Necmettin Yılmaz

Necmettin Yılmaz

Son dakika Necmettin Yılmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Necmettin Yılmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Necmettin Yılmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Necmettin Yılmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan necmettin yılmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 341 necmettin yılmaz haberi bulunmuştur. Tüm necmettin yılmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demirören Medya Lisesi, şehit edilen öğretmenleri unutmadı
Demirören Medya Lisesi, şehit edilen öğretmenleri unutmadı Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ‘vefa’ töreni düzenlendi. Öğretmenlere özverili çalışmaları için çeşitli hediyelerin takdim edildiği törende 2017 yılında Batman’da şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın ile yine aynı yıl Tunceli’de şehit edilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz unutulmadı. Aybüke Öğretmenin şehit edilmeden önce söylediği ve hafızalara kazınan ‘Magusa Limanı’ isimli türkünün yeniden icra edilmesi, duygusal anlar yaşattı.
24.11.2023 Haber
Demirören Medya Lisesi, şehit edilen öğretmenleri unutmadı
Demirören Medya Lisesi, şehit edilen öğretmenleri unutmadı Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ‘vefa’ töreni düzenlendi. Öğretmenlere özverili çalışmaları için çeşitli hediyelerin takdim edildiği törende 2017 yılında Batman’da şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın ile yine aynı yıl Tunceli’de şehit edilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz unutulmadı. Aybüke Öğretmenin şehit edilmeden önce söylediği ve hafızalara kazınan ‘Magusa Limanı’ isimli türkünün yeniden icra edilmesi, duygusal anlar yaşattı. Öğretmenlere hediyeleri Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Demirören tarafından takdim edildi.
24.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere müjde: Ek ders ücretlerinde yüzde 25 artış
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere müjde: Ek ders ücretlerinde yüzde 25 artış Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Ücretli öğretmenlerin saatlik ek ders ücretlerinde yüzde 25'lik bir artışa gidilecek. öylece aylık ücretlerinde 2023 yılında yüzde 91 oranında artış yapmış olacağız" dedi.
15.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turuna çıkıyor! Ana gündem ekonomik yatırımlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turuna çıkıyor! Ana gündem ekonomik yatırımlar Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, bugün başlayacak Körfez turunda Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri’ni ziyaret edecek. Ziyaretin başlıca gündemi karşılıklı ekonomik yatırımlar.
17.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Necmettin Yılmaz paylaşımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Necmettin Yılmaz paylaşımı Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğretmen Necmettin Yılmaz'ın şehadetinin yıldönümü dolayısıyla paylaştığı mesajında, "PKK tarafından alçakça şehit edilen Necmettin Yılmaz öğretmenimizi rahmetle yâd ediyorum. Terörün milletimize yaşattığı hiçbir acıyı unutmayacağız, mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
16.07.2023 Gündem
Şehit Necmettin öğretmenle ilgili kahreden detay yıllar sonra ortaya çıktı! Annesi o son konuşmayı anlattı
Şehit Necmettin öğretmenle ilgili kahreden detay yıllar sonra ortaya çıktı! Annesi o son konuşmayı anlattı Tunceli'de PKK'lı teröristlerce kaçırılıp aracı yakılan sınıf öğretmeni, Gümüşhaneli Necmettin Yılmaz'ın (23) şehit edilmesinin üzerinden 6 yıl geçti. Şehit oğlunu, kabri başında gözyaşlarıyla anan annesi Gülay Yılmaz, “Karne tatilinde çarşıdan geliyordu telefonda babasına ‘Görür de bakarsın, hissediyorum, ben şehit olacağım’ demiş. Rahatsızım diye her şeyi bana söylemedi. Kardeşine de ‘Anneme sürpriz yapacağım, geleceğimi söylemeyin’ demiş. Allah kimseye evlat acısı nasip etmesin” dedi.
15.07.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul sevgimizi birileri gibi sadece lafta bırakmıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul sevgimizi birileri gibi sadece lafta bırakmıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yangında zarar gördüğü için restore edilen Vaniköy Camii'nde cuma namazını kıldı. Erdoğan namaz sonrası açıklamalarda bulundu. "2002'den bu yana yaklaşık 5 bin 500 eserimizi restore ettik" diyen Erdoğan, "Bu şehri tüm ilçeleriyle beraber gönülden seviyoruz. Bu güzel şehrin meftunuyuz, aşığıyız. İstanbul sevgimiz birileri gibi lafta bırakmıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Haydarpaşa Anadolu Lisesi'nde karne dağıtım töreninde konuştu. Erdoğan, "Eğitim ordumuzu daha da güçlendirdik. 2002'de göreve geldiğimizde 500 bin öğretmen varken bizim dönemimizde göreve başlayan öğretmen sayısı 800 bini buldu. İhtiyaç duyulan alanlarda atamaları sürdüreceğiz" dedi.
16.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 100 milyon yardımcı kaynağı öğrencilerimizle buluşturmayı hedefliyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 100 milyon yardımcı kaynağı öğrencilerimizle buluşturmayı hedefliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Burhan Felek Stadyumu'nda 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Karne Dağıtım Töreni'ne katıldı. Erdoğan, "Yarının Türkiye'sini gözlerinin parıltısı kalbimizi ısıtan bu çocuklar, gençler inşa edecek. Sene sonuna kadar 100 milyon yardımcı kaynağı öğrencilerimizle buluşturmayı hedefliyoruz." dedi.
17.06.2022 Siyaset
PKK'nın şehit ettiği Necmettin öğretmen anıldı
PKK'nın şehit ettiği Necmettin öğretmen anıldı Tunceli'de PKK'lı teröristlerce kaçırılarak şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde, görev yapıp isminin verildiği okulda anıldı. Öğrenciler, unutamadıkları Necmettin öğretmeni çok sevdiklerini anlattı.
24.11.2021 Gündem
Öğretmenlere müjde, yeni dönem başlıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu...
Öğretmenlere müjde, yeni dönem başlıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Öğretmenlerimizin haklarını güvence altına alacak bir 'Öğretmenlik Meslek Kanunu' çıkarmak için hazırlıklarımızı tamamladık. Meclis sürecinin ardından yürürlüğe girecek bu kanunla mevcut hakları korunan öğretmenlerimize ilave mali ve sosyal haklar da sağlıyoruz. Artık yürüttükleri görev bir kariyer mesleği olarak tamamlanacak, öğretmenlerimize 3600 ek gösterge başta olmak üzere sağlayacağımız yeni hakların şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
23.11.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş yüz yüze eğitim açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş yüz yüze eğitim açıklaması! Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milli Eğitim Bakanlığında kurduğumuz dijital altyapı ile okullarımızdaki süreçleri, hastalığın seyrini yakından izliyoruz, izleyeceğiz. Yüz yüze eğitimi devam ettirmekte kararlıyız." dedi.
6.09.2021 Siyaset
Bakan Soylu ve Fahrettin Altun şehit öğretmen Necmettin Yılmaz'ı andı
Bakan Soylu ve Fahrettin Altun şehit öğretmen Necmettin Yılmaz'ı andı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Tunceli'de terör örgütü PKK mensuplarınca kaçırıldıktan sonra şehit edilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz'ı andı.
16.06.2021 Gündem
Kadına şiddetle ilgili Bakan Soylu'dan flaş açıklama
Kadına şiddetle ilgili Bakan Soylu'dan flaş açıklama İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "(Kadına şiddet) Türkiye, AK Parti hükümetleriyle birlikte bu meselede samimi bir gayret ortaya koymuştur. Bunun en önemli ve kilit adımı da 2012 yılında kabul edilen 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun'dur. Türkiye'de daha önce örneği olmayan önemli bir adımdır, bana göre de aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadelede milattır." dedi.
24.11.2020 Siyaset
Devlet Bahçeli'den sert tepki: Biz harcarsak hainleri harcarız!
Devlet Bahçeli'den sert tepki: Biz harcarsak hainleri harcarız! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. "Belediye işlerinden başka her şeye dil uzatan bu kendini bilmezin maksadı nedir. Yoksa CHP zihniyeti virüsün bulaşma hızından memnun mudur? Yalan bilgilerin paylaşıldığını ima etmek virüs kadar tehlikelidir." diyerek Ekrem İmamoğlu'na tepki gösteren Bahçeli, " MHP ve AK Parti iki kahraman millet eseridir. Biz harcarsak hainleri harcarız. Cumhur İttifakı al-ver süreci ile kurulmamıştır." dedi.
24.11.2020 Siyaset
Şehit öğretmenin ailesinden, teröristin evine taziyeye giden HDP'lilere tepki
Şehit öğretmenin ailesinden, teröristin evine taziyeye giden HDP'lilere tepki Tunceli'de öğretmen Necmettin Yılmaz'ı kaçırıldıktan sonra şehit eden PKK'lı terörist operasyonla etkisiz hale getirildi. HDP'li bir grup da PKK'lı teröristin evine taziye ziyaretinde bulundu. Şehit öğretmenin babası Hamit Yılmaz, oğlunun katillerinin evine taziye ziyaretinde bulunan HDP'lilere tepki göstererek, "Onlarla teröristler arasında bir fark göremiyorum" dedi.
