Nablus

Nablus

Son dakika nablus haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nablus ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nablus haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nablus

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nablus gelişmeleri de dahil olmak üzere 125 nablus haberi bulunmuştur. Tüm nablus haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
Bahçeli'den '50+1' açıklaması: Dün ne demişsek bugün de aynı görüşteyiz
Bahçeli'den '50+1' açıklaması: Dün ne demişsek bugün de aynı görüşteyiz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumharbaşkanı Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçimi için zorunlu olan 50+1 kuralıyla ilgili açıklamalarına ilişkin, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak, dün ne demişsek bugün aynı çizgide, aynı düşüncede, aynı görüşteyiz. Ancak Cumhur İttifakı olarak konuşup tartışarak orta yolun, makul çözümün, yeni sistemin doğasını zedelemeyecek tamirat ve onarımın karşılıklı anlayış ve uzlaşmayla yapılacağının inancına ve iradesine de sahibiz" dedi.
21.11.2023 Gündem
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi İsrail Gazze'de sivilleri katletmeye devam ederken hastaneye bomba yağdırması dünyayı ayağa kaldırdı. Abluka altındaki Gazze’de Baptist Hastanesi’nin (Al Ahli Arab Hastanesi) İsrail savaş uçakları tarafından bombalandı. insanlık dışı saldırı nedeniyle en az 500 kişi hayatını kaybetti. İsrail tarafından konu ile ilgili itiraf gibi bir paylaşım gelirken, ABD'li vekiller ateşkes çağrısında bulundu.
18.10.2023 Dünya
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail'e 'Gazze' ültimatomu, korkunç gerçek ortaya çıktı
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail'e 'Gazze' ültimatomu, korkunç gerçek ortaya çıktı Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Cumartesi günü gerçekleştirilen Aksa Tufanı Operasyonu'nun ardından İsrail Başbakanı Netanyahu kameraların karşısına geçmiş ve 'savaştayız' demişti. Netanyahu'nun bu açıklamasından saatler sonra İsrail resmen Hamas'a savaş ilan etti. Gazze'yi ablukaya alan İsrail güçlerinin saldırıları sürüyor. Hamas yetkilisinden İsrail'e ültimatom gibi bir uyarı geldi. Gazze'deki acı bilançoyu ise Filistin Sağlık Bakanı dünyaya duyurdu. Öte yandan Hamas tarafından büyük bir saldırı başladı. İşte bölgeden dakika dakika son gelişmeler...
10.10.2023 Dünya
Al Jazeera muhabirinin nasıl öldüğü ortaya çıktı! Filistin gerçeği açıkladı
Al Jazeera muhabirinin nasıl öldüğü ortaya çıktı! Filistin gerçeği açıkladı Filistinli gazeteci Shireen Abu Akleh Batı Şeria'da İsrail güçleri tarafından ateş açılması sonucu hayatını kaybetmişti. Abu Akleh'in cenaze konvoyuna İsrail güçleri tarafından saldırılması ise uzun süre dünya basınının gündeminden düşmemişti. Filistin Başsavcılığı, yürüttüğü soruşturma çerçevesinde Al Jazeera muhabiri Shireen Abu Akleh’nin İsrail güçleri tarafından kasten vurulduğunun tespit edildiğini açıkladı.
26.05.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazi Mustafa Kemal'in serencamı Türkiye'nin yol haritasıdır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazi Mustafa Kemal'in serencamı Türkiye'nin yol haritasıdır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Kurumu'nun programında konuştu. Erdoğan, "Biz ABD'de BM binasının tam karşısında Türkevi inşa ettik. Ve orada adeta birilerine mesajımızı da en güzel şekilde verdik. Gazi Mustafa Kemal'in bu serencamı bugünkü Türkiye'nin yol haritasıdır." dedi.
10.11.2021 Siyaset
İsrail'in saldırısında bir Filistinli hayatını kaybetti
İsrail'in saldırısında bir Filistinli hayatını kaybetti İsrail güçlerinin Batı Şeria'da Filistinlilere saldırıları devam ediyor. İsrail polisinin Filistinliler ile sivil Yahudi işgalciler arasında çıkan tartışmaya müdahalesinde 1 Filistinli yaşamını yitirdi. Saldırıda 2 kişi de yaralandı.
3.07.2021 Dünya
Filistin’in El-Halil kenti Kovid-19 nedeniyle yeniden giriş-çıkışlara kapatıldı
Filistin’in El-Halil kenti Kovid-19 nedeniyle yeniden giriş-çıkışlara kapatıldı Filistin Yönetimi, işgal altındaki Batı Şeria’nın El-Halil kentinin, yeni tip corona virüs (Kovid-19) vakalarındaki artış nedeniyle bir kez daha giriş ve çıkışlara kapatıldığını duyurdu.
1.07.2020 Corona Virüsü
Bazı Arap ülkeleri corona virüs kısıtlamalarını hafifletiyor
Bazı Arap ülkeleri corona virüs kısıtlamalarını hafifletiyor Arap coğrafyasındaki 5 ülke, yeni tip corona virüsle (Covid-19) mücadele kapsamında aldıkları önlemleri hafifleteceklerini duyurdu.
21.04.2020 Corona Virüsü
İsrail askerleri Batı Şeria'da 4 Filistinliyi yaraladı
