Nur Yerlitaş

Nur Yerlitaş

Son dakika Nur Yerlitaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nur Yerlitaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nur Yerlitaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nur Yerlitaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nur yerlitaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 526 nur yerlitaş haberi bulunmuştur. Tüm nur yerlitaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tanyeli: İlk sahneye çıktığımda utanarak dans ediyordum
Tanyeli: İlk sahneye çıktığımda utanarak dans ediyordum Bir dönemin adından söz ettiren dansçısı Tanyeli, YouTube’da yayınlanan 'Selim Akar Sorarsa?' programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Uzun süredir gözlerden uzak olan ve Türkiye'yi terk ederek Avustralya'da kendine yeni bir hayat kuran 52 yaşındaki ünlü oryantal, çocukluk dönemi ve kariyeri hakkında itiraflarıyla dikkat çekti.
19.01.2023 Magazin
Fehmi Dalsaldı kimdir, hastalığı ne? Fehmi Dalsaldı hakkında merak edilenler…
Fehmi Dalsaldı kimdir, hastalığı ne? Fehmi Dalsaldı hakkında merak edilenler… Fehmi Dalsaldı ve hastalığı ile ilgili yapılan aramalar arttı. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Fehmi Dalsaldı’nın bir süredir AIDS hastalığıyla savaştığını belirtti. İşte Fehmi Dalsaldı hakkında merak edilenler…
21.03.2022 Televizyon
Kuruçeşme'de Muazzez Ersoy rüzgarı esti
Kuruçeşme'de Muazzez Ersoy rüzgarı esti Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, önceki akşam Muazzez Ersoy'u ağırladı.
28.08.2021 Kültür Sanat
2020 yılında Google'da en çok neler arandı? 2020'de en çok neleri merak ettik?
2020 yılında Google'da en çok neler arandı? 2020'de en çok neleri merak ettik? Arama motoru devi Google "Yılın Arama Trendleri 2020" listesini yayınladı. Türkiye'de Google'da genel kategoride en çok EBA arandı. Dünyada ise 'koronavirüs' Google aramalarının ilk sırasında yer aldı. İşte Türkiye ve dünya genelinde Google'da en çok aratılan konular...
11.12.2020 Gündem
Nur Yerlitaş'ın son görüntüleri paylaşıldı
Nur Yerlitaş'ın son görüntüleri paylaşıldı Nisan ayının sonunda evinde hayatını kaybeden Nur Yerlitaş'ın sosyal medya hesabını kullanan ailesi, ünlü modacının ölmeden önce çekilen son görüntülerini yayınladı. 'Sonsuzluk' etiketi eklenen görüntülerde, Nurella sevenlerine el sallıyor.
6.06.2020 Magazin
Bülent Ersoy'dan annesine veda
Bülent Ersoy'dan annesine veda Türk sanat müziğinin usta ismi Bülent Ersoy’un annesi Necla Poyraz bugün son yolculuğuna uğurlanacak. Kanser nedeniyle hayatını kaybeden Poyraz’ın cenazesi Zincirlikuyu Camisi’nden kaldırılacak.
29.04.2020 Magazin
Ünlü modacı Nur Yerlitaş son yolculuğuna uğurlandı
Ünlü modacı Nur Yerlitaş son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'da hayatını kaybeden ünlü modacı Nur Yerlitaş, son yolculuğuna uğurlandı. Koronavirüs nedeniyle cenaze töreni düzenlenemeyen Yerlitaş, Ulus Mezarlığı'na defnedildi.
28.04.2020 Magazin
Bülent Ersoy’un annesi Necla Poyraz hayatını kaybetti
Bülent Ersoy’un annesi Necla Poyraz hayatını kaybetti Yakın dostu Nur Yerlitaş'ın ölümünün ardından paylaştığı mesajla üzüntüsünü dile getiren Bülent Ersoy annesinin ölümüyle bir acı daha yaşadı.
27.04.2020 Magazin
Beyin kanseri nedir? Beyin kanseri neden olur? Belirtileri ve tedavisi…
Beyin kanseri nedir? Beyin kanseri neden olur? Belirtileri ve tedavisi… Ünlü modacı Nur Yerlitaş’ın beyin kanseri nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından beyin tümörleri ile ilgi araştırmalar da arttı. Kafatası içerisinde büyüyerek beyin üzerine baskı yapan tümörler, bölgeye ve baskı altında tuttukları beyin alanına göre çeşitli belirtiler gösterir. Peki, beyin kanseri nedir? Beyin kanseri neden olur? Belirtileri ve tedavisi…
27.04.2020 Gündem
Ünlü modacı Nur Yerlitaş hayatını kaybetti! Nur Yerlitaş hastalığı ne?
