi.
13.01.2022 Ekonomi
THY’nın “Mega Taşınma Belgeseli” tamamlandı
THY’nın “Mega Taşınma Belgeseli” tamamlandı Türk Hava Yolları'nın (THY) Atatürk Havalimanı’ndan İstanbul Havalimanı’na taşınmasının anlatıldığı “Mega Taşınma Belgeseli” tamamlandı. Taşınma Belgeseli 16 Ocak saat 21.00’da National Geopraphic’de yayınlanacak. National Geographic'te yayınlanacak belgeselin gösterimine katılan Aycı, "Mega Taşınma"nın dünya sivil havacılık tarihinin çok önemli kilometre taşlarından birisi olduğunu söyledi.
12.01.2022 Ekonomi
Talibanı anlatan en iyi 9 belgesel film!
Talibanı anlatan en iyi 9 belgesel film! Afganistan'da Taliban Pazar günü önce Kabil'i kuşattı, ardından fazla bir direnişle karşılaşmadan başkente girdi. Bu arada Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani ülkeyi terk etti. Söz konusu gelişmelerin ardından Taliban örgütü hakkında araştırmalar artı. Taliban kimdir, soruları artarken Taliban’ı anlatan en iyi 9 belgeseli derledik!
16.08.2021 Gündem
D-Smart, Saran Group işbirliği ile spor içeriğini daha da güçlendirdi
D-Smart, Saran Group işbirliği ile spor içeriğini daha da güçlendirdi D-Smart spor içeriklerini çeşitlendirmeye devam ediyor. Dünyanın en önemli spor içeriklerinin Türkiye yayın hakları sahibi Saran Group ile iş birliğine giden D-Smart, Türkiye’nin premier spor kanalı S Sport’un ardından S Sport2’yi de platforma ekleyerek, D-Smart'ın farklı ve zengin içeriklerle dolu dünyasında, sporseverleri mutlu etmeye devam edecek. D-Smart 78. kanalda yer alan S Sport ve 79. kanalda yer alan S Sport2, dünyanın dört bir yanından spor heyecanını D-Smart abonelerine aktarmayı sürdürecek.
1.10.2020 Şampiy10
Yarasa kanatlı yeni bir dinozor türü keşfedildi
Yarasa kanatlı yeni bir dinozor türü keşfedildi Çin'de yarasa benzeri kanatları olan yeni bir dinozor türünün fosili bulundu.
11.05.2019 Bilim ve Teknoloji
Disney Plus nedir? Netflix'e yeni rakip...
Disney Plus nedir? Netflix'e yeni rakip... Yaklaşık bir asırlık Disney şirketi, bu deneyimini yeni teknolojiyle birleştirebilir mi?
12.04.2019 Bilim ve Teknoloji
THY'nin yeni reklam filmi 'Zirve' yayınlandı
THY'nin yeni reklam filmi 'Zirve' yayınlandı Türk Hava Yolları(THY), Türkiye'nin ilk görme engelli dağcısı ve milli atleti Necdet Turhan'ın zirveye tırmanış hikâyesiyle buluşturan olağanüstü koşullarda geçen yeni reklam filmi 'Zirve'yi yayınladı.
19.03.2019 Gündem
Hamile kadının 3 bin 700 yıllık mezarı bulundu
Hamile kadının 3 bin 700 yıllık mezarı bulundu Mısır'da arkeologlar, karnındaki fetüs ile gömülmüş hamile bir kadına ait 3 bin 700 yıllık mezar buldu.
19.11.2018 Dünya
Güney Afrika'da yeni dinozor türü keşfedildi
Güney Afrika'da yeni dinozor türü keşfedildi 200 milyon yıllık fosilin, yeni bir dinozor türüne ait olduğu belirlendi
28.09.2018 Dünya
Bir yüzün hikayesi!
Bir yüzün hikayesi! ABD’de intihar girişiminde bulunan ve yüzü paramparça olan Katie Stubblefield, ABD’nin en genç yüz nakli yapılan hastası oldu. National Geographic dergisi, ‘Bir yüzün hikayesi’ başlığıyla yüz naklinden tarihi kareler yayımladı
17.08.2018 Dünya
ABD, Disney'in 21st Century Fox'u satın almasını onayladı
ABD, Disney'in 21st Century Fox'u satın almasını onayladı ABD Adalet Bakanlığı, The Walt Disney'in 21st Century Fox'u 71,3 milyar dolara satın almasına 22 bölgesel spor kanalını satması şartıyla izin verdi.
