Miss Turkey

Miss Turkey

Son dakika Miss Turkey haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Miss Turkey ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Miss Turkey haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Miss Turkey

haberleri sayfasında son dakika yaşanan miss turkey gelişmeleri de dahil olmak üzere 565 miss turkey haberi bulunmuştur. Tüm miss turkey haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pınar Altuğ'dan şaşırtan Yağmur Atacan  itirafı!
Pınar Altuğ'dan şaşırtan Yağmur Atacan itirafı! 1994 Miss Turkey güzeli seçilen Pınar Altuğ, 2008'de meslektaşı Yağmur Atacan'la ilişkisi hakkında dikkat çeken bir açıklamaya imza attı. Altuğ, " İyi yaş almaya çalışıyorum. Genç görünme çabam yok" dedi.
22.02.2024 Magazin
Pınar Altuğ: Günde 16 saat aç duruyorum!
Pınar Altuğ: Günde 16 saat aç duruyorum! Oyuncu Pınar Altuğ, önceki gün Fişekhane’de gerçekleşen bir etkinliğe katıldı. 1994 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen Altuğ (49), yıllara meydan okuyan görüntüsü hakkında konuştu.
3.02.2024 Magazin
Dilan Çiçek Deniz’den şaşırtan cevap! ‘Cevap belli, çok yakın arkadaşım yok’
Dilan Çiçek Deniz’den şaşırtan cevap! ‘Cevap belli, çok yakın arkadaşım yok’ 'Amadeus'taki 'Costanze’ karakteriyle '2023 Yılında En Beğenilen Kadın Tiyatro Oyuncusu’ seçilen Dilan Çiçek Deniz'e, "Yakın arkadaşınız ve sevgiliniz arasında kararsız kalsaydınız kimi seçerdiniz" sorusu yöneltildi. 2014 Miss Turkey'de ikinci seçilen tescilli güzel, çarpıcı bir açıklamada bulundu.
12.01.2024 Magazin
Banu Küçükköylü kimdir (son hali)? Eski model Refia Banu Küçükköylü nereli, şu an nerede, kaç yaşında ve ne iş yapıyor, 1991 Türkiye güzellik yarışması BK kim, yaşıyor mu?
Banu Küçükköylü kimdir (son hali)? Eski model Refia Banu Küçükköylü nereli, şu an nerede, kaç yaşında ve ne iş yapıyor, 1991 Türkiye güzellik yarışması BK kim, yaşıyor mu? Banu Küçükköylü kimdir? Banu Küçükköylü ile ilgili aramalar son günlerde arttı. Vatandaşlar eski model Banu Küçükköylü’nün kim olduğunu merak ediliyor. Peki, 1991 Türkiye güzellik yarışması BK kim?
12.01.2024 Gündem
Defne Samyeli 1991 güzellik yarışması birincisi mi? 1991 güzellik yarışması birincisi kim? 1991 Türkiye güzellik yarışması finalistleri
Defne Samyeli 1991 güzellik yarışması birincisi mi? 1991 güzellik yarışması birincisi kim? 1991 Türkiye güzellik yarışması finalistleri 1991 yılındaki Miss Turkey birincisi ve kimlerin yer aldığına yönelik araştırmalar arttı. Peki, 1991 Türkiye Güzellik Yarışmasında Defne Samyeli birinci mi oldu, 1991 Miss Turkey'de kimler vardı? 1991 birincisi kim? Güzellik yarışması 1991 finalistleri kimlerdi?
11.01.2024 Gündem
Melisa Aslı Pamuk'un milli futbolcuyla aşk pozu!
Melisa Aslı Pamuk'un milli futbolcuyla aşk pozu! 2011 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen Melisa Aslı Pamuk'un (32), milli futbolcu Yusuf Yazıcı (26) ile aşkı doludizgin devam ediyor. Ünlü çift, romantik pozlarına bir yenisini ekledi.
29.11.2023 Magazin
Arzum Onan'a büyük sürpriz! 'Aldığım en güzel hediye'
Arzum Onan'a büyük sürpriz! 'Aldığım en güzel hediye' 1993 Miss Turkey'de Türkiye Güzeli, aynı yıl Miss Europe yarışmasında Avrupa Güzeli seçilen Arzum Onan, 1996'da Mehmet Aslantuğ'la dünyaevine girmiş, yaklaşık altı ay önce boşanmıştı. Kasım 2000'de anne olma mutluluğu yaşayan tescilli güzel, 50'nci yaş günü için oğlu Can'ın organize ettiği sürpriz doğum günü partisi hakkında konuştu.
12.11.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz'in tarzındaki anahtar dikkat çekti!
