Nato Genel Sekreteri Jens Stoltenberg

Nato Genel Sekreteri Jens Stoltenberg

Son dakika NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nato Genel Sekreteri Jens Stoltenberg

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nato genel sekreteri jens stoltenberg gelişmeleri de dahil olmak üzere 421 nato genel sekreteri jens stoltenberg haberi bulunmuştur. Tüm nato genel sekreteri jens stoltenberg haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jens Stoltenberg kimdir? NATO Genel Sekreteri Stoltenberg hayatı!
Jens Stoltenberg kimdir? NATO Genel Sekreteri Stoltenberg hayatı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile telefonda görüştü. Görüşmede İsveç ve Finlandiya’nın NATO’ya üyelik talebine ilişkin konular ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu iki ülkenin terör örgütü PKK/PYD/YPG’ye karşı somut ve samimi adımlar atması gerektiğini vurguladı. Bu görüşmenin ardından Jens Stoltenberg merak ediliyor. Peki, Jens Stoltenberg kimdir? NATO Genel Sekreteri Stoltenberg hayatı!
25.06.2022 Dünya
Savaş başladı! Rusya harekete geçti, son dakika gelişmesi, kentler bombalanıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var...
Savaş başladı! Rusya harekete geçti, son dakika gelişmesi, kentler bombalanıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var... Dünyada korkulan oldu. Ukrayna'da savaş başladı. Kentler havadan ve karadan vuruluyor. Rusya Devlet Başkanı Putin, sabah saatlerinde Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. Rus güçleri doğuda Donbas, kuzeyde Belarus ve güneyde Kırım'dan Ukrayna'ya girdi. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya’nın Ukrayna yönelik saldırılarının ilk gününde 137 kişinin hayatını kaybettiğini, 300’den fazla kişinin de yaralandığını açıkladı. Kiev yakınlarındaki havaalanı ve Çernobil'in Rus güçlerince ele geçirildi. Putin akşam saatlerinde yaptığı açıklamada "Parçası olduğumuz küresel ekonomik sisteme zarar vermeyeceğiz" mesajı verdi. İngiltere Başbakanı Johnson Rusya'yı İngiltere finansal sisteminin dışında bırakacak yeni yaptırımları duyurdu. ABD lideri Biden da Rusya'ya küresel ekonomik darbe vuracaklarını açıklayarak, çok ağır yaptırımlarda bulunacaklarını söyledi. Öte yandan Ukrayna'da genel seferberlik ilan edildi. İşte son dakika haberinin detayları...
24.02.2022 Dünya
NATO'dan Türkiye açıklaması!
NATO'dan Türkiye açıklaması! NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Alman gazetesine çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Stoltenberg, "Türkiye olmadan NATO çok zayıf olur" dedi
1.05.2017 Dünya
NATO Genel Sekreteri'nden bomba iddia
NATO Genel Sekreteri'nden bomba iddia NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO Savunma Bakanları Toplantısı öncesinde yaptığı açılış konuşmasında, "Rusya, Suriye’de Esad rejimini desteklemeye devam ediyor...
29.09.2021 Gündem
NATO'nun doğu kanadına 4 bin asker gidiyor
NATO'nun doğu kanadına 4 bin asker gidiyor NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Baltık ülkeleri ve Polonya'ya 4 tabur konuşlandırılacağını teyit etti. NATO'nun Litvanya, Letonya, Estonya ve Polonya'ya 4 bin asker konuşlandıracağı belirtilmişti.
17.06.2021 Dünya
NATO'dan flaş Rusya açıklaması
NATO'dan flaş Rusya açıklaması NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO zirvesinin kritik bir dönemde yapılacağını belirterek, "Komşularını tehdit eden ve askeri yolla sınırları değiştiren iddialı Rusya’yı görüyoruz...
31.05.2016 Dünya
Putin'den ABD'ye füze tepkisi: Tehditleri bertaraf edeceğiz
Putin'den ABD'ye füze tepkisi: Tehditleri bertaraf edeceğiz Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD'nin Romanya'ya yerleştirdiği füze kalkanı sistemini aktif hale getirmesine tepki gösterdi ve ülkesinin "yeni ortaya çıkan tedhditleri bertaraf edeceğini" söyledi...
