Newyork

Newyork

Son dakika newyork haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan newyork ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını newyork haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Newyork

haberleri sayfasında son dakika yaşanan newyork gelişmeleri de dahil olmak üzere 215 newyork haberi bulunmuştur. Tüm newyork haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan depremzede esnafa faizsiz kredi müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan depremzede esnafa faizsiz kredi müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. "Gazzeli kardeşlerimiz vahşete maruz bırakılıyor" diyen Erdoğan, " ABD ve Avrupa'nın koşulsuz desteğini alan İsrail insanlık suçu işliyor" şeklinde konuştu. Cumhuriyet'in 100. yılını omuz omuza kutladıklarını belirten Erdoğan, "Cumhuriyeti salonlara, balolara hapsedenlere, cumhuriyeti tapulu mülkü gibi görenlere bu tarihi günü nasıl idrak edilmesi gerektiğini gösterdik" dedi. Erdoğan, 2024 yılı kredi ve burs rakamlarını lisans öğrencileri için 2 bin, yüksek lisans için 4 bin, doktora öğrencileri için 6 bin liraya çıkardıklarını açıkladı. Erdoğan ayrıca, "Deprem bölgesindeki kobilerimize yönelik yeni bir kredi paketini devreye alıyoruz. İşletme başına 200 bin TL ile 700 bin TL arasında faizsiz kredi sağlayacağız." dedi.
31.10.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Millet, Türkiye Yüzyılı'na onay verdi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Millet, Türkiye Yüzyılı'na onay verdi AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Seçim sonuçlarını değerlendiren Çelik, "Demokrasi yarışını milletimizin her bir ferdi olgunlukla yönetti. Dünyanın yorumları neticesinde Cumhurbaşkanımız açık ara galibiyetle seçimi sonuçlandırdı. Türkiye Yüzyılı iradesinin milletimizden onay alması anlamına geldi." ifadelerini kullandı.
30.05.2023 Gündem
Türkevi'ne yapılan saldırıda büyük skandal ortaya çıktı! ABD'liler inkar etmedi...
Türkevi'ne yapılan saldırıda büyük skandal ortaya çıktı! ABD'liler inkar etmedi... New York Türkevi'ne yapılan saldırının ardından büyük bir skandal ortaya çıktı. Elindeki demir levyeyle başkonsolosluğa da ev sahipliği yapan binaya saldıran şahıs, güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Saldırganın kimliği merak edilirken, New York polisinin karıştığı skandal pes dedirtti. New York Polis Departmanı (NYPD), Türkevi'ne levyeyle saldıran şahsın görüntülerini paylaşarak olayla ilgisi bilgisi bulunanların ihbar hattını araması çağrısında bulundu.
23.05.2023 Dünya
Dünya medyasından Türk seçimlerinde ikinci tur tahmini
Dünya medyasından Türk seçimlerinde ikinci tur tahmini Türkiye'nin ilk kez ikinci tur seçim yaşayacağını belirten uluslararası medya, 14 Mayıs'ta kurulan sandıklardan çıkarılacak beş dersi sıraladı.
16.05.2023 Gündem
Noel baba mezarı nerede? Noel Baba’nın mezarı dünya gündeminde!
Noel baba mezarı nerede? Noel Baba’nın mezarı dünya gündeminde! Aziz Nikolaos’un adını taşıyan Demre’deki kilisede bulunan mezarının olduğu yer, Kudüs’te Hz. İsa’nın bedeninin gömülüp göğe yükseldiğine inanılan Kutsal Kabir Kilisesi’ndeki mimariye benzetiliyor. Peki, Noel Baba mezarı nerede?
24.10.2022 Gündem
Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra yeniden bir araya geldi! Film çekiminden kareler geldi
Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra yeniden bir araya geldi! Film çekiminden kareler geldi 2008-2010 yılları arasında yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisinin unutulmaz karakterleri Behlül ve Bihter'e hayat veren Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra bir araya geliyor. Dijital platformda yayınlanacak film için kamera karşısına geçen Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'dan NewYork çekimlerine ait kareler geldi. İşte, Beren Saat Kıvanç Tatlıtuğ filmi hakkında bilgiler...