Dilan Çiçek Deniz'in tarzındaki anahtar dikkat çekti! Dilan Çiçek Deniz, İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson ile evlenmesi beklenirken ayrılmış ve meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ancak çift kısa bir sonra yollarını ayırmıştı. Deniz, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Güzel oyuncunun pantolonundaki anahtar detayı dikkatlerden kaçmadı.
8.11.2023 Magazin
'Dilek Taşı'nın Figen'i Hazal Subaşı dizide en çok etkilendiği sahneyi açıkladı
'Dilek Taşı'nın Figen'i Hazal Subaşı dizide en çok etkilendiği sahneyi açıkladı Oyuncu Hazal Subaşı, Salih Bademci ve Ozan Dolunay ile başrolü paylaştığı Kanal D dizisi 'Dilek Taşı' hakkında konuştu. İzmir’den İstanbul’a gelip Miss Turkey 2015 yarışmasında üçüncü seçilen Subaşı "Bir insanda sizi neler etkiler?" sorusunu cevaplarken aşkın da tanımını yaptı.
20.10.2023 Magazin
Hande Subaşı'dan Serenay Sarıkaya açıklaması
Hande Subaşı'dan Serenay Sarıkaya açıklaması Hande Subaşı görüntülendi. Oyunculuğun yanı sıra şarkıcı kimliğiyle de bilinen Hande Subaşı, "İyi oyuncularda mutlak müzik kulağı vardır" diyerek meslektaşı Serenay Sarıkaya'ya övgüler yağdırdı.
20.09.2023 Magazin
Nursena Say depremzedeler için harekete geçti
Nursena Say depremzedeler için harekete geçti Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say, 6 Şubat depreminden etkilenen vatandaşlar için konut üreten Yuva Projesi ekibiyle bir araya geldi.
19.09.2023 Magazin
Amine Gülşe'den radikal karar: İlk yorum eşi Mesut Özil'den geldi
Amine Gülşe'den radikal karar: İlk yorum eşi Mesut Özil'den geldi 2014 Miss Turkey birincisi Amine Gülşe, ani bir kararla saçlarını sarıya boyatmıştı. Ünlü isim yine ani bir karar aldı ve değişime gitti.
27.08.2023 Magazin
Demet Şener: Yüzde 99 orjinalim
Demet Şener: Yüzde 99 orjinalim 1995 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen eski manken Demet Şener yaptığı açılamalarla şaşırttı. "Estetikle aranız nasıl?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.
24.08.2023 Magazin
Selen Soyder özel hayatına dair konuştu: 'Dünyanın en iyi üvey babasıyla büyüdüm'
Selen Soyder özel hayatına dair konuştu: 'Dünyanın en iyi üvey babasıyla büyüdüm' Miss Turkey birincisi, spiker, oyuncu.. On parmağında on marifet. Selen Soyder özel hayatına dair hiç bilinmeyenleri anlattı. Aşka inancının olmadığını aktaran Soyder, " Varsa kalıcı, sonsuz bir aşkın içinde olduğunu düşünen ve mutlu olan, ne mutlu onlara" dedi.
20.08.2023 Magazin
Eski Türkiye güzelinin kızı Tara De Vries içini döktü
Eski Türkiye güzelinin kızı Tara De Vries içini döktü Kanal D ekranlarında ‘Magazin D Yaz’ı sunan duru güzel Tara De Vries henüz 25 yaşında. Miss Turkey 2018 güzellik yarışmasında ikinci seçilen sunucu, Özlem Kaymaz’ın kızı olan Tara De Vries'in hayat hikayesi de bir hayli ilginç..
20.08.2023 Magazin
Şevval Şahin-Murat Kazancıoğlu, Bodrum'da aşka geldi! Denizde romantik dakikalar
Şevval Şahin-Murat Kazancıoğlu, Bodrum'da aşka geldi! Denizde romantik dakikalar 2018 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında birinci seçilen Şevval Şahin (23) ile işletmeci Murat Kazancıoğlu'nun (30) aşkı doludizgin devam ediyor. Bodrum Yalıkavak'ta deniz ve güneşin tadını çıkaran ikili, romantik görüntüler sergiledi.
29.07.2023 Magazin
Berfu Yenenler’den bikinili pozlar! 'İki çocukla böyle fizik'
Berfu Yenenler’den bikinili pozlar! 'İki çocukla böyle fizik' Miss Turkey güzeli ve iki çocuk annesi Berfu Yenenler, sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Ünlü isim bu kez bikinili pozlarını yayınladı. İki çocuk doğurmasına rağmen kusursuz fiziğiyle dikkat çekti.
14.07.2023 Magazin
Murat Dalkılıç, Eser Yenenler'i ele vermedi! 'Erkekler kapatılsın'