14.05.2016 Dünya
ABD, Romanya'daki füze savunma kalkanını aktif hale getiriyor
ABD, Romanya'daki füze savunma kalkanını aktif hale getiriyor ABD, Rusya'nın itirazına rağmen Romanya'daki füze savunma kalkanını aktif hale getiriyor.
12.05.2016 Dünya
NATO'dan flaş Türkiye açıklaması
NATO'dan flaş Türkiye açıklaması NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg “Türkiye, kendini NATO olmadan savunabilir" dedi. Stoltenberg Ankara'yı PKK operasyonları konusunda da uyardı.
22.09.2015 Dünya
Kritik zirve sonrası Bakan'dan flaş açıklama
Kritik zirve sonrası Bakan'dan flaş açıklama Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ortak açıklama yaptı...
29.09.2021 Gündem
İsveç NATO'nun 32. üyesi oldu
İsveç NATO'nun 32. üyesi oldu İsveç, 18 Mayıs 2022'de NATO'ya üyelik başvurusu yapmıştı. Bugün katılım belgelerini ABD'ye teslim eden İsveç, NATO'nun 32'nci üyesi oldu.
7.03.2024 Dünya
Macaristan'dan İsveç’in NATO üyeliğine onay
Macaristan'dan İsveç’in NATO üyeliğine onay Macaristan parlamentosu, İsveç’in NATO’ya katılımına 6’ya karşı 188 oyla onay verdi.
26.02.2024 Dünya
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg: Türkiye NATO’nun güney kanadı için önemli
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg: Türkiye NATO’nun güney kanadı için önemli NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Türkiye’nin NATO’nun güney kanadı için önemli bir müttefik olduğunu söyledi.
15.02.2024 Dünya
İsveç Dışişleri Bakanı Billström: NATO'ya katılmayı dört gözle bekliyoruz
İsveç Dışişleri Bakanı Billström: NATO'ya katılmayı dört gözle bekliyoruz İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billström, İsveç’in NATO'ya katılım protokolünün TBMM Dışişleri Komisyonu’nda kabul edilmesinin ardından yaptığı açıklamada, “NATO'ya katılmayı dört gözle bekliyoruz” dedi.
26.12.2023 Dünya
Erdoğan’dan Gazze’de katliamı durduracak çıkış: Biz hazırız
Erdoğan’dan Gazze’de katliamı durduracak çıkış: Biz hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatına (TDT) üye ve gözlemci ülke liderleri "Türk Devri" sloganıyla Kazakistan'ın başkenti Astana'da bir araya geldi. Kritik zirve sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli mesajlar verdi. Kritik zirvede ülke liderleriyle görüşmeler yapan Erdoğan'ın ana gündem maddesi Gazze'de yaşananlar oldu. Zirve sonrası Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı. İşte detaylar...
4.11.2023 Gündem
Zelenskiy'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup! Tahıl diplomasisi sürüyor
Zelenskiy'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup! Tahıl diplomasisi sürüyor Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve BM Genel Sekreteri Guterres'e tahıl anlaşmasının devam etmesini isteyen mektup gönderdiğini belirtti. NATO'dan da Rusya'nın kararıyla ilgili açıklama geldi. Guterres ise “Rusya’nın Karadeniz girişiminin uygulanmasına son verme kararından derin üzüntü duyuyorum” ifadelerini kullanarak, "Yüz milyonlarca insan açlıkla karşı karşıya" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan ziyareti öncesi tahıl koridoru kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
17.07.2023 Ekonomi
Stoltenberg: Vilnius, NATO-Ukrayna ilişkilerinde yeni bir döneme işaret ediyor
Stoltenberg: Vilnius, NATO-Ukrayna ilişkilerinde yeni bir döneme işaret ediyor Litvanya’da NATO-Ukrayna Konseyi'nin açılış toplantısı öncesinde NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ortak basın toplantısı düzenledi. Stoltenberg, “Vilnius'ta alınan kararlar NATO ile Ukrayna arasındaki ilişkilerde yeni bir dönemin başlangıcına işaret etmektedir” dedi.
12.07.2023 Dünya
Beyaz Saray: Biden, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı tebrik etti
Beyaz Saray: Biden, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı tebrik etti Beyaz Saray, ABD Başkanı Joe Biden'ın, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ve NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile vardığı anlaşmadan dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ettiğini duyurdu.