19.11.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kalemin silaha, birliğin tefrikaya, iyiliğin kötülüğe, huzurun teröre galip geldiği bir Türkiye için durmadan çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
17.06.2020 Gündem
Bakan Varank: Ekonomiye olan güven artıyor
Bakan Varank: Ekonomiye olan güven artıyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Gümüşhane’de sanayicilerle istişare ve değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada, "Ekonomik görünüm günbegün canlanıyor. Geçen senenin üçüncü çeyreğinden itibaren büyüme eğilimine geçmiş durumdayız. Faizler düşüyor, enflasyon hedefin de altında kaldı. Ekonomiye olan güven artıyor, iç talep canlanıyor. İhracatta rekorlar kırıyoruz yani dış talep cephesi de aslında gayet kuvvetli. Dolayısıyla bu sene ekonomik büyümenin güçlendiği bir yoldayız." ifadelerini kullandı.
12.01.2020 Ekonomi
Galatasaray - Başakşehir: 0-1
Galatasaray - Başakşehir: 0-1 Süper Lig'in 12. hafta açılış maçında Galatasaray, Başakşehir'e 1-0 mağlup oldu ve evindeki 41 maçlık yenilmezlik serisi son buldu.
23.11.2019 Futbol
Denizli'de şiddetli deprem! Birçok ilde hissedildi
Denizli'de şiddetli deprem! Birçok ilde hissedildi Denizli'de saat 14.19'da şiddetli bir deprem meydana geldi. Deprem Aydın, Antalya, Muğla, Burdur, Uşak ve Isparta'da da hissedildi. AFAD depremin büyüklüğünü 6 olarak açıkladı. Deprem büyük paniğe neden oldu. Denizli Valisi Karahan, can kaybının olmadığı bilgisini verdi ve bu gece artçı sarsıntıların devam edebileceği bu nedenle evlere girilmemesi uyarısı yaptı. AFAD, 23 kişinin hastanelere başvurduğunu duyurdu. Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik yaptığı açıklamada, "Son durum can kaybı yok. Birkaç ufak yaralanma var, çöken evler var. Çöken evlerin altında kalanlar oldu” ifadelerini kullandı.
8.08.2019 Gündem
Aybüke ve Necmettin öğretmenlerimizi gözyaşlarıyla andık!
Aybüke ve Necmettin öğretmenlerimizi gözyaşlarıyla andık! Batman Kozluk'ta teröristlerce düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan öğretmenimiz Şenay Aybüke Yalçın ile Tunceli Pülümür'de teröristler tarafından aracı yakılıp şehit edilen öğretmenimiz Necmettin Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yapılan anma törenlerinde unutulmadı.
24.11.2018 Gündem
Bakan Soylu: Yerine getireceğiz
Bakan Soylu: Yerine getireceğiz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Polislerle ilgili biz 3600 konusunda söz verdik, bunu en kısa zamanda yerine getireceğiz. Bu bir sözdür. Bu sözün arkasındayız." dedi.
15.11.2018 Gündem
"Yeni Eğitim Öğretim Yılına şehitlerin adı verilsin"
"Yeni Eğitim Öğretim Yılına şehitlerin adı verilsin" Gümüşhane Kent Konseyi Yürütme Kurulu, geçtiğimiz yıl şehit edilen öğretmenlerden Şenay Aybüke Yalçın ve Necmettin Yılmaz'ın isimlerinin 2018-2019 Eğitim Öğretim yılına verilmesi tekliflerini Milli Eğitim Bakanlığı'na ilettiler.
19.07.2018 Eğitim
Terör örgütü PKK sivilleri hedef almayı sürdürüyor
Terör örgütü PKK sivilleri hedef almayı sürdürüyor Türkiye'de yaşamı, huzuru ve istikrarı hedef alan terör örgütü PKK, güvenlik güçleri karşısında varlık gösteremeyince sivilleri hedef almayı sürdürüyor.
28.06.2018 Gündem
Karneleriyle şehit öğretmene koştular
Karneleriyle şehit öğretmene koştular Batman’ın Kozluk ilçesinde PKK’lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın öğrencileri karnelerini Aybüke öğretmenin mezarına bıraktı.
8.06.2018 Gündem
‘Şehit oğlumun emanetisiniz’
‘Şehit oğlumun emanetisiniz’ Gümüşhane’deki ailesini ziyarete giderken Tunceli’de yol kesen PKK’lı teröristlerce aracı yakılıp, kaçırıldıktan sonra şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz’ın babası Hamit Yılmaz, oğlunun görev yaptığı Şanlıurfa’nın Siverek ilçesindeki okulu ziyaret etti.
11.01.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Necmettin Yılmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki necmettin yılmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.