13.09.2022 Magazin
Ahmet Algan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Rekabet Kurulu İkinci Başkanlığına Ahmet Algan atandı!
Ahmet Algan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Rekabet Kurulu İkinci Başkanlığına Ahmet Algan atandı! Rekabet Kurulu İkinci Başkanlığına Ahmet Algan atandı. Atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Ahmet Algan kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Ahmet Algan’ın biyografisi!
3.09.2022 Gündem
Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney hangi film ve dizilerde oynadı? İşte hastalığı, biyografisi ve gençliği…
Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney hangi film ve dizilerde oynadı? İşte hastalığı, biyografisi ve gençliği… Ali Güney hayatını kaybetti. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Yeşilçam oyuncularından Ali Güney’in vefat ettiğini duyurdu. Yeşilçam'da kötü adam rolleriyle karşımıza çıkan Ali Güney, Yılmaz Güney’in bakışları ve ses tonundan çok etkilenerek sinemaya atıldı. Oyunculuğu dışında yapımcı ve senarist kimliğiyle de karşımıza çıkan Güney 3 gün önce hastaneye kaldırılmıştı. Peki, Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney oynadığı filmler, diziler, hastalığı ve gençliği…
24.08.2022 Magazin
Hisarcıklıoğlu: Tarım ve hayvancılıkta tekelleşen ülkeler gelecekte dünyanın liderleri olacak
Hisarcıklıoğlu: Tarım ve hayvancılıkta tekelleşen ülkeler gelecekte dünyanın liderleri olacak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, dünyada en stratejik sektörün tarım ve hayvancılık olduğunu belirterek, "Tarım ve hayvancılıkta tekelleşen ülkeler, dünyanın gelecekte liderleri olacak" dedi.
20.08.2022 Ekonomi
Türkiye ile ABD arasında F16 pazarlığı! Detayları belli oldu
Türkiye ile ABD arasında F16 pazarlığı! Detayları belli oldu Türkiye'nin hava kuvvetlerini güçlendirmek için ABD ile yürüttüğü F16 pazarlığının perde arkasının detayları ortaya çıkmaya başladı. Türkiye, sürecin hızlandırılması için "Pazarlığı Pentagon ile yapalım, kongre hızla sonuçlandırsın" önerisi götürdü.
13.08.2022 Gündem
Bakan Ersoy: Bu sene turizm gelirinde Türkiye rekoru kırılacak
Bakan Ersoy: Bu sene turizm gelirinde Türkiye rekoru kırılacak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, öngörülen rakamlara ulaşıldığında, bu sene turizm gelirinde Türkiye Cumhuriyeti rekoru kırılacağını ifade ederek "2019'da 34.5 milyar dolar olarak kırılmıştı, tekrar bir rekor kıracak Türkiye. 37 milyar dolar dedik; inşallah bunu yukarı da çekeceğiz" dedi. 
28.07.2022 Ekonomi
Bakan Varank'tan ihracat açıklaması! 'Yüzde 90'ını sanayi ürünleri oluşturuyor'
Bakan Varank'tan ihracat açıklaması! 'Yüzde 90'ını sanayi ürünleri oluşturuyor' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Türkiye, sanayi anlamında son 2 yılda, geçmiş dönemde yaşamadığı kadar büyüdü. 225 milyar dolara ulaşan ihracat ürünlerimizin yüzde 90'ını sanayi ürünleri oluşturuyor" dedi.
31.03.2022 Ekonomi
Türkiye boğazları kapatacak mı?
Türkiye boğazları kapatacak mı? Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar, savaş hali nedeniyle Türkiye'den boğazları kapatmasını talep etmişti.Bodnar "Türk yönetimine sesleniyorum; Ukrayna'ya yardım ediniz. Çanakkale Boğazı'nın kapatılması için talepte bulunuyoruz" demişti. Peki Türkiye boğazları kapatacak mı?