11.07.2023 Dünya
Stoltenberg: Koşullar yerine getirilince Ukrayna’yı davet edeceğiz
Stoltenberg: Koşullar yerine getirilince Ukrayna’yı davet edeceğiz Litvanya'daki NATO zirvesi sonrası NATO Genel Sekreteri Stoltenberg açıklamalarda bulundu. Stoltenberg, 'Ukrayna NATO'ya üye olacak mı?' sorusuna da yanıt verdi.
11.07.2023 Dünya
Türkiye'nin NATO kararı dünyada birinci manşet! New York Times'tan dikkat çeken F-16 yorumu
Türkiye'nin NATO kararı dünyada birinci manşet! New York Times'tan dikkat çeken F-16 yorumu Türkiye NATO için kararını verdi. Vilnius'taki NATO zirvesinden bir gün önce kente giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç Başbakanı ve NATO Genel Sekreteri ile görüştü. Görüşmenin ardından İsveç'in üyeliğine yeşil ışık yakıldı. Türkiye'nin kararı kısa sürede dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı. ABD'nin önce gelen gazetelerinden New York Times karar sonrası dikkat çeken bir F-16 yorumunda bulundu. Yunan basını ise 'Erdoğan yeşil ışık karşılığında ne aldı' sorusunu sordu ve Türkiye'nin elde ettiği kazanımları yazdı.
11.07.2023 Gündem
Türkiye'den İsveç'in NATO üyeliğine vize! Söz şimdi TBMM'de
Türkiye'den İsveç'in NATO üyeliğine vize! Söz şimdi TBMM'de İsveç’in yakın zamanda NATO üyesi olup olmayacağına ilişkin belirsizlik Vilnius Zirvesi sonrası çözüme kavuştu. İsveç, Türkiye’nin Avrupa Birliği sürecine güçlü destek taahhüdünde bulunurken Türkiye de İsveç’in katılım protokolünü mümkün olan en kısa sürede TBMM’ye sevk etmeyi ve onaylanmasını sağlamayı kabul etti.
11.07.2023 Gündem
Türkiye'nin İsveç kararı dünya basınının gündeminde
Türkiye'nin İsveç kararı dünya basınının gündeminde Türkiye'nin İsveç'in NATO üyeliğine ilişkin verdiği karar hem zirveye hem de dünya gündemine damgasını vurdu. Yabancı basın bu kritik gelişmeyi ilk haber olarak verdi.
10.07.2023 Gündem
ABD Başkanı Biden'dan Türkiye'nin İsveç kararına ilk yorum
ABD Başkanı Biden'dan Türkiye'nin İsveç kararına ilk yorum ABD Başkanı Joe Biden, Türkiye'nin İsveç'in NATO'ya katılım protokollerini TBMM'ye sevk etme kararını memnuniyetle karşıladığını açıkladı.
10.07.2023 Dünya
Litvanya'daki 3'lü zirveden sonuç çıktı! Türkiye'den İsveç'e NATO vizesi
Litvanya'daki 3'lü zirveden sonuç çıktı! Türkiye'den İsveç'e NATO vizesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ve İsveç Başbakanı Kristersson ile Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta görüştü. Görüşmede İsveç'in NATO üyeliğine ilişkin atılacak adımların masaya yatırıldı. Görüşme sonrası açıklama yapan Stoltenberg, “Türkiye, İsveç’in NATO üyeliği kararını Meclis'e götürecek. Sayın Erdoğan ben ve İsveç mutabakata varmış ve bir bildiriye imza atmış bulunuyoruz. Bizim terörle mücadele kararımız, Türkiye'nin güvenliğine bir katkıdır.” dedi.
10.07.2023 Gündem
Beyaz Saray: Türkiye'nin AB üyeliği arzusunu destekliyoruz
Beyaz Saray: Türkiye'nin AB üyeliği arzusunu destekliyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Önce Türkiye'nin Avrupa Birliği'nde (AB) önünü açın, biz de Finlandiya'da olduğu gibi İsveç'in (NATO üyeliğinin) önünü açalım' sözlerine Beyaz Saray'dan yanıt geldi.
10.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nato Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nato genel sekreteri jens stoltenberg haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.