Ünlü modacı Nur Yerlitaş hayatını kaybetti! Nur Yerlitaş hastalığı ne? Geçtiğimiz yıl beyin ameliyatı olan ünlü modacı Nur Yerlitaş (64), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Nur Yerlitaş'ın son paylaşımı yürek yaktı.
27.04.2020 Magazin
Son dakika... Nur Yerlitaş hayatını kaybetti
Son dakika... Nur Yerlitaş hayatını kaybetti Ünlü modacı Nur Yerlitaş hayatını kaybetti. Yerlitaş, geçtiğimiz yıl beyin ameliyatı olmuş ve zor günler geçirmişti.
27.04.2020 Magazin
Nur Yerlitaş dostlarıyla bir araya geldi
Nur Yerlitaş dostlarıyla bir araya geldi Modacı Nur Yerlitaş, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
25.12.2019 Magazin
Nur Yerlitaş isyan etti: Nereden uyduruyorlar?
Nur Yerlitaş isyan etti: Nereden uyduruyorlar? Nişantaşı'ndaki modaevini kapatacağı iddia edilen modacı Nur Yerlitaş, 'Magazin Noteri' programına ilginç açıklamalarda bulundu.
14.12.2019 Magazin
Nur Yerlitaş kararını verdi! Kapatıyor
Nur Yerlitaş kararını verdi! Kapatıyor Bülent Erso’dan Sibel Can’a, Seda Sayan’dan Ajda Pekkan ve Demet Akalın’a kadar birçok ünlü ismi giydiren Nur Yerlitaş, Nişantaşı’ndaki moda evini kapattı.
10.12.2019 Magazin
Ceylan kötü haberi duyurdu!
Ceylan kötü haberi duyurdu! Şarkıcı Ceylan "Yeğenim Nazlıcan Arkan yoğun bakımda. Lütfen dua edin" dedi.
22.11.2019 Magazin
Süperstar Ajda Harbiye'yi salladı!
Süperstar Ajda Harbiye'yi salladı! Türk pop müziğinin duayeni Süperstar Ajda Pekkan, önceki gün Poll Production organizasyonu 'Paraf Halkın Yıldızları’ konserleri kapsamında müzikseverlerle buluştu.
10.09.2019 Magazin
Sabaha kadar fotoşop mesaisi!
Sabaha kadar fotoşop mesaisi! Süperstar, saat 16.00'da geldiği konser alanından ertesi sabah 10.00'da ayrıldı.
10.09.2019 Magazin
Kıyafeti göz kamaştırdı
Kıyafeti göz kamaştırdı Kıbrıs'ta sahne alan Seda Sayan güzelliğiyle büyüledi.
20.08.2019 Magazin
Dostlarıyla buluştu
Dostlarıyla buluştu Nur Yerlitaş, alışveriş merkezinde arkadaşlarıyla buluşarak, kahve keyfi yaptı.
18.08.2019 Magazin
Oktay Kaynarca 'açık' dedi Nur Yerlitaş kızdı
Oktay Kaynarca 'açık' dedi Nur Yerlitaş kızdı Bir AVM’de görüntülenen Nur Yerlitaş ayak üstü muhabirlerle sohbet etti.
12.06.2019 Magazin
'Bacaklarımı açıyorsam, üstümü açmazdım'
'Bacaklarımı açıyorsam, üstümü açmazdım' Nil Burak, Kıbrıs’ta konser verdi. Sevenleriyle buluşan Burak, bayramının da memleketinde çok güzel geçtiğini söyledi.
10.06.2019 Magazin
Bülent Ersoy: Demet'i ben doğurdum
Bülent Ersoy: Demet'i ben doğurdum Bülent Ersoy, bayramın ikinci günü Kıbrıs Concorde Otel’de konser verdi. Seyirciler arasındaki Mahmut Tuncer’i sahneye davet etti, birlikte altı şarkı söylediler
7.06.2019 Magazin
Nur Yerlitaş ameliyat sonrası ilk kez canlı yayında!
Nur Yerlitaş ameliyat sonrası ilk kez canlı yayında! Modacı Nur Yerlitaş, bugün Kanal D'de yayınlanan bir magazin programına konuk oldu. Yerlitaş, bir süredir tedavi gördüğü hastalığıyla ilgili ilk kez konuştu.
3.05.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nur Yerlitaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nur yerlitaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.