25.02.2022 Gündem
ABD'nin New York kentinde yangın faciası! Çok sayıda ölü ve yaralı var
ABD'nin New York kentinde yangın faciası! Çok sayıda ölü ve yaralı var ABD’nin New York kentinde 19 katlı bir apartmanın 3’üncü katında çıkan yangında, 19 kişi hayatını kaybetti. New York İtfaiye Teşkilatı'ndan yapılan açıklamada, yangına yaklaşık 200 itfaiyeci ile müdahale edildiği belirtildi.
9.01.2022 Dünya
Uçuşlar iptal mi, uçak seferleri durduruldu mu? İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı uçuş sorgulama ekranı!
Uçuşlar iptal mi, uçak seferleri durduruldu mu? İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı uçuş sorgulama ekranı! Lodos, hayatı olumsuz etkileyince uçak seferlerinin durumu sorgulanmaya başlandı. Uçak yolculuğu yapacak olanlar aram motorlarına ve havayolu şirketlerinin sitelerine yönelerek olumsuz hava şartlarından dolayı uçuşların iptal olup olmadığını araştırıyor. Peki, uçuşlar iptal mi? Lodos nedeniyle uçuk seferleri durduruldu mu?
29.11.2021 Gündem
Türk avukat Merve Bakdur'a Everest tuzağı! Gözünü hastanede açtı kabusu yaşadı...
Türk avukat Merve Bakdur'a Everest tuzağı! Gözünü hastanede açtı kabusu yaşadı... Yıllardır hayalini kurduğu Everest Dağı’nda trekking yapma planını hayata geçirmek isteyen avukat Merve Bakdur, Everest’e tırmanırken yükseklik nedeniyle fenalaşınca gözünü bir hastanede açtı. Uyandığında kendisini Katmandu’ya getiren ambulans helikopter ile hastaneye 7 bin 500 dolar borçlu olduğunu öğrendi. Helikopter parasını ödeyemeyince şirket tarafından rehin alındı. Sağlık sorunlarından para kazanan tur rehberleri ile helikopter şirketinin anlaşmalı olduğu bir oyuna gelmişti...
4.11.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk 4 madde tepkisi: CHP'nin iradesi midir, Kılıçdaroğlu'nun kişisel işi midir?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk 4 madde tepkisi: CHP'nin iradesi midir, Kılıçdaroğlu'nun kişisel işi midir? Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de partisinin grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Biz yeni anayasa diyoruz, birileri de çıkıyor 'Gerekirse ilk 4 maddeyi de değiştiririz.' diyerek hemen PKK güdümündeki siyasi yapıya göz kırpmaya çalışıyor. İlk 4 maddeyi değiştirme fikri CHP ve tüm CHP'lilerin iradesi midir, yoksa Kılıçdaroğlu'nun kişisel işi midir?" dedi.
6.10.2021 Siyaset
MHP lideri Bahçeli'den sert tepki: 'Korkunç bir yanlış, korkak bir saptırmadır'
MHP lideri Bahçeli'den sert tepki: 'Korkunç bir yanlış, korkak bir saptırmadır' Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli 'ABD Temsilciler Meclisi’nin Ülkü Ocakları Aleyhine Kabul Ettiği Rezil Tasarıyla' ilgili yazılı açıklama yaptı. Bahçeli, "Terör örgütleriyle düşüp kalkan bu ülkenin Ülkü Ocakları bağlamında köksüz ve mesnetsiz iftira yığınağına tevessül etmesi korkunç bir yanlış, korkak bir saptırmadır" dedi.
28.09.2021 Siyaset
Yaşar Eryılmaz hayatını kaybetti
Yaşar Eryılmaz hayatını kaybetti Eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Yaşar Eryılmaz (77), Ankara'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Eryılmaz için başsağlığı mesajı yayımladı.
