Neşe Erberk

Neşe Erberk

Son dakika Neşe Erberk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Neşe Erberk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Neşe Erberk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Neşe Erberk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan neşe erberk gelişmeleri de dahil olmak üzere 71 neşe erberk haberi bulunmuştur. Tüm neşe erberk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye’yi güzellik yarışmasında temsil etmişti! İlk 24'e giremeyen Gurdikyan: 'Başka yarışmaya artık katılmayacağım’
Türkiye’yi güzellik yarışmasında temsil etmişti! İlk 24'e giremeyen Gurdikyan: 'Başka yarışmaya artık katılmayacağım’ Eski Türkiye güzeli Neşe Erberk'in kızı Selin Gurdikyan, ülkemizi temsil etmek için katıldığı Miss Supranational yarışmasında ilk 24'e girememişti. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülenen Gurdikyan, gazetecilerle ayaküstü yaptığı konuşmada yarışmaya dair dikkat çeken açıklamalarda bulunarak, dereceye giremediği için üzgün olduğunu söyledi.
26.08.2023 Magazin
Neşe Erberk: Tek isteğim kızımın benimle aynı unvanı taşıması
Neşe Erberk: Tek isteğim kızımın benimle aynı unvanı taşıması Eski Türkiye güzeli Neşe Erberk, önceki gün Nişantaşı City's çıkışı görüntülendi. Eski model, Miss Turkey 2022 üçüncüsü olan ve Miss Supranational yarışmasında ülkemizi temsil edecek kızı Selin Gurdikyan için destek istedi.
18.05.2023 Magazin
Sinem Üretmen'e arkadaşlarından veda!
Sinem Üretmen'e arkadaşlarından veda! 90'lı yıllara damgasını vuran ünlü manken ve oyuncu Sinem Üretmen, dün hayatını kaybetti. 51 yaşındaki Üretmen'in vefatı sevenlerini yasa boğarken, eski mankenin arkadaşları Sema Şimşek, Metin Arolat ve Neşe Erberk de üzüntülerini sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dile getirdiler.
25.10.2022 Magazin
Selin Erberk Gurdikyan: Türk kadınını temsil etmek istiyorum
Selin Erberk Gurdikyan: Türk kadınını temsil etmek istiyorum Eski Türkiye güzeli Neşe Erberk’in kızı Selin Erberk Gurdikyan, Miss Turkey 2022'de 3'üncü oldu. ABD’de tıp eğitimi alan Gurdikyan, "Türk kadınının yanlış tanındığını fark ettim. Türk kadınını ve ülkemi daha iyi temsil etme hayaliyle yarışmaya katıldım" dedi.
29.09.2022 Magazin
Demet Akalın Miss Turkey yorumu ne, Neşe Erberk Akalın’a ne dedi?
Demet Akalın Miss Turkey yorumu ne, Neşe Erberk Akalın’a ne dedi? Demet Akalın, 19 numarayla yarışan Nursena Say'ın Miss Turkey 2022'de birinci seçilmesinin ardından yaptığı açıklamada torpil göndermesi yaptı. Neşe Erberk'in kızının dereceye girip kendi favori yarışmacının dereceye girmemesi üzerine Akalın, "Şu kızı harcadınız" dedi. Akalın'ın iddialarına Neşe Erberk’ten yanıt geldi.
22.09.2022 Televizyon
Biran Damla Yılmaz'dan menajer Neşe Erberk'e dava
Biran Damla Yılmaz'dan menajer Neşe Erberk'e dava Ünlü dizi oyuncusu Biran Damla Yılmaz, Erberk Ajans'ın sahibi Neşe Erberk ile davalık oldu. Oyuncu Biran Damla Yılmaz, Erberk Ajans'a 57 bin TL'lik komisyonu ödemediği gerekçesiyle davalık oldu. Kendisine başlatılan icra takibini durduran Yılmaz, karşı dava olarak Erberk Ajans'a sözleşmeden kaynaklı alacak davası açtı. Yılmaz, sözleşme kapsamında araştırma yapılmasını talep etti.
22.04.2022 Magazin
Pınar Altuğ yatak odası sırlarını paylaştı!
Pınar Altuğ yatak odası sırlarını paylaştı! ‘Çocuklar Duymasın’ dizisinde canlandırdığı Meltem rolüyle hafızalara kazınan Pınar Altuğ samimi itiraflarda bulundu. Yağmur Atacan'la aralarındaki yaş farkı yüzünden sosyal medyada hedef olan ünlü oyuncu 'Umurumda değil' diyor ve ekliyor: “Bu içlerindeki mutsuzluğun dışavurumu. Bakıyor fotoğrafa, ‘Gözlerinin yanı kırışmış’ diyor... Kırışsın, ne olur? Sfenks gibi gezmek zorunda mıyız?”'
21.03.2021 Magazin
Mehmet Akif Alakurt takipçisini ölümle tehdit etti
Mehmet Akif Alakurt takipçisini ölümle tehdit etti Mehmet Akif Alakurt, bu defa da takipçisini ölümle tehdit etti. Alakurt, o anları sosyal medyada paylaştı.
14.11.2020 Magazin
Neşe Erberk, Biran Damla Yılmaz'a dava açtı
Neşe Erberk, Biran Damla Yılmaz'a dava açtı Erbek Ajans’ın sahibi Neşe Erberk, “Kırgın Çiçekler”de rol alan oyuncusu Biran Damla Yılmaz’a dava açtı.