Murat Dalkılıç, Eser Yenenler'i ele vermedi! 'Erkekler kapatılsın' Oyuncu Eser Yenenler, Miss Turkey 2015'te 4'üncü seçilen Berfu Yıldız ile 2019'da nikâh masasına oturmuştu. Kuzey (3) ve Mete (2) adında iki çocuğu olan Berfu Yenenler, yakın dostları Murat Dalkılıç'a telefon şakası yaparak, eşine bir türlü ulaşamadığını söyledi ve birlikte olup olmadıklarını sordu. Dalkılıç'ın, arkadaşı Eser Yenenler için yalan söylemesi sosyal medyada gündem oldu. Berfu "Erkekler kapatılsın" derken, yorumlarda ise ünlü şarkıcıya tepki gösterildi.
8.06.2023 Magazin
Hazal Subaşı'ndan 'yeni aşk' açıklaması: Sizin için sürpriz oldu
Hazal Subaşı'ndan 'yeni aşk' açıklaması: Sizin için sürpriz oldu Miss Turkey 2015'te üçüncü olmasının ardından kariyerine oyuncu olarak devam etme kararı alan eski manken Hazal Şubaşı, geçtiğimiz hafta ilk kez yeni sevgilisiyle görüntülenmişti. Önceki gün bir AVM'de objektiflere takılan ünlü isim, ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayarak, yeni aşkıyla ilgili konuştu.
3.06.2023 Magazin
Rafet El Roman'ın yeni ilişkisi hakkında çarpıcı açıklamalar! 'Sadece adını biliyorum'
Rafet El Roman'ın yeni ilişkisi hakkında çarpıcı açıklamalar! 'Sadece adını biliyorum' 1996'da Miss Turkey güzeli seçilen Tuğba Altıntop, aynı yıl Rafet El Roman'la evlenmişti. Su Elnur (23) ve Şevval Su (20) isminde iki kız çocuğu olan çift, 2003'te boşanmıştı. Eski eşinin sahne aldığı Altın Marka Ödül Töreni'ne katılan Altıntop, şarkıcının yeni ilişkisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
21.05.2023 Magazin
Neşe Erberk: Tek isteğim kızımın benimle aynı unvanı taşıması
Neşe Erberk: Tek isteğim kızımın benimle aynı unvanı taşıması Eski Türkiye güzeli Neşe Erberk, önceki gün Nişantaşı City's çıkışı görüntülendi. Eski model, Miss Turkey 2022 üçüncüsü olan ve Miss Supranational yarışmasında ülkemizi temsil edecek kızı Selin Gurdikyan için destek istedi.
18.05.2023 Magazin
Çağla Şıkel görüntüsüyle şaşırttı! Sosyal medyadan yorum yağdı
Çağla Şıkel görüntüsüyle şaşırttı! Sosyal medyadan yorum yağdı 1997 yılında katıldığı Miss Turkey'de Türkiye güzeli seçilen, yarışmanın ardından oyunculuk ve sunuculuk kariyerine adım atan Çağla Şıkel, İstanbul'da bir otelde gerçekleşen defileye katıldı. Her daim fitt hali ile adından söz ettiren ve spora düşkünlüğüyle bilinen iki çocuk annesi Şıkel, bu kez zayıflıktan dolayı dikkat çeken bir görüntüsüyle gündem oldu.
4.05.2023 Magazin
Arzum Onan: Genetik olarak kendimi şanslı buluyorum
Arzum Onan: Genetik olarak kendimi şanslı buluyorum 1993 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen oyuncu ve eski manken Arzum Onan, önceki gün Mandarin Hotel'de düzenlenen etkinlikte cilt bakımı ile ilgili tecrübelerini anlattı.
29.04.2023 Magazin
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın başrollerini paylaştıkları, cuma günü vizyona girecek 'Hava Muhalefeti' filminin galası, dün akşam Kanyon'da gerçekleşti. Murat Kepez'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin galasına katılan merhum sanatçı Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ile ilgili basın mensuplarının yönelttiği soruları cevapladı.
11.04.2023 Magazin
Miss Turkey birincisi Nursena Say aşkını ilan etti! Fotoğraf paylaşıp açıkladı
Miss Turkey birincisi Nursena Say aşkını ilan etti! Fotoğraf paylaşıp açıkladı Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say, sosyal medya hesabından aşkını ilan etti. Mersin’de doğup büyüyen, 18 yaşında üniversite için İstanbul’a gelen, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi mezunu olan 24 yaşındaki Türkiye güzeli, avukat sevgilisiyle fotoğrafını paylaşıp, duygularını dile getirdi.

Benzer Haber Etiketleri

Miss Turkey ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki miss turkey haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.