Nejdet Özel

Nejdet Özel

Son dakika nejdet özel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nejdet özel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nejdet özel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nejdet Özel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nejdet özel gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 nejdet özel haberi bulunmuştur. Tüm nejdet özel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Necdet Özel'den Süleyman Şah personeline mesaj!
Necdet Özel'den Süleyman Şah personeline mesaj! Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’in Süleyman Şah Saygı Karakolu personeline hitaben Kurban Bayramı mesajı yayımladı...
29.09.2021 Gündem
Özel, Suriye'de o bölgelerin alınmasını istedi
Özel, Suriye'de o bölgelerin alınmasını istedi Kabineye brifing veren Genelkurmay Başkanı Özel, Suriye yönetiminin kontrol edemediği alanların güvenli bölge olarak alınmasını istedi.
29.09.2021 Gündem
Hükümet, Necdet Özel'i bırakmıyor!
Hükümet, Necdet Özel'i bırakmıyor! Genelkurmay Başkanı Özel’in istifa edeceği iddiasına karşılık Hükümet, 2017'ye kadar TSK'nın üst düzey kadrosu ile çalışmak istiyor.
29.09.2021 Gündem
Köşk'teki güvenlik zirvesi sona erdi!
Köşk'teki güvenlik zirvesi sona erdi! Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün başkanlığında Musul'daki gelişmelerin ele alındığı zirve toplantısı saat 21...
29.09.2021 Gündem
Türkiye’ye girince anında vuruldu!
Türkiye’ye girince anında vuruldu! Türk jetleri Suriye’ye ait bir savaş uçağını vurarak düşürdü...
29.09.2021 Gündem
Şok iddia: Erdoğan seçimden önce orduyu...
Şok iddia: Erdoğan seçimden önce orduyu... CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'e bir çağrı yaparak, Başbakan Erdoğan'ın Süleymanşah Türbesi konusunda orduyu Suriye'ye sokmak isteyebileceği öne sürdü ve Genelkurmay Başkanı Özel'i dikkatli olması konusunda uyardı...
29.09.2021 Gündem
Genelkurmay'dan jet yalanlama!
Genelkurmay'dan jet yalanlama! Genelkurmay Başkanlığı, Karargah'ta düzenlenen kıdemli astsubaylar seminerinde Genelkurmay Başkanı Org...
29.09.2021 Gündem
5 No’lu harddiske ‘ÖZEL’ talimat!
5 No’lu harddiske ‘ÖZEL’ talimat! Genelkurmay Başkanı Özel talimat verdi, Askeri Savcılık Balyoz ve Poyrazköy davalarının en önemli delillerinden 5 No’lu harddisk için soruşturma başlattı...
29.09.2021 Gündem
'Demokratikleşmeyi toptan yaptık'
'Demokratikleşmeyi toptan yaptık' Necdet Özel'den özel açıklamalar...
29.09.2021 Gündem
'Ben darbelere karşıyım'
'Ben darbelere karşıyım' Balyoz Davası'nda Emekli Korgeneral Temel savunma yapıyor
29.09.2021 Gündem
Kardeşine pusu kurdu, aracına ateş açtı! 1 ölü, 1 yaralı
Kardeşine pusu kurdu, aracına ateş açtı! 1 ölü, 1 yaralı Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, Nejdet Kaymaz (60), arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olduğu kardeşi Cevdet Kaymaz'ın (56) evinin önünde pusu kurup, içinde olduğu hafif ticari araca av tüfeğiyle ateş açtı. Cevdet Kaymaz ağır yaralanırken, araçta bulunan arkadaşı Rıza Andiç (63) ise hayatını kaybetti.
21.06.2023 Yaşam
3 Mayıs Türkçülük Günü kutlanıyor! Türkçülük Günü mesajları ve sözleri!
3 Mayıs Türkçülük Günü kutlanıyor! Türkçülük Günü mesajları ve sözleri! Her yıl 3 Mayıs Türkçülük Günü olarak kutlanıyor. Türkçülük günü ile ilgileri siyasilerin mesajları ve günün anlam ve önemine dair açıklamalarının ardından pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, 3 Mayıs Türkçülük Günü nedir? 3 Mayıs Türkçülük Günü ne zamandan beri kutlanıyor? 3 Mayıs Türkçülük Günü neden kutlanıyor? 3 Mayıs Türkçülük Günü tarihçesi ve Türkçülük Günü mesajları ve sözleri!
3.05.2022 Gündem
Şehit olan babanın izinden gittiler!
Şehit olan babanın izinden gittiler! Hakkâri Özel Harekât Şube Müdürü Ali Er, 1992 yılında şehit olduğunda geride 3 yetim bıraktı. Oğulları Eraslan, Volkan ve Erkurt Er babalarının izinden gidip polis oldu. Üçü de şimdi Ankara İl Emniyetüdür Yardımcısı olarak görev yapıyor. Eraslan tıpkı babası gibi Özel Harekât’tan, ikizi Volkan siber suçlardan, Erkurt Er ise bölge trafikten sorumlu.
2.08.2020 Gündem
Hüseyin Nihal Atsız kimdir? | Hüseyin Nihal Atsız'ın yaşamı ve dava süreci!