11.12.2019 Magazin
‘Tatilde Atölye’ hem eğlendirecek hem öğretecek
‘Tatilde Atölye’ hem eğlendirecek hem öğretecek Anneler ve çocukları sömestrde ‘Tatilde Atölye’ ile kaliteli ve keyifli bir gün geçirecekler. Atölye Eğlence ve Medya Yönetimi ve Mothers’Land işbirliği ile Feriye Palace’de 30 Ocak’ta gerçekleştirilecek etkinlikte anneler ve çocukları workshop’lar ile hem eğlenecek hem de öğrenecekler. Giriş ücretlerinden elde edilecek gelir ise çocuklar için Koruncuk Vakfı’na bağışlanacak.
18.01.2018 Eğitim
Okul servisinde unutulan kızı saati kurtardı
Okul servisinde unutulan kızı saati kurtardı Özel Neşe Erberk İlkokulu’nun öğrenci servisinde 7 yaşındaki bir çocuk unutuldu. Sağlık problemi nedeniyle akıllı saatle kontrol edilen çocuk, acil durum alarmı verince kurtarıldı.
13.01.2018 Yaşam
Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş'tan şehitler ile ilgili açıklama geldi!
Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş'tan şehitler ile ilgili açıklama geldi! Nur Yerlitaş kimdir? Sorusu gündemde araştırılmaya devam ediyor. Instagram hesabından yaptığı canlı yayında şehitler ile ilgili söylediği sözlerle tepki toplayan Nur Yerlitaş, basın açıklamasında bulundu. İşte ünlü modacı Nur Yerlitaş'ın açıklaması...
29.09.2021 Gündem
Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş'tan skandal "şehit" açıklaması...
Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş'tan skandal "şehit" açıklaması... Nur Yerlitaş kimdir? Sorusu gündemden araştırılmaya başlandı. Katıldığı bir canlı yayında şehitlerle ilgili yaptığı açıklamalarla büyük tepki toplayan Nur Yerlitaş gündeme bomba gibi düştü. İşte Nur Yerlitaş ile ilgili merak edilenler...
29.09.2021 Gündem
Ve ortaya çıktı! Neslihan Atagül'ün yanındaki...
Ve ortaya çıktı! Neslihan Atagül'ün yanındaki... Erol Köse'nin paylaştığı ve Neslihan Atagül'ün lise aşkı olduğunu iddia ettiği fotoğrafın perde arkası ortaya çıktı. Fotoğraftaki kişi Atagül'ün aşkı değil öğretmeniymiş.
3.10.2017 Magazin
Neslihan Atagül'ün lisedeki sevgilisi şok etti!
Neslihan Atagül'ün lisedeki sevgilisi şok etti! Neslihan Atagül'ün lisedeki sevgilisi ünlü oyuncu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eski sevgili Atagül için, "Şöhret olunca babasını bile unuttu." dedi.
3.10.2017 Magazin
Efsane modellerin zamanı dondurma sırları
Efsane modellerin zamanı dondurma sırları 90’lı yıllarda Türkiye’yi güzellikleriyle sarsan şimdi hepsi 45’ine merdiven dayamış ya da geçmiş süper modeller için zamanın bir önemi yok.
29.09.2017 Arşiv
Nur Yerlitaş kimdir? İşte Benim Stilim'den ayrıldı mı?
Nur Yerlitaş kimdir? İşte Benim Stilim'den ayrıldı mı? Son günlerde Nur Yerlitaş'ın İşte Benim Stilim programından ayrıldığı iddiaları gündeme oturdu. Nur Yerlitaş konuyla ilgili açıklama yaptı. Oldukça aratılan ve merak edilen Nur Yerlitaş kimdir sorusunun cevabını da haberimizde bulabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
'O kadar büyümedik'
'O kadar büyümedik' Eski Avrupa Güzeli, manken Neşe Erberk, önceki gün City's Mahalle içindeki Salto Restorant'da görüntülendi.
16.02.2017 Magazin
'Bir gittim, karşımda muhteşem bir kız'
'Bir gittim, karşımda muhteşem bir kız' Armağan Çağlayan, teve2 ekranlarında canlı yayınlanan 'Hepsi Bugün Oldu' programında ünlü koreograf Uğurkan Erez’i ağırladı.
11.01.2017 Magazin
Üçüzler büyüdü
Üçüzler büyüdü Eski manken Neşe Erberk’in (53) üçüzleri genç kız oldu...
28.11.2016 Magazin
Ceyda Ateş tenise başladı
Ceyda Ateş tenise başladı Oyuncu Ceyda Ateş bir süre hem televizyondan hem de magazin basınından uzak durmuştu...
6.05.2016 Magazin
Koleksiyona tam not
Koleksiyona tam not Graf von Faber-Castell ile Edwards, önceki gün Edwards Akmerkez mağazasında Anneler Günü için özel bir davet düzenledi...
4.05.2016 Magazin
Demet Akalın kimdir?
Demet Akalın kimdir? Yaptığı hit parçalarla yıllardır müzik piyasasının zirvesinde bulunan Demet Akalın kimdir? Aslen nerelidir? Güzel şarkıcı Demet Akalın'ın özel hayatı fazlasıyla merak ediliyor. İşte sizler için derlediğimiz Demet Akalın'ın bilinmeyenleri...
15.04.2016 Magazin
Erberk’e 5 yıl hapis istemi
Erberk’e 5 yıl hapis istemi “Eski Avrupa Güzeli” Neşe Erberk, Beşiktaş’ta konut alanında bulunan anaokulunu izin belgesi almadan okula dönüştürdüğü iddiasıyla mahkemelik oldu...
15.04.2016 Magazin
Nur Yerlitaş kimdir?
Nur Yerlitaş kimdir? İşte Benim Stilim'de sevilen jüri üyesi Nur Yerlitaş kimdir? Son günlerde eleştirdiği yarışmacılarla gündeme gelen Nur Yerlitaş hakkında tüm detaylar haberimizde...
6.04.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Neşe Erberk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki neşe erberk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.