Nakit

Nakit

Son dakika nakit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nakit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nakit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nakit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nakit gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.960 nakit haberi bulunmuştur. Tüm nakit haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vergi dairesinde rüşvete suçüstü operasyon yapıldı! O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı
Vergi dairesinde rüşvete suçüstü operasyon yapıldı! O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı İstanbul'da vergi borcu olan bir kişi, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek vergi Dairesi'nde görevli vergi uzmanı ile icra memuru hakkında suç duyurusunda bulunması üzerine mali şube ekipleri tarafından para aldıkları sırada suçüstü yakalandı. Şüphelilerin rüşvet aldıkları anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
23.04.2024 Gündem
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor Her yıl ortalama 600 bin kişinin evlendiği Türkiye’de, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hareketliliği de başladı. İzmir’deki düğün salonlarında ise eylül ayına kadar rezervasyonların yüzde 70’i doldu.
19.04.2024 Ekonomi
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından 'sıkça sorulan sorular' etiketi ile açıklama yayınladı. Selçuk Bayraktar, 'Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır.' ifadelerine yer verdi.
12.04.2024 Gündem
Kredi kartı sonradan taksitlendirme kalktı mı? Sonradan taksitlendirme yapılabiliyor mu, 1 Nisan sonrası kreşin kartına sonradan taksitlendirme var mı?
Kredi kartı sonradan taksitlendirme kalktı mı? Sonradan taksitlendirme yapılabiliyor mu, 1 Nisan sonrası kreşin kartına sonradan taksitlendirme var mı? Sonradan kredi kartına taksitlendirme kalktı mı? Kamu bankalarının 1 Nisan'dan itibaren bireysel kredi kartları ile giyim, market, elektronik ve benzeri alışverişlerde sonradan taksitlendirme kullanılamayacağı iddiaları sonrası Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden ardından da Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’ten peş peşe açıklamalar geldi. 
11.04.2024 Ekonomi
Kredi kartı kullananlara faiz uyarısı! Asgari ödeme sarmalının maliyeti arttı
Kredi kartı kullananlara faiz uyarısı! Asgari ödeme sarmalının maliyeti arttı Kredi kartı harcamalarını frenlemek için peş peşe düzenlemeler geliyor. Mart başında nakit avans limiti 12’den 3’e indirilmiş, ardından nakit avans kullanımı ile kredili mevduat hesabından (KMH) para çekiminde aylık yüzde 4.42 olan faiz yüzde 5’e yükseltilmişti. Öte yandan kredi kartı kullanan pek çok tüketici kredi kartlarının asgari ödeme tutarını ödeyerek kalan borcu bir sonraki aya bırakıyor. Bu durum ise asgari ödeme sarmalına dönüşüyor ve banka müşterisi için içinden çıkılamaz bir hal alabiliyor.
7.04.2024 Ekonomi
Kredi kartı faizleri daha yükselecek mi? Uzmandan limitlerle ilgili dikkat çeken açıklama
Kredi kartı faizleri daha yükselecek mi? Uzmandan limitlerle ilgili dikkat çeken açıklama Kredi kartları ile ilgili yapılan son düzenlemeler kamuoyunda oldukça dikkat çekmişti. Kredi kartı nakit çekimi ve KMH faizleri yükselse de vatandaşların KMH hesapları ve kredi kartı harcamaları rekor seviyelere ulaştı. Peki faiz artışına rağmen kart kullanımı neden yükseliyor? Merak edilenler haberin detayında...
6.04.2024 Ekonomi
İğneyle kazanırken dolandırıldı! 1 TL parası kalmadı
İğneyle kazanırken dolandırıldı! 1 TL parası kalmadı İstanbul'un Zeytinburnu İlçesinde yaşayan 65 yaşındaki Sabiha İhtiyar'ı arayan dolandırıcılar, 'Adınız FETÖ soruşturmasına karıştı' diyerek yaklaşık 1 buçuk milyon lira altın ve nakit parasını alıp kayıplara karıştı. İhtiyar, "Evimde 1 kuruş haram para yok" dedi.
5.04.2024 Vatan TV
İğneyle kazanırken dolandırıldı! 1 TL parası kalmadı
İğneyle kazanırken dolandırıldı! 1 TL parası kalmadı İstanbul'un Zeytinburnu İlçesinde yaşayan 65 yaşındaki Sabiha İhtiyar'ı arayan dolandırıcılar, 'Adınız FETÖ soruşturmasına karıştı' diyerek yaklaşık 1 buçuk milyon lira altın ve nakit parasını alıp kayıplara karıştı. İhtiyar, "Evimde 1 kuruş haram para yok" dedi.