Hüseyin Nihal Atsız kimdir? | Hüseyin Nihal Atsız'ın yaşamı ve dava süreci! Türkçülük düşüncesinin önemli isimlerinden biri olan Hüseyin Nihal Atsız’ın bugün ölüm yıldönümü. Bugün anılan Hüseyin Nihal Atsız’ın hayatı da merak konusu oldu. İşte Hüseyin Nihâl Atsız'ın biyografisi...
11.12.2019 Gündem
Genelkurmay çatı davasında karar!
Genelkurmay çatı davasında karar! FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığı'ndaki eylemlere ilişkin aralarında sözde "yurtta sulh konseyi" üyelerinin de bulunduğu 224 sanığı yargılayan Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesi, aralarında eski Hava Kuvvetleri Komutanı ve YAŞ üyesi, eski orgeneral Akın Öztürk ile Mehmet Dişli ve Hakan Evrim'in de bulunduğu 17 sanığı 141'er kez ağırlaştırılmış müebbete mahkum etti. Örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in arasında bulunduğu 13 kişinin dosyaları ayrıldı.
20.06.2019 Gündem
Son dakika: CHP'de toplantı sona erdi! İşte aday olan 140 isim
Son dakika: CHP'de toplantı sona erdi! İşte aday olan 140 isim CHP Parti Meclisi sona erdi. CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın oldu. Yalova, Burdur ve Giresun'un da mevcut başkanları yeniden aday gösterildi. CHP, bugünkü Parti Meclisi toplantısında 140 adayı daha belirledi.
14.11.2018 Siyaset
PFDK'dan Emre Belözoğlu, Belhanda ve Hasan Şaş'a ceza!
PFDK'dan Emre Belözoğlu, Belhanda ve Hasan Şaş'a ceza! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, disiplin kuruluna sevk edilen Emre Belözoğlu, Belhanda, Hasan Şaş ve Şamil Cinaz'a 3'er maç men cezası verdi.
6.09.2018 Süper Lig
Kayıp Leyla için kadavra arama köpekleri devreye girdi
Kayıp Leyla için kadavra arama köpekleri devreye girdi Ağrı’nın Bezirhane köyünde bayram günü kaybolan Leyla'dan hala ses yok. Arama kurtarma çalışmalarında 7. güne girildi. Jandarma Genel Komutanlığı'ndan gönderilen kadavra ve ceset arama köpeğinin de katılımıyla sazlık ve bataklık arazide arandı. Herkesin umudu Leyla'nın sağlıklı bir şekilde ailesine dönmesi ancak arama çalışmalarında 'kadavra' köpeğinin de görev alması tedirgin etti. Leyla’nın amcasına gelen telefonda bir kişinin “Leyla elimizde. Başınız sağolsun" dediği öğrenildi.Telefonla arayan kişinin bir çocuk olduğu belirlendi.
21.06.2018 Gündem
Yasemin Özilhan imzasını attı!
Yasemin Özilhan imzasını attı! Yasemin Özilhan, İpekyol ile birlikte hazırladığı koleksiyonunu Hasköy İplik Fabrikası’nda düzenlenen özel bir davetle tanıttı. Özilhan’ı bu özel günde iş ve sanat camiasından dostları yalnız bırakmadı
19.10.2017 Magazin
7 yıl süren KCK ana davasının maliyeti 238 bin lira
7 yıl süren KCK ana davasının maliyeti 238 bin lira KCK ana davasında 111 sanığı çeşitli hapis cezasına çarptıran Diyarbakır 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nin gerekçeli kararında, davanın yargılama giderinin 238 bin lira olduğu belirtildi.
29.09.2021 Gündem
15 Temmuz'un çatı iddianamesi kabul edildi
15 Temmuz'un çatı iddianamesi kabul edildi FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimine ilişkin Genelkurmay Başkanlığındaki eylemlerle ilgili, arasında "Yurtta Sulh Konseyi" üyelerinin de bulunduğu 221 kişi hakkında hazırlanan "çatı iddianamesi" Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.
29.09.2021 Gündem
Merve’yi tümörden arkadaşları kurtardı
Merve’yi tümörden arkadaşları kurtardı Bursa’da üniversite öğrencisi 22 yaşındaki Merve Akgün’ün, yakalandığı beyin tümöründen kurtulacağı ameliyatın yapılması için gerekli olan 35 bin TL, sosyal medyada başlatılan kampanya ile bir gün içerisinde toplandı
14.11.2016 Yaşam
Yüksekova'da iki grup arasında kavga: 4 ölü, 2 yaralı
Yüksekova'da iki grup arasında kavga: 4 ölü, 2 yaralı Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 2 grup arasında henüz nedeni bilinmeyen kavgada 4 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Hakkari Valiliği tarafından yapılan açıklamada, devriye görevini yapmakta olan bir zırhlı polis aracının üzerindeki silahın ateş aldığı bildirildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da kobra tipi zırhlı aracın kule kısmındaki silahın ateş alması sonucu 4 vatandaşın yaşamını yitirdiğini, 2 kişinin yaralandığını, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Şehidin kızı oldu
Şehidin kızı oldu Diyarbakır’da uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu’nun eşi kız bebek dünyaya getirdi
9.05.2015 Yaşam
Haince şehit edilmişti! Bebeğini göremedi...
Haince şehit edilmişti! Bebeğini göremedi... DİYARBAKIR’da uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu’nun hamile eşi Esra Aydoğdu, kız bebek dünyaya getirdi.
9.05.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Nejdet Özel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nejdet özel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.