27.06.2018 Dünya
Gezegen mi plastik mi?
Gezegen mi plastik mi? 2050’de denizlerde balıktan çok plastik olacak. National Geographic bir plastik poşeti buz dağı olarak gösteren kapakla sordu: Gezegen mi plastik mi?
21.05.2018 Yaşam
Korkunç! 500 yıl önce kurban edilen 140 çocuğun mezarları bulundu
Korkunç! 500 yıl önce kurban edilen 140 çocuğun mezarları bulundu Peru'da iskeletleri ortaya çıkaran arkeologlar, çocukların doğa güçlerini memnun etmek isteyen antik bir medeniyet tarafından topluca kurban edildiğini sanıyor.
27.04.2018 Dünya
Altın fiyatları ne kadar? Kapalıçarşı'da çeyrek altın fiyatı... (3 Nisan)
Altın fiyatları ne kadar? Kapalıçarşı'da çeyrek altın fiyatı... (3 Nisan) Altın fiyatlarındaki hareketlilik devam ediyor. Yeni haftaya 169 lira bandının üzerinde başlayan 24 ayar has altın fiyatı bugün 171 lirayı aştı. Peki çeyrek altın fiyatı kaç lira oldu? İşte en güncel altın fiyatları...
4.04.2018 Gündem
Altın fiyatları haftaya nasıl başladı? 19 Şubat 2018 çeyrek altın fiyatı...
Altın fiyatları haftaya nasıl başladı? 19 Şubat 2018 çeyrek altın fiyatı... Altın fiyatlarındaki hareketlilik devam ediyor. Kapalıçarşı'da has altın 162,70 liradan işlem görüyor. İşte en güncel altın fiyatları...
19.02.2018 Gündem
Sarıkamış’ın bozayılarını dünya tanıyacak
Sarıkamış’ın bozayılarını dünya tanıyacak İngiliz devlet kanalı BBC, 16 kişilik ekiple Kars’ta belgesel çekti. Sarıkamış’ın bozayıları, yaban hayatı, muhteşem doğası 200’den fazla ülkede milyonlarca kişiye tanıtılacak
14.02.2018 Yaşam
Altın fiyatları ne kadar oldu? 03 Şubat 2018 en güncel altın fiyatları...
Altın fiyatları ne kadar oldu? 03 Şubat 2018 en güncel altın fiyatları... Altın fiyatlarındaki hareketlilik sürüyor. Kapalıçarşı'da 24 ayar has altının gram fiyatı 161,40 liradan işlem görüyor. Peki çeyrek altın kaç lira oldu? İşte 3 Şubat en güncel altın fiyatları...
3.02.2018 Gündem
3 Ocak altın fiyatları ne kadar oldu? 3 Ocak en güncel altın fiyatları...
3 Ocak altın fiyatları ne kadar oldu? 3 Ocak en güncel altın fiyatları... Altın fiyatlarındaki hareketlilik sürüyor. 3 Ocak tarihinde de altın fiyatları yükselişini sürdürdü. İşte en güncel altın fiyatları...
29.09.2021 Gündem
2 Ocak altın fiyatları kaç lira? En güncel altın fiyatları...
2 Ocak altın fiyatları kaç lira? En güncel altın fiyatları... Altın fiyatları yeni yıla yükselişle başladı. Kapalıçarşı'da altının gram fiyatı 158,80 lira oldu. Çeyrek altın fiyatı ise 260 lira bandını aştı...
29.09.2021 Gündem
Kutup ayıları ölüyor
Kutup ayıları ölüyor National Geographic fotoğrafçısı Paul Nicklen, küresel ısınmanın en şiddetli yaşandığı yerlerden biri olan Kanada’nın Baffin Adası’nda açlıktan ölmek üzere olan bir kutup ayısını görüntüledi.
9.12.2017 Dünya
Ladin’in sırları açığa döküldü
Ladin’in sırları açığa döküldü 2011’de Pakistan’da öldürülen El Kaide lideri Usame Bin Ladin’in evine yapılan baskında ele geçirilen 470 bin dosya ve 10 bine yakın video görüntüsü CIA tarafından yıllar sonra halka açıklandı
2.11.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

National Geographic ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki national geographic haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.