5.04.2024 Gündem
Promosyon yarışı kızıştı! Bankalar üst limiti yükselti: Başvuran emekliler 18 bin TL alacak
Promosyon yarışı kızıştı! Bankalar üst limiti yükselti: Başvuran emekliler 18 bin TL alacak Milyonlarca emekliye müjde gibi haber geldi. Bankaların emeklilere verdiği promosyon tutarları geçen yıla kıyasla yüzde 60 ila yüzde 100 aralığında arttı. Bu yılki promosyonlar emekli aylıklarına göre değişmekle birlikte 8 bin liradan başlayıp 18 bin liraya kadar çıkıyor. Bazı bankalar promosyon ödemesinin yanında 3 bin TL’ye kadar ek ödeme de yapınca emekliyi kapma yarışı daha da kızıştı. ING, maaşını bankaya taşıyan emeklilere ek koşulsuz 15 bin TL promosyon ödemesi yaparken, vadesiz hesaplarına bağlı verecekleri otomatik fatura talimatlarına 3.000 TL’ye varan ek nakit promosyon imkanı sunuyor.
5.04.2024 Çalışma Hayatı
Kredi kartında makas açıldı! Faizler değişecek mi? Uzman isim kritik soruyu cevapladı
Kredi kartında makas açıldı! Faizler değişecek mi? Uzman isim kritik soruyu cevapladı Kredi kartı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Kredi kartı nakit çekimi ve KMH hesaplarına uygulanan faiz oranlarında artışa gidilse de vatandaşın tercihi değişmedi. BDDK verilerine göre mart ayının son haftalarında KMH hesapları rekor seviyeyi gördü. Peki artışın nedeni ne? İşte detaylar...
4.04.2024 Ekonomi
Cenk Alper: Nakit pozisyonumuz yıllık bazda tarihin en yüksek seviyesine çıktı
Cenk Alper: Nakit pozisyonumuz yıllık bazda tarihin en yüksek seviyesine çıktı Sabancı Holding, 2023 yılı enflasyon muhasebesi uygulanmış finansal sonuçlarını açıkladı. Açıklamada 2023 yılı genelinde kombine satışlarının yüzde 6 artışla 811,1 milyar TL seviyesine yükseldiği, konsolide net kârın ise 15,4 milyar TL olarak gerçekleştiği belirtildi.
3.04.2024 Ekonomi
Para transferinde yeni dönem! FAST limitler değişiyor, 4 Nisan'da başlıyor
Para transferinde yeni dönem! FAST limitler değişiyor, 4 Nisan'da başlıyor Bankada parası olan, para transferi yapan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Bankalar arası para transferlerinde yeni dönem başlıyor. TCMB'den yapılan açıklamaya göre, FAST işlem tutar limitleri 4 Nisan 2024 itibarıyla para transferlerinde 100.000 TL'ye, FAST-TR Karekod kullanılarak gerçekleştirilecek işyeri ödemelerinde ise 250.000 TL'ye yükseltilecektir.
2.04.2024 Ekonomi
CHP'de para sayma görüntüleri! İş insanı Hüseyin Köksal ifade verdi
CHP'de para sayma görüntüleri! İş insanı Hüseyin Köksal ifade verdi CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilerek sosyal medyada paylaşılan para sayma görüntüleri soruşturması sürüyor. Soruşturma kapsamında iş insanı Hüseyin Köksal, İstanbul soruşturma kapsamında ifade verdi.
29.03.2024 Gündem
Akdeniz Turizm Analizi’ne göre 5 yılda turizmini en çok geliştiren ülke Türkiye oldu
Akdeniz Turizm Analizi’ne göre 5 yılda turizmini en çok geliştiren ülke Türkiye oldu Dijital ödemeler sektöründe faaliyet gösteren Visa, Avrupa’nın Akdeniz’e kıyı ülkelerinde seyahat eden yabancı turistlerin kart kullanımı trendlerine dair içgörüler sağlayan Visa Akdeniz Turizm Analizi’nin 2023 yılı sonuçlarını açıkladı. Analiz sonuçlarına göre 2023 yılında Türkiye’de turizm alanında gerek ziyaretçi sayısı gerek yabancı kart kullanımında yüksek çift haneli büyüme kaydedildi ve tüm zamanların turizm rekoru kırıldı. Son bir yıla bakıldığında ise Türkiye’de 2023 yılında kartlı ziyaretçi sayısı 2022’ye göre yüzde 20’ye yakın, turistlerin kartlarıyla yaptığı harcamalar döviz bazlı yüzde 16’dan fazla arttı.
29.03.2024 Ekonomi
BES ile ilgili yeni karar! 1 Temmuz'da başlıyor
BES ile ilgili yeni karar! 1 Temmuz'da başlıyor Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından hazırlanan yönetmelik değişikliği, Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre BES’ten çıkmadan nakit ihtiyaçlarına çözüm sunması amaçlanan ve 26 Mart’ta başlaması planlanan “kısmi nakit çekme” uygulaması 1 Temmuz’a ertelendi.
26.03.2024 Ekonomi
Kredi kartı kullananlar dikkat: Yüzde 152’lik artış gerçekleşti! İşte faiz oranlarıyla ilgili güncel rakam
Kredi kartı kullananlar dikkat: Yüzde 152’lik artış gerçekleşti! İşte faiz oranlarıyla ilgili güncel rakam Kredi kartlarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Son dönemde kredi kartlarına ilişkin düzenlemeler kamuoyunun gündeminde oldukça sık yer almaya başladı. Geçtiğimiz haftalarda kredi kartlarında nakit çekimi faizi yükseltilirken, nakit çekime uygulanan taksit sayısı düşürülmüştü. Kredi kartlarına düzenlemenin sıklaştığı dönemde kart kullanımıyla ilgili önemli veri paylaşıldı. Yüzde 152’lik artış dikkat çekti. İşte detaylar...
26.03.2024 Ekonomi
Emekli milyonlara kritik uyarı! Başvuru yapana 15 bin lira ek ödeme
Emekli milyonlara kritik uyarı! Başvuru yapana 15 bin lira ek ödeme Emekli milyonlarca vatandaşa kritik uyarı geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği kamu bankalarının emeklilere ödeyeceği yeni promosyonlar için başvurular bugün başlıyor. Kamu bankalarında üst sınırın yüzde 140, alt sınırın da yüzde 160 artması üzerine özel bankalar da harekete geçerken, promosyon ödemelerinin nakit bazda en düşük 15 bin liraya kadar yükselmesi bekleniyor.
25.03.2024 Çalışma Hayatı
Kredi kartı borcu olan ve kart kullanan herkesi kapsıyor! Büyük avantaj sağlıyor
Kredi kartı borcu olan ve kart kullanan herkesi kapsıyor! Büyük avantaj sağlıyor Kredi kartı borcu olan, kredi kartı kullanan ya da kart kullanmayı düşünen herkesi yakından ilgilendiriyor. Zorda kalındığında ya da gelirlerin yeterli olmadığı durumda çoğu kişinin imdadına kredi kartı yetişiyor. Kartlar çoğu zaman kişilere büyük ölçüde kolaylık sağlasa da, yönetme kısmında problem yaşandığı takdirde, ileride taksitler adeta bir borç dağına dönebiliyor. Vatandaşlar kara kara borcunu kapatmanın yollarını arıyor. Peki kredi kartı borcunu kapatmak için kredi çekmek doğru mu? Karttaki borcu kapatmak için, başka bir karttan nakit avans çekmek mantıklı mı? Kredi kartı borcunun devamlı olarak asgari tutarını ödeyerek borcun tamamından kurtulmak mümkün olur mu? Uzman isim kart borçlarına ilişkin çok kritik detaylara yer verdi...
23.03.2024 Ekonomi
Müşterini dolandıran kuyumcuyu şikayet edenlerin sayısı 106'ya yükseldi
Müşterini dolandıran kuyumcuyu şikayet edenlerin sayısı 106'ya yükseldi Bursa'da, kar payı vaadiyle müşterilerinin altınlarını ve dövizlerini emanet alarak dükkanı boşaltıp kaçan kuyumcu İbrahim K.'ye şikayetçi olanların sayısı 106'ya yükseldi.
21.03.2024 Gündem
Almanya'da 8 milyon euroluk soygun yapmıştı! Sonunda teslim oldu
Almanya'da 8 milyon euroluk soygun yapmıştı! Sonunda teslim oldu 2021 yılının Mayıs ayında gerçekleştirdiği film gibi bir soygunla gündem oturan ve Almanya'nın 3 yıldır peşinde olduğu Yasemin Gündoğan herkesi şaşırtan bir hamle yaptı ve polise teslim oldu.
21.03.2024 Dünya
Kuyumcuya operasyon! Kar vaadiyle dolandırdı
Kuyumcuya operasyon! Kar vaadiyle dolandırdı Bursa'da Osmangazi ilçesi Hürriyet Mahallesi’nde faaliyet gösteren kuyumcu İ.K. iddiaya göre, müşterilerine kar payı vereceğini söyleyip altın ve nakit para alarak vatandaşları dolandırdığı belli olur.
20.03.2024 Gündem
Kredi kartlarına yeni faiz ayarı! Bankada parası olan herkesi kapsayan ayrıntı
Kredi kartlarına yeni faiz ayarı! Bankada parası olan herkesi kapsayan ayrıntı Kredi kartlarında yeni dönem başladı. Kredi kartı ile ilgili düzenlemeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Son olarak kredi kartı nakit çekimi ve KMH hesapları ile ilgili faiz değişikliğine gidildi. Peki kredi kartlarına ilişkin atılan son adımlar vatandaşları nasıl etkiler? İşte detaylar...
18.03.2024 Ekonomi
Kredi kartı taksit sayısı neden düştü? Kredi kartı taksit sayısı kaç oldu?
Kredi kartı taksit sayısı neden düştü? Kredi kartı taksit sayısı kaç oldu? Kredi kartlarına düzenleme konusu gündemdeki yerini koruyor. Kamu ve özel bankalarda kredi kartı nakit avanslarına uygulanan taksit sayısı 12’den 3’e düşürüldü, bazı bankaların yeni müşterilerine sunduğu faizsiz kredilerde ise vadenin 6 aydan 3 aya düştüğü belirtildi. Peki, Kredi kartı taksit sayısı neden düştü?
16.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Nakit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nakit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.