9.08.2021 Gündem
Türk kadın futboluna ABD'den destek
Türk kadın futboluna ABD'den destek Türkiye'de kadın futbolunu geliştirmek için 14 yaşındaki Ela Demiral ile 17 yaşındaki Olivia Rose Auffarth kolları sıvadı. "Geleceğe Gol" projesi ile desteğe ihtiyacı olan kadın futbolculara ulaşmayı hedefleyen Demiral ve Auffarth, küçük sayılacak yaşlarına rağmen büyük bir adım atarak kadın futbolunun gelişmesi için ellerinden geleni yapmaya karar verip harekete geçti.
12.05.2021 Futbol
Emniyet Genel Müdürlüğü'den uyuşturucu haberlerine tablolu yanıt
Emniyet Genel Müdürlüğü'den uyuşturucu haberlerine tablolu yanıt Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), uyuşturucu kullanımına ilişkin İstanbul ile İspanya'nın Barcelona ve ABD'nin Albany şehrinin karşılaştırıldığı haberlerin gerçek dışı olduğunu duyurdu.
11.04.2021 Gündem
Ünlü oyuncu Jessica Walter hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Jessica Walter hayatını kaybetti Dünyaca ünlü ABD'li oyuncu Jessica Walter 80 yaşında New York'taki evinde hayatını kaybetti.
26.03.2021 Dünya
Mutasyonlu virüs sayısı kaç oldu? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı! Türkiye'de mutasyonlu virüs görülen iller hangileri?
Mutasyonlu virüs sayısı kaç oldu? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı! Türkiye'de mutasyonlu virüs görülen iller hangileri? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Mutasyon virüs sayısını açıkladı. Bakan Koca, mutant virüslerin yayılım hızının arttığını belirtirken, 76 ilde 41 bin 488 B.1.1.7 mutantı görüldüğünü ve diğer illerde İngiltere, Güney Afrika, California-NewYork ve Brezilya mutasyon türünün tespit edildiğini aktardı. Bir organizmanın veya virüsün genetik materyalinde meydana gelen kalıcı değişiklik anlamına gelen mutasyon virüs hangi illerde görüldü ve Türkiye’de mutasyon sayısı ne kadar? İşte, Sağlık Bakanı Koca'nın yaptığı açıklama…
11.03.2021 Gündem
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş açıklama! Kırmızıya döndü! Yeni yasaklar...
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş açıklama! Kırmızıya döndü! Yeni yasaklar... Hafta içi ve hafta sonu yasaklarıyla ilgili açıklama geldi. 1 Mart’ta açıklanan Türkiye’nin koronavirüs haritasında iller, 100 bin kişide görülen koronavirüs vaka oranlarına göre 4 renge ayrılmıştı. Bu haritada ‘çok yüksek riskli’ iller kırmızıyla gösterilmiş; mavi, sarı ve turuncu illerde yeni kontrollü normalleşmeye geçilmişti. Birçok il kırmızıya döndü. Kırmızı illerde de vaka artışı durmadı. Uzmanlar 15 Mart’taki vaka sayılarının haritayı yeniden şekillendireceğine dikkat çekti ve “Artış olursa yeniden çok ciddi kısıtlamalar gelebilir” uyarısını yaptı.
11.03.2021 Gündem
Bakan Koca'dan korkutan açıklama! 76 ile yayıldı, alarm verildi
Bakan Koca'dan korkutan açıklama! 76 ile yayıldı, alarm verildi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Bilim Kurulu Toplantısı sonrası çok kritik açıklama geldi. Bakan Koca, mutant virüs vakalarının gün geçtikçe arttığını belirterek, "Bugüne kadar 76 ilimizde toplam 41 bin 488 B.1.1.7 (İngiltere) mutantı, 9 ilimizde toplam 61 B.1.351 (Güney Afrika) mutantı, 1 ilimizde 2 B.1.427 (California- NewYork) mutantı ve 1 adet de P.1 (Brezilya) mutantı tespit edilmiştir" dedi.
10.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Newyork ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki newyork haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.