Zam geliyor! Paralar toplu olarak ödeniyor, tek seferde 30 bin lira...
Zam geliyor! Paralar toplu olarak ödeniyor, tek seferde 30 bin lira... Toplu para ödemesi yapılıyor. Vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. Talepte bulunanlara 24 aylık maaş peşin olarak ödeniyor. Ödeme miktarı ise ocak ayında yapılacak zam ile birlikte artış gösterecek. Şu an başvuruda bulunanlar 30 bin lira tek seferde alabiliyor.
16.11.2021 Ekonomi
Hibe desteği ile ilgili son dakika açıklaması! 24 ay sürecek, ödemeler...
Hibe desteği ile ilgili son dakika açıklaması! 24 ay sürecek, ödemeler... Devlet tarafından karşılıksız para desteği sağlanıyor. Toplan 2 yıl devam ediyor. Ödemlerin beşincisi yapıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Madencilik Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Projesi (MİSGEP) kapsamında Finansal Destek ve Rehberlik Programı faydalanıcısı olan 80 yeraltı maden işletmesine hibe desteğinin beşinci ödemesini gerçekleştirdi.
2.11.2021 Ekonomi
Son dakika: O para nakit ödenecek
Son dakika: O para nakit ödenecek Çalışanların BES’e dahil olmasını sağlayan otomatik katılımda değişiklik yapıldı. Sistemden çıkıp 2019’da yeniden gireceklere 1000 liralık ek devlet katkısı ödenecek. Devlet, yüzde 25’lik katkının belli bir miktarını alarak çalışanın hesabına nakit yatıracak.
17.12.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri