Tansel Öngel: Oynadığım karakterlerin hiçbiri ben değildi
Tansel Öngel: Oynadığım karakterlerin hiçbiri ben değildi Geçtiğimiz mayıs ayında final yapan 'Masumlar Apartmanı'nın Naci'si Tansel Öngel, Gardırop dergisine hakkında bilinmeyenlerini anlattı. Ünlü oyuncu, "Hayat verdiğin karakterlerle benzer yönün var mı?" sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi.
6.10.2022 Magazin
Masumlar Apartmanı'nın Naci'si Tansel Öngel'in eski eşi de ünlü çıktı!
Masumlar Apartmanı'nın Naci'si Tansel Öngel'in eski eşi de ünlü çıktı! Masumlar Apartmanı dizisinde Naci rolüyle yıldızı parlayan oyuncu Tansel Öngel'in eski eşinin kim olduğunu öğrenenler şaştı kaldı. Öngel, son dönemlerde en konuşulan diziler arasında yer alan Sadakatsiz'de rol alan ünlü oyuncusuyla meğer daha önce tam 3 yıl evli kalmış.
17.01.2022 Magazin
Masumlar Apartmanı 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Safiye ile Naci'nin karşılaşmasında neler olacak?
Masumlar Apartmanı 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Safiye ile Naci'nin karşılaşmasında neler olacak? Masumlar Apartmanı, dün akşam 11. bölümü ile ekranlara geldi. Neriman'ın öğretmeni olan Naci ile Safiye'nin neler yaşanacağı büyük bir merakla bekleniyordu. Naci'nin gelişi Safiye’nin tüm duygularını alt üst eder. Safiye onu karşı pencereden görme ihtimaliyle bile baş edemezken, Naci'nin atacağı bir adımla iki eski sevgili karşı karşıya gelir. Naci ile Safiye’nin neler yaşayacağı merak edilince, dizinin hayranları 12. Bölüm fragmanın yayınlanıp yayınlanmadığını sorguluyor. Masumlar Apartmanı 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?
25.11.2020 Gündem