İsrail askerleri Batı Şeria'da 4 Filistinliyi yaraladı İsrail askerlerinin Yahudi yerleşim birimleri ve Ayrım Duvarı karşıtı gösterilere müdahalesinde 4 Filistinli yaralandı.
4.01.2019 Dünya
İsrail askerleri Nablus'ta 2 Filistinliyi yaraladı
İsrail askerleri Nablus'ta 2 Filistinliyi yaraladı İsrail güçleri ile Filistinliler arasında çıkan olaylarda, Filistin resmi televizyonu muhabirlerinden Bekir Abdulhak ve sağlık çalışanı Yasin İmran plastik mermiyle yaralandı, onlarca Filistinli ise göz yaşartıcı gazdan etkilendi
3.01.2019 Dünya
El-Fetih İsrail'le anlaşmaları iptal edebilir
El-Fetih İsrail'le anlaşmaları iptal edebilir Fetih Hareketi Merkez Komitesi Üyesi Muhammed Eştiye, İsrail'in saldırılara devam etmesi durumunda, aralarında yapılan anlaşmalara saygı duymayacaklarını söyledi.
21.12.2018 Dünya
Arap Birliği olağanüstü toplanıyor
Arap Birliği olağanüstü toplanıyor Arap Birliği, Filistin’in talebi üzerine İsrail’in işgali altındaki Batı Şeria’da yükselen gerilimi görüşmek üzere daimi temsilciler seviyesinde salı günü olağanüstü toplanıyor.
16.12.2018 Dünya
İsrail ordusu 2'si milletvekili 3 kişiyi gözaltına aldı
İsrail ordusu 2'si milletvekili 3 kişiyi gözaltına aldı İsrail ordusu, işgal altındaki Batı Şeria'da Filistin meclisinden 2 milletvekili ile bir Hamas yöneticisini gözaltına aldı.
14.12.2018 Dünya
Abbas ile Mısır istihbarat heyeti görüştü
Abbas ile Mısır istihbarat heyeti görüştü İşgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te tansiyon yükselirken, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Batı Şeria'yı ziyaret eden Mısır istihbaratı heyetiyle bir araya geldi
14.12.2018 Dünya
İsrail askerleri Batı Şeria'da 1 Filistinliyi yaraladı
İsrail askerleri Batı Şeria'da 1 Filistinliyi yaraladı İsrail askerleri işgal altındaki Batı Şeria'nın Nablus kentinde 1 Filistinliyi yaraladı.
10.12.2018 Dünya
Türk Kızılayı 8,5 tonluk ilaç yardımı için Gazze'de
Türk Kızılayı 8,5 tonluk ilaç yardımı için Gazze'de Türk Kızılayı heyeti, 8,5 tonluk ilaç yardımını ulaştırmak üzere Beyt Hanun Sınır Kapısı'ndan geçerek abluka altındaki Gazze Şeridi'ne geldi.
2.12.2018 Gündem
İsrail'den Batı Şeria'daki gösterilere müdahale
İsrail'den Batı Şeria'daki gösterilere müdahale İsrail askerleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerinde Ayrım Duvarı ve Yahudi yerleşim birimleri karşıtı protesto düzenleyen Filistinlilere müdahale etti.
30.11.2018 Dünya
İsrail güçleri biri İtalyan 4 kişiyi yaraladı
İsrail güçleri biri İtalyan 4 kişiyi yaraladı İşgal altındaki Batı Şeria'da yasa dışı Yahudi yerleşim birimleri ve Ayrım Duvarı'nı protesto eden göstericilere müdahale eden İsrail güçleri, aralarında İtalyan bir kadın aktivist ile Filistinli bir çocuğun da bulunduğu 4 kişiyi yaraladı.
23.11.2018 Dünya
Filistinliler'in araçlarını ateşe verdiler
Filistinliler'in araçlarını ateşe verdiler Yahudi yerleşimciler, işgal altındaki Batı Şeria'da Filistinlilere ait araçları ateşe verdi.
23.11.2018 Dünya
Yahudilerin saldırısında Filistinli kadın öldü
Yahudilerin saldırısında Filistinli kadın öldü İşgal altındaki Batı Şeria'da, Nablus'un güneyinde bir grup Yahudi yerleşimcinin taşlı saldırısı sonucu seyir halindeki bir araçta bulunan 45 yaşındaki Filistinli Aişe Muhammed Radi hayatını kaybetti.
12.10.2018 Dünya
İsrail askerleri Batı Şeria'da onlarca Filistinliyi yaraladı
İsrail askerleri Batı Şeria'da onlarca Filistinliyi yaraladı İsrail askerlerinin işgal altındaki Batı Şeria'da gerçek ve plastik mermilerle yaptığı saldırıda yaralanan 20 kişiden ikisinin gazeteci olduğu belirtildi.
27.09.2018 Dünya
Filistin topraklarında Yahudi gecekondulaşması devam ediyor
Filistin topraklarında Yahudi gecekondulaşması devam ediyor Nablus'un güneyindeki Karyut köyü topraklarında Filistinlilere ait arazi üzerine Yahudi yerleşimciler yeni gecekondu birimleri oluşturdu
30.08.2018 Dünya
Osmanlı emanetlerine 103 senedir gözü gibi bakıyor
Osmanlı emanetlerine 103 senedir gözü gibi bakıyor Birinci Dünya Savaşı sırasında Filistin'de görev yapan bir Osmanlı askerinin bez parçasına sararak bıraktığı içi para dolu emanet, Nabluslu köklü esnaf ailesi tarafından bir asırdan uzun süredir büyük bir Sadakat ve özenle korunuyor.
19.07.2018 Kültür Sanat
İsrail askerleri 7 Filistinliyi yaraladı
İsrail askerleri 7 Filistinliyi yaraladı İsrail askerlerinin, işgal altındaki Batı Şeria’da yer alan Nablus kentine yaptığı baskında 7 Filistinliyi yaraladığı bildirildi.
7.06.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Nablus ